Dodaj do ulubionych

Grazyny, Graagi Mickiewiczowe

01.04.07, 12:10
BUkiecik fiolkow wiosennych, pachnacych zonkili i hiacyntow wraz z zyczeniami
najserdeczniejszymi, Grazynom zwiastunkom wiosny....
Obserwuj wątek
    • e-baba Re: Grazyny, Graagi Mickiewiczowe 01.04.07, 13:27
      Grażynki, niech Wam wiosna przez całe życie towarzyszy, a słoneczko zawsze
      pięknie świeci.
      • p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Grazyny 01.04.07, 13:52
        i ode mnie wszystkiego, co najlepsze a przede wszystkim wiosennejpogodyducha.
        A moje znajome Grazyny to maja imieniny chyba na jesieni? czy to możliwe, czy
        cos mi sie pokiciało ?
        • basiader Re: Grazyny 01.04.07, 16:58
          Duzo,duzo buziakow-sciskam Was serdecznie, Imieninkowo Barbara
          • mania1119 Re: Grazyny 01.04.07, 18:15
            Najlepszego!
            • regine Re: Grazynkom :) 01.04.07, 18:47
              Zdrowia, uśmiechu nie tylko od świeta i wszystkiego najlepszego smile
              • czarny.humor Re: Grazynkom :) 01.04.07, 20:18
                Miłości i wytrwałości,
                zamożności, spokojności,
                dzikości, namiętności,
                czułości i gibkości...

Wszystkich ...ości,
                oprócz złości,
                banalności, otyłości,
                bolesności, oziębłości!!
                smile))

A na koniec moc słodkości!!

smile))
                • kasia573 Re: Grazynkom :) 01.04.07, 22:57
                  Wszystkiego najlepszego! Zdrowia, radości z wiosny, samych miłych dni
                  oraz spełnienia marzeń i zamierzeń big_grin
                  • sagittarius954 Re: Grazynkom :) 02.04.07, 10:44
                    Jak zwykle spóźnione ale serdeczne , życzliwe , płynace nie tylko z rozumu ,
                    ogarniajace wasze nieznane postacie , Usmiechniete , pełne ciepła , przesyłam
                    Wam Grażyny - piekne życzenia , wspaniałych chwil ....Wszystkiego najlepszegosmile))
                    • del.wa.57 Re: Grazynkom :) 02.04.07, 15:09
                      Spóznione,ale bardzo,bardzo szczere zyczenia,radości,zdrowia,uśmiechu,pogody
                      ducha i wszystkiego naj..naj...Wszystkim Grażynkom zyczęsmile
                      • mira54 Re: Grazynkom :) 02.04.07, 17:12
                        Dołączam się do życzeń śpiewając piosenkę" Wszystkiego najlepszego, radości
                        szczęścia moc, słoneczka wesołego , snów pięknych co noc...."
                        • wiktoria53 Re: Grazynkom :) 02.04.07, 20:03
                          Spóźnione, ale równie serdeczne życzenia wszystkim Grażynkom.Duzo zdrówka i
                          radości.
                          • maladanka Re: Grazynkom :) 03.04.07, 12:07
                            bardzo spóźnione z przyczyn technicznych ale bardzo ciepłe zyczenia Wszystkiego
                            co was cieszy, co Wam smakuje, co jest zdrowe smile))
                            img185.imageshack.us/img185/7690/1812505589qm2.jpg
                            • graga211 Jedna 03.04.07, 15:51
                              juz serdecznie dziekuje, inne tylko ogarna sie nieco i tez wysuna klawiature.
                              Pamietam, jak w ubieglym roku musieliscie dopominac sie o oddzwiek...
                              Jeszcze raz baaardzo dziekuje w imieniu wszystkich Grazyn.
                              Grazyny, zywie nadzieje, ze dajecie mi na to zezwolenie???
                              • grazyna10 Re: druga 03.04.07, 19:41
                                tez serdecznie dziekuje za zyczenia. Juz zapomnialam, ze imieniny tez sie
                                obchodzi, nie tylko urodziny.

Z trzech wiecznych rzeczy jakie znam: wieczne pioro, wieczna milosc i wieczna
                                ondulacja, najtrwalsze jest to pierwsze
                                • natla Re: druga 03.04.07, 19:46
                                  Czy Wy byście sie nie mogły w końcu dokładnie opowiedzieć kiedy co obchodzicie?
                                  Grażyn i do tego św jest minimum 2, może powiększycie kiedyś ich grono, ale
                                  fajnie by było, gdym na pocztę dostała Wasze U i I. smile
                                  • filomena1 Re: druga 03.04.07, 20:44
                                    Oj, Natla nie badz taka nerwowa,
                                    Zyczen nigdy nie za wiele, a wlasciwie zawsze za malo. To tak fajnie sobie dobrze zyczyc. I Kazda
                                    okazja dobra by te zyczenia wyrazic,
                                    natlo Tobie takze zycze cierpliwosci do tych wszyskich niesfornych forumowiczow. pomsylow i
                                    natchnienia i radosci , tego tez
                                    Zycze forumowiczom
                                    Niech zyje wiosna i Wielkanocnne Swieta, maja przeciez swoj specjalny wyraz i znaczenie.
                                    • zielona56 Też Grazyna jestem ! 13.04.07, 16:15
                                      Z tego co widze jest nas niewiele.
                                      Imieniny są tylko dwa razy 1. 04 i 26.07
                                      Te 1.04 sa weselsze znam z autopsji.
                                      Za życzenia dziękuje choć mnie tu jeszcze wtedy nie byłosmile)
                                      • p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Też Grazyna jestem ! 13.04.07, 17:37
                                        a ja uważam, że Grażyny maja imieniny także w jesieni
                                        • zielona56 Re: Też Grazyna jestem ! 13.04.07, 17:46
                                          Jeżeli lipiec to jesień , to się zgadza .
                                          Nie słyszałam o jesiennym terminie .
                                        • dwa-filary Re: Też Grazyna jestem ! 13.04.07, 17:59
                                          p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała:

> a ja uważam, że Grażyny maja imieniny także w jesieni

Sprawdziłam we wszystkich żródłach-Zielona ma racje:1 kwiecień i 26 lipiec
                                          • graga211 Re: Też Grazyna jestem ! 13.04.07, 20:46
                                            Serwus Zielona, ale fajnie! To jest nas chyba 4 albo nawet i 5.
                                            Adminko, ile? Ty wiesz wszystko.
                                            A tak przy okazji - czy Zielona zawsze podpiera się dwoma filarami?
                                            Jeśli tak, to statykę musi mieć morową i byle kto nie ruszy jej.
                                            To jest myśl, podeprzeć się...
                                            smile))
                                            • zielona56 Re: Też Grazyna jestem ! 13.04.07, 21:38
                                              No to jest nas malutko .
                                              Witam Graga!
                                              Dwa filary to kumpela jeszcze z dzieciństwa , ściągnęłam ją tu bo to fajna
                                              kobitka, a przy okazji jest mi rażniej .
                                              Ja taka nieśmiała jestemsmile
                                              • dwa-filary Re: Też Grazyna jestem ! 13.04.07, 21:49
                                                Grażyna! miej litość ,chcesz mnie śmiechem zabić? Nieśmiała hahaha
                                                • zielona56 Re: Też Grazyna jestem ! 13.04.07, 21:54
                                                  Ale , ja naprawde nieśmiała jestem .
                                                  • graga211 Re: Też Grazyna jestem ! 13.04.07, 22:48
                                                    Widać, widać.
                                                    I bardzo dobrze.
                                                    Eee, gdzie tam bdb...
                                                    Świetnie!
                                                    Witajcie obie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka