Dodaj do ulubionych

Jak żyjecie???

21.07.09, 18:11
Prezydent bez kalendarza i ma chaos a u was????
Obserwuj wątek
    • misia007 Re: Jak żyjecie??? 21.07.09, 18:18
      Z kalendarzem, z zegarkiem , z planem!!!! 17 też sie nie boję!!!
      • anoagata Re: Jak żyjecie??? 21.07.09, 18:21
        A co ten 17 -ty?
        • misia007 Re: Jak żyjecie??? 21.07.09, 18:37
          jak to pan prezydent (wedle Kownackiego) ma jakąś fobie na punkcie tej miłej w
          końcu liczby.17 dnia nie przyjmuje, o 17.00 znika, 17 gościa wyprasza.Ponoć
          podczas wizyty w jakiś kraju, mieli zarezerwowane apartamenty na 17 pietrze i
          każdy numer pokoju tak się zaczynał.Pan prezydent salwował się ucieczką do
          pokoju kogoś z personelu na niższym pietrze a ten szczęściarz czy szczęściara
          rozpierali się w apartamencie prezydenckim. Kownacki nie chciał zdradzić skąd
          ten uraz do 17 ale chodzą spekulacje ,że to może wywołał serial"17 mgnień wiosny" .
          • anoagata Re: Jak żyjecie??? 21.07.09, 18:42
            A to mi umknęło bo nie słyszalam.
            • natla Re: Jak żyjecie??? 21.07.09, 19:00
              Przestańcie z tą 17-ką, bo jeszcze ktoś uwierzy big_grin
              Bałagan w kancelarii, to wina personelu, który jest po to aby
              organiziwać pracę Prezydenta. A to że ten Prezydent nie potrafi
              dobrać personelu do wiadomo. Doradców jakich ma widać, Kownacki w
              konflikcie z Bielanem czy Kamińskim. Wszyscy podlizują się
              prezydentowi, nadają na siebie nawzajem i jak tu ma organizacja
              działać. A jeszcze chimeryczność pana P., jego zbyt niska albo zbyt
              wysoka samoocena, na pewno nie ułatwiają życia podwładnym. Wierzę w
              ten bałagan i to mocno.
    • cieplanata Re: Jak żyjecie??? 21.07.09, 18:29
      ja żyje z kalendarzem, z zegarkiem. Mam za dużo obowiązków na głowie i nie mam
      biura obsługi do swojej dyspozycji więc muszę korzystać z notesów, przypominajek
      w telefonie i innych takich urządzeń
      • anoagata Re: Jak żyjecie??? 21.07.09, 18:37
        No własnie chyba dlatego że nie jestesmy prezydentkami to żyjemy inaczej u mnie
        w kuchni musi być kalendarz na cały miesiąc abym wiedziała którego dnia wpadnie
        emerytura itp.Rano siedze oije kawe i tak patrzę wlasnie w ten kalendarz nie
        rozumiem jak Pan prezyden tak może żyć.
        • izis52 Re: Jak żyjecie??? 21.07.09, 18:44
          No to dowiedziałam się o prezydencie czego nie słyszałam. Swoją
          drogą obu K przywrócił z niebytu politycznego premier Buzek mianując
          P.Lecha ministrem i na co nam i jemu to wyszło ?
          • izis52 Re: Jak żyjecie??? 21.07.09, 18:48
            Ja ostatnio w wakacje żyję bez zegarka. W kalendarz rzadko zerkam.
            Senno-leniwa stagnacja i jeszcze humor mam dość zmienny, ale ogólnie
            nie jest źle.
        • sagittarius954 Re: Jak żyjecie??? 21.07.09, 18:51
          Normalnie. Z telefonem komórkowym , dzwonię, sprawdzam godzinę , notki są mi
          niepotrzebne , sklerozy nie mam , wszystkie piny pamiętam , nawet pesel i nip?
          nie nipu raczej nie tzn kilka cyfr tak ale reszty nie , ach numer w przychodni
          tez . I żyję od pierwszego do pierwszego , teraz żyję do pierwszego big_grin Nie
          planuję , czas mnie niesie . No i nie mam czasu , kurcze brak .
          Acha , marzy mi się ... wziąłbym zwinął manatki, wybył z kraju , tylko nie ma
          gdzie ,najpierw marzyła mi się Alaska, choć ostatnio pokazywali taka wyspę,
          gdzieś koło Brazylii , ciepło , potrzebne spodenki krótkie , koszulka, slipki i
          sandały . Ryby w morzu, ogień na palenisku , palma nad głową , szum morza i
          gwiazdy na niebie . Tak zastanawiam się, ile bym wytrzymał bez Wielkiej
          Niedźwiedzicy ? big_grin

• izis52 Re: Jak żyjecie??? 21.07.09, 18:56
            Ciepły klimat i słońce poprawiają samopoczucie, co po tubylcach
            nieśpiesznie daiałających widać. A co z tym paszportem ?
            • sagittarius954 Re: Jak żyjecie??? 21.07.09, 19:01
              Z paszportem? Do tej pory nie wyrabiałem . Nawet nie wiem gdzie teraz , jak już
              by mi przyszło tam pojechać, to pewnie odmówili by wjazdu , bo raz że na stałe
              choć krótko a drugie, że bez pieniędzy i oczy by rozszerzyli, że chcę pisać
              patykiem na plaży wierszydła po polsku big_grin
              toć mają swoich czarownikówsmile
          • misia007 Re: Jak żyjecie??? 21.07.09, 18:57
            Można bliżej, taki Bornholm.Lagodny klimat, urocze domki, zabytków pod
            dostatkiem , ścieżki rowerowe no i obowiązkowo śledzie wędzone z winkiem, pod
            wielką Niedżwiedzicą.
            • sagittarius954 Re: Jak żyjecie??? 21.07.09, 19:04
              smile no , pewnie 1500 za 2 weekendy ?smile
              • izis52 Re: Jak żyjecie??? 21.07.09, 19:08
                Sagi, dasz radę. Na bilet tylko przyoszczędź. Tam chatkę palmową
                upleciesz, a za 500 $ (z przeliczenia 1500), to krezusem będziesz, a
                jeszcze kokosy darmowe nam podeślesz.
                • anoagata Re: Jak żyjecie??? 21.07.09, 19:32
                  Sagi.. wcześniej przeczytałam że marzy ci sie Alaska chyba te A bylo zbędne
                  miało być marzy mi się *Laska*, czy nie mam racjiiii???
                  • sagittarius954 Re: Jak żyjecie??? 21.07.09, 19:40
                    Najlepiej jak by było A i laska smileA-laskasmile Ala-skasmile
                    A-las-kasmile To ostatnie z westchnieniem smile Alas-kasmile
                    • natla Re: Jak żyjecie??? 21.07.09, 19:46
                      Chyba Z i laska big_grin
                      • anoagata Re: Jak żyjecie??? 21.07.09, 19:52
                        Ooooo laska z laska o to mu chodzi a pisze o ALASCE czy to nie mozna powiedzieć
                        szczerze co sie marzy!!!
                        • natla Re: Jak żyjecie??? 21.07.09, 19:56
                          Taż to facet, czego chcesz big_grin
                          • anoagata Re: Jak żyjecie??? 21.07.09, 19:59
                            To wiem ale myslałam że są inne egzemplarze niz ten co ja posiadam, ale
                            widocznie innych jest znikoma ilość którą rzadko mozna spotkać.
                            • natla Re: Jak żyjecie??? 21.07.09, 20:00
                              Marzycielka big_grin
                              • anoagata Re: Jak żyjecie??? 21.07.09, 20:03
                                A pewnie że marzę mam kalendarz w przeciwieństwie do prezydenta nie ma u mnie
                                chaosu ale nie marzę o Alasce.
                                • natla Re: Jak żyjecie??? 21.07.09, 20:04
                                  No tak, bo byłabyś marząca inaczej big_grin
                                  • anoagata Re: Jak żyjecie??? 21.07.09, 20:09
                                    A tak na super poważnie to ten wywiad Kownackiego był raczej szokujący.
                                    • misia007 Re: Jak żyjecie??? 21.07.09, 20:17
                                      szokujący?????, już wcześniej czytałam że w Kancelarii żle się dzieje.Dla mnie
                                      to on miał normalnie dość tej roboty!!!
                                    • natla Re: Jak żyjecie??? 21.07.09, 20:17
                                      To prawda. I nie wiem, czy to determinacja z jego strony czy
                                      zagrywka.
                                      • izis52 Re: Jak żyjecie??? 21.07.09, 20:23
                                        Qurcze bledziutkie; kalendarza nie mają, bałagan jakiś, kupców z pod
                                        hali w obronę nie biorą. Wakacje sobie zrobili ?
                                        • sagittarius954 Re: Jak żyjecie??? 21.07.09, 20:48
                                          ...Uhm....big_grin
                                          www.youtube.com/watch?v=xrguJziuq9s
                                          • anoagata Re: Jak żyjecie??? 21.07.09, 20:54
                                            Własnie a jak wy tam żyjecie w tej Warszawie co tam sie dzieje to głowa mała
                                            /tak ktoś mówił/.
                                            • sagittarius954 Re: Jak żyjecie??? 21.07.09, 21:17
                                              Aniu ja Ci nie powiem jak żyjemy w W-wie , ja nie jestem światowiec nigdzie nie
                                              bywam , niczego nie oglądam a szpan tego świata mnie nie interesuje , dlatego
                                              tak jak Ty czytam prasę, co tam panie w polityce słychaćsmileMoja żona więcej biega
                                              po świecie Grójecką zna na wylot big_grinbig_grin A ja tyko Wola i Wola i się nie ruszam z
                                              domu . smile
                                              • anoagata Re: Jak żyjecie??? 21.07.09, 21:26
                                                Kiedyś pomieszkałam chyba na Grochowskiej blisko Stadionu i ronda Waszyngtona
                                                ale nastał sierpień i strajk i musiałam spadać natychmiast do domu, bo zaczynały
                                                sie strajki.
                                                • sagittarius954 Re: Jak żyjecie??? 21.07.09, 21:33
                                                  To miałaś Wedel pod nosem i pachniało Ci słodkosmile
                                                  Trzeba było zostać , może byś została przywódczynią jakiego strajku smile
                                                  Kino też tam miałaś i kościół i jeziorko na Kamionku smile
                                                  • anoagata Re: Jak żyjecie??? 21.07.09, 21:48
                                                    tak pewnie wszystko tam bylo ale juz kolej strajkowała zdążyłam wrocić do domu
                                                    oj to btły czasy a jako na przywódczynię sie nie nadaę.
                                                  • izis52 Re: Jak żyjecie??? 21.07.09, 22:01
                                                    No i ozwał się ktoś od p.prezydenta i niejaka p.P. A jutro to już
                                                    będzie sie działo.
                                                  • anoagata Re: Jak żyjecie??? 21.07.09, 22:48
                                                    OJ działo dzialo ide szukac moje szczęście a też i moje szcęście a raczej
                                                    *nieszczęście*.
                                                  • anoagata Re: Jak żyjecie??? 21.07.09, 22:58
                                                    No nie dokladnie wiem jak żyjecie, może do pokoju zwierzeń???ale już kończę wontek.
                                                  • natla Re: Jak żyjecie??? 21.07.09, 23:13
                                                    Nie kończ jeszcze, nie zatrzaskuj drzwi, to Ci powiem, ze żyję
                                                    *na luzie* i tylko czasem spoglądam w kalendarz. Organizacja
                                                    wiekszość czasu spędza na urlopie i tylko w razie potrzeby ją wzywam
                                                    na chwilke. Ale ja mogę, bo nie rządzę krajem ani niczym innym. Co
                                                    najwyżej sobą. big_grin
                                                  • anoagata Re: Jak żyjecie??? 21.07.09, 23:22
                                                    No jeszcze tu twkię przy tym kompie to napiszę że
                                                  • natla Re: Jak żyjecie??? 21.07.09, 23:31
                                                    To dobre miejsce na ucieczkę od "nieszczęścia" wink
                                                  • anoagata Re: Jak żyjecie??? 21.07.09, 23:40
                                                    No to dziecinko ,bo na pewno jesteś młodsza o ileś tam lat, a ten Sagi już chyba
                                                    załapał bo już go długo nie słyszę.
                                                  • natla Re: Jak żyjecie??? 21.07.09, 23:52
                                                    Na wszelki wypadek nie będę sie z Tobą licytować wiekiem , bo
                                                    jeszcze by szydło z worka wylazło.big_grin
                                                    A teraz juz mówie dobranoc, pchły na noć.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka