chminka 01.02.05, 22:10 chudababa, lilimarlenka, i kto jeszcze...podpowiadajcie.. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
natla Re: KLARA nam sie zawieruszyla 01.02.05, 22:21 Właśnie miałam wyciągać wątek "Do Klary". Martwię się o kocice, a tykę grochową zwolniłam na jakiś czas. Jeszcze gościowa znikła, august się wypisał, ale mam nadzieję, że już żałuje i się zamelduje.....więcej teraz nie kojarzę, ale padam fiz. i umysłowo. Szkoda, że nie można wrzeszczec. Możeby usłyszały. Odpowiedz Link
krista57 Re: KLARA nam sie zawieruszyla 01.02.05, 22:58 No własnie od 2-3 dni nie ma Klary.....moze smazy roze karnawalowe albo komputer nie działa....i kto mi bedzie kibicowal jak w czwartek zaczne smazyc.. Odpowiedz Link
natla Re: KLARA nam sie zawieruszyla???? 05.06.05, 14:51 Klaruś, ja rozumiem, że wiosna, że ogródek, że..........., ale to nie znaczy, żebyś nas tak zostawiała. Mam nadzieję, że chociaz czytasz, bo nie nadrobisz zaległosci. A odmeldowałaś nie ?????))))))!!!!!! Odpowiedz Link
malwina52 Re: KLARA nam sie zawieruszyla???? 07.06.05, 08:12 faktycznie gdzies sie zapodziala, moze odpoczywa z daleka od komputera ))) Odpowiedz Link
kla-ra Re: KLARA nam sie zawieruszyla???? 07.06.05, 08:24 Jestem,jestem. Strona gazety otwiera mi sie bardzo powoli,albo wcale. Najlepsze godziny na "gazete" u mnie to g.noce lub wczesnie rano,a to nie zawsze mi pasuje. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link
regine Re: KLARA nam sie zawieruszyla???? 07.06.05, 12:50 Dobrze ,że się odnalazłaś )) Bo resztę zwołuję ,gdzieś się towarzystwo, po ogródkach działkowych ,porozlatywało... Odpowiedz Link
natla Re: KLARA nam sie zawieruszyla???? 08.07.05, 11:00 Klaruś, na dywanik. Co jest z Tobą, przecież się już "wywczasowałaś" )) A tu roboty huk........mamy 2 podwórka do obskoczenia, jedno nawet u Ciebie za płotem No bierz sie do roboty. A w ogóle to stęskniliśmy się za Tobą Odpowiedz Link
kla-ra Re: KLARA nam sie zawieruszyla???? 09.07.05, 10:22 Jestem. Mlodzi opanowali komputer,a ja do garow. Mysle,ze po 15-tym jak sie rozjada po swiecie,to chata bedzie wreszcie moja,no komuterek tez. Czego sobie bardzo zycze. Majac dzieci i rodzine trzeba tez miec nadludzka cierpliwosc. Odpowiedz Link
natla Re: KLARA nam sie zawieruszyla???? 09.07.05, 10:50 ))))))))))) No ulżyło mi. A swoją drogą, mogliby sobie przynieść swój własny.......albo sięgnąć do kieszeni mamuśki po forsę na laptopa. )))))))))))))))) Dobra, ale melduj się choć rax dziennie. Moze sie w czwartek zobczymy........ Odpowiedz Link
natla Re: KLARA .....na dywanik i ciesz się, że....... 16.07.05, 23:55 ........nie fioletowy. Nie za dużo tego nieróbstwa??????? Miałaś się grzecznie meldować i co????????? Pokażesz sie "brzydulo???? )))))))))))))) Odpowiedz Link
regine Re.Na dywanik i ciesz się, bo ja na grochowinach.. 17.07.05, 00:08 Po tak długiej nieobecności, to jak znam Natlę, kupę grochowin mi naszykuje i na kolana popędzi ,aby odpokutować...Aż się normalnie boję,co to bedzie...(( Odpowiedz Link
natla Klara, czy Ty musisz.......... 18.07.05, 16:08 .......mnie tak ciągle stresować? Nawet działka Cię nie usprawiedlwia od jednego kliknięcia. Czekaj, przyjadę do byłego stołecznego i zobaczysz...) Nawet karę wymyśliłam.....nie, nie wybiję Ci szyb.....będziesz mnie obwozić po Krakowie samochodem.......))więc sobie uważaj. Odpowiedz Link
natla Regine..... 18.07.05, 16:11 ..........o groch mnie posądzasz????? Już dawno Ci odpuściłam z powodu rodzinki, ale teraz się zastanowię i zakupię największe ziarna grochu......... ...................plotkaro jedna ............ Odpowiedz Link
regine Re: Regine..... 18.07.05, 18:10 Jaki groch...co ty ludzi tu straszysz ...Wróciłam i do piątku włącznie, naklikam Ci bez opamiętania ,abyś tylko nadążyła z czytaniem.... Odpowiedz Link
regine Re:Klara..... 18.07.05, 18:12 Jakby co to też jet,tu i tam ją widziam,więc już wróciła z tych ogróków pachnących maciejką))) Odpowiedz Link
regine Re:Klara..... 19.07.05, 14:37 Już znalazłam,złączyłam do wątku ogórkowego.Smacznego) Odpowiedz Link
kla-ra Re:Klara..... 01.08.05, 11:36 Tesuniu, dziekuje moze w przyszlosci. Zamykam komputer z bolem serca. Pa,pa do milego. Odpowiedz Link
malwina52 Re: KLARA nam sie zawieruszyla???? 08.11.05, 11:41 wiecie co sie z nia dzieje? Odpowiedz Link
regine Re: KLARA nam sie zawieruszyla???? 08.11.05, 11:54 No długo jej nigdzie nie widać, ani słychać... Odpowiedz Link
natla Re: KLARA nam sie zawieruszyla???? 08.11.05, 11:54 Biznesuje i o nas zapomniała. Klara, na dywanik! Odpowiedz Link
malwina52 Re: KLARA nam sie zawieruszyla 01.08.05, 11:35 milego pobytu i wielu ciekawych wrazen Odpowiedz Link