august2 14.02.06, 04:02 Zyczy Wszystkim Forumowiczkom i Forumowiczom!! Niech sie swieci ten przyjemny Dzien 14 Lutego!! August2 (ten z za wielkiej wody) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ania091951 Re: HAPPY VALENTINE'S DAY... 14.02.06, 04:51 HEPPY VALENTINES DAY zyczy Ania tez z za wielkiej wody Odpowiedz Link
leciwa Re: HAPPY VALENTINE'S DAY... 14.02.06, 07:55 Radosnych Walentynek życzy Leciwa z lądu. Odpowiedz Link
regine Re: HAPPY VALENTINE'S DAY... 14.02.06, 08:15 Wszystkim mniej i więcej leciwym, Wszystkiego Naj... Jesteście Wszyscy, bez wyjątku KOCHANI !!! To dla Was : "Szkoda kwiatów, które więdną W ustroni I nikt nie zna ich barw świeżych I woni. Szkoda pereł, które leżą W mórz toni; Szkoda uczuć, które młodość Roztrwoni. Szkoda marzeń, co się w ciemność Rozproszą; Szkoda ofiar, które nie są Rozkoszą. Szkoda pragnień, co nie mogą Wybuchać, Szkoda piosnek, których nie ma Kto słuchać; Szkoda męstwa, gdy nie przyjdzie Do starcia - I serc szkoda, co nie mają Oparcia. " Adam Asnyk Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: HAPPY VALENTINE'S DAY... 14.02.06, 08:24 Z okazji Walentynek wszystkiego najlepszego! - dużo miłości, - odrobinę czułości, - garść pogody ducha, - kilka uśmiechów od ucha do ucha, Odpowiedz Link
malwina52 Re: HAPPY VALENTINE'S DAY... 14.02.06, 09:12 www.walentynki.e-dowcipy.com/walentynki.php a jak Wam sie podoba walentynkowy pomysl mlodziezy wszechpolskiej "Kocham Polske"? Odpowiedz Link
tofika Re: HAPPY VALENTINE'S DAY... 14.02.06, 10:30 Auguscie ,za zalozenie WATKU)) Tobie tez uroczego Swieta...walentynkowego, Reginka Tobie,,szczegolnie za wyszukany wiersz, Malwinko,,Ciebie to juz pozniej naczytam dowoli..Dziekuje i Pozdrawiam Wszystkich... Tych ktorzy juz klikneli i tych ktorzy jeszcze sie wklikna)))))) Odpowiedz Link
tesunia Re: HAPPY VALENTINE'S DAY... 14.02.06, 10:32 duzo slodkich cmokasow, niech dzionek bedzie piekny dla Was Wszystkich Odpowiedz Link
emma50 Re: HAPPY VALENTINE'S DAY... 14.02.06, 11:23 Dużo miłości dzisiaj i we wszystkie pozostałe dni w roku www.superlaugh.com/1/sweethearts.swf Odpowiedz Link
krista57 Re: HAPPY VALENTINE'S DAY... 14.02.06, 11:38 Milego dnia! Pamietacie tej przebój w super wykonaniu,gdzies tu sie błąkał.... a teraz Pia mi przypomniała... www.care2.com/ecards/build/1/5937 Odpowiedz Link
dankarol Re: HAPPY VALENTINE'S DAY... 14.02.06, 12:32 miłego dnia, posyłam przepiękne słoneczko z Krakowa www.wyslijto.pl/index.php?file_id=73485642386998751585 Odpowiedz Link
natla Re: HAPPY VALENTINE'S DAY... 14.02.06, 12:55 O jakie śliczne Całuski dla Ciebie ode mnie i dla Lolka od Topa. Odpowiedz Link
aelle Re: HAPPY VALENTINE'S DAY... 14.02.06, 13:02 W dniu św.Walentego Nic nie może dziać się złego!!! Nikt nie może się dziś złościć Bo dziś nadszedł dzien miłosci!!! Odpowiedz Link
kesaira Re: HAPPY VALENTINE'S DAY... 14.02.06, 15:05 Dopiero teraz zauważyłam ten wątek. Wszystkim zakochanym Szczęścia życzę. Powtórzę jeszcze raz to co napisałam w Gawiarence. Dla zakochanych i niezakochanych załączam piosenkę. Ci pierwsi niech się wysłowią, pardon wyśpiewają, Ci drudzy niech ćwiczą - nigdy nic nie wiadomo, kiedy Amor ustrzeli... www.carv-tech.ch/woman_in_love.htm Odpowiedz Link
lili50 Re: HAPPY VALENTINE'S DAY... 14.02.06, 15:18 Składam wszystkim najlepsze życzenia z okazji Walentynek, a że to moje święto, ponieważ 14 lutego brałam ślub, więc zapraszam na imprezkę - kartki.onet.pl/1395,kartki.html i stawiam szampana - www.gifyzosi.friko.pl/gify2/drink.gif Odpowiedz Link
wloba07 Re: HAPPY VALENTINE'S DAY... 14.02.06, 19:44 Ja również dołączam się do życzeń dla wszystkich forumowiczek i forumowiczów, żeby to święto trwało przez całe nasze życie! A szczególne życzenia dla lili50 z okazji rocznicy ślubu!!! Odpowiedz Link
gwiazda37 Re: HAPPY VALENTINE'S DAY... 14.02.06, 20:10 Życzę wszystkim Walentynkom i Walentym, abyście Dzień Miłości spędzili w radości i pomyślności a te marzenia, co chowacie w ukryciu niech Wam wyznaczą drogę szczęścia w życiu! Całuśnych Walentynek.......kochajcie się, całujcie.....a potem czekamy na relację.......hahahaha ))) Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: HAPPY VALENTINE'S DAY... 14.02.06, 20:37 A na dworzu zawierucha zimno wieje w śniegu plucha Walenty jednak nie czuje gdy do Was na bosaka szosuje Więc życzenia Wam zasyłam Niech Walenty Was obejmie pocałunek ciepły złoży na usteczkach na policzkach i niech tak zastygnie w pozie z jedną ręką na kibici w drugiej dzirżąc prezent słodki Serce otwórz śpiesz się kochać Walentego Odpowiedz Link
lili50 Podziękowanie dla Wloby07 15.02.06, 08:33 dziękuję Ci za miłe życzenia, to była miła niespodzianka dla mnie - www.mirpralat.neostrada.pl/kartki/kartka29/kartka29.htm Odpowiedz Link
czarny.humor HAPPY VALENTINE'S DAY!! HAPPY!! HAPPY!!!:))) 14.02.06, 21:02 MIŁOŚCI WAM ŻYCZĘ !! Moją już macie od dawna!! Wy moje serduszka! )) Na razie kończę - zamierzam się zabrać do trzeciej części histori podróży. Mam nadzieję, że zdążę Wam to wkleić, jeszcze dziś na Walentynki!! )) Odpowiedz Link