jan.kran 27.04.07, 11:41 Jak juz pisalam bede przez pewien czas rzadszym gosciem... ale zagladac bede regularnie Kran Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wodnik33 Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 27.04.07, 17:49 Szanowne Panie, od tego momentu znów będziemy się odmeldowywać ale poraz CZWARTY aż do osiągnięcia pelnej setki. No więc odmeldowuję się ale tylko do wieczora ) Odpowiedz Link
assasini A czy można.... 27.04.07, 20:00 ... się zameldować? Jeżeli tak - to jestem tu po raz pierwszy Odpowiedz Link
wodnik33 Re: A czy można.... 27.04.07, 20:28 Witaj, witaj i szybciutko się melduj. Skad nadajesz, z daleka??? my tu z różnych stron świata ale jakby jedno. Pozdrawiam ) Odpowiedz Link
assasini Melduję... 27.04.07, 20:58 .. a raczej pozdrawiam ze Śląska Jest tu teraz naprawdę piękny ciepły wieczór.... Odpowiedz Link
alfredka1 Re: Melduję... 27.04.07, 21:13 Wszystkie Sląski są piękne i Dolne i Górne i Opolskie. Zapraszam do herbaciarni chociaż dzisiaj chyba będzie pustawo, towarzystwo herbaciane rozjechało się po kraju i Europie. Odpowiedz Link
assasini Re: Melduję... 27.04.07, 21:20 Ja też już się pakuję... jutro wybywam do OravicyAle herbata... zawsze chętnie. Odpowiedz Link
alfredka1 Re: Melduję... 27.04.07, 21:33 Zazdroszczę Ci kąpieli w ciepłych wodach. Baw się dobrze, heej! Odpowiedz Link
omeri Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 28.04.07, 21:42 Tera przyszla pora na mnie. Będę bez dostepu ! Odpowiedz Link
wodnik33 Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 28.04.07, 22:03 witaj Mammajko, zegnaj /na dni pare/ Omeri ) A niedlugo mu sie odmeldujemy. Odpowiedz Link
jan.kran Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 30.04.07, 14:00 No to ja sie na krotko melduje Witam nowa postac na naszym forum i stwierdzam ze 40 + bardzo ruchliwe i zajete sa )) Odpowiedz Link
alfredka1 Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 30.04.07, 22:01 Mam nadzieję, że naprawdę ruch się zrobi po tym długim odpoczynku a tak na dobre to znów się rozpiszemy na jesienny czas. Chyba jednak się nie odmeldujemy nad morze. Znajomi z Międzyzdrojów dzwonili, że wiatr jest okropnie przenikliwy i ziąb paskudny. Chyba znów do Puszczy się wybierzemy, tylko od strony Strumian. Odpowiedz Link
wedrowiec2 Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 06.06.07, 19:30 W góry, w góry mili forumowicze Jutro wyruszamy na dziesięciodniowy pobyt w Tatrach Odpowiedz Link
jan.kran Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 06.06.07, 19:41 Wedrowcze , odpocznij i wyluzuj! A po powrocie zdaj relacje K. Odpowiedz Link
warum Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 06.06.07, 21:47 Zycze Wam pieknej pogody i...zeby dzieciarnia szkolna nie realizowala akurat zadnej wycieczki na tych samych trasach Wracajcie wypoczeci! Odpowiedz Link
omeri Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 06.06.07, 22:31 Udanego wypadu i moc serdeczności Odpowiedz Link
mammaja Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 07.06.07, 00:13 Dalekich widokow i bliskich powrotow Odpowiedz Link
wedrowiec2 Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 18.06.07, 16:12 Zameldowuję się w trzech osobach Odpowiedz Link
jan.kran Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 21.06.07, 06:09 Koncze ostatnia szychte w tym tygodniu i robie sobie pare dni przerwy od kompa. Do uslyszenia Kran Odpowiedz Link
wedrowiec2 Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 21.06.07, 17:31 Do usłyszenia, miłego odpoczynku Odpowiedz Link
czubatek Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 21.06.07, 21:15 Juz jestem,mam ochote na herbatke wiec biegne do herbaciarni) Odpowiedz Link
alfredka1 Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 23.06.07, 10:05 Odmeldowujemy się na króciutko za miedzę /Schwedt/, obejrzeliśmy dokładnie samochód i siebie, nie ma na nas żadnego "kaczego logo" możemy jechać spokojnie ) Odpowiedz Link
gaja_1 Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 23.06.07, 10:39 Teraz już wiem, dlaczego poczta pusta )) Szerokiej, pełnej cudownych widoków drogi. Odpowiedz Link
wedrowiec2 Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 23.06.07, 17:45 Sąsiedzi przyjaźni, serdeczni. Informacje obujęzyczne Odpowiedz Link
alfredka1 Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 23.06.07, 19:45 Ale przyznaj, że najlepiej rozmawialo się z Azjatką /Tajka?? / po rosyjsku ) Wodnik cierpiał bo za dużo biegałyśmy po sklepach ze szmatkami, nudził się biedak. Niestety nic nie kupiłyśmy, ceny ładnych ubrań, w porównaniu z naszymi, horrendalne. Kupiłyśmy sporo produktów Oetkera i sprawdzonych już smakowo konserw rybnych /ale też drogie/. Odpowiedz Link
popaye Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 23.06.07, 20:52 )) Biedny Wodnik. Skad ja to znam? Przeliczajac moje zarobki (€ na zl) ze zdziwieniem (he, he) konstatuje iz zaliczam sie do statystycznej (w/g danych GUS-u) 45 %-owej mniejszosci Rodakow zyjacych powyzej poziomu tzw. "minimum socjalnego". Dlaczego nigdy nie mam odczuwalnej "nadwyzki kasy"? Dzieki Alfredko za wyjasnienie mnie (i innym) takich watpliwosci )) W Niemczech, wyroby f-my Dr.Oetker to jak "Barszcz Strojwasa" (Wodnik przynajmniej powinien JESZCZE wiedziec co "to" - Ty z Wedrowcem za mlode jestescie!), a ladne stroje - "olewam". Popay-owa pewnie sie (ciagle) stroi! i to jest przyczyna mojej (czestej) finansowej frustracji ))) pozdrawiam,- pE Odpowiedz Link
alfredka1 Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 23.06.07, 21:14 Jak ja cierpię, ojojoj, że nic nie kupiłam sobie, następnym razem nic mnie nie powstrzyma!oczywiście żartuję bo my już wyszliśmy poza granice zakupów dla przyjemności / poza jedzeniem/ i staramy się utrzymać w granicach finansowo dozwolonych.Przekaż małzonce by kupowała to na co ma ochotę póki może i chce, nic tak nie frustruje kobiety jak niemożnośc kupienia "tej jedynej wymarzonej niepowtarzalnej sztuki ubrania".Wodnik na brydżu, więc długo będę żyła w nieświadomości Strojwasowej, czy to alkohol? ) Odpowiedz Link
popaye Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 24.06.07, 10:57 Alfredko,- sorry, ze nie odpisalem wczoraj. F-ma Strojwas - dzisiaj juz zupelnie zapomniana, byla polskim (warszawskim) prekursorem produkcji koncentratow spozywczych typu: zupy w proszku. Sam jako dziecko u mojej Babci, gdzies w 50-tych latach, podczas jakichs gruntownych porzadkow w Jej kuchni, natrafilem na torebke z takim koncentratem. Zdziwiony, bo nazwa firmy mnie (urodzonemu juz po Wojnie - przeciez) nic nie mowila, wysluchalem w tym przedmiocie wyjasnien Babci. Nazwa firmy byla doskonale znana pokoleniu moich dziadkow czy mamy, a zupelnie teraz zapomniana, bo nawet w internecie nic o niej nie znalazlem . Tylko hmmmm... wiem, ze doskonale jest (jeszcze) wszystkim znany drugi co do popularnosci (po Wankowicza: "cukier - krzepi!") czysto polski slogan reklamowy: "tani jak ... barszcz". Ten tani jak barszcz to.... wlasnie koncentrat (w proszku!) barszczu f-my Strojwas ktory (chyba, jak pamietam z tego co opowiadala mnie babcia) - kosztowal 1 czy 2 grosze! (przedwojenne! - naturalnie). Bulka-kajzerka kosztowala 5 gr, wiec rzeczywiscie byl tani!. Tani jak barszcz - wlasnie . Pozdrawiam,- pE Odpowiedz Link
alfredka1 Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 24.06.07, 11:58 A ja, jak to "baba", zaraz o o alkoholu ) . Mimo żem przedwojenna to jakoś nie pamiętam Strojwasa. Może dlatego, że z kuchni mnie przeganiano, potem była wojna i żadnych strojwasów /przynajmniej u nas na Kresach/ nie było.Ale Maggi pamiętam no i ....Oetkera) Na wschodzie było taniej i bułka kosztowała 3 - 4 grosze, jajko 1 /jeden!!/ grosz a kg wołowony 80 -100 gr. Mama ciągle wspominała o cenach stąd wiem. Pozdrawiamy wraz z Wodnikiem - jedyni przedwojenni na tym Forum, ale nie musicie klaniać nam się nisko ani specjalnej Czci oddawać, wystarczy, że raz dziennie nam SMS przyślecie z gratulacjami że jeszcze żyjemy ) Odpowiedz Link
mammaja Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 28.07.07, 10:40 Wyjezdzam na pere dni na poludnie kraju, ech, jak sie ciesze! Ale bede zagladac, bo net jest u przyjaciol! Odpowiedz Link
jan.kran Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 28.07.07, 17:09 Odpoczywaj Mamajo ile sie da !!! Odpowiedz Link
omeri Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 28.07.07, 17:55 Miłego wypadu i dobrego relaksu! Odpowiedz Link
omeri Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 04.08.07, 11:59 Jutro wybywam na 3 tygodnie relaksu Odpowiedz Link
czubatek Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 04.08.07, 15:23 Zycze milego urlopu i wypoczynku) Odpowiedz Link
mammaja Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 04.08.07, 22:51 Omeri, trzytygodnie to jest wlasciwa porcja odpoczynku! Zycze pieknej pogody! Odpowiedz Link
jan.kran Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 04.08.07, 22:54 Odpoczywaj pelna piersia!!! Kran Odpowiedz Link
jan.kran Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 08.08.07, 13:05 Nie wiem czy sie nie odmelduje bo mnie nowe forum oslabilo kompletnie. Poza tym pewnie dostane bana za pienaictwo na FoFPP Koledzy sysadmini zreszta blyskawicznie wywali moj watek o tytule Przeciw... cenzura na GW... Kran Odpowiedz Link
alfredka1 Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 08.08.07, 14:37 Kranie, Janie, nie odmeldowuj sie. Juz nieraz denerwowaly nas rozne zmiany w szacie graficznej, układzie i jakieś tam inne nibynowości.Admini to admini - my piszemy, oni czasami wywalają czasami nie, chociaż powinni. Przecież w naszym malutkim forum możesz się denerwować a może nawet brzydkie wyrazy pisać ) i co? i nic. Nasze życie przez to się nie zmienia, a szkoda, przydałoby sie aby trochę mniej nerwowe było , trochę bogatsze w przeżycia i bogatsze bogatsze . Cieszmy się tym co jest, tym co mamy. Pozdrawiamy wodnikostwo ) Odpowiedz Link
jan.kran Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 08.08.07, 14:57 Pozdrawiam z powrotem Och juz mi przeszlo ... polazilam po forach , spotkalam znajomych... Tylko mnie od lat wkurza buta sysadminow . Ale wkoncu mi oni ani brat ani swat))) Odpowiedz Link
maryna04 Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 15.08.07, 23:51 Dopiero za "dwie nocki", ale juz informuje, ze wyjezdzam, (znaczy lece) do....Europy. Do Grecji. Taka amerykanska "tura" - to co najwazniejsze, czy najpopularniejsze. Kilka dni na ladzie, zaczynajac od Aten, a potem 4 dni na statku po morzu Egejskim z zawijaniem na 3 wyspy i do portu tureckiego. Moze stan finansowy posiadajacych dolary nie przypomina jeszcze calkiem stanu w jakim podrozowalismy w dawnych latach z Polski, ale przedsmak jest)) Odpowiedz Link
alfredka1 Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 16.08.07, 10:58 Maryno, pora na wyjazd świetna, powoli kończą się upały, owoce wszelkiej maści dojrzałe, soczyste i słodkie /jedz dużo ciemnych winogron genialne zdrowotnie, zwłaszcza takie prosto z winnicy/. A tak przy okazji to kup koniecznie chałwę, podrzucisz do naszej herbaciarni Odpowiedz Link
warum Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 16.08.07, 18:32 Spoko Maryno Z pewnoscia zanim wrocisz po wycieczce do siebie "trzesienie ziemi" sie uspokoi. Nie zycze Ci slonca, bo to masz zagwarantowane, zycze Ci tylko milych towarzyszy podrozy, wielu wrazen i cierpliwie czekam na relacje z podrozy - dlugie!!! i z detalami Odpowiedz Link
wedrowiec2 Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 16.08.07, 16:32 Odmeldowuję się przed wyjazdem na zachód. Będę odwiedzac krewnych i znajomych ... wędrowca w zasiedlających piękną Hesję Odpowiedz Link
warum Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 16.08.07, 16:50 Tylko wroc!)szczesliwej podrozy. Odpowiedz Link
czubatek Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 16.08.07, 21:01 Zycze milego pobytu i ladnej pogody, moze bedziesz w Franfurcie wiec zapraszam) Odpowiedz Link
jan.kran Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 17.08.07, 12:13 Maryno I Wedrowcze ) Odpoczywajcie oraz otwierajcie szeroko uszy i oczy zeby nam pozostajacym na strazy foruma przekazac informacje z szerokiego swiata)) Odpowiedz Link
wedrowiec2 Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 31.08.07, 18:49 Jutro wyjeżdżam nad morze. Nad Bałtyk. Biorę puchową kurtkę, polarowe ubrania, czapki, szaliki i rękawiczki Do zobaczenia za dziewięć dni Odpowiedz Link
mammaja Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 31.08.07, 19:01 Milego pobytu, Wedrowcze! Wez jeszcze wiaderko i lopatke, moze babki da sie stawiac na plazy, mimo chlodu Odpowiedz Link
omeri Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 31.08.07, 20:20 Miłego urlopu Wędrowcze, ale okulary sloneczne też zabierz! Odpowiedz Link
jan.kran Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 31.08.07, 20:41 I krem przeciwsloneczny oraz pilke plazowa Wypoczywaj znakomicie !!! Odpowiedz Link
alfredka1 Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 31.08.07, 20:53 Ewentualnie zabierz ze sobą instruktora od surfingu ) Odpowiedz Link
wedrowiec2 Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 31.08.07, 20:55 Dobrze, wezmę też parasol od słońca, kosz wiklinowy (przyciągnę z Ahlbeck) i materac, by na nim dopłynąć do Oslo Odpowiedz Link
maryna04 Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 08.09.07, 03:50 Jutro znow lece - na niecalodwutygodniowa podroz. Afryka Poluniowa (RPA), Bostwana i jescze dwa kraje do ktorych nalezy tez teren naszego safari. Czyli zwierzeta na wolnosci a ludzie w klatkach. Mam dluga przerwe w Londynie i jestem umowiona z moje bratanica, ktora tam mieszka juz kilka lat na ture po Londynie. Jade jutro popol. a dopiero wlaczylam pranie. moze nic akurat z tego nie bede brala, ale chyba kazdy ma taki rytual, wszystko musi byc gotowe, zeby wybierac, znaczy kilka par spodni i podkoszulkow nascie. Przeczytalam tez wlasnie, ze potrzebuje 4 zdjecia i zgubilam program wycieczki. Odpowiedz Link
alfredka1 Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 08.09.07, 09:22 Bedziemy podgladali ) uwazaj na siebie ! www.wavelit.com/index.asp?ch=Wildlife&sh=timeshift&altch=altseed&altsh=timeshift Odpowiedz Link
czubatek Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 08.09.07, 18:34 Maryno,czekamy na relacje z podrozy,milego pobytu) Odpowiedz Link
omeri Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 08.09.07, 22:17 Dołaczam się do wpisu Czubatki Odpowiedz Link
wedrowiec2 Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 09.09.07, 15:26 Maryno, czekam na relacje, a przy okazji zameldowuję się Odpowiedz Link
omeri Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 09.09.07, 16:16 O jak milo, bardzo było zimno nad morzem? Odpowiedz Link
jan.kran Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 10.09.07, 18:09 Piekne jest polskie morze ... Rozmarzylam sie K. Odpowiedz Link
czubatek Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 10.09.07, 20:57 Kraniku,radze odwiedzic polskie morze,pomimo chlodu chetnie rok rocznie spedzam urlop nad naszym Baltykiem) Odpowiedz Link
wedrowiec2 Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 25.10.07, 16:53 Odmeldowuję się! Jutro wyjeżdżam do ościennego kraju. Oczywiście do Hesji. Wracam za dziesięć dni, ale kontakt internetowy będę miała nieustający Odpowiedz Link
kanoka Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 25.10.07, 18:31 Udanej podróży i miłego pobytu. Baw się dobrze i.......kontaktuj się z nami - nieustająco ) Odpowiedz Link
omeri Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 25.10.07, 18:49 szerokiej drogi i miłej odmiany! Odpowiedz Link
