natla 21.08.09, 09:22 www.u2.com/news/title/demand-u2-360 (kliknąć w "demand it", podać kraj i miejscowość, dalej płeć, wiek, adres e-mail) Koncert U2 był rzeczywyście wspaniały. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
natla Re: Zagłosujcie proszę. 21.08.09, 09:47 Aaaaa, zapomniałam dodać, że miejscowością jest Chorzów, bo tu na Stadione Ślaskim odbył się koncert U2 Odpowiedz Link
czarny.humor Za późno!! 21.08.09, 09:55 Za późno!! Za późno!! Za późno!! Za późno!! Za późno!! Głos stracony!! : ))) Odpowiedz Link
natla Re: Za późno!! 21.08.09, 10:56 Nie zauważyłam, że za póżno Dostałam to wprawdzie wczoraj, ale dziś dopiero przeczytałam. No trudno, są gorsze sprawy No właśnie, prawie byłam, bo całosć słyszałam w domu i robiło wrazenie......szczegónie publika Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: A dlaczego? 21.08.09, 12:11 Znowu kogoś trzeba wspierać ? Co za kraj , ciągle głosuj i głosuj , a nikt na mnie nie chce oddać głosu Żeby choć razik jeden .... Odpowiedz Link
misia007 Re: Oddaję pierwszy głos na Sagiego!!! 21.08.09, 12:56 Proszę uprzejmie jako druga . Odpowiedz Link
czarny.humor Mówisz - masz! 21.08.09, 09:52 Ale ponieważ żądali danych wrażliwych, to podałem: Kraj - Rosja, Miasto - Władywostok, Płeć - M/K Wiek - 13, I nie przyjęło mi username "czarny.humor"!! Skandal!! Musiałem się logować jako "czarny_humor" A o koncercie mówisz tak, jakbyś na nim była Natlo. Niejeden da się zwieść. Aaaaa! - pewnie mieszkasz niedaleko i słyszałaś w domu?! : ))) Odpowiedz Link
filip505 Re: Mówisz - masz! 22.08.09, 05:04 Sag..... Powiedz tylko kim chcesz zostac ,a my cie wybierzemy. Tylko nie prezydetem Polski,o przepraszam panem,bo maly czlowieczek moze sie obrazic i zesle cie na sybir,w takiej sprawie pokochal by pewnie sasiadow aby cie tam wyslac. Odpowiedz Link