maladanka 26.08.06, 13:04 Jakie wrażenia? Ja mam mieszane.Na pewno "na żywo" wrażenie oszałamiające! Może trochę krótsza byłaby lepsza? Jednak ciągle mam widowisko w głowie i myślach. Chciałabym posłuchać jeszcze raz,ale właśnie tylko posłuchać. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Ca Ira... 26.08.06, 13:14 maladanka napisała: > Jakie wrażenia? Ja mam mieszane.Na pewno "na żywo" wrażenie oszałamiające! > Może trochę krótsza byłaby lepsza? > Jednak ciągle mam widowisko w głowie i myślach. > Chciałabym posłuchać jeszcze raz,ale właśnie tylko posłuchać. Czy chodzi ci o CA( nis ) IRA( siad ) ? Odpowiedz Link
maladanka Re: Ca Ira... 26.08.06, 13:27 nie wiem czy prawidłowo napisałam - przepisałam tytuł z Wirtualnej Polski,nie rozumiem,czy złosliwie sie pytzasz, a jeśli tak to dlaczego? Odpowiedz Link
takanietaka Re: Też mieszane...oczywiście 26.08.06, 13:49 jakos mnie nie wciągnęło,ale mnie bardzo męczy chaos "wzrokowy" i chociaz rozumiem ,ze rewolucja to chaos itd..ale nie mogłam na to patrzec ,a słychac było czasami ciekawie.No,i co jakis czas wiało stereotypem i kiczem-wciąz mówie to tym co widać....mieszane ,mieszane..raczej na nie! * nigdy nic nie wiadomo ** Odpowiedz Link
natla Re: Też mieszane...oczywiście 26.08.06, 14:31 Moje nawet się nie pomieszały. Nie, to nie to. Ni pies, ni wydra, ni opera, ni muzykal (jak sie to pisze?), za duzo symboliki, za dlugie, muzyka ciągle ta sama i taka jakiej nie lubie. Wystawa świetna, rozmach wspaniały, bas i w ogóle większosć głosów super. Na pewno na żywo robi wrażenie, ale to nie dla mnie. Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Ca Ira... 26.08.06, 18:51 maladanka napisała: > nie wiem czy prawidłowo napisałam - przepisałam tytuł z Wirtualnej Polski,nie > rozumiem,czy złosliwie sie pytzasz, a jeśli tak to dlaczego? No coś ty ? dlaczego złośliwie ? Myślałam, że dowcipnie / żartobliwie. Zrobiłam "grę słów " do prezydenckiego IRASIAD. --- czy wytłumaczyłam, że nie jestem wielbłądem ? Odpowiedz Link
maladanka Re:padalcowa - sorry:))) 26.08.06, 21:42 jeju, ale ja jestem inteligentna inaczej, nie wiedziałam o prezydencie, ale odszukałam i teraz wiem i teraz doceniam odpowiedź Myślałam,że coś pomataczyłam i mi "wytkłaś" - znów wczesniej napisałam niż pomyślałam bo jak pomyslałam to już było napisane i głupio wyszło - to co? znak pokoju? Odpowiedz Link
kasia573 Re:padalcowa - sorry:))) 26.08.06, 23:33 A ja ślepa jednak jestem i napisów nie widziałam, lecz czy mogłam to oglądać, gdy wierszyki rymowałam? Odpowiedz Link
regine Re: N/T 26.08.06, 23:47 Też nie oglądałam, klikałam, czytałam. A TV było wyłączone, nawet do programu nie zagladałam. A szkoda, bo dziś zdjęcia tylko obejrzałam Odpowiedz Link
kasia573 Re: N/T 26.08.06, 23:58 Ja oglądać próbowałam, Lecz literek nie widziałam. Muzyki trochę słuchałam, Na obrazy spoglądałam. Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re:padalcowa - sorry:))) 27.08.06, 12:32 maladanka napisała: > to co? znak pokoju? Oczywiście, że pax, pax pax. P.S. o psie IRA ( w/g p. prez: IRASIAD )trąbią media od 3 tyg., więc nie sądziłam, że ty dotąd nie słyszałaś o tym, zresztą rozbrajającym, prezydenckim lapsusie. Na marginesie : choć p. L.K nie uwielbiam - to jednak uważam, że zbyt wrednie go media za tamto napadały. pozdr. pad. Odpowiedz Link
natla Re:padalcowa - sorry:))) 27.08.06, 12:39 Kurcze, to ja też jestem do tyłu z tym czy tą IRĄ... Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Ca Ira... 27.08.06, 14:03 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14&w=47501534 Odpowiedz Link