wiktoria53 30.05.05, 19:45 Pan doktor zjada robaki,prażone, gotowane,smażone podobno niektóre są bardzo smaczne i zdrowe, zawierają dużo białka. Brrrrryyyyyyyyyyyyyyyy Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hania48 Re: Doktor-robakożerca. 30.05.05, 21:24 Popatrzyłąm na tytułą, zdjęcia i wstęp i jakoś nie mam chęci do przeczytania. Może później!!!!!A znałam osobiście takiego co pił z upodobaniem włąsny mocz! Z lekka mnie od niego odrzucało! Chociaż podobno to zdrowe.... Odpowiedz Link
hania48 Re: Doktor-robakożerca. 30.05.05, 21:29 Obrzydzenie rzuciło mi się na palce - co wyraźnie widać po ilości błędów - literówek powyżej!!!! Odpowiedz Link
kla-ra Re: Doktor-robakożerca. 31.05.05, 10:15 Ja tez zrobie brrrrrrryyyyyy..... Ochyda!!! Odpowiedz Link
tesunia Re: Doktor-robakożerca. 31.05.05, 10:49 a chinczyc zajadaja sie wlasnie podobnymi "rarytasami" FU !!!!!!!!!! Odpowiedz Link
regine Re: Doktor-robakożerca. 31.05.05, 15:52 Przeczytałam,obejrzałam -nigdy nic nie wiadomo... A zresztą co kraj, to obyczaj... Na zdrowie niech im będzie,to jadanie tego"białka"... Ja się nie piszę...Wolę swojskie,polskie... Odpowiedz Link