del.wa.57 10.03.06, 17:11 Znacie ten sok,podobno rewelacja na wszystko,zresztą poczytajcie sami www.nonimlm.pl/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kryzar Re: Sok NONI.... 10.03.06, 19:43 Jak ten sok jest taki rewelacyjny i pomaga na wszystko, to dlaczego średnia wieku w Indiach jest tak niska? Odpowiedz Link
natla Re: Sok NONI.... 10.03.06, 19:46 Nie znam tego, ale jak coś ma takie szerokie spectrum działania, to ja JUŻ nie wierzę.W każdym razie nie zaszkodzi, więc może warto spróbować. Odpowiedz Link
takanietaka OOO.znowu coś !!! 10.03.06, 20:23 OOO!! i dobre na raka!!!Super ,naiwni sami sie rodzą i ledwo czekaja aby kupić cos co leczy wszystko!No pewnie że nie zaszkodzi!..Chyba ze na kieszeń! _______________________________________________________ ** nigdy nic nie wiadomo Odpowiedz Link
kryzar Re: Sok NONI.... 10.03.06, 20:49 Jak nie masz wiary to nie pomoże.Toż wiara czyni cuda Odpowiedz Link
takanietaka No własnie! 10.03.06, 21:56 dlatego mi nie pomaga!Dobrze mi tak!Niedowiarce! ___________________________________________________ ** nigdy nic nie wiadomo ** Odpowiedz Link