cieplanata 01.07.09, 12:49 Bogatko jeszcze raz i jeszcze raz i jeszcze mnogo mnogo raz Czyli 100 lat z okazji imienin Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sagittarius954 Re: Swietujemy Bogatki imieniny 01.07.09, 13:21 Tyś Klarysa czy Halina Ach Halina ... Gdybym mógł Cię poprowadzić Nad brzeg morza Tu oboje bysmy sobie tak usiedli I oczami czerwień słońca Za niebieskim lazurytem morza tego Smakowali aż wiaterek chłodny troszkę Włosy Twoje rozwiałby ot tak beztrosko Mógłbym wtedy cicho szeptać ci życzenia Żebyś w zdrowiu ciągle była I zupełnie niczym sie nie martwiła Słodycz szczęścia niech zapełnia twoje chwile Zegar niech odbija czas w rodzinnym gronie Niechże portfel jeśli go posiadasz Pani Banknotami się wypycha sam - ot tak A i gwiazdy gdy usmiechniesz się milutko Swoim wdziękiem niech błyskają dosyć często Nawet w nocy księżyc niechaj włosy Twoje plecie Jak ja tą pieśń zakończyć muszę By urody Twej o Pani nie zamącić Wysypując rój płateczków słów mych dzisiaj Wiatr kliknięciem ich poniesie I położy u stóp Twoich byś spojrzała I radośnie dzisiaj dzień swój gdzieś spędziła Wszystkiego Dobrego Halinko Odpowiedz Link
bogatka1 Re: Swietujemy Bogatki imieniny 02.07.09, 07:43 Kochani, dziękuję za miłe życzenia, od serca ułożone. Sagittarius, wzruszyłeś mnie tymi widokami, ach... Piękne kwiaty od Natalii... Natlo, wspaniały talent, powrócę tam jeszcze. Odpowiedz Link
natla Re: Swietujemy Bogatki imieniny 01.07.09, 13:39 Zdrowia Bogatko, a w prezencie posyłam Ci coś ślicznego www.maxior.pl/film/129705/Malowanie_na_piasku_w_ukrainskim_Mam_talent (przeczekaj reklamę) Odpowiedz Link
misia007 Re: Swietujemy Bogatki imieniny 01.07.09, 14:03 W dniu imienin piękne kwiatki i życzenia dla Bogatki bo mimo,że się nie znamy może TU się wnet spotkamy. Odpowiedz Link
an.ta Re: Swietujemy Bogatki imieniny 01.07.09, 23:04 Życzę Ci dużo uśmiechu, radości, miłości, mało złości, ryby bez ości, późnej starości, udanej imprezki i wspaniałych gości. Odpowiedz Link
anoagata Re: Swietujemy Bogatki imieniny 02.07.09, 10:30 Ajajaj!Bogatko trochę się spóżniłam ale można chyba nawet trzy dni po..Wczoraj w dzień burze z piorunami ,wieczór zabrali elektryczność i byłam odcięta od świata.Życzę ci przede wszystkim zdrowia i spełnienia jeszcze niespełnionych marzeń,pozdrawiam z zaduszonych Mazur. Odpowiedz Link
wiga2008 Re: Swietujemy Bogatki imieniny 02.07.09, 21:31 Ja również ze spóźnionymi, ale równie serdecznymi życzeniami wszystkiego dobrego. Dużo zdrówka. Odpowiedz Link
bogatka1 Re: Swietujemy Bogatki imieniny 03.07.09, 13:35 Także spóźniłam się z podziękowaniami za pamięć i dobre życzenia. Wczoraj do południa nie było prądu, po południu 4 burze w katowickim. Dzisiaj niech będzie dobry dzień! Odpowiedz Link