mada50 21.12.04, 17:47 Trochę popracowałam,pcham powolutku robotę świąteczną do przodu.Teraz wracam do Was.Popołudniowa herbatka,płyta Michaela Buble i komp.Lepszy nastrój. Co lubicie słuchać w wolnych chwilach? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tesunia Re: już wracam 21.12.04, 18:11 ja tez juz jestem)))))))))))) w kompie wlanczam jakies radio.... ale jak jest mi smutno ,slucham Boicczelego... Odpowiedz Link
natla Re: już wracam 21.12.04, 18:51 Ja ubóstwiam muzykę, ale jaką zależy od dnia. Bardzo często słucham dobrej, średnio lub nieoklepanej muzyki poważnej. Sonat Bethowena mogę słuchać na okrągło, Wagnera itd. Lubie też słuchać radia RMF FM z ich muzyka rozrywkową. W ogole lubię rytm, co podobno jest cecha murzynską ), ale w końcu od nich to przyszło. Nie lubię: metalu, muzyki ludowej, oklepanej poważnej, operetkowej i lekkiej typu walc "nad modrym Dunajem: Odpowiedz Link
kla-ra Re: już wracam 21.12.04, 23:19 Nie lubie muzyki powaznej.Pod przymusem niestety slucham.Lubie operetke,nie gardze muzyka ludowa-nasza polska- Edyte Gepert moge sluchac calymi dniami. Odpowiedz Link
august2 Re: już wracam-Tesunia 22.12.04, 03:53 Tesuniu, czy chodzi ci o Andrea Bocelli? Ja tez go lubie. Jako ciekawostke moge ci podac ze jego piosenka spiewana w duecie Sarah Brightman & Andrea Bocelli Odpowiedz Link
natla Re: już wracam-Tesunia 22.12.04, 20:45 Ja też mogę oglądnąć? )) Też go lubię, ale nie w repertuarze tzw. oklepanym, typu "Wróć do Sorento" ) Odpowiedz Link
tesunia Re: już wracam-august/natla.... 22.12.04, 22:52 dzieki auguscie za linka, musi byc niesamowite wrazenie patrzac na fontane i sluchac..... tak w duecie wlasnie z Sara bardzo mi sie podobaja: Vivere -Romanza,Eden-Only An Ocean Away mialam period,ze sluchlam ich calymi dniami, myslam ,ze slubny mnie i CD przez zamkniete okno wywali)))))))))) **natluniu,popatrzylas siebie juz??) wspanialosci prawda?? Odpowiedz Link
mi.ka.n Re: Ja 02.10.05, 17:07 Natla za co tak z pazurami sie rzucasz.Nie lubisz Rynkowskiego słuchac. Odpowiedz Link
axsa Za... 02.10.05, 17:30 Rynkowskiego??? Możesz spróbować, ale to nie jest sprawa wzrokowa.... )) Zresztą... podziele soę z Tobą... Odpowiedz Link
natla Re: Za... 02.10.05, 18:06 ....ale od dawna zarezerwowany przeze mnie ) więc to Ty uważaj na swoje ślepia .....)))))))))))))))) Odpowiedz Link