Dodaj do ulubionych

Odmeldowuje sie po raz czwarty

27.04.07, 11:41
Jak juz pisalam bede przez pewien czas rzadszym gosciem... ale zagladac bede
regularniesmile
Kran
Obserwuj wątek
    • wodnik33 Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 27.04.07, 17:49
      Szanowne Panie, od tego momentu znów będziemy się odmeldowywać ale poraz
      CZWARTY aż do osiągnięcia pelnej setki. No więc odmeldowuję się ale tylko do
      wieczora smile)
      • assasini A czy można.... 27.04.07, 20:00
        ... się zameldować? Jeżeli tak - to jestem tu po raz pierwszysmile
        • wodnik33 Re: A czy można.... 27.04.07, 20:28
          Witaj, witaj i szybciutko się melduj. Skad nadajesz, z daleka??? my tu z
          różnych stron świata ale jakby jedno. Pozdrawiam smile)
          • assasini Melduję... 27.04.07, 20:58
            .. a raczej pozdrawiam ze Śląskasmile
            Jest tu teraz naprawdę piękny ciepły wieczór....
            • alfredka1 Re: Melduję... 27.04.07, 21:13
              Wszystkie Sląski są piękne i Dolne i Górne i Opolskie. Zapraszam do herbaciarni
              chociaż dzisiaj chyba będzie pustawo, towarzystwo herbaciane rozjechało się po
              kraju i Europie.
              • assasini Re: Melduję... 27.04.07, 21:20
                Ja też już się pakuję... jutro wybywam do OravicysmileAle herbata... zawsze chętnie.
                • alfredka1 Re: Melduję... 27.04.07, 21:33
                  Zazdroszczę Ci kąpieli w ciepłych wodach. Baw się dobrze, heej!
    • omeri Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 28.04.07, 21:42
      Tera przyszla pora na mnie. Będę bez dostepu !
      • wodnik33 Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 28.04.07, 22:03
        witaj Mammajko, zegnaj /na dni pare/ Omeri smile) A niedlugo mu sie odmeldujemy.
        • jan.kran Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 30.04.07, 14:00
          No to ja sie na krotko meldujesmile Witam nowa postac na naszym forumsmile i
          stwierdzam ze 40 + bardzo ruchliwe i zajete sa smile))
          • alfredka1 Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 30.04.07, 22:01
            Mam nadzieję, że naprawdę ruch się zrobi po tym długim odpoczynku a tak na
            dobre to znów się rozpiszemy na jesienny czas. Chyba jednak się nie odmeldujemy
            nad morze. Znajomi z Międzyzdrojów dzwonili, że wiatr jest okropnie przenikliwy
            i ziąb paskudny. Chyba znów do Puszczy się wybierzemy, tylko od strony Strumian.
    • wedrowiec2 Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 06.06.07, 19:30
      W góry, w góry mili forumowiczesmile
      Jutro wyruszamy na dziesięciodniowy pobyt w Tatrachsmile
      • jan.kran Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 06.06.07, 19:41
        Wedrowcze , odpocznij i wyluzuj! A po powrocie zdaj relacjesmile
        K.
      • warum Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 06.06.07, 21:47
        Zycze Wam pieknej pogody i...zeby dzieciarnia szkolna nie realizowala akurat
        zadnej wycieczki na tych samych trasachsmile Wracajcie wypoczeci!
        • omeri Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 06.06.07, 22:31
          Udanego wypadu i moc serdeczności
          • mammaja Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 07.06.07, 00:13
            Dalekich widokow i bliskich powrotow smile
    • wedrowiec2 Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 18.06.07, 16:12
      Zameldowuję się w trzech osobachsmile
    • jan.kran Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 21.06.07, 06:09
      Koncze ostatnia szychte w tym tygodniu i robie sobie pare dni przerwy od kompa.
      Do uslyszeniasmile
      Kransmile
      • wedrowiec2 Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 21.06.07, 17:31
        Do usłyszenia, miłego odpoczynkusmile
        • czubatek Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 21.06.07, 21:15
          Juz jestem,mam ochote na herbatke wiec biegne do herbaciarnismile)
          • alfredka1 Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 23.06.07, 10:05
            Odmeldowujemy się na króciutko za miedzę /Schwedt/, obejrzeliśmy dokładnie
            samochód i siebie, nie ma na nas żadnego "kaczego logo" możemy jechać
            spokojnie smile)
            • gaja_1 Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 23.06.07, 10:39
              Teraz już wiem, dlaczego poczta pusta smile))
              Szerokiej, pełnej cudownych widoków drogi.
              • wedrowiec2 Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 23.06.07, 17:45
                Sąsiedzi przyjaźni, serdeczni. Informacje obujęzycznewink
                • alfredka1 Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 23.06.07, 19:45
                  Ale przyznaj, że najlepiej rozmawialo się z Azjatką /Tajka?? / po rosyjsku smile)
                  Wodnik cierpiał bo za dużo biegałyśmy po sklepach ze szmatkami, nudził się
                  biedak. Niestety nic nie kupiłyśmy, ceny ładnych ubrań, w porównaniu z naszymi,
                  horrendalne.
                  Kupiłyśmy sporo produktów Oetkera i sprawdzonych już smakowo konserw
                  rybnych /ale też drogie/.
                  • popaye Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 23.06.07, 20:52
                    smile))

Biedny Wodnik.
                    Skad ja to znam? smile

Przeliczajac moje zarobki (€ na zl) ze zdziwieniem (he, he) konstatuje iz
                    zaliczam sie do statystycznej (w/g danych GUS-u) 45 %-owej mniejszosci Rodakow
                    zyjacych powyzej poziomu tzw. "minimum socjalnego".
                    Dlaczego nigdy nie mam odczuwalnej "nadwyzki kasy"?

Dzieki Alfredko za wyjasnienie mnie (i innym) takich watpliwosci smile))
                    W Niemczech, wyroby f-my Dr.Oetker to jak "Barszcz Strojwasa" (Wodnik
                    przynajmniej powinien JESZCZE wiedziec co "to" - Ty z Wedrowcem za mlode
                    jestescie!), a ladne stroje - "olewam".
                    Popay-owa pewnie sie (ciagle) stroi! i to jest przyczyna mojej (czestej)
                    finansowej frustracji smile)))

pozdrawiam,-
                    pE
                    • alfredka1 Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 23.06.07, 21:14
                      Jak ja cierpię, ojojoj, że nic nie kupiłam sobie, następnym razem nic mnie nie
                      powstrzyma!oczywiście żartuję bo my już wyszliśmy poza granice zakupów dla
                      przyjemności / poza jedzeniem/ i staramy się utrzymać w granicach finansowo
                      dozwolonych.Przekaż małzonce by kupowała to na co ma ochotę póki może i chce,
                      nic tak nie frustruje kobiety jak niemożnośc kupienia "tej jedynej wymarzonej
                      niepowtarzalnej sztuki ubrania".Wodnik na brydżu, więc długo będę żyła w
                      nieświadomości Strojwasowej, czy to alkohol? smile)
                      • popaye Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 24.06.07, 10:57
                        Alfredko,-
                        sorry, ze nie odpisalem wczoraj.

F-ma Strojwas - dzisiaj juz zupelnie zapomniana, byla polskim (warszawskim)
                        prekursorem produkcji koncentratow spozywczych typu: zupy w proszku.
                        Sam jako dziecko u mojej Babci, gdzies w 50-tych latach, podczas jakichs
                        gruntownych porzadkow w Jej kuchni, natrafilem na torebke z takim koncentratem.
                        Zdziwiony, bo nazwa firmy mnie (urodzonemu juz po Wojnie - przeciez) nic nie
                        mowila, wysluchalem w tym przedmiocie wyjasnien Babci.
                        Nazwa firmy byla doskonale znana pokoleniu moich dziadkow czy mamy, a zupelnie
                        teraz zapomniana, bo nawet w internecie nic o niej nie znalazlem sad.
                        Tylko hmmmm... wiem, ze doskonale jest (jeszcze) wszystkim znany drugi
                        co do popularnosci (po Wankowicza: "cukier - krzepi!") czysto polski slogan
                        reklamowy: "tani jak ... barszcz".
                        Ten tani jak barszcz to.... wlasnie koncentrat (w proszku!) barszczu f-my
                        Strojwas ktory (chyba, jak pamietam z tego co opowiadala mnie babcia)
                        - kosztowal 1 czy 2 grosze! (przedwojenne! - naturalnie).
                        Bulka-kajzerka kosztowala 5 gr, wiec rzeczywiscie byl tani!.
                        Tani jak barszcz - wlasnie smile.
                        Pozdrawiam,-
                        pE
                        • alfredka1 Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 24.06.07, 11:58
                          A ja, jak to "baba", zaraz o o alkoholu smile) . Mimo żem przedwojenna to jakoś
                          nie pamiętam Strojwasa. Może dlatego, że z kuchni mnie przeganiano, potem była
                          wojna i żadnych strojwasów /przynajmniej u nas na Kresach/ nie było.Ale Maggi
                          pamiętam no i ....Oetkerasmile)
                          Na wschodzie było taniej i bułka kosztowała 3 - 4 grosze, jajko 1 /jeden!!/
                          grosz a kg wołowony 80 -100 gr. Mama ciągle wspominała o cenach stąd wiem.
                          Pozdrawiamy wraz z Wodnikiem - jedyni przedwojenni na tym Forum, ale nie
                          musicie klaniać nam się nisko ani specjalnej Czci oddawać, wystarczy, że raz
                          dziennie nam SMS przyślecie z gratulacjami że jeszcze żyjemy smile)
                          • mammaja Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 28.07.07, 10:40
                            Wyjezdzam na pere dni na poludnie kraju, ech, jak sie ciesze! Ale bede
                            zagladac, bo net jest u przyjaciol!
                            • jan.kran Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 28.07.07, 17:09
                              Odpoczywaj Mamajo ile sie da !!!
                              • omeri Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 28.07.07, 17:55
                                Miłego wypadu i dobrego relaksu!
                                • omeri Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 04.08.07, 11:59
                                  Jutro wybywam na 3 tygodnie relaksu smile
                                  • czubatek Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 04.08.07, 15:23
                                    Zycze milego urlopu i wypoczynkusmile)
                                  • wedrowiec2 Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 04.08.07, 22:13
                                    Omeri, miłego pobytusmile
                                    • omeri Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 04.08.07, 22:17
                                      Dzięki i dobranoc
                                      • mammaja Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 04.08.07, 22:51
                                        Omeri, trzytygodnie to jest wlasciwa porcja odpoczynku! Zycze pieknej pogody!
                                        • jan.kran Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 04.08.07, 22:54
                                          Odpoczywaj pelna piersia!!!
                                          Kransmile
                                          • jan.kran Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 08.08.07, 13:05
                                            Nie wiem czy sie nie odmelduje bo mnie nowe forum oslabilo
                                            kompletnie.
                                            Poza tym pewnie dostane bana za pienaictwo na FoFtongue_outPP
                                            Koledzy sysadmini zreszta blyskawicznie wywali moj watek o tytule
                                            Przeciw...
                                            cenzura na GW...
                                            Kran
                                            • alfredka1 Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 08.08.07, 14:37
                                              Kranie, Janie, nie odmeldowuj sie. Juz nieraz denerwowaly nas
                                              rozne zmiany w szacie graficznej, układzie i jakieś tam inne
                                              nibynowości.Admini to admini - my piszemy, oni czasami wywalają
                                              czasami nie, chociaż powinni. Przecież w naszym malutkim forum
                                              możesz się denerwować a może nawet brzydkie wyrazy pisać smile) i co? i
                                              nic. Nasze życie przez to się nie zmienia, a szkoda, przydałoby sie
                                              aby trochę mniej nerwowe było , trochę bogatsze w przeżycia i
                                              bogatsze bogatsze . Cieszmy się tym co jest, tym co mamy.
                                              Pozdrawiamy wodnikostwo smile)
                                              • jan.kran Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 08.08.07, 14:57
                                                Pozdrawiam z powrotemsmile
                                                Och juz mi przeszlo ... polazilam po forach , spotkalam znajomych...
                                                Tylko mnie od lat wkurza buta sysadminow . Ale wkoncu mi oni ani
                                                brat ani swatsmile)))
                                                • maryna04 Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 15.08.07, 23:51
                                                  Dopiero za "dwie nocki", ale juz informuje, ze wyjezdzam, (znaczy
                                                  lece) do....Europy. Do Grecji. Taka amerykanska "tura" - to co
                                                  najwazniejsze, czy najpopularniejsze. Kilka dni na ladzie,
                                                  zaczynajac od Aten, a potem 4 dni na statku po morzu Egejskim z
                                                  zawijaniem na 3 wyspy i do portu tureckiego.
                                                  Moze stan finansowy posiadajacych dolary nie przypomina jeszcze
                                                  calkiem stanu w jakim podrozowalismy w dawnych latach z Polski, ale
                                                  przedsmak jestsmile))
                                                  • alfredka1 Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 16.08.07, 10:58
                                                    Maryno, pora na wyjazd świetna, powoli kończą się upały, owoce
                                                    wszelkiej maści dojrzałe, soczyste i słodkie /jedz dużo ciemnych
                                                    winogron genialne zdrowotnie, zwłaszcza takie prosto z winnicy/. A
                                                    tak przy okazji to kup koniecznie chałwę, podrzucisz do naszej
                                                    herbaciarnismile
                                                  • warum Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 16.08.07, 18:32
                                                    Spoko Marynosmile Z pewnoscia zanim wrocisz po wycieczce do siebie "trzesienie
                                                    ziemi" sie uspokoi. Nie zycze Ci slonca, bo to masz zagwarantowane, zycze Ci
                                                    tylko milych towarzyszy podrozy, wielu wrazen i cierpliwie czekam na relacje z
                                                    podrozy - dlugie!!! i z detalamismile
    • wedrowiec2 Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 16.08.07, 16:32
      Odmeldowuję się przed wyjazdem na zachód. Będę odwiedzac krewnych i
      znajomych ... wędrowca w zasiedlających piękną Hesjęsmile
      • warum Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 16.08.07, 16:50
        Tylko wroc!smile)szczesliwej podrozy.
        • czubatek Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 16.08.07, 21:01
          Zycze milego pobytu i ladnej pogody, moze bedziesz w Franfurcie wiec
          zapraszamsmile)
          • jan.kran Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 17.08.07, 12:13
            Maryno I Wedrowcze smile) Odpoczywajcie oraz otwierajcie szeroko uszy
            i oczy zeby nam pozostajacym na strazy foruma przekazac informacje z
            szerokiego swiatasmile))
    • wedrowiec2 Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 31.08.07, 18:49
      Jutro wyjeżdżam nad morze. Nad Bałtyk. Biorę puchową kurtkę,
      polarowe ubrania, czapki, szaliki i rękawiczkiwink
      Do zobaczenia za dziewięć dnismile
      • mammaja Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 31.08.07, 19:01
        Milego pobytu, Wedrowcze! Wez jeszcze wiaderko i lopatke, moze
        babki da sie stawiac na plazy, mimo chlodu smile
        • omeri Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 31.08.07, 20:20
          Miłego urlopu Wędrowcze, ale okulary sloneczne też zabierz!
          • jan.kran Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 31.08.07, 20:41
            I krem przeciwsloneczny oraz pilke plazowasmile Wypoczywaj
            znakomicie !!!
            • alfredka1 Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 31.08.07, 20:53
              Ewentualnie zabierz ze sobą instruktora od surfingu smile)
            • wedrowiec2 Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 31.08.07, 20:55
              Dobrze, wezmę też parasol od słońca, kosz wiklinowy (przyciągnę z
              Ahlbeckwink) i materac, by na nim dopłynąć do Oslowink
              • jan.kran Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 31.08.07, 21:38
                smile))))))
                • maryna04 Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 08.09.07, 03:50
                  Jutro znow lece - na niecalodwutygodniowa podroz. Afryka Poluniowa
                  (RPA), Bostwana i jescze dwa kraje do ktorych nalezy tez teren
                  naszego safari. Czyli zwierzeta na wolnosci a ludzie w klatkach.
                  Mam dluga przerwe w Londynie i jestem umowiona z moje bratanica,
                  ktora tam mieszka juz kilka lat na ture po Londynie. Jade jutro
                  popol. a dopiero wlaczylam pranie. moze nic akurat z tego nie bede
                  brala, ale chyba kazdy ma taki rytual, wszystko musi byc gotowe,
                  zeby wybierac, znaczy kilka par spodni i podkoszulkow nascie.
                  Przeczytalam tez wlasnie, ze potrzebuje 4 zdjecia i zgubilam
                  program wycieczki.
                  • alfredka1 Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 08.09.07, 09:22
                    Bedziemy podgladali smile)
                    uwazaj na siebie !
                    www.wavelit.com/index.asp?ch=Wildlife&sh=timeshift&altch=altseed&altsh=timeshift
                  • czubatek Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 08.09.07, 18:34
                    Maryno,czekamy na relacje z podrozy,milego pobytusmile)
                    • omeri Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 08.09.07, 22:17
                      Dołaczam się do wpisu Czubatki
                      • jan.kran Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 09.09.07, 14:13
                        Milej podrozy Maryno !!!
                        • wedrowiec2 Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 09.09.07, 15:26
                          Maryno, czekam na relacje, a przy okazji zameldowuję sięsmile
                          • omeri Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 09.09.07, 16:16
                            O jak milo, bardzo było zimno nad morzem?
    • jan.kran Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 10.09.07, 18:09
      Piekne jest polskie morze ... Rozmarzylam sie smile
      K.
      • czubatek Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 10.09.07, 20:57
        Kraniku,radze odwiedzic polskie morze,pomimo chlodu chetnie rok
        rocznie spedzam urlop nad naszym Baltykiemsmile)
        • jan.kran Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 12.09.07, 19:52
          Ciagle sie zbieramsmile
    • wedrowiec2 Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 25.10.07, 16:53
      Odmeldowuję się!
      Jutro wyjeżdżam do ościennego kraju. Oczywiście do Hesji. Wracam za
      dziesięć dni, ale kontakt internetowy będę miała nieustającysmile
      • kanoka Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 25.10.07, 18:31
        Udanej podróży i miłego pobytu.
        Baw się dobrze smile i.......kontaktuj się z nami - nieustająco smile)
        • omeri Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 25.10.07, 18:49
          szerokiej drogi i miłej odmiany!
          • popaye Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 25.10.07, 20:03
            milrgo wypoczynku Wedrowcze smile

omeri napisała: "szerokiej drogi ......"

smile))))))))

Hesja?
            czy to gdzies pomiedzy Warszawa a Wroclawiem czy w kierunku
            np.Konina?.
            Opowiadali mnie "Bywalcy" , ze istnieja (ponoc) w Europie Kraje
            gdzie od granicy - nie wazne jak daleko "w glab" istnieja
            trojpasmowe autostrady i to .... w jednym kierunku jazdy.
            Nie wierze.
            Czego to plotkarze nie wymysla !sad(
            • mammaja Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 25.10.07, 21:01
              Mam nadzieje, ze nowe autko poniesie cie jak na skrzydlach,
              Wedrowcze - milego pobytu smile
              • jan.kran Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 26.10.07, 10:00
                Wedrowcze czy jedziesz nowym autkiem ?
                Szerokiej drogi zycze i pieknej pogody !!!
                Zdawaj relacje w miare mozliwosci smile
                Kran
                • jan.kran Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 26.10.07, 10:14
                  Przeczytalam na sasiednim watku ze autko musi poczekac zanim wyruszy
                  w dluzsze trasy smile
                  K.
                  • alfredka1 Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 25.11.07, 20:06
                    Odmeldowuje sie , do "uslyszenia". Pozdrawiam serdecznie smile)
                    • kanoka Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 25.11.07, 20:26
                      Wracaj szybko smile)
                    • warum Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 25.11.07, 20:32
                      Wracaj cala i zdrowa.Pozdrawiam serdeczniesmile
                      • omeri Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 25.11.07, 21:24
                        Wracaj zdrowa i szybko. trzymam kciuki.
                        • mammaja Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 25.11.07, 23:37
                          Alfredko, bedziemy tesknic! mam nadzieje, ze Wedrowiec nas nie
                          opusci i zawiadomi kiedy wracasz smile
                          • jan.kran Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 26.11.07, 15:01
                            Mysle o Was , przytulam mocno i czekam niecierpliwie na powrotsmile))
                            Ula
                            • czubatek Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 26.11.07, 19:37
                              Alfredko,bedzie smutno bez Ciebie,wracaj szybko,czekamy na Ciebiesmile))
                              • alfredka1 Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 03.12.07, 17:47
                                Kochani, nie calkiem kompletna, nie calkiem symetryczna ale
                                wrocilam.Dziekuje za wszystkie dobre slowa i zyczenia , o ktorych na
                                biezaco bylam informowana. Zyczliwosc Przyjaciol czyni cuda .
                                Pozdrawiamsmile)
                                • warum Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 03.12.07, 18:40
                                  Usciski Alfredko,wirtualne wiec nie zaszkodzasmileZdrowiej zgodnie z
                                  przykazaniami,ciesze sie i serdecznie pozdrawiam. I poki co nie martw sie,na
                                  forum chwilowe zastojesmile Ale to w okolicy swiat przejdzie!
                                  • czubatek Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 03.12.07, 21:43
                                    Alfredko,witamy,zdrowiej szybciutko i serdecznie pozdrawiamsmile)
                                    • mammaja Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 03.12.07, 23:51
                                      No prosze, dopiero przeczytalam, ze juz wrocilas! Sciskam
                                      serdecznie!
                                      • omeri Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 03.12.07, 23:59
                                        Wspaniala wiadomość, szybkiej rekonwalescencji i moc dobrej energii
                                        ślę...
                                • kanoka Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 04.12.07, 07:56
                                  Witaj smile))
                                  Bardzo się cieszę, że już jesteś
                                • gaja_1 Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 04.12.07, 13:05
                                  Nie umiem wyrazić jak się cieszę
                                  widząc Twój wpis smile))
                                  • jan.kran Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 05.12.07, 17:45
                                    Ja tez podskoczylam z radoscismile
                                    Sciskam.
                                    K.
                                    • alfredka1 Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 05.12.07, 18:04
                                      a oto m.in. powod wzruszenia maci smile)
                                      img89.imageshack.us/img89/9947/img4941vs2.jpg

img89.imageshack.us/img89/7161/img4942an6.jpg

• warum Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 05.12.07, 19:26
                                        Alfredko! Naocznie / dzieki za powiekszenie!/ widzisz,ze warto bylo. Robic to
                                        wszystko. Cale zycie, moze dla takich slow we wlasciwym momencie.
                                        BUZKA ode mnie,za odwage i zdecydowanie, a moze przedmikolajkowa? jak
                                        woliszsmileI zamiast chalwy, link na jej temat/ moze juz tu byl, ale na fotce jest
                                        ta moja podreczna ulubiona - jednorazowa, ukrainska tez lubie ale ona ma chyba
                                        mniej cukru, a wiecej tluszczu, bo zjadam tylko przezroczyste! plastrysmile) /:
                                        e-kobiety.pl/content/view/2325/43/
                                        • alfredka1 Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 13.12.07, 20:22
                                          Odmeldowuje sie na jedna dobe albo pare dob.... musze zlec w
                                          szpitalu i robic za Drakule ... Pozdrawiam serdeczniesmile)
                                          • warum Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 13.12.07, 20:34
                                            Trzymam kciuki, zebys sie ladnie zarozowila. Pogon te rozne krwinki do
                                            roboty!Niech sie nie ociagajasmile
                                            • omeri Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 13.12.07, 21:33
                                              Tak jest pogoń co trzeba, a i może kogo? Sciskam cieplutko i ślę moc energii i
                                              chałwy wink
                                              • mammaja Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 13.12.07, 21:53
                                                Alfredko, to nie jest najmilsze miejsce - szpital - a jednak ja
                                                niezbedne! Myslalam o nim z wdziecznoscia "odbierajac" dzisiaj syna
                                                nareperowanego. Wiec i Ty reperuj sie i wracaj!
                                                • wedrowiec2 Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 13.12.07, 22:41
                                                  Mammaju, to bardzo dobra wiadomośćsmile
                                                  Cieszę się, że Twój syn już jest zdrowy.
                                                  • kanoka Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 14.12.07, 08:47
                                                    Cieszę się razem z Mammajką z wyreperowania syna (choroby dzieci są
                                                    bardziej bolesne i dolegliwe od własnych) i wspieram dobrymi
                                                    fluidani Alfredkę. Wracaj szybciutko pełna sił i pogodna jak
                                                    zawsze smile
                                                  • jan.kran Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 14.12.07, 15:31
                                                    Alfredko zycze jak najszybszego powrotusmile))
                                                    I ciesze sie wraz z Mamaja smile

Sciskam
                                                    Kran
                                                  • jan.kran Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 18.12.07, 15:01
                                                    Jade do Oj . Zajrze z pewnoscia ale w biegu z jakiejs kawiarenki w
                                                    PL a generalnie to powroce na poczatku styczniasmile
                                                    Kran
                                                  • kanoka Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 18.12.07, 15:05
                                                    Miłego pobytu - Kranie smile
                                                    I Wesołych Świąt dla Ciebie i całej Twojej Rodziny.
                                                  • jan.kran Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 18.12.07, 15:26
                                                    Zycze rowniez wszystkim Alternatywnym najlepszych ,
                                                    najserdeczniejszych , rodzinnych i Wesolych Swiat!!!!
                                                    Kransmile
                                                  • alfredka1 Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 18.12.07, 16:58
                                                    Janie Ka. Jak przed kazda podroza jestes spieta, podniecona,
                                                    przejeta i troche niepewna. A bedzie wszystko dobrze, juz tak dawno
                                                    nie bylas razem z najblizszymi w Boze Narodzenie. Rozluznij sie,
                                                    bliscy tez czekaja i troche sie denerwuja czy nasza kochana Ula
                                                    bedzie jak zawsze taka sama mila serdeczna .... Ciesz sie
                                                    spotkaniami z bliskimi Mama Bracmi i reszta Rodziny, a gdy tylko
                                                    bedziesz mogla napisz chociaz sloweczko, czekamy. Wszystkiego
                                                    dobrego.
                                                    Lecisz czy plyniesz???
                                                  • omeri Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 18.12.07, 17:26
                                                    Janie Kranie, takze ode mnie milych i spokojnych dni światecznych i Prosit Neujahr!
                                                  • czubatek Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 18.12.07, 20:48
                                                    Kranie, spedzaj przyjemnie swieta w ojczyznie w gronie rodzinnym, a
                                                    nadchodzacy Nowy Rok niech spelni Twoje wszstkie nadzieje i
                                                    oczekiwaniasmile)
                                                  • wedrowiec2 Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 18.12.07, 18:46
                                                    Ciesz się Krajem, wracaj szczęśliwiesmile
    • wedrowiec2 Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 07.02.08, 21:27
      Tylko na parę dni jadę do ościennego państwasmile
      Akcesoria fotograficzne spakowane, matryca oczyszczona, akumulatorki
      moje i fotoaparatu doładowanesmile
      • mammaja Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 07.02.08, 23:08
        Szczesliwej drogi Wedrowcze i wracaj z fotkami smile
        • koniczynka777 Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 07.02.08, 23:26
          Udanych fotograficznych polowan
          • omeri Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 08.02.08, 00:25
            Milego wypoczynku!
            • czubatek Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 08.02.08, 15:12
              Przyjemnego wypoczynku,udanych zdjec,ktore z checia chcialabym