popaye Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 25.10.07, 20:03 milrgo wypoczynku Wedrowcze omeri napisała: "szerokiej drogi ......" )))))))) Hesja? czy to gdzies pomiedzy Warszawa a Wroclawiem czy w kierunku np.Konina?. Opowiadali mnie "Bywalcy" , ze istnieja (ponoc) w Europie Kraje gdzie od granicy - nie wazne jak daleko "w glab" istnieja trojpasmowe autostrady i to .... w jednym kierunku jazdy. Nie wierze. Czego to plotkarze nie wymysla !( Odpowiedz Link
mammaja Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 25.10.07, 21:01 Mam nadzieje, ze nowe autko poniesie cie jak na skrzydlach, Wedrowcze - milego pobytu Odpowiedz Link
jan.kran Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 26.10.07, 10:00 Wedrowcze czy jedziesz nowym autkiem ? Szerokiej drogi zycze i pieknej pogody !!! Zdawaj relacje w miare mozliwosci Kran Odpowiedz Link
jan.kran Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 26.10.07, 10:14 Przeczytalam na sasiednim watku ze autko musi poczekac zanim wyruszy w dluzsze trasy K. Odpowiedz Link
alfredka1 Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 25.11.07, 20:06 Odmeldowuje sie , do "uslyszenia". Pozdrawiam serdecznie ) Odpowiedz Link
warum Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 25.11.07, 20:32 Wracaj cala i zdrowa.Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
omeri Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 25.11.07, 21:24 Wracaj zdrowa i szybko. trzymam kciuki. Odpowiedz Link
mammaja Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 25.11.07, 23:37 Alfredko, bedziemy tesknic! mam nadzieje, ze Wedrowiec nas nie opusci i zawiadomi kiedy wracasz Odpowiedz Link
jan.kran Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 26.11.07, 15:01 Mysle o Was , przytulam mocno i czekam niecierpliwie na powrot)) Ula Odpowiedz Link
czubatek Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 26.11.07, 19:37 Alfredko,bedzie smutno bez Ciebie,wracaj szybko,czekamy na Ciebie)) Odpowiedz Link
alfredka1 Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 03.12.07, 17:47 Kochani, nie calkiem kompletna, nie calkiem symetryczna ale wrocilam.Dziekuje za wszystkie dobre slowa i zyczenia , o ktorych na biezaco bylam informowana. Zyczliwosc Przyjaciol czyni cuda . Pozdrawiam) Odpowiedz Link
warum Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 03.12.07, 18:40 Usciski Alfredko,wirtualne wiec nie zaszkodzaZdrowiej zgodnie z przykazaniami,ciesze sie i serdecznie pozdrawiam. I poki co nie martw sie,na forum chwilowe zastoje Ale to w okolicy swiat przejdzie! Odpowiedz Link
czubatek Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 03.12.07, 21:43 Alfredko,witamy,zdrowiej szybciutko i serdecznie pozdrawiam) Odpowiedz Link
mammaja Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 03.12.07, 23:51 No prosze, dopiero przeczytalam, ze juz wrocilas! Sciskam serdecznie! Odpowiedz Link
omeri Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 03.12.07, 23:59 Wspaniala wiadomość, szybkiej rekonwalescencji i moc dobrej energii ślę... Odpowiedz Link
kanoka Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 04.12.07, 07:56 Witaj )) Bardzo się cieszę, że już jesteś Odpowiedz Link
gaja_1 Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 04.12.07, 13:05 Nie umiem wyrazić jak się cieszę widząc Twój wpis )) Odpowiedz Link
jan.kran Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 05.12.07, 17:45 Ja tez podskoczylam z radosci Sciskam. K. Odpowiedz Link
alfredka1 Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 05.12.07, 18:04 a oto m.in. powod wzruszenia maci ) img89.imageshack.us/img89/9947/img4941vs2.jpg img89.imageshack.us/img89/7161/img4942an6.jpg Odpowiedz Link
warum Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 05.12.07, 19:26 Alfredko! Naocznie / dzieki za powiekszenie!/ widzisz,ze warto bylo. Robic to wszystko. Cale zycie, moze dla takich slow we wlasciwym momencie. BUZKA ode mnie,za odwage i zdecydowanie, a moze przedmikolajkowa? jak woliszI zamiast chalwy, link na jej temat/ moze juz tu byl, ale na fotce jest ta moja podreczna ulubiona - jednorazowa, ukrainska tez lubie ale ona ma chyba mniej cukru, a wiecej tluszczu, bo zjadam tylko przezroczyste! plastry) /: e-kobiety.pl/content/view/2325/43/ Odpowiedz Link
