filomena1 01.04.07, 12:10 BUkiecik fiolkow wiosennych, pachnacych zonkili i hiacyntow wraz z zyczeniami najserdeczniejszymi, Grazynom zwiastunkom wiosny.... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e-baba Re: Grazyny, Graagi Mickiewiczowe 01.04.07, 13:27 Grażynki, niech Wam wiosna przez całe życie towarzyszy, a słoneczko zawsze pięknie świeci. Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Grazyny 01.04.07, 13:52 i ode mnie wszystkiego, co najlepsze a przede wszystkim wiosennejpogodyducha. A moje znajome Grazyny to maja imieniny chyba na jesieni? czy to możliwe, czy cos mi sie pokiciało ? Odpowiedz Link
basiader Re: Grazyny 01.04.07, 16:58 Duzo,duzo buziakow-sciskam Was serdecznie, Imieninkowo Barbara Odpowiedz Link
regine Re: Grazynkom :) 01.04.07, 18:47 Zdrowia, uśmiechu nie tylko od świeta i wszystkiego najlepszego Odpowiedz Link
czarny.humor Re: Grazynkom :) 01.04.07, 20:18 Miłości i wytrwałości, zamożności, spokojności, dzikości, namiętności, czułości i gibkości... Wszystkich ...ości, oprócz złości, banalności, otyłości, bolesności, oziębłości!! )) A na koniec moc słodkości!! )) Odpowiedz Link
kasia573 Re: Grazynkom :) 01.04.07, 22:57 Wszystkiego najlepszego! Zdrowia, radości z wiosny, samych miłych dni oraz spełnienia marzeń i zamierzeń Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Grazynkom :) 02.04.07, 10:44 Jak zwykle spóźnione ale serdeczne , życzliwe , płynace nie tylko z rozumu , ogarniajace wasze nieznane postacie , Usmiechniete , pełne ciepła , przesyłam Wam Grażyny - piekne życzenia , wspaniałych chwil ....Wszystkiego najlepszego)) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Grazynkom :) 02.04.07, 15:09 Spóznione,ale bardzo,bardzo szczere zyczenia,radości,zdrowia,uśmiechu,pogody ducha i wszystkiego naj..naj...Wszystkim Grażynkom zyczę Odpowiedz Link
mira54 Re: Grazynkom :) 02.04.07, 17:12 Dołączam się do życzeń śpiewając piosenkę" Wszystkiego najlepszego, radości szczęścia moc, słoneczka wesołego , snów pięknych co noc...." Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: Grazynkom :) 02.04.07, 20:03 Spóźnione, ale równie serdeczne życzenia wszystkim Grażynkom.Duzo zdrówka i radości. Odpowiedz Link
maladanka Re: Grazynkom :) 03.04.07, 12:07 bardzo spóźnione z przyczyn technicznych ale bardzo ciepłe zyczenia Wszystkiego co was cieszy, co Wam smakuje, co jest zdrowe )) img185.imageshack.us/img185/7690/1812505589qm2.jpg Odpowiedz Link
graga211 Jedna 03.04.07, 15:51 juz serdecznie dziekuje, inne tylko ogarna sie nieco i tez wysuna klawiature. Pamietam, jak w ubieglym roku musieliscie dopominac sie o oddzwiek... Jeszcze raz baaardzo dziekuje w imieniu wszystkich Grazyn. Grazyny, zywie nadzieje, ze dajecie mi na to zezwolenie??? Odpowiedz Link
grazyna10 Re: druga 03.04.07, 19:41 tez serdecznie dziekuje za zyczenia. Juz zapomnialam, ze imieniny tez sie obchodzi, nie tylko urodziny. ******** Z trzech wiecznych rzeczy jakie znam: wieczne pioro, wieczna milosc i wieczna ondulacja, najtrwalsze jest to pierwsze ******** Odpowiedz Link
natla Re: druga 03.04.07, 19:46 Czy Wy byście sie nie mogły w końcu dokładnie opowiedzieć kiedy co obchodzicie? Grażyn i do tego św jest minimum 2, może powiększycie kiedyś ich grono, ale fajnie by było, gdym na pocztę dostała Wasze U i I. Odpowiedz Link
filomena1 Re: druga 03.04.07, 20:44 Oj, Natla nie badz taka nerwowa, Zyczen nigdy nie za wiele, a wlasciwie zawsze za malo. To tak fajnie sobie dobrze zyczyc. I Kazda okazja dobra by te zyczenia wyrazic, natlo Tobie takze zycze cierpliwosci do tych wszyskich niesfornych forumowiczow. pomsylow i natchnienia i radosci , tego tez Zycze forumowiczom Niech zyje wiosna i Wielkanocnne Swieta, maja przeciez swoj specjalny wyraz i znaczenie. Odpowiedz Link
zielona56 Też Grazyna jestem ! 13.04.07, 16:15 Z tego co widze jest nas niewiele. Imieniny są tylko dwa razy 1. 04 i 26.07 Te 1.04 sa weselsze znam z autopsji. Za życzenia dziękuje choć mnie tu jeszcze wtedy nie było) Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Też Grazyna jestem ! 13.04.07, 17:37 a ja uważam, że Grażyny maja imieniny także w jesieni Odpowiedz Link
zielona56 Re: Też Grazyna jestem ! 13.04.07, 17:46 Jeżeli lipiec to jesień , to się zgadza . Nie słyszałam o jesiennym terminie . Odpowiedz Link
dwa-filary Re: Też Grazyna jestem ! 13.04.07, 17:59 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > a ja uważam, że Grażyny maja imieniny także w jesieni Sprawdziłam we wszystkich żródłach-Zielona ma racje:1 kwiecień i 26 lipiec Odpowiedz Link
graga211 Re: Też Grazyna jestem ! 13.04.07, 20:46 Serwus Zielona, ale fajnie! To jest nas chyba 4 albo nawet i 5. Adminko, ile? Ty wiesz wszystko. A tak przy okazji - czy Zielona zawsze podpiera się dwoma filarami? Jeśli tak, to statykę musi mieć morową i byle kto nie ruszy jej. To jest myśl, podeprzeć się... )) Odpowiedz Link
zielona56 Re: Też Grazyna jestem ! 13.04.07, 21:38 No to jest nas malutko . Witam Graga! Dwa filary to kumpela jeszcze z dzieciństwa , ściągnęłam ją tu bo to fajna kobitka, a przy okazji jest mi rażniej . Ja taka nieśmiała jestem Odpowiedz Link
dwa-filary Re: Też Grazyna jestem ! 13.04.07, 21:49 Grażyna! miej litość ,chcesz mnie śmiechem zabić? Nieśmiała hahaha Odpowiedz Link
zielona56 Re: Też Grazyna jestem ! 13.04.07, 21:54 Ale , ja naprawde nieśmiała jestem . Odpowiedz Link
graga211 Re: Też Grazyna jestem ! 13.04.07, 22:48 Widać, widać. I bardzo dobrze. Eee, gdzie tam bdb... Świetnie! Witajcie obie. Odpowiedz Link