annal74 26.09.05, 09:39 Witam uprzejmie i serdecznie ! Paraliżuje moje pisanie ogromna trema.Z komputerem i siecią znam się od krótkiego czasu ,dla mnie to ciągle nowość a jednocześnie rewelacja.Sądzę iż ktoś da mi szansę.Czekam-annal74 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malwina52 Re: powitaniowo 26.09.05, 09:44 Aniu witamy serdecznie, czuj sie tu dobrze i zostaw treme za drzwiami, czytaj pisz, jesli tylko masz ochote ))) Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: powitaniowo-Aniu 26.09.05, 10:05 Witam Cię serdecznie. Czytaj i pisz bez obawy. Czekam na ciekawe wątki, może masz jakieś w zanadrzu Odpowiedz Link
tesunia Re: powitaniowo-Aniu 26.09.05, 10:20 jeszcze jedna "nowa duszyczka" z nami bedzie) oswoisz sie z kompem,pozniej bedziesz ta chwile milo wspominac.... mam nadzieje,ze zostaniesz z nami.... pozdrawiam cieplutko zyczac powodzenia w klikaniu. Odpowiedz Link
takanietaka WITAJ ANIU 26.09.05, 19:11 czuj sie dobrze..może sie polubimy? <<nigdy nic nie wiadomo)>> Odpowiedz Link
natla Re: WITAJ ANIU 26.09.05, 21:31 Lipcowo imieninowa Aniu WITAJ. Jeżeli masz ochotę, to napisz coś o sobie w wątku "Skąd przybywamy", do którego link masz na naszej głównej stronie na górze. A tremę oczywiście zostaw "za drzwiami".....my u w wiekszości początkujace i ciągle sie uczymy......pisz i daj się poznać. Odpowiedz Link
krista57 Re: WITAJ ANIU 26.09.05, 21:36 Rowniez witam ! Jak znajdziesz ochotę to pisz jak nie to na początek czytaj. Tu i tak "aktywnych" jest niewiele......przecież to zabawa,nikt nie sprawdza ani nie pogania ))))) Odpowiedz Link
annal74 Re: powitaniowo 26.09.05, 22:06 Tak sympatycznego , ciepłego powitania nawet nie bardzo się spodziewałam. Jestem nieśmiała i raczej małomówna ,z pisaniem może będzie lepiej. Skorzystam z powitaniowych rad i do roboty.Serdeczne dzięki Annal74 Odpowiedz Link
bryza102 Re: powitaniowo 26.09.05, 22:22 Ano Witaj! Na tym forum ciągle się coś dzieje i dużo,ja nie nadążam... Ale na nudę tu nie można narzekać! Odpowiedz Link
natla Re: powitaniowo 26.09.05, 23:33 No tylko byś spróbowała na nudę narzekać............zaraz bym Ci Axse podesłała )) Odpowiedz Link
annal74 Re: powitaniowo 27.09.05, 21:54 Wszystkie jesteście przesympatyczne , gdy się z tym ogarnę to będę odpowiadać. Przedstawiłam już na "Skąd przybywamy" trochę siebie , teraz pozdrawiem , hej! Do zobaczenia Annal74 Odpowiedz Link