alfredka1 Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 13.12.07, 20:22 Odmeldowuje sie na jedna dobe albo pare dob.... musze zlec w szpitalu i robic za Drakule ... Pozdrawiam serdecznie) Odpowiedz Link
warum Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 13.12.07, 20:34 Trzymam kciuki, zebys sie ladnie zarozowila. Pogon te rozne krwinki do roboty!Niech sie nie ociagaja Odpowiedz Link
omeri Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 13.12.07, 21:33 Tak jest pogoń co trzeba, a i może kogo? Sciskam cieplutko i ślę moc energii i chałwy Odpowiedz Link
mammaja Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 13.12.07, 21:53 Alfredko, to nie jest najmilsze miejsce - szpital - a jednak ja niezbedne! Myslalam o nim z wdziecznoscia "odbierajac" dzisiaj syna nareperowanego. Wiec i Ty reperuj sie i wracaj! Odpowiedz Link
wedrowiec2 Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 13.12.07, 22:41 Mammaju, to bardzo dobra wiadomość Cieszę się, że Twój syn już jest zdrowy. Odpowiedz Link
kanoka Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 14.12.07, 08:47 Cieszę się razem z Mammajką z wyreperowania syna (choroby dzieci są bardziej bolesne i dolegliwe od własnych) i wspieram dobrymi fluidani Alfredkę. Wracaj szybciutko pełna sił i pogodna jak zawsze Odpowiedz Link
jan.kran Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 14.12.07, 15:31 Alfredko zycze jak najszybszego powrotu)) I ciesze sie wraz z Mamaja Sciskam Kran Odpowiedz Link
jan.kran Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 18.12.07, 15:01 Jade do Oj . Zajrze z pewnoscia ale w biegu z jakiejs kawiarenki w PL a generalnie to powroce na poczatku stycznia Kran Odpowiedz Link
kanoka Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 18.12.07, 15:05 Miłego pobytu - Kranie I Wesołych Świąt dla Ciebie i całej Twojej Rodziny. Odpowiedz Link
jan.kran Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 18.12.07, 15:26 Zycze rowniez wszystkim Alternatywnym najlepszych , najserdeczniejszych , rodzinnych i Wesolych Swiat!!!! Kran Odpowiedz Link
alfredka1 Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 18.12.07, 16:58 Janie Ka. Jak przed kazda podroza jestes spieta, podniecona, przejeta i troche niepewna. A bedzie wszystko dobrze, juz tak dawno nie bylas razem z najblizszymi w Boze Narodzenie. Rozluznij sie, bliscy tez czekaja i troche sie denerwuja czy nasza kochana Ula bedzie jak zawsze taka sama mila serdeczna .... Ciesz sie spotkaniami z bliskimi Mama Bracmi i reszta Rodziny, a gdy tylko bedziesz mogla napisz chociaz sloweczko, czekamy. Wszystkiego dobrego. Lecisz czy plyniesz??? Odpowiedz Link
omeri Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 18.12.07, 17:26 Janie Kranie, takze ode mnie milych i spokojnych dni światecznych i Prosit Neujahr! Odpowiedz Link
czubatek Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 18.12.07, 20:48 Kranie, spedzaj przyjemnie swieta w ojczyznie w gronie rodzinnym, a nadchodzacy Nowy Rok niech spelni Twoje wszstkie nadzieje i oczekiwania) Odpowiedz Link
wedrowiec2 Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 18.12.07, 18:46 Ciesz się Krajem, wracaj szczęśliwie Odpowiedz Link
wedrowiec2 Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 07.02.08, 21:27 Tylko na parę dni jadę do ościennego państwa Akcesoria fotograficzne spakowane, matryca oczyszczona, akumulatorki moje i fotoaparatu doładowane Odpowiedz Link
mammaja Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 07.02.08, 23:08 Szczesliwej drogi Wedrowcze i wracaj z fotkami Odpowiedz Link
koniczynka777 Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 07.02.08, 23:26 Udanych fotograficznych polowan Odpowiedz Link
czubatek Re: Odmeldowuje sie po raz czwarty 08.02.08, 15:12 Przyjemnego wypoczynku,udanych zdjec,ktore z checia chcialabym zobaczyc) Odpowiedz Link