anoagata 16.09.09, 10:39 Czy tu jeszcze ktoś żyje???? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
irenaki Re: Haaallo!!! 16.09.09, 12:21 Zyje ! Zyje ! Jeszcze trochę a bedziemy znowu klikały . Jestem w trakcie przygotowań do zjazdu - 40 lat po maturze . Ale mam stresa ! Jade w piątek ! Czy to możliwe ze jestem tak stara ! NIIIIIIIIIIIIEEEE Odpowiedz Link
anoagata Re: Haaallo!!! 16.09.09, 13:36 No *stara* dodac jedno i drugie to wychodzi na na tyle co ja mam a moja teściowa ma 97 lat i nie jest stara, ale to ona tak mówi, no to prosze trzymac fason,pozdrawiam. Odpowiedz Link
super222 Re: Haaallo!!! 16.09.09, 14:42 Ireno 1 tutaj nic ci się nie *otwiera* nie działają e-motikony wkleiłam piosenkę o *tamtych prywatkach* żebyś się tam dobrze bawiła. Niestety - nie można linka otworzyć. Po powrocie, zajrzyj tutaj może i zrób coś z tym, bo jak mówi ania *możemy...*. Baw sie dobrze. Opisz kto i czym ciebie zaskoczył albo zauroczył. Odpowiedz Link
irenaki Re: Haaallo!!! 16.09.09, 21:04 Juz sie powinno wszystko otwierać ( chyba ). Juz mnie jedna rzecz zaskoczyła - niska frekwencja. Wg.organizatorki jakaś apatia ogarnęła naszą klasę. Będzie z mojej klasy tylko 12 osób.Na szczescie inne staną zwarte i gotowe. Odpowiedz Link
super222 Re: Haaallo!!! 17.09.09, 08:11 Maturzystko! Coś już zaczęło działać. To nie apatia zmniejszyła ilość uczestników jubileuszu. Życie. Jedni są schorowani, innym brak kasy. A jeszcze inni zajęci są wnukami. Niech wam (tym 12-toma) czas upłynie miło i serdecznie. ...... Odpowiedz Link
anoagata Re: Haaallo!!! 17.09.09, 09:15 Ja bym powiedziała że jednak chyba organizatorka ma rację znajac siebie to też .. no może bez tego *a*Życzę wesołej zabawy i czekam na sprawozdanie,pozdrawiam z Mazur i ide do pietruszki. Odpowiedz Link
irenaki Re: Haaallo!!! 05.11.10, 18:57 Moje próby ożywienia forum to jak wołanie na pustyni . Nie sprawdziłam się jak Joanna Kluzik Czas odejść ! Odpowiedz Link
zajbel Re: Haaallo!!! 05.11.10, 19:16 Oj, nie odchodź, jesień to taki czas gdy nic sie nie chce, i pisanie też nie idzie.O Odpowiedz Link
irenaki Re: Haaallo!!! 05.11.10, 20:36 OK . Wicher wieje, deszcz zacina jesien jesien juz -- Odpowiedz Link
pragata Re: Haaallo!!! 06.11.10, 16:09 ...widziałaś? to opowiadaj.... Ja niestety nic,tyle co w Wiadomościach a 1 TV, a tam tylko ciekawość zaostrzyli...... Odpowiedz Link
pragata Re: Haaallo!!! 07.11.10, 23:16 ...amityra, a dajecie np adres-link do filmików,tak aby można go zaprezentować na tym forum np.?..... Odpowiedz Link
amityra Re: Haaallo!!! 09.11.10, 17:15 Kurcze ,co ty ,wystarczy kliknąć na link a po tym na słowo pobierz. Odpowiedz Link