beate1 Re: Nic nie widzę n/txt 27.03.05, 17:13 czego oczy nie widzą, tego sercu nie żal Odpowiedz Link
ballbreaker Re: Nic nie widzę n/txt 27.03.05, 17:15 bylo denaturatu nie pic do sniadania wielkanocnego Odpowiedz Link
monikson Re: Nic nie widzę n/txt 27.03.05, 17:16 To nie wiem czy jest sens tutaj pisać cokolwiek, skoro i tak tego nie przeczytasz )) Odpowiedz Link
zapalniczka Re: jest? 27.03.05, 19:21 jestem sama... to sie nazywa samotnosc zaraz zaczne pisac sama do siebie... kazdy swietuje z rodzinka, chcialabym spotkac sie z moja kochana siostrzyczka... niestety kontakt tylko mailowy tak sie cieszylam tymi Swietami... jest dobrze... a jednak nie jest... rozumiecie? jest mi przykro, tak strasznie przykro... Odpowiedz Link
hoki_yamoki Re: jest? 27.03.05, 19:25 A ja sobie siedzę sam i walę maraton filmowy - smutny bo smutny, ale zawsze. A jak się bardziej ściemni lecę pomachać łapami do parku bo za widoku trochę mi głupio... I z lekka się usmiechnij, bo to W sumie wesołe święta chyba mają być no nie ? Odpowiedz Link
zapalniczka Re: jest? 27.03.05, 19:28 no tak... bylo wesolo i powinno byc... ale rycze juz... uzalam sie nie wiem sama... to chyba nienormalne... Odpowiedz Link
hoki_yamoki Re: jest? 27.03.05, 19:31 Ech kobiety, płacz nie zawsze jest potrzebny/porządany. Może jakiś niepotrzebny w domu talerz i jeb o ścianę.Niewiele to zmieni we wszechświecie, ale może Tobie troszkę ulży. Ja tam się usmiecham do Ciebie... Odpowiedz Link
zapalniczka Re: jest? 27.03.05, 19:33 dzieki ale tylko spowodowales nastepny atak... kto mi sie oswiadczy? co ogladasz? Odpowiedz Link
hoki_yamoki Re: jest? 27.03.05, 19:35 Same smutasy mi się cholera wzięły z wypożyczalni. Jak nie kroniki Riddica, to Brigit Jones II,Jak nie Man on fire to Matrix 3. Cholera a mogłem wziąć Iniemamocni... Odpowiedz Link
zapalniczka Re: jest? 27.03.05, 19:38 przy iniemamocnych tez bys powyl/wyla sorki ale nie wiem jakiej jestes plci Odpowiedz Link
hoki_yamoki Re: jest? 27.03.05, 19:40 Powył...Płeć u mnie niezmiennie brzydka jest... A po Iniemamocnych miałem tylko uporczywe sny erotyczne z Elastyną... Mój ty Boże taką mieć kobietę... Odpowiedz Link
hoki_yamoki Re: jest? 27.03.05, 19:59 Oooooooooo,ale Wiesz mnie chodziło raczej o przymioty ducha,chociaż szpagat też miejscami się przydaje... Odpowiedz Link
zapalniczka Re: jest? 27.03.05, 20:00 ahhhhh... dostosowanie sie do kazdej sytuacji tak? bardzo trudno... Odpowiedz Link
hoki_yamoki Re: jest? 27.03.05, 20:01 Bardziej chodziło mi o to, że jej zależało, i że potrafiła coś z tym zrobić.Zresztą cały film to jedna wielka apoteoza rodziny - przynajmniej ja to jakoś tak odebrałem. Odpowiedz Link
zapalniczka Re: jest? 27.03.05, 20:06 to bajka dla dzieci wiec musi byc z dobrym przeslaniem... w jednosci sila... Odpowiedz Link
hoki_yamoki Re: jest? 27.03.05, 20:07 Bajka...dupa tam bajka, ja też bym tak chciał... Odpowiedz Link
hoki_yamoki Re: jest? 27.03.05, 20:15 No nad tym się akurat nie zastanawiałem...Tu mnie złapałaś....Fakt bardziej chyba chodziło mi o kobietę mego życia...hmmm...na tatusia się chyba nie nadaję...mam alergię na płacz... Odpowiedz Link
hoki_yamoki Re: jest? 27.03.05, 20:21 Jak widzę mamuśię szarpiącą się z dzieciakiem na ulicy - to sam bym ją szarpnął..Mogę prać pieluchy i takie tam - ale nie wykąpię za nic - bo leży takie małe mi na ręce, patrzy się ufnie - a ty człowieku nie wiesz czy woda nie za gorąca, czy się nie wyśliżnie, czy mu nic nie zrobisz... Odpowiedz Link
zapalniczka Re: jest? 27.03.05, 20:26 do dziecka trzeba miec cierpliwosc to fakt... dobrze ze mowisz o praniu nie ma jak naturalna tetra a z kapaniem nie jest zle malutko wody i uksztaltowana gabka na dno wanienki nie musisz nawet trzymac Odpowiedz Link
hoki_yamoki Re: jest? 27.03.05, 20:28 Taaa, co z tego,jak ręce się trzęsą...A jak cholera się wydrze a w okolicy ni widu ni słychu kobiety...Na pogotowie mam dzwonić ? W samochód i do szpitala ? Odpowiedz Link
zoskaanka Re: jest? 27.03.05, 20:30 dzieci mają to do siebie, że się drą "płuca trenują"PPPP choć nie wszystkie się drą, nie wszystkie płaczą bez powodu Odpowiedz Link
hoki_yamoki Re: jest? 27.03.05, 20:33 Dobra - tylko ja jestem ten głupi chłop niekumaty - skąd mam wiedzieć czy mały/mała trenuje, czyrobi kupę, czy coś mu naprawdę jest - to nie na nerwy faceta... Odpowiedz Link
zoskaanka Re: jest? 27.03.05, 20:36 nie jęcz z reguły nie jesteś sam z takim człowieczkiem ,tylko jest obok mama tego smarkacza, więc nie ma problemu przy maluchach instynkt działa z reguły bez zarzutu, szybko można się nauczyć rozpoznawać sytuację Odpowiedz Link
hoki_yamoki Re: jest? 27.03.05, 20:38 Nie jęczę tylko się boję...a to różnica. A zresztą pomyślcie co później,jak przyłażą absztyfikanci do ukochanej córeczki tatusia...to co mam z bejsbolem stać przy drzwiach...? Odpowiedz Link
zapalniczka Re: jest? 27.03.05, 20:41 nadopiekunczy tatus to najwiekszy blad... i nie martw sie teraz... chyba ze dziecko juz w drodze... Odpowiedz Link
hoki_yamoki Re: jest? 27.03.05, 20:45 Nic mi na ten temat nie wiadomo - w końcu dystans do kobiet to dystans... Odpowiedz Link
zoskaanka Re: jest? 27.03.05, 20:50 a Ty wiesz, jaka to frajda straszyć absztyfinaków córki? DDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link
hoki_yamoki Re: jest? 27.03.05, 20:53 No nie bo i skąd, ale gdyby który coś nie tak zrobił to ręce ,nogi bym połamał... Odpowiedz Link
zapalniczka Re: jest? 27.03.05, 19:34 a nic szczegolnego... nazbieralo sie troche i ucieka oczami... Odpowiedz Link
anula001 Re: jest? 27.03.05, 19:41 dziecinko, glowka do gory - popiszemy i bedzie lepiej,co?? <przytulam> Odpowiedz Link
zapalniczka Re: jest? 27.03.05, 19:44 jakby mnie kto teraz widzial pomysli zglupiala na maxa... to jest chyba tesknota a tesknota + swiateczny czas jest chyba najgorsza mieszanka... Odpowiedz Link
anula001 Re: jest? 27.03.05, 19:46 hmm, akurat nie mam takiego nastroju, ale znam to zapalniczko, i zareczam ze minie, sprobuj tylko zajac mysli czym innym.. ja mialam tak w Boze Narodzenie, myslalam ze zeswiruje..przeszlo, tak jak przyszlo szybko.. W kazdym razie jestem z Toba - jesli Ci to pomoze) buzka Odpowiedz Link
mr_maks no wreszcie 27.03.05, 23:15 cos bylo nie tak z moim forum, bo nic nie widzialem a dopiero teraz mam podstawy zeby na serio nie widziec PPPPPPPPPPPP Odpowiedz Link