Dodaj do ulubionych

Wszyscy śpią?

12.03.05, 00:12

Obserwuj wątek
    • ancia_m Re: Wszyscy śpią? 12.03.05, 00:14
      Ja nie, ale nie wiem jak jest z resztą, bo tłumów tutaj dzisiaj nie
      stwierdzono wink
      • oleyu Re: Wszyscy śpią? 12.03.05, 00:15
        Piątek, wszyscy poza domem wink
        • jumar1 Re: Wszyscy śpią? 12.03.05, 00:19
          Psińco prawda...siedza i sie łamią zeby nie stukac w klawisze,
          ..a jutro przyjda i powiedza na jakij to Balaaaaaaaaaaaaaaandze nie bylismile)
          Asy parkietu normalniesmile)))))))) hehehehhe

Pzdr.
          Jumar
          • tygrysio_misio Re: Wszyscy śpią? 12.03.05, 00:24
            a ja jak na singla przystalo siedze i mysle o zwiazku mojej milosci i bylego
            jedynego przyjaciela z nowym towarem

crying
            • ancia_m Re: Wszyscy śpią? 12.03.05, 00:26
              Tygrysio, nie myśl! Zajmij swoje myśli czyms innym, bo tak jeszcze bardziej sie
              pogrążasz...

Przesyłam duży usmiech smile))))))))))))))))))
            • konrado80 Re: Wszyscy śpią? 12.03.05, 00:27
              tygrysia, przestan o tym myslec
              on nie jest Ciebie wart wiec nie mysl o nim
              sama powiedzialas ze to juz koniec
              a nadal o nim myslisz, tylko po co???
              co to ma dac, co ma zmienic???
              daj sobie spokoj, znajdziesz sobie kogos
              kto Ciebie pokocha wink
              • tygrysio_misio Re: Wszyscy śpią? 12.03.05, 00:34
                wiem ze znajde kiedys.........ale nie chce tracic przyjaciela...tak dobrze mi
                sie z nim rozmawialo i on wszystko rozumial..nawet te sprawy ktore sa drazliwe
                i inni mogli by sie ze mna klucic
                • konrado80 Re: Wszyscy śpią? 12.03.05, 00:37
                  ale sama mowilas ze nie bedziesz sie do niego odzywac
                  chyba ze on sam sie odezwie

musisz sama w koncu zdecydowac czego chcesz
                  bo w tym momecie sama sie gubisz
                  • tygrysio_misio Re: Wszyscy śpią? 12.03.05, 00:39
                    chce odpoczac.....i chce zeby sie jakos latem do mnie odezwal...i chce zeby byl
                    wtedy sam!!
                    • konrado80 Re: Wszyscy śpią? 12.03.05, 00:40
                      w tym momecie zaprzeczasz to co wczesniej mowilas
                      • tygrysio_misio Re: Wszyscy śpią? 12.03.05, 00:44
                        bo ja ciagle mysle o tym i coraz bardziej wiem ze dobrze mu zrobi jak sie od
                        kolegow troche odseparuje dla jakiejs dziewczyny...........

i wiem ze ja teraz musze sie wziasc za siebie.....a jak ona go ostawi moze
                        kiedys to on sie dowie kto jest naprawde wartosciowy...tylko ze jak juz nie
                        wiem czy chce czegos wiecej...i nie wiem jak sie zachowac jak do mnie zadzwoni
                        itp

o tym mysle!!

o tym jaka droge mam wobec ich zwiazku wybrac
                        • azazela Re: Wszyscy śpią? 12.03.05, 00:57
                          tygrysio trzeba rzucic urok zeby spotkala go nieszczesliwa milosc.. a wtedy ty
                          wystapisz w roli pociszcyielki albo jeszcze bardziej go zranisz.. zemsta jest
                          slodkasmile
                          • tygrysio_misio Re: Wszyscy śpią? 12.03.05, 01:12
                            wlasnie sie nad zemsta zastanawiam....ale nie chce se mscic i ranic kogos o
                            kogo tak sie martwie i komu tak dobrze zycze

tak na prawde to jestem i bede jego przyjacolka...choc na odleglosc i bez
                            kontaktow jakichkolwiek
                            • azazela Re: Wszyscy śpią? 12.03.05, 01:25
                              nie lepiej by bylo po prosty o nim zapomniec?? odpuscic sobie, poszukac czegos
                              nowego..
                              • tygrysio_misio Re: Wszyscy śpią? 12.03.05, 10:29
                                moge sobie znalesc nowego faceta...ale znalesc przyjaciela nie jest tak latwo
                                • azazela Re: Wszyscy śpią? 12.03.05, 10:44
                                  kim on wlasciwie dla ciebie byl chlopakiem czy przyjacielem, a co jest teraz
                                  miedzy wami??

ps jednak jestem ciekawska:///
                                  • tygrysio_misio Re: Wszyscy śpią? 12.03.05, 11:00
                                    kiedys cos sie krecilo ale mimo codziennych spotkan itp nagle z jego inicjatywy
                                    sie skonczylo i ja nie wiedzialam czemu

a potem 2 lata nieodzywania sie do siebie

potem ja sie uparlam ze zostaniemy "ZNAJOMYMI" przynajmniej bo jednak nie chce
                                    sie nie odzywac do jednego z wazniejszych postaci w moim zyciu i na sile
                                    zaczelam sie do niego na gg odzywac.....

szybko on sie dowiedzial ze milo sie ze mna rozmawia i ze jestem jedna z
                                    nielicznych osob z ktora moze pogadac o wszystki(naprawde cdiekawe rozmowy
                                    przowadzilismy) no i wyszlo ze to przyjacielskie gadanie przeroslo moje
                                    pragnienia z poczatku 2 podejscia do znajomosci

no a teraz on nie mial czasu zeby sie ze mna spotkac jak go raz w zyciu
                                    potrzebowalam bo byl umowiony z laska ktora na sylwestra poznal......nawet jej
                                    wtedy dobrze nieznal

moje glebsze uczucia to inna sprawa
                                    • azazela Re: Wszyscy śpią? 12.03.05, 11:06
                                      to mi wyglada na nieszczesliwa milosc...
                                      wiesz wiosna idzie wszystko sie budzi do zycia, moze on tez sie ocknie i
                                      zobaczy jaki skarb ma obok siebiesmile
                                      • tygrysio_misio Re: Wszyscy śpią? 12.03.05, 11:12
                                        mial.....
                                        jak bedzie mial mnie to nie doceni....
                                        ale moze doceni skarb ktory ma przy sobie TERAZ...i ja bede zapomniana
                                        jak tak to nie ma co mowic tylko trzeba zapomniec o frajerze i ja robie
                                        wszystko zeby to zrobic...ale przyjaciolka i tak bede(na odleglosc)
                                        • azazela Re: Wszyscy śpią? 12.03.05, 11:38
                                          ...na odleglosc... trzymam kciukismile
                    • tygrysio_misio Re: Wszyscy śpią? 12.03.05, 00:41
                      jak bede juz szczupla az za bardzo i jak bede zbyt pociagajaca fizycznie dla
                      niegosmile

moze to troche egoistyczne ale jak on ja zostawi to sie nie nauczy nic a jak
                      ona go zrani to sie dowie czym jest przyjazn i czym jest odpowiedzialnosc
    • mr_maks No teraz to już... 12.03.05, 01:51
      ..z pewnością wszyscy spią.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka