cymanon 11.09.07, 16:08 Jesteście najliczniejsze? czy najaktywniejsze? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tofika Re: ? 12.09.07, 10:22 hmmmmmmmmmm, i to i to... i jeszcze cos, cos a po co wogole pytac?cynamon--siadaj i z nami klikaj.. Odpowiedz Link
cymanon Trzasnąć obrotowymi drzwiami? 12.09.07, 15:48 niby wiele umiem, ale tego nie potrafię Odpowiedz Link
cymanon Re: ? 12.09.07, 15:55 Mój nick jest zupełnie przypadkowy. Zależało mi tylko, by był jednowyrazowy. Przyznacie, coraz trudniej jest wymyślić takiego nicka. Wszystko pozajmowane przez liczne grono. Nie piszę wszak, że to jest klika. Odpowiedz Link
natla Re: ? 12.09.07, 16:12 Nick jest nieważny, bo rymy lecą plus to poważny, żyć trzeba checą. Połowa latek, a może mniej nie masz ci "chatek" lepszych od tej. Odpowiedz Link
cymanon Pytam, 12.09.07, 15:50 bo już od dawna mnie nurtuje, jaka grupa wiekowa najliczniej na forach pisuje. Odpowiedz Link
maladanka Re: Pytam, 12.09.07, 15:54 tego nie wie nikt - a zresztą czy to ważne? Myślę,że w naszych grupach wiekowych jest najmniej błędów ortograficznych i agresji w wypowiedziach - mam na myśli grupę osób plus minus wczesna pięćdziesiątka - ryczące czterdziestki ) Odpowiedz Link
cymanon Re: ? 12.09.07, 15:52 Mam mniej więcej, połowę Waszych latek. Czy więc wypada mi tutaj cumować statek? Odpowiedz Link
natla Re: do Skrzydlatej 12.09.07, 17:55 Ona też rymuje, On się dobrze czuje.....więc? Zacumuje! Odpowiedz Link
natla Re: Pewnie 12.09.07, 18:24 aaaa, rozumien......będziesz ćwiczyć, na łut szczęscia będziesz liczyć. Próbuj, próbuj, szczęścia życzę, Powodzenia!!!! (głośno ryczę) Odpowiedz Link
cymanon Re: Pewnie 12.09.07, 18:36 Coś takiego, coś takiego. Nie spodziewałam się tutaj tego. Myślałam: wyszydzą, sponiewierają, przecież rymy ośmieszają. Odpowiedz Link
cymanon "głośno ryczę" 12.09.07, 18:38 Powinnaś napisać to literami dużymi. Usłyszałabyś zewsząd: "słyszymy, słyszymy". Odpowiedz Link
natla No a teraz ...... 12.09.07, 18:53 ..... płeć swą podaj, troszkę, w przybliżeniu bodaj. Wyszło mi, żeś chłop jest mężny, w poczuciu humoru prężny. ) Odpowiedz Link
cymanon Re: No a teraz ...... 12.09.07, 19:44 Oj, trafiłam ja na zawodnika,*) który, dość, że rymów ni unika, to w układaniu ich ma taką wprawę, że ja mu, niestety, się nie postawię. *) Zmienić Ci płeć sobie pozwoliłam, lecz dla dobra rymu to zrobiłam. Odpowiedz Link
cymanon Re: No a teraz ...... 12.09.07, 19:46 A mecz Was nie obchodzi? Do mnie przynajmniej, głos sprawozdawcy dochodzi. Odpowiedz Link
cymanon Re: No a teraz ...... 12.09.07, 19:46 cymanon napisała: > Oj, > trafiłam ja na zawodnika,*) > który, dość, że rymów ni unika, > to w układaniu ich ma taką wprawę, > że ja mu, niestety, się nie postawię. > > *) > Zmienić Ci płeć sobie pozwoliłam, > lecz dla dobra rymu to zrobiłam. Odpowiedz Link
cymanon Re: No a teraz ...... 12.09.07, 19:48 Właśnie sprawdzałam, czy może jakiś system nie nawala. Ale wszystko w porządku. Jestem płci żeńskiej od końca do początku. Odpowiedz Link
natla Re: No a teraz ...... 12.09.07, 20:06 Taka stara jestem i nieuświadomiona? gapowatość w internecie.....usprawiedliwiona. To powiedz nam jeszcze miła Cynamonko, Ty nasze forumowe, wschodzące słonko, co porabiasz, gdzie żyjesz i pracujesz, no i w ogóle, jak się sie życiu czujesz? Odpowiedz Link
natla A mecz........ 12.09.07, 20:08 .....oczywiście oglądałam i kciuki mocno zaciskałam. I było nie było, ale....... wystarczyło Odpowiedz Link
cymanon Re: A mecz........ 12.09.07, 20:12 No proszę! Trafiłam do raju. Zimą, latem, zawsze będzie jak w maju. Odpowiedz Link
cymanon Re: No a teraz ...... 12.09.07, 20:11 Droga Natalko, długa opowieść by to była, pewnie wiele z Was na śmierć by zanudziła. Jedno pewne. Jeszcze świtem by trwała, a się nie skończyła. Odłożymy to sobie na potem? Niech to nie będzie teraz naszym kłopotem. Odpowiedz Link
natla Re: No a teraz ...... 12.09.07, 23:36 Opowieści byś snuła do rana? Smarkata, przez los doświadczana? ) Cóż, Twoja wola, każdy ma swego mola, którego chowa głęboko, ale spoko, spoko, spoko ) Dobra, koniec konwersacji, częstochowskich rymów także. Trzeba wziąć się do kolacji, w wyrko paść, no nie? a jakże Pierwsza noc Twa, w domku nowym, Niechaj sen Twój kolorowy! Odpowiedz Link
cymanon Wiesz Natla, 13.09.07, 16:24 nad jednym detalem można się rozwodzić i przedstawiać go z każdej możliwej strony. Można się rozwodzić godzinami. Ja tak właśnie robię stale, nie tylko chwilami. Odpowiedz Link
natla Re: Wiesz Cynamonko...., 13.09.07, 19:21 Rację masz w tym względzie..... ale, ale......co z dyżurującym laptopem będzie? A może napiszesz choć skąd klikasz, Zzagrabanicy, z kraju, stolicy fikasz? A może to jakaś mieścina mała, w której jesteś zakochana cała? Odpowiedz Link
franka_fanka Re: Wiesz Cynamonko...., 13.09.07, 20:09 Skąd wiedziałaś, że laptop w pustkę działał? Piszę z Poznania. Odpowiedz Link
franka_fanka Re: Wiesz Cynamonko...., 13.09.07, 20:16 Mnie te sprawy od dawna nurtują. Ja o niczym, nikim, dopóki sam nie powie, nie wiem. A wszyscy o innych się czegoś dowiadują/ Odpowiedz Link
cymanon Re: No a teraz ...... 13.09.07, 16:29 > Pierwsza noc Twa, w domku nowym, > Niechaj sen Twój kolorowy! Ponoć sen wyśniony miejscu nowym, bardzo dobrze, gdy jest kolorowy. Bo się wszystko spełni niezbicie. Doskonale jest więc, gdy w przyjazny dom traficie. Odpowiedz Link
cymanon do Skrzydlatej 13.09.07, 16:31 Od rzeczy czyjeś gadanie, jest przeze mnie najrozkoszniej słuchane. Odpowiedz Link