dziewka79 02.01.06, 01:29 gdzie nie wejde tam Malwina o co chodzi czy ta kobieta nie śpi nie gotuje nie sprząta nie piecze ciast? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
august2 Re: Malwina52 wszedzie 02.01.06, 05:44 A ja tam wole jak Malwina pisze na forum. Malwino nie dawaj sie zaciagac do jakis domowych robot..! Odpowiedz Link
malwina52 Re: Malwina52 wszedzie 02.01.06, 06:46 witaj dzieweczko, chyba mnie troche z ta wszedobylskoscia przecenilas, funkcjonuje mormalnie, mam sie dobrze, nie lubie sie niepotrzebnie umartwiac, tylko troche jestem uwiazana przy kompie i domu, a na deser polubilam 50 )))) alez Ty nie musisz mojego pisania czytac, jak Ciebie to az tak razi, jest tyle innych ciekawych watkow, zycze pomyslnosci w Nowym Roczku Odpowiedz Link
axsa Dzieweczko... 02.01.06, 07:34 ...rozejrzyj sie dokładniej. )) Przekonasz się, że mogłabyś to swoje /takie jakieś nie za bardzo sympatyczne/ pisanie/ zaadresować do bardzo, bardzo wielu osóbz tego forum. Oczywiscie mam na myśli ten fragment wypowiedzi o częstotliwości pisania tutaj. Bo na Twoje pytania o to czego Malwinka niby nie robi, odpowieź jest w zasadzie jedna i bardzo oczywista. Ja dodam tylko, że to wszystko kwestia umiejętności zorganizowania sobie bytu na tym świecie, często nie przez nas samych zaprogramowanego tak, a nie inaczej. Sądzę, że tego już zdążyłaś doświadczyć na sobie. Nawet biorąc pod uwagę to, że dopiero co się "narodziłaś", nie mogę zrozumieć, dlaczego korzystasz z naszego zaproszenia, przybywasz do nas i od razu, w pierwszym zdaniu atakujesz takkimi swoimi "wątpliwościami". Gdzieś, chyba w drugim zdaniu na tym forum pytasz o "teściowość" . Odpowiadam - mam fantastyczną synową, a ona ma wspaniałą teściową, teścia zresztą też nie gorszego. )) )) )) Ciekawa jestem czy jeszcze będziesz tu pisać? Na pewno jednak przeczytasz, więc życzę Ci wszystkiego lepszego, mądrzejszego, sympatyczniejszego i bardziej interesującego. )) )) )) Odpowiedz Link
kryzar Re: Malwina52 wszedzie 02.01.06, 07:44 Dziewko miła, chciałabym przypomnieć, że kobieta wcale nie musi być "garkotłukiem" i sprzątaczką. Może mieć swoje zainteresowania i wolny wybór. Czasy gdy wisiała na mężowskim ramieniu dawno minęły i mam nadzieję, że nie wrócą. Liga z PiS-em ma takie ciągotki i chciałyby kobiety wepchnąć w KKK, ale my jesteśmy już troszkę wyemancypowane, czego i tobie życzę w Nowym Roku. Odpowiedz Link
axsa Kryzar 02.01.06, 07:54 u nas, dla takich, które nie widzą innego sensu życia niż niemieckie KKK, obowiązuje bardziej swojski skrót - GRP czyli Gary, Rydzyk, Potomstwo. )) Odpowiedz Link
axsa Nasza Malwinka... 02.01.06, 09:00 ... poza tym, że jest bardzo OK, to jeszcze ma niezwykłą umiejetność i zdolność zakładania wątków. Potrafi założyć kilka, jeden po drugim, a przecież forum "karmi" sie wątkami i dzięki nim "żyje". )) Odpowiedz Link
malwina52 Re: Nasza Malwinka... 02.01.06, 10:23 czyzbym naprawde byla taka pracowita )) az sie zakrztusilam swiatecznym sernikiem, ktory zastepuje mi kanapke sniadaniowa, o qurcze to nie dziwie sie zdziwieniu dzieweczki, zamiast podczytywac forum zrobie sobie sniadaniowa prasówke Odpowiedz Link
emma50 Re: Nasza Malwinka... 02.01.06, 10:38 Malwinko - może zostało Tobie trochę tego świątecznego sernika to poczęstuj dziewkę79, bo chyba nie miała czasu nic ugotować ani upiec ciasta czytając wszystkie fora. Odpowiedz Link
malwina52 Re: mili moi 02.01.06, 11:11 dzieki, dzieki, nie ma obawy, mam gruba luske tylko nieliczni potrafia ja przebic i mnie ugodzic, ale bywa to tylko w realu, forum to moja zabawa i wielka frajda, nie traktuje niczego co tu sie pisze powaznie, kazdy pisze jak umie i co chce i ile chce, wiec i poscik dzieweczki oblecialam wzrokiem ))) zas do osob piszacych mam wielka sympatie i szacunek Odpowiedz Link
krista57 Re: mili moi 02.01.06, 11:43 Malwinko tak trzymaj! Kurcze ale masz dowcip!Jak mnie ktos bedzie chciał obrazic w mowie lub w pismie to go tylko "oblece wzrokiem".Tylko....czy ma być obojętny,pogardliwy,szyderczy czy calkiem zwyczajny?. Pozdrawiam z )) sympatią. Odpowiedz Link
del.wa.57 Nasza Malwinka;))))) 02.01.06, 12:12 Jestes''MOCNA''Malwinko!!!O co chodzi tej Dziewce???niezłe wejście-niema co!!! Coś ja boli? dziewczyny...lekarz by sie przydał!? Odpowiedz Link
regine Re: Malwinka52 !!! Tak trzymaj ;))))) 02.01.06, 12:34 Malwinko, pisz, zakładaj nowe wątki )) Bardzo mi się podoba Twoje pisanie i pisz, gdzie i co chcesz, bo piszesz ciekawie, sympatycznie, mnie się podoba !!! A i Dziewce się spodobało,że tak się zaczytała, dokładnie sprawdziła ) Ja tam też mam dużo czas i mogę pisać, czy się to komuś podoba, czy nie.... Mam gdzieś gary, sprzątanie, pieczenie i inne tego typu "zadania" !!! No i co nam kto może zrobić, jak to lubomy najbardziej ))))))))) Malwinko52, tak trzymaj cały Nowy rok i następne również !!!! Odpowiedz Link
jadwiga_r Re: Malwina52 wszedzie 02.01.06, 15:30 Dziewka79, to nikt inny jak wiosenna i szerg innych nicków, co pisze z Ameryki. Występuje na wielu forach pod różnymi nickami, pisząc o problemach z teściową. Na tym Forum i 40+ też występowała, gdy otrzymała odpowiedzi inne aniżeli tego oczekiwała, była bardzo niemiła i wulgarna. Dziewko79, to Ty jesteś największym problemem dla rodziny. Odpowiedz Link
natla Re: Malwina52 wszedzie 02.01.06, 16:00 No to by mi sie zgadzało.....moja pierwsza mysl....tak jakoś problem teściowej mi sie z nią właśnie kojarzy. Można to określić "teściowią chorobą" ) Odpowiedz Link
regine Re: Malwina52 wszedzie 02.01.06, 21:38 Ano była już i u nas ta Wiosenna )) Szukała pomocy, bo teściów ma podobno niedobryych, dostała u nas "wilczy bilet", to teraz pojawiła się pod nowym nickiem, spryciara jedna. Też coś mi ten wpis pasował do Wiosennej jak ulał, jak przeczytałam z "mety" ją miałam na myśli.... Odpowiedz Link
dogman Re: Malwina52 wszedzie 02.01.06, 21:46 no coz ubawiliscie mnie,bo ja na to wszystko troche z boczku patrze...ona sobie napisala co chciala ale WY robicie z niej jakas bestie,tym bardziej,ze nicki wam sie pomylily kompletnie... Odpowiedz Link
natla Re: Malwina52 wszedzie 02.01.06, 21:58 Psimenie dzięki za podpowiedź. Nie dziw się, że tak do tego podchodzimy, ale niejaka wiosenna nam bardzo popsuła humory, była wulgarna i wstrętna. Jeżeli Dziewka, to nie ona, to jasne, że chętnie podyskutujemy, a jeżeli to ona, to i tak szydło wyjdzie z worka. Tu nie same teściowe rezydują i wiemy, że złe teściowe też na swiecie są ( bo skąd te kawały), więc jak się dziewczyna konkretnie odezwie, to nie ma sprawy. Odpowiedz Link
tofika Re: Malwina52 wszedzie 02.01.06, 23:02 Malwinko, ty jestes nam tu potrzebna jak rybce woda do zycia, pamietaj!!!!!!!!!!pozdrawiam Cie serdecznie Malwinko.... skad biora sie takie krnabrne zawistne juz ,jeszcze w mlodosci, dziewki 79???? mamy juz orientacje co za charaktek ma dizewka 79, szkodaze ,nie zauwazylam wczesniej takiego absurdalnego pytania "autorki" watku a zreszta jak ktos w kogos nieslusznie rzuca,,to wraca w dwojnasob... --bezmyslnosc dziewki jest ...brak slow! Odpowiedz Link