natla 11.03.09, 23:53 Czyż nie? Ileż mądrości w tych oczach. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bogatka1 Re: Ludzka twarz 12.03.09, 02:47 Racja, Natlo. Zwierzęta mają emocje podobne do ludzkich, tak samo odczuwają głód, ból, choroby i starość. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Ludzka twarz 12.03.09, 03:47 Gdyby człowiek dostawał szansę bycia zwierzęciem przed przyjściem na ten świat to by się tak nie patrzył . Odpowiedz Link
bona0601 Re: Ludzka twarz 12.03.09, 15:10 Piękny jest po prostu i patrzy czulej niż niejeden z ludzi. O taką czułość chodzi w życiu. Ale obecnie nie jedno zwierzę , chodzi o te nasze kochane , domowe , rozpieszczane do niemożliwości, ma i tak niejednokrotnie lepiej niż wielu przedstawicieli rodzaju ludzkiego. Jedni na to oczywiście zasługują , inni nie . Po prostu samo życie. Ale ja mam ogromną miłość do każdej zwierzyny, no może poza węzami itp. Nawet pająków nie zabijam. Ale cholera , niekonsekwentna jednak jestem - mięso jem. Odpowiedz Link
graga211 ...i tyle troski... 12.03.09, 19:32 ...w tych ślepiach... Bona, nie martw się. Ten świat od początku istnienia jest tak ułożony, że jeden zjada drugiego. I to jest normalne. I prawidłowe. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: ...i tyle troski... 13.03.09, 18:28 To prawda,mądrości,troski i czułości Odpowiedz Link