Dodaj do ulubionych

Nic nie widzę n/txt

27.03.05, 17:09

Obserwuj wątek
    • beate1 Re: Nic nie widzę n/txt 27.03.05, 17:13
      czego oczy nie widzą, tego sercu nie żal
    • ballbreaker Re: Nic nie widzę n/txt 27.03.05, 17:15
      bylo denaturatu nie pic do sniadania wielkanocnego tongue_out
    • monikson Re: Nic nie widzę n/txt 27.03.05, 17:16
      To nie wiem czy jest sens tutaj pisać cokolwiek, skoro i tak tego nie
      przeczytasz wink))
      • beate1 Re: Nic nie widzę n/txt 27.03.05, 17:23
        Maks pisze dla nas smile
    • zapalniczka jest? 27.03.05, 19:10
      tu ktos?
      • zapalniczka Re: jest? 27.03.05, 19:21
        jestem sama... to sie nazywa samotnosc winkzaraