sagittarius954 Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 24.06.06, 01:20 A tam zwykła socjotechnika a na miejscu trzecim przy odpowiednim pytaniu kogo lub jakie imię wpiszesz jeśli nie osoby którą kochasz a jak tylko za drugim razem zmienisz to wychodzi nul ot i cała sztuka.)))))))) Odpowiedz Link
regine Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 24.06.06, 16:00 delwus, dziekuje pieknie za poczte. Buziaki z 36 stopnowego upalu z Kijowa Odpowiedz Link
mania1119 Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 25.06.06, 15:31 Teraz wlasnie tak robie.Ale to byl horror! I to o trzeciej nad ranem.Niby mowiono mi,zeby nie otwierac,ale wtedy pomyslalam:o trzeciej w nocy?A nie mialam pojecia,ze to moze byc zaprogramowane np.automatycznie,zeby sie uaktualnialo.Ale juz czuje sie ogolnie pewniej,jestem umowiona na lekcje najwazniejszych tematow na sierpien-bo niby mam podrecznik ale nie do Windowsa XP,i troche sie gubie. Poza tym niestety ja mam glownie inteligencje tzw.werbalna,a do spraw technicznych -mniejsza.I do kompletu jestem nieuwazna.Cos sobie kliknelam na Skype i teraz zamiast obrazu z kamery mam gustowne czerwone tlo.Musze to rozpracowac.A łacze tez mam raczej powolne (tę prosta Neostrade)-moze to tez ma z tym zwiazek. Wiesz,jestem wytrenowana nie w zadaniach praktycznych tylko w formulowaniu zdan- bo przez cale moje zawodowe zycie pisze (teraz juz pewnie poszlo to w tysiace) opinie.Caly czas operuje slowami,"pracuje gębą"Czasem nawet boje sie,ze w prywatnym zyciu posluguje sie takim zawodowym zargonem,choc wcale tego nie chce.Staram sie unikac schematow sformulowan,ale nie wiem,na ile mi sie to udaje.Tak mi to weszlo w krew,ze w ogole nie wiedzialam,ze to robie,dopoki moja przyjaciolka nie palneła"ty z tym swoim sposobem gadania". A jeszcze,jak widac,mam skoki myslowe,i ani sie nie obejrzalam jak przeszlam z wirusow na swoje osobiste zakręty. Odpowiedz Link
mania1119 Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 25.06.06, 17:35 Sprytny taki program!Czasem uczy mnie moj byly przyjaciel,tez jest daleko-ale raczej na zasadzie,ze pokazuje mi swoj ekran i instruuje,co mam robic.Ale wszystko przed nami!Mam na mysli nas,piecdziesieciolatki! Odpowiedz Link
dankarol Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 25.06.06, 21:42 Dzięki Halutka listonoszk, to było super. Przy myjni obśmiałam się jak norka. Gdzie ty takie rzeczy znajdujesz. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 25.06.06, 21:58 Ja również dziękuję, motory były super ale i te "bikini" było nie głupie hehe)))) Odpowiedz Link
wirella Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 27.06.06, 11:14 Przepraszam,że tak pożno odpowiadam ale naponad 3 tygodnie straciłam kontakt z komputerem.Po kilku dniach pobytu w Wiśle zaczęłam intensywną rehabilitację oraz zgodnie z życzeniem Dankarol ,zaczęla się b.piękna pogoda,więc zamiast do dalekiej kawiarenki internetowej chodziłam nad Wisłe i jeździlam na wycieczki. Opieka lekarska marna,ale p.dr zapisała mi 2 należne zabiegi takie jakie chciałam tzn.masaż kręgosłupa i kąpiel perełkową. Dokupiłam sobie jeszcze krioterapię punktową na kolana i masaż pneumatyczny na rękę( trochę zmniejszył mi sie po tym obrzęk limfatyczny. Po powrocie do domu dopadła mnie proza życia. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
regine Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 28.06.06, 21:22 Dziekuje Helenko, dziekuje bardzo Postaram sie napisac, gdy bede cos konkretnego wiedziala. Moze jutro, moze pojutrze. Odpowiedz Link
dankarol Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 29.06.06, 15:34 Halutka dzięki za gratulacje, ale nie zasłuzone. Ja sie tyle samo odzywam ino ciebie mało było. To ja już wolę być na dalszych miejscach Odpowiedz Link
regine Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 29.06.06, 21:48 Dziekuje za list, odpisze jutro, lub pojutrze. Dzis nie moge . Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link
krista57 Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 02.07.06, 10:16 Helenko! Nie zartowałam! Po zakupie roweru ,poszłam do serwisu i kazalam opony zwykłe wymienic na tzw bezdentkowe.Koszt nowych + usługa ca 100 zł. Nie musze sie martwic o pompke rowerowa. Jade co jakis czas na stacje benzynowa,odkręcam wentyl i wtłaczam powietrze jak do opony samochodowej....ca 2,5 atmosfer.Pierwszy raz pokazał mi pan z obsługi. Wygoda niesamowita. Odpowiedz Link
mania1119 Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 02.07.06, 21:05 Dziekujemy.Malutka jest dzisiaj wyglaskana jak nigdy.Bardzo ciesze sie,ze sie podoba. Odpowiedz Link
mania1119 Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 02.07.06, 22:23 Wlasnie przy pomocy znajomego przez net usilowalam zglebic tajemnice zmniejszania zdjec i wypadlam z rytmu Forum.Nigdzie na pierwszy rzut oka nie widze jakiegokolwiek styku moich relacji z rebbezin.Co masz na mysli?Ze mi podrzucil(a) taka gratke(?) jak to zdjecie do (nad)interpretacji?Czy cos innego tylko nie zakumalam jak zwykle... Odpowiedz Link
mania1119 Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 02.07.06, 22:32 A serio mowiac,moje zawodowe nawyki utrudniaja mi funkcjonowanie w takich umownych sytuacjach jak internet.Ja jestem nieslychanie nastawiona na kontakt wzrokowy,na łowienie sygnalow pozawerbalnych.Efekt jest taki,ze jak mam dostepny tylko taki przekaz jak tu,to jestem po prostu jak kulawy w biegach.Widze,ze inni o wiele szybciej reaguja i umieja trzymac sie konwencji,a ja co chwile wypadam z gry.Permanentnie na out'cie.I zanim sie wlacze do gry to juz jest inna akcja,zeby sie wyrazac zaktualizowanie. Odpowiedz Link
mania1119 Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 02.07.06, 23:42 Teraz znalazlam,bo wszedl pomiedzy inne daty,a wlasnie czytalam sobie o Waszych zwierzakach i natknelam sie. Dokladnie.masz racje. A ja piszac o linku mialam na mysli to co w tych czerwonych, wyzej,nt. kursu komputerowego.Musze to uwaznie przestudiowac,swoja droga.I nauczyc sie,bo braki mam straszne. Odpowiedz Link
e-baba Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 04.07.06, 19:59 > Babeczko,na pierwszej stronie,na samej górze(50-latki) jest w nawiasie > licznik,zobacz jak się kręci)))))) Bardzo Ci, Helenko,dziekuję, ja naprawdę tego nie wiedziałam. A to głupia baba ze mnie. Zajęta czytaniem tematów nowych wątków - ani spojrzałam na sama górę. Popatrz, popatrz, to prawda, że człowiek całe zycie sie uczy. Pozdrówka przesyłam. Odpowiedz Link
dankarol Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 04.07.06, 22:29 Halutka, a skąd ci takie "gupoty" przyszły do głowy, że ja się znam na komputerach. Ja wiem gdzie się włącza i wyłącza. Odpowiedz Link
dankarol Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 04.07.06, 22:57 Halutka, z tymi zdjęciami to dopiero w ostatnim miesiącu mi sie udało. Przy okazji udało mi sie przerobić słonia na różowo seledynowo. Cudo mi wyszło. Odpowiedz Link
dankarol Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 04.07.06, 23:40 No dobra przyjmuję, a słonia jutro poszukam Odpowiedz Link
dankarol Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 06.07.06, 13:02 Ach dzięki, dzięki , staram się jak mogę trafić na jakiś rekordzik. W podziece posyłam Ci trochę chłodku. U mnie w mieszkaniu 24 tylko. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 07.07.06, 11:20 Smutno mi del.wo bez Was oj i jak bardzo Pocieszam jednak się że do 24.07 juz zostało dwa tygodnie .Będę wpadał do Was choć na jeden post teraz już zmykam . Całusy pozdrowienia , uściski DLA WSZYSTKICH! Odpowiedz Link
krista57 Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 07.07.06, 20:58 Helenko,dostałam,posmialam sie i odpisałam.Dzieki. Odpowiedz Link
regine Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 08.07.06, 21:15 Helenko, dziekuje stokrotnie Pozdrow Jole, podziekuj jej i zajrzy do siebie na poczte . Dzieki ) Odpowiedz Link
graga21 znowu Speedy Gonsales! 10.07.06, 15:05 Dziekuje za mile slowa - to chcialam napisac, ale licho nie czekalo, tylko juz ponioslo )) Odpowiedz Link
natla O kurcze ;))))) 10.07.06, 19:43 Jestem dumna z Ciebie Dzięki za pomysł i w ogóle. Kurcze, ale radocha. Nie ma czego skrytykować, bo nawet Twoje poczucie humoru wylazło. Super. Odpowiedz Link
dankarol Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 12.07.06, 10:05 No nie, te tulipany to ściągnięte z internetu, ale staram się jak mogę, żeby też takie robić. Szukam strony z takimi różnymi dodatkami i muzyki. Odpowiedz Link
mania1119 Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 14.07.06, 21:40 Szczesliwie juz przeszlo.Jakos wczoraj okropnie mnie "scięło".Dzis jest u nas nieco bardziej sprzyjajaca aura,bo cale popoludnie padalo.Reszta w poczcie. Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 14.07.06, 23:06 Już zajrzałam na pocztę )))))))))) Wielkie dzięki. Fajne ! Otwórz swoją skrzynkę. Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 14.07.06, 23:07 Musiałaś się sporo napracować ...))) Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 14.07.06, 23:44 img488.imageshack.us/img488/7177/ptaszzlist0zy.gif Odpowiedz Link
dankarol Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 15.07.06, 01:12 Do siebie piszę . Halutka sprawdziłam w wysłanych. Jest po lewej stronie na dole pod grubą czerwona kreską. Mnie sie otworzyło chociaż długo to trwa. Odpowiedz Link
dankarol Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 15.07.06, 15:01 Przepraszam, pewnie co innego jest u mnie a co innego u Ciebie. Jak przerobię na mniejszy plik, to wyślę Ci bezpośrednio. Chyba troszeczkę musisz poczekać. Odpowiedz Link
regine Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 15.07.06, 20:20 Biegaj Helenko, nawet i na golasa, zwlasza z radosci ludzie robia rozne dziwne rzeczy. Wiec czemu my mamy byc inne , mozna i tak sie cieszyc ) A co moze nie mozna ??? Bo juz, juz tylko 18 dni i bede z Wami. Sylwuna ma sie dobrze, zostal jej jeszcze kaszel , taki dziwny , suchy, nagle pojawiajacy sie. Ale juz jest dobrze. Dzieuje za poczte i pozdrawiam cieplutko, choc dzis po poludniu zimno jak diabli . Odpowiedz Link
malwina52 dziekuje... 15.07.06, 23:56 wybyczylam sie i praca sie za mna stesknila zdalne sterowanie tylko upchnelo troche papierkow, las, woda i cisza, jeno brzuch mi urosl od piwska Odpowiedz Link
wiktoria53 Rower 16.07.06, 19:05 Szukam Delwo zdjęcia Twojego rowerka i nijak nie mogę znależć, pomóż mi, gdzie to zdjęcie? Odpowiedz Link
krista57 Re: dzieki 17.07.06, 10:02 Helenko jestem w szoku! Zdolna bestia z Ciebie. Odpisze pozniej. Odpowiedz Link
natla Wklej...... 18.07.06, 09:40 .....zdjecie Twoje z baratem do nowego watku.....foto-retro, bo nie mogę znaleźć. Odpowiedz Link
wirella Re: dzieki 18.07.06, 11:57 Dziekuję Kotku za serdeczne życzenia,wierzę że się spełnią . Zyczenia od życzliwych nosób zawsze się spełniają. Buziaki!))))))))))) Odpowiedz Link
krise1 Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 18.07.06, 20:22 Helenko bardzoo Ciebie przepraszam, dopiero teraz przeczytam. Wysłałam Ci już zaproszenie, jeszcze raz proszę o wybaczenie. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 19.07.06, 11:42 Helenko , jeszcze troszkę poleniuchuję )) Od przyszłego tygodnia sporadycznie ,ale się odezwę a od początku sierpnia znów powinienem zagościć u Was. Pozdrawiam )) Odpowiedz Link
mania1119 Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 20.07.06, 20:54 Tak,pisalam dwa razy 14.07 wieczorem.Najpierw jeden list ale kliknelam "wyslij" a nie napisalo mi ze wyslane,wiec napisalam drugi chwile potem i wyslalam.Pozdrowienia,bardzo serdeczne. Odpowiedz Link
krise1 Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 21.07.06, 09:42 img204.imageshack.us/img204/2531/frametag06mq9.jpg Odpowiedz Link
regine Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 24.07.06, 00:38 Delwus, wszystko otrzymalam, dziekuje, ale nie zagladalam. Zrobie to juz w domciu, na spokojnie Caluski i dzieki raz jeszcze Odpowiedz Link
tofika Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 25.07.06, 21:24 Helenko,ja tez od paru dni, mam z wszystkim co tu jest w kompie klopoty, kursor robi mi rozne psikusy ,chowa i znika i nie moge go nauczyc grzecznosci moze "myszka"lapki opalila za mocno Odpowiedz Link
tofika Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 25.07.06, 23:26 Helenko, obaczysz pokonamy i te takie tam... i Dankarolci tez pomozemy ja mam projekt myszobutow a kursor nocka na groch do kata marsz cichutko Ci cos powiem, wiesz.... jak widze Ciebie w wodzie tam na wycieczce rowerowej,caly czas Cie widze POPATRZ JAKA DOBRA MAM JESZCZE PAMIEC))))))) Odpowiedz Link
tofika Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 26.07.06, 13:43 Helenko,jak tylko znajde siebie tam gdzie bylam nad woda... to zaraz CI sie wysle)) cwicz pamiec juz,))))))))))))...... Odpowiedz Link
dankarol Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 26.07.06, 14:23 Dzięki super. Posłałam Ci tego, którego nie możesz otworzyć na forum Odpowiedz Link
regine Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 26.07.06, 20:06 Dzieki Helenko za poczte, ale wszystko to i poprzednie przekierowane do przechowania. Obejrze az wroce do domu. na spokojnie, zapisze gdzie potrzeba. Ale serdecznie dziekuje Juz niedlugo, juz niedlugo, TYLKO TYDZIEN !!!! Odpowiedz Link
krista57 Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 26.07.06, 23:20 Helenko ,jeszcze nigdzie nie jadę.Wyjazd dopiero 3 sierpnia. Narazie czeka mnie straszne badanie tzw kolonoskopia...profilaktycznie dla 50+ wykonuje pobliski szpital.Zgłosiłam sie dobrowolnie i mam nadzieje ze niczego mi nie wykryją)) Odpowiedz Link
tofika Re: del.wa.57:))))))))) 27.07.06, 18:31 krzyczĄ i krzyczĄ na Helusię..JA TYLKO ))))))))) milutko pozdrawiam , bbbb dziekuje za liscik pelen niespodzianek, ale mialam zajec--powiekszalam,przyblizalam ,nawet do gory nogami mi fiknelo jak na laweczce siedzicie))cmooookaski ... jak tylko uporzadkuje , w od nowa zainstalowanym kompie, to przyrzekam ,ze zrewanzuje,,, Dobrze ? Helenko? --poczekaj,ok Odpowiedz Link
tofika Re: del.wa.57:))))))))) 27.07.06, 21:24 Helenko, ja w tej chwili sciagam ..wiersze Galczynskiego, trwa to juz ponad 15min, to jest obszerne chyba ze 20min, duza pojemnosc...poogladaj link ..Krise1 tam znajdziesz,, tylko dlaczego ??? chcesz zwierzatka??? nie wiersze?cmooook Odpowiedz Link
tofika Re: del.wa.57:))))))))) 27.07.06, 21:49 Helenko,naczekalam i wiesz,powiedzialo ze juz ,...otworz kliknelam i koniec nigdzie nie ma wierszy Galczynskiego... moze krise1 --cos podpowie? Odpowiedz Link
dankarol Re: del.wa.57:))))))))) 30.07.06, 22:45 Halutka piękne, dziękuję. Nic sie nie bój my też takie zrobimy Odpowiedz Link
graga211 Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 31.07.06, 08:46 1.Kuchnia super, moze stac na srodku 'saloonu', po skonczeniu zamykasz kram i po krzyku. Jeszcze tylko potrzebny robot do zebrania okruchow i wytarcia plam. 2.Kociaki cudne! 3.A to trzecie zrob identycznie, lecz ze swoimi zdjeciami. Kombinuj dalej, bo fajne, wlacz na 'wyslij to' i podrzuc ludziom linki. Jeszcze raz dzieki. Odpowiedz Link
e-baba Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 31.07.06, 23:35 Listonosz stoi u furtki i czeka. Otwórz mu. Odpowiedz Link
tofika Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 01.08.06, 12:41 Helenko,prawdopodobnie listonosz --puk puk)) Odpowiedz Link
tofika Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 01.08.06, 22:08 Helenko, tak rozmarzylam ze pobieglam odrazu do Gawiarenki, Dziekuje, bbb ...)) napisze do Ciebie .. z dalekiej podrozy,napisze do Ciebie napewno.... Odpowiedz Link
e-baba Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 01.08.06, 22:20 Helenko, dziękuję. Dzisiaj taki zalatany dzień mi się zrobił, jak zwykle - za dużo zdarzeń. Odpiszę jutro. Odpowiedz Link
regine Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 01.08.06, 22:20 Helenko, to juz pojutrze )Pozdrawiam cieplutko )) Odpowiedz Link
regine Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 03.08.06, 21:53 Helenko !!! Co za miła niespodzianka, za którą dziekuję serdecznie. Aż sie poryczałam, dziś to już po raz drugi. Z radości, z radości )) Buziaki cieplutkie, jesteś niesamowita ) Dzis i jeszcze jutro będę otwierać przechowywaną pocztę, podziwialam już troszkę, ale jestem padnięta. Jutro dokończę, robisz cudeńka ) dziękuję ) Odpowiedz Link
vogino55 Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 07.08.06, 23:45 Wielką radość sprawiłaś mi PPSem z 'sierściuchami'MĄDRE ())) Odpowiedz Link
regine Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 09.08.06, 15:53 Helenko, dziękuję. Odpowiem wieczorkiem Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 09.08.06, 21:28 img459.imageshack.us/img459/4548/ptaszzlistdm1.gif Odpowiedz Link
regine Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 09.08.06, 22:07 Dziękuję Helenko, przecudne. Nie mogę odpisać, udało się tylko część zdjęć wysłać, bo serwer padł gazetowy. Rano jutro odpiszę. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 10.08.06, 05:28 Dzięki Ci Pani! Ty jedna pamiętasz o starym sagim)) Odpowiedz Link
tofika Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 10.08.06, 10:21 Helenko, poczta dotarla wielkie sle slowka podziekowan.... Odpowiedz Link
regine Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 10.08.06, 14:04 Cała przyjemność po mojej stronie. Niestety, nie zawsze towarzyszył mam aparat fotografixczny, cały tydzień, to była nasza codzienna trasa do przedszkola wnusi. Potem różnie to było. To zdjęcia z ostatniego tygodnia. Mała jeszcze ma nie za wiele sił po chorobie, aby coś zobaczyć, bo odległości są z miejsca gdzie mieszka córka, do centrum, są porażające. Towarzyszył mam wózek, spiekota i kupa jedzenia dla małej. Cóż przejść Instytucką, z góry, przez Chreszczatyk, trzeba znowu wspinać się pod górę. Aby zobaczyć co ciekawsze rzeczy. Strome podejścia, chodniki straszne, mała znudzona, zmęczona, spocona. Cóż takie to zwiedzanie z dzieckiem - rekonwalescentem. Sama już teraz mogę spokojnie się wybrać, bo poznałam różne trasy. Zrobię to podczas drugiego wyjazdu Odpowiedz Link
regine Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 10.08.06, 22:13 Helenko, źle się czuję dziś. Troszkę rano poklikałam, potem zrobiłam pranie (pralka oczywiście), sprzątnęłam łazienkę i coś słabo się poczułam. Położyłam się o 16:30, wstałam o 21:00, poklikałam troszkę z młodszą córką teraz. Wybacz, że nie odezwałam się na GG. Przepraszam Coś nie mam sił, sama nie wiem co się dzieje. Odpowiedz Link
regine Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 11.08.06, 18:38 Dzięki )))))Ty to potrafisz wytłumaczyć. Kochana jesteś, uściskała bym Cię, zebym tu Cię miała. Masz rację, przesadziłam. Skype mam odłączone, ale po niedzieli podłączę dam znać, jak pojadą dzieciaki i spokojnie pogawędzimy. Helenko, tak zrobię ale już po niedzieli, po 20, też tak myślałam. Co za dużo to nie zdrowo, uszami potem się wylewa. Mogę zakląć ? Dzięki ))) Odpowiedz Link
bar_nata Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 11.08.06, 19:48 Dzięki!! Lolek jest superowy i jaki elegancki) Odpowiedz Link
regine Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 11.08.06, 20:02 To na ból głowy, podobno dobre,zajrzyj na pocztę Odpowiedz Link
bar_nata Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 11.08.06, 23:01 bar_nata napisała: > Dzięki!! Lolek jest superowy i jaki elegancki) Oczywiście że mi się popietruszyło Helenko) Lolka dostałam od Dankarol Przepraszam pokręciłam wszystko i teraz muszę jeszcze raz sprawdzić co komu i dlaczego napisałam )) Zaznaczam że jestem jeszcze trzeźwa.....więc powód zęcenia nieznany... Pozdrawiam) Odpowiedz Link
bar_nata Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 11.08.06, 23:09 Już wiem Danuśce podziękowałam za twoje prezentacje, a nie zachwycałam się Lolkiem Dziewczyny przeczytajcie to u siebie nawzajem zanim ja coś znowu pokręcę! Wybaczcie proszę! Odpowiedz Link
regine Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 11.08.06, 23:19 Helenko, trafiłaś w dziesiątkę, trafiłaś właściwie. Ty to masz nosa )) Odpowiedz Link
krise1 Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 14.08.06, 17:55 Helenko, czemu nie mogę do Ciebie wysłać emaila na pocztę? Wciaż przychodzi zwrot. Odpowiedz Link
regine Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 14.08.06, 21:20 Helenk, odpowiedź wysłałam. Dziekuję ) Źle się dziś czuję, o "dołku", nie wspomnę...Dopadł i mnie..(( Odpowiedz Link
krista57 Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 14.08.06, 21:26 Tak wróciłam,uwazam,ze jak na pierwszy raz doba wystarczy ! Sama sobie się dziwię...ale szukam juz wygody i nie wiem,czy gospodarze zapewniliby osobny pokój)) Odpowiedz Link
krista57 Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 14.08.06, 21:53 Jestem bardzo ciekawa tych 80 metrow,może mi cos podeslesz /pytam niesmiało))/ na priva? Odpowiedz Link
august2 Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 16.08.06, 06:53 Dziekuje za przesylke... ta kolekcja obrazow jest Imponujaca!! Odpowiedz Link
regine Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 16.08.06, 12:12 Helenko, dziś obejrzałam Twój Izrael i Morze Martwe. Zrobiłaś mi wspaniałą niespodziankę, bo ukazałaś mi miejsca, po których chodziłam, które dotykałam Wywołałaś tym wiele przepięknych wspomnień. Pojawił się uśmiech na twarzy, cóż to była półroczna wycieczka mego życia, tam na po ziemi. Na ziemi, o której nie śmiałm nawet marzyć. Cóż spełniło się. Spełnia się coraz więcej rzeczy , o których nie śniłam. Bardzo Ci dziękuję, bardzo ) Odpowiedz Link
tofika Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 16.08.06, 23:52 Helenko,sasiedzi wala w rury a ja dalej chichram wiesz TY co....nadzwyczajna szarlotka! Odpowiedz Link
krista57 Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 18.08.06, 19:31 Helenko chce dac kilka zdjec na forum przez imageShack ale wychodza mi takie malenkie a chce na caly ekran...poradz!!!! Odpowiedz Link
krista57 Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 18.08.06, 19:53 kopiuje tylko górny bo innego nie mam!!!!!!!!! Odpowiedz Link
krista57 Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 18.08.06, 20:00 sorry ale sprawdzam img216.imageshack.us/img216/3797/1108200620mw5.jpg Odpowiedz Link
e-baba Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 18.08.06, 22:58 Helenko, dziekuję - dotarło, otwiera się, jest super. Odpowiedz Link
e-baba Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 18.08.06, 23:00 I mnie też interesuje bardzo problem, który poruszyła Krista. Czemu zdjęcia wychodza takie małe? Jedna odpowiedź, a dwie osoby mądrzejsze może będą... Odpowiedz Link
e-baba Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 18.08.06, 23:13 No ja tych linków też mam sporo. I tez kopiuję ten ostatni, tylko nie wiem jakie ustawienia mam wybrać z mozliwości wymienjonych w opcji: "resize image?" Odpowiedz Link
e-baba Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 18.08.06, 23:18 Ale, Helenko, jeszcze drugie zdanie z mojego poprzedniego pisania: jakie ustawienia mam wybrać z mozliwości wymienjonych w opcji: "resize image?" Odpowiedz Link
e-baba Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 18.08.06, 23:36 Dziękuję Ci, Helenko, bardzo. I także ogromne dzięki za wpis do "Naszej radosnej zaszufladkowanej". Odpiszę jutro, bo dzisiaj musze juz zmykać. PS. No i jak tu sie na tym Forum nie rozsiadać wygodnie,jak tutaj człowiek tak dobrze się bawi? Odpowiedz Link
dankarol Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 20.08.06, 19:26 Halutka mój kulawy piesek zderzył sie z kumplem z złamał sobie palec. Jego 10 kg w zderzeniu z 33 nie dalo rady. Kumpel na drugi dzień do towarzystwa przeciął łapę. Odpowiedz Link
regine Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 20.08.06, 22:08 O nie, tak prędko nie zatęsknię. Nie ma mowy nawet. Ze zwierzakami szło wytrzymać, ale z ludzmi gorzej.. "Urlopuję", do końca sierpnia w domu, w czterech ścianach. A potem się zobaczy. Może zgodzę się na pewną propozycję...I wyruszę gdześ . Ale sama i nie do rodziny. Co to to nie. Przesyt był ostatnio, rodziny, znajomych, koleżanek, wizyt i rewizyt. Basta !!! Należy czasami od siebie odpocząć ) Odpowiedz Link
regine Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 20.08.06, 23:05 To znaczy we dwoje, plus natura, tak ? Toby było marzenie... )) Ale niestety, tylko pozostaję ja i natura. Coś wymyślę, teraz cieszę się ciszą w domu, po 30 sierpnia gdzieś wyrszę w dziką głusze ) Odpowiedz Link
regine Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 20.08.06, 23:23 Tak, takie rzeczy "łapię w lot" ) Lezę spać, bo prasowania mam na jutro całą stertę, a i grzmi mi tu za oknem bardzo i deszcz leje. Dam Ci znać, kiedy będę na skype, pogadamy. Dostaniesz za tą "laseczkę", oj dostaniesz )) Odpowiedz Link
regine Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 20.08.06, 23:28 Doczekasz się, zobaczyć też może zobaczysz, bo kamerkę posiadam. Wtedy powiesz co myślisz o "laskach" ) Pa, uciekam już )) Odpowiedz Link
kasia573 Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 24.08.06, 15:48 Del.wo. - jest mi miło, że często odzywasz się do mnie i po mnie. Chciałabym wiedzieć, jak najbardziej lubisz, żeby się do Ciebie zwracać? Pozdrawiam. Odpowiedz Link
kasia573 Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 24.08.06, 15:48 Del.wo. - jest mi miło, że często odzywasz się do mnie i po mnie. Chciałabym wiedzieć, jak najbardziej lubisz, żeby się do Ciebie zwracać? Pozdrawiam. Odpowiedz Link
kasia573 Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 24.08.06, 15:54 Znów stereo - nie rozumiem, co się dzieje!! Odpowiedz Link
regine Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 24.08.06, 19:51 Żadna tajemnicz, żadna W wątku "Chandrowym", wyjaśniłam ...Wszystko, więcej nie mogę, sorry Odpowiedz Link
regine Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 24.08.06, 20:44 No, no, Helenko, zaskoczona jestem, miło )) Nie spodziewałam się, nie spodziewałam. Nie wiem jak mam podziękować ) Nie będę mogła pogadać Poczta zawalona, wszyscy czekają na odpowieddzi, nie miałam głowy. Wybaczysz ? Może innym razem, jak Ci wstawią to okno ? Co Ty na to ? Kurczę mam wyłączonego Messengera, nici z "widoków". Przepraszam, ale "rodzinka" mi tu znowu urzędowała przy kompie, nawet nie wiedziałam. Dziękuję Ci ) Za "laseczko " )) Odpowiedz Link
kasia573 Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 25.08.06, 00:30 Bardzo dziekuję. Wiem, jak masz na imię, ale chciałam się dowiedzieć, co lubisz. Jesteś pierwszą osobą w moim otoczeniu o tak pięknym imieniu. Serdecznie Cię pozdrawiam. K. Odpowiedz Link
kryzar Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 25.08.06, 20:19 dziękuję za miłe życzenia, ale muszę coś sprostować. Mam córkę, jedynaczkę z którą jesteśmy bardzo zżyte, choć mieszkamy osobno. W odległości o "rzut beretem". Moja córka mieszka samodzielnie od zdania matury. To była nasza wspólna decyzja, dla mnie ciężka, ale dobra. Mąż mój do tej pory nie może się pogodzić, że "córuś" mieszka osobno, a minęło już ładnych parę lat. Moje dziecię wyjeżdża tylko ma kilka miesięcy na wyspy brytyjskie na stypendium i mam nadzieję, że wszyscy sobie poradzimy. Będzie mi brakować kilku telefonów dziennie i wspólnej herbatki, ale trudno. Jeszcze raz pozdrawiam i dziękuję za prezentacje. Wszystkie obejrzałam z wielkim podziwem, ale nie jestem pewna czy kiedykolwiek coś podobnego uda mi się zrobić Odpowiedz Link
august2 Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 26.08.06, 04:29 Dzieki za przesylke. Prosze cie zajrzyj do swej skrzynki.. A. Odpowiedz Link
regine Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 26.08.06, 17:57 Helenko, a co z grzybkami. Deszcz pada, czy wagi nie miałaś )) ?? Odpowiedz Link
regine Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 26.08.06, 17:59 Opóźniona jestem Już zajrzałam, grzybki obejrzałam. Szkoda, że deszcz Was przepędził, byłoby więcej Odpowiedz Link
natla Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 26.08.06, 18:44 Jakie znowu grzybki! Te przedmioty, to rzeczywiście dla blondynek, fajne. A widoki, super. Ależ Ty ię wyrabiasz i w ogóle wyrabiasz. )) Odpowiedz Link
kasia573 Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 29.08.06, 09:26 Helen, lubię Twoje poczucie humoru, życzliwość i bezpośredniość... Odpowiedz Link
regine Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 29.08.06, 17:43 Helenko, Krystynki nie będzie do niedzieli. Wyjechała. Przepraszam, że podczytuję na prywatnych wątkach Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 29.08.06, 18:12 No no HelenkoJestem pełen uznania i dziękuję Ci bardzo że o mnie pamiętasz a ja już myślę jakbym mógł wykorzystać Ciebie Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 29.08.06, 18:19 Ja wysyłam Ci tekst Ty umieszczasz go na zdjęciach i wio na forum ... jak zawiązujemy spółkę?? Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 29.08.06, 18:26 Napiszę ,ale wcześniej pewnie będę robił pierogi z mięsem , także tak niecierpliwie nie czekaj to może potrwać)) Odpowiedz Link
tofika Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 29.08.06, 19:30 Helenko,grzybki Twoje widzialam , no,no, co tam zmoczone pupy ,gdy takie grzybobranie udane ja mam tez maslaczki nawet w zasiegu wzroku, mieszkamy na dawnych terenach rolniczo lesnych, i pozostale kawalatka m2 nie wykupione pod budowy domkow,to miejsca zalesione ..i na takich skraweczkach w tym roku wszelakie grzybki pojawily... pozdrawiam Ciebie serdecznie, pobywam nadal wsrod moich "owockow', nie spieszy mi sie wcale do domku,-BO WYSOKIE PLOTY DZIADEK GRODZI DLA NAJMLODSZEJ WNUSI))))))))CMOOOOOK! Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 29.08.06, 19:38 Tym razem pierogi zrobiła żona a ja je zjadłem ))niestety muszę odejść od kompa na resztę wieczoru , żegnam Was do widzenia.) Odpowiedz Link
regine Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 30.08.06, 10:58 Delwiątko, jak tam dziś Twoja głowa ? Czy może dziś lepiej się czujesz ? Pozdrawiam ) Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a do del.wa.57 - 30.08.06 godz. 18.26 30.08.06, 18:29 a niech ci pan bucek na wysokościach zapłaci za to dobre słowo ! dzięki ! Łaknę ci ja dobrego słowa, jak nieprzymierzając kania- dżdżu ) Wszystko mi się wali, nic mi nie idzie, same kłopoty i kłopociki...same pechy i PESZKI. Miły post chumor podnosi. Tak żałuję, że tyle fajnych osób stąd nie jest z W-wy...to jest pech-pechów i super_pech dla mnie. Odpowiedz Link
regine Re: del.wa.57 30.08.06, 18:57 Helenko, już dawno skończyłam z kuchnią. Ale źle się poczułam, musiałam się położyć, przed chwileczką wstałam. Ledwo siedzę A Danutka prosi o zdjęcia Już troszkę opisałam, zaraz wkleję. Cóż czasami coś dokucza Mi dziś serducho. Siedziało "cicho", dziś pokazało co potrafi. Dobrze, że mam leki pod ręką . Może to zmiana ciśnienia i ta cholerna pogoda, może...Co Ci będę pisać. Jest już lepiej, niż w południe Odpowiedz Link
kasia573 Re: del.wa.57!!!!!!!!!!!! 30.08.06, 18:53 Helen- bardzo dziękuję za Twoją "odwagę"! Wgryzam się, czuje to! Fajną i równą staram się być, ale z normalnością... Pochodzę ze środowiska artystycznego. Moi rodzice nie rzucający się może w oczy alkoholem, hałasami, ale chyba ekcentryczni na swój sposób...Co to jest ten Power-Point? U mnie jest napisane, że Power -Point nie może odczytać dokumentu, to chyba go nie mam. Na pocztę nie mogę pisać. Mam Konia Trojańskiego, w kwarantannie co prawda, ale wysłałam przez pomyłkę meila do Warszawy i dostałam specyfikację. Mam nadzieję, że mi netu nie odetną. Dlatego jutro musze kompa dać do specjalisty, bo znów mogę się zapomnieć... Uśmiecham się przyjaźnie.K. Odpowiedz Link