krise1 24.05.06, 23:32 Wybaczcie, ale to klikanie w temacie polskie serce i pajacyk, nic nie daje, dowiedziałam się , że trzeba bezpośrednio klikać, wtedy daje efekty. polskie serce www.polskieserce.pl/ pajacyk www.pajacyk.pl/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maladanka Re: Nie przechodz obojętnie, kliknij raz dziennie 25.05.06, 01:51 alez my tak robimy jak mówisz - tematy to dla pamięci - troszkę już do skarbonki i pajacykowi do brzuszka wpadło z naszego forum Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: Nie przechodz obojętnie, kliknij raz dziennie 25.05.06, 06:43 ak, Krysienko klikamy klikamy Odpowiedz Link
mira54 Re: Nie przechodz obojętnie, kliknij raz dziennie 25.05.06, 07:37 Za każdym razem kiedy wchodze na forum klikam i w serduszko i w pajacyka. Odpowiedz Link
natla Krysiu.... 25.05.06, 08:03 .....kiedy wchodzisz np. w wątek Pajacyka, to od razu w pierwszym liście masz podany link, w który klikasz. Podobnie z Polskim Sercem. Odpowiedz Link
axsa Re: Nie przechodz obojętnie, kliknij raz dziennie 25.05.06, 08:05 Wpisy w wątku to tak, dla "odmeldowania" faktu. Odpowiedz Link
regine Re: Nie przechodz obojętnie, kliknij raz dziennie 25.05.06, 08:42 Od kiedy jestem na forum, nigdy nie omijam. To tylko 5 gr. Odpowiedz Link
krise1 Re: Nie przechodz obojętnie, kliknij raz dziennie 25.05.06, 10:22 To wspaniale, bo ja się spotkałam z takimi osobami, co klikają, ale nie w linka, bo mówili, że nie wiedzieli, że trzeba kliknąć w link. To "ok" w takim razie Natluś skasuj ten temat. Z góry dziękuję.Pozdrawiam Odpowiedz Link
natla Re: Nie przechodz obojętnie, kliknij raz dziennie 25.05.06, 10:29 Zostawie do wieczora dla osób, które nie wiedzą. Odpowiedz Link
krise1 Re: Nie przechodz obojętnie, kliknij raz dziennie 25.05.06, 21:47 Natluś nowe panie napewno nie wiedzą, że link jest na końcu i trzeba zjechać na dół, żeby kliknąć. Ja wpadłam na pomysł i dodałam sobie, te dwa linki do ulubionych, jak wchodzę do internetu, to najpierw klikam na linki. Odpowiedz Link
vogino55 Re: Nie przechodz obojętnie, kliknij raz dziennie 25.05.06, 21:59 krise1 napisała: > Natluś nowe panie napewno nie wiedzą, że link jest na końcu i trzeba zjechać na > > dół, żeby kliknąć. Ja wpadłam na pomysł i dodałam sobie, te dwa linki do > ulubionych, jak wchodzę do internetu, to najpierw klikam na linki. Krise po prawej na górze forum masz bannerek <kliknij w Pajacyka>i po sprwawie a Polkieserce możesz ustawić jako stronę startową,,,,mniej kombinacji()) wojciech Odpowiedz Link