Dodaj do ulubionych

Nie przechodz obojętnie, kliknij raz dziennie

24.05.06, 23:32
Wybaczcie, ale to klikanie w temacie polskie serce i pajacyk, nic nie daje,
dowiedziałam się , że trzeba bezpośrednio klikać, wtedy daje efekty.

polskie serce
www.polskieserce.pl/
pajacyk
www.pajacyk.pl/
Obserwuj wątek
    • maladanka Re: Nie przechodz obojętnie, kliknij raz dziennie 25.05.06, 01:51
      alez my tak robimy jak mówisz - tematy to dla pamięci - troszkę już do
      skarbonki i pajacykowi do brzuszka wpadło z naszego forum smile
      • wiktoria53 Re: Nie przechodz obojętnie, kliknij raz dziennie 25.05.06, 06:43
        ak, Krysienko klikamy klikamy smile
        • mira54 Re: Nie przechodz obojętnie, kliknij raz dziennie 25.05.06, 07:37
          Za każdym razem kiedy wchodze na forum klikam
          i w serduszko i w pajacyka.
          • natla Krysiu.... 25.05.06, 08:03
            .....kiedy wchodzisz np. w wątek Pajacyka, to od razu w pierwszym liście masz
            podany link, w który klikasz. Podobnie z Polskim Sercem.
    • axsa Re: Nie przechodz obojętnie, kliknij raz dziennie 25.05.06, 08:05
      Wpisy w wątku to tak, dla "odmeldowania" faktu.
      • regine Re: Nie przechodz obojętnie, kliknij raz dziennie 25.05.06, 08:42
        Od kiedy jestem na forum, nigdy nie omijam. To tylko 5 gr.
        • krise1 Re: Nie przechodz obojętnie, kliknij raz dziennie 25.05.06, 10:22
          To wspaniale, bo ja się spotkałam z takimi osobami, co klikają, ale nie w
          linka, bo mówili, że nie wiedzieli, że trzeba kliknąć w link. To "ok" w takim
          razie Natluś skasuj ten temat. Z góry dziękuję.Pozdrawiam
          • natla Re: Nie przechodz obojętnie, kliknij raz dziennie 25.05.06, 10:29
            Zostawie do wieczora dla osób, które nie wiedzą.
            • krise1 Re: Nie przechodz obojętnie, kliknij raz dziennie 25.05.06, 21:47
              Natluś nowe panie napewno nie wiedzą, że link jest na końcu i trzeba zjechać na
              dół, żeby kliknąć. Ja wpadłam na pomysł i dodałam sobie, te dwa linki do
              ulubionych, jak wchodzę do internetu, to najpierw klikam na linki.
              • vogino55 Re: Nie przechodz obojętnie, kliknij raz dziennie 25.05.06, 21:59
                krise1 napisała:

> Natluś nowe panie napewno nie wiedzą, że link jest na końcu i trzeba zjechać
                na
                >
                > dół, żeby kliknąć. Ja wpadłam na pomysł i dodałam sobie, te dwa linki do
                > ulubionych, jak wchodzę do internetu, to najpierw klikam na linki.

Krise po prawej na górze forum masz bannerek <kliknij w Pajacyka>i po sprwawie
                a Polkieserce możesz ustawić jako stronę startową,,,,mniej kombinacji(smile))
                wojciech
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka