dankarol 30.12.07, 13:38 przekazuje noworoczne serdeczności i przygotowuje się do sylwestrowych baletów. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dwa-filary Re: Delwa pozdrawia 30.12.07, 15:20 Ja też wszystkim życzę ,aby ten Nowy Rok był bardzo szczególny dla każdego z nas.Poza tym życzę zdrowia,zdrowia i kufereczek stóweczek Odpowiedz Link
natla Re: Delwa pozdrawia 30.12.07, 16:45 Tak, tak. Zapomniałam Wam skleroza jedna, przekazać pozdrowieia od Delwy i najlepsze życzenia noworoczne. Jest jej tam bardzo dobrze.... w tym NY Klika fotki bez przerwy, ale nie umieszcza bez pomniejszenia, a w ogóle to przeceiż czasu nie ma na takie przyziemne sprawy. Dzięki Danutko, że mnie wyręczyłaś. Odpowiedz Link
e-baba Re: Delwa pozdrawia 30.12.07, 19:29 Danakrol i Natla - jak bedzie jakas sposobność - przeslijcie Delwie noworoczne uściski. I baletów rewelacyjnych Jej życzcie. Odpowiedz Link
natla Re: Delwa pozdrawia 30.12.07, 20:03 Na balety u niej mozemy liczyć na 100 %. Wczoraj była w klubie jazzowymna koncercie, a teraz po wstaniu z wyrka planuje kupowanie kreacji sylwestrowej Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Delwa pozdrawia 30.12.07, 20:25 i ode mnie dla Del.wy serdeczności Noworoczne !! Smutno bez Delwusi. Sylwek w NY to jest coś !!!). Ciekawam, czy tamtejsze psiaki też się tak boją fajerwerków, może one tam bardziej przyzwyczajone do wszelakich odgłosów wielkiego miasta, bo moje biedne zwierze , mimo specjalnych tabletek ma trzęsionkę nieustającą, bidak. Odpowiedz Link
wiktoria53 Pozdrawiam Delwę 30.12.07, 20:56 Życzę szampańskiej zabawy w NY, a w trakcie wyginania sie na parkiecie wspomnij nas, fajnych ludków na forum Odpowiedz Link
del.wa.57 Dziękuję bardzo !!:))) 31.12.07, 01:49 Kochani,bardzo Wam dziękuję za życzenia i życzę Wszystkim samych tylko dobrych dni i spełnienia wszystkich marzeń w Nowym Roku. Mam sie bardzo dobrze,czasu na nic nie starcza,ciągle coś sie dzieje a rozmowom końca nie ma,cieszę się i smakuję kazdą chwilę z moimi dziećmi. Kreacja kupiona i mam nadzieje dobrze sie bawić. Wczoraj na kolacji w restauracji DolceVita słuchaliśmy wspanialej muzyki a gość,dziewczyny!!!! przystojniak i jaki ma cudny uśmiech,nie wierzycie? zerknijcie na fotkę))))) img245.imageshack.us/img245/9207/1001297yz3.jpg Podalcu,pieski maja ''swój''park gdzie szaleją nie widziałam tutaj psiaków biegających''bezpańsko''po ulicach,właściciele wyprowadzają swoje zwierzaki o zmierzchu czy wczesnie rano do parku a jak zdarzy się''wypadek''to sprzątają zaraz po swoich pieskach(tutaj są wysokie kary) i bardzo to popieram a psiaki napewno boją się i chowają gdzie mogą jak wszystkie zwierzaki,podejrzewam. Teraz smacznie sobie chrapiecie,napewno i korzystając z chwili ''wskoczyłam''do Was z nocną wizytą i raz jeszcze dziękując,zyczę Wam szampańskiej zabawy sylwestrowej,gdziekolwiek bedziecie. Szczęśliwa i radosna delwa))))))) Odpowiedz Link
regine Re: Dziękuję bardzo !!:))) 31.12.07, 10:17 Szampańskiej zabawy Helenko ! Cieszę sie bardzo, ze dobrze się bawisz. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
krista57 Re: Dziękuję bardzo !!:))) 31.12.07, 13:33 Helenko i jeszcze ja.....wspanialej zabawy Ci życzę. W takim dniu jak dzisiaj ciesze sie,ze nie mam psa.Moi znajomi przez tą strzelaninę i huki nie nie mogą wyjść z domu,że o zabawie sylwestrowej nie wspomnę. Zestresowany pies został zapakowany do piwnicy bo tam najciszej...zerwał grzejnik,woda się leje o fachowców trudno.... Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Dziękuję bardzo !!:))) 31.12.07, 14:31 Helenko , Szampańskiej zabawy ci życzę także ja , przetańcz całą noc )) Odpowiedz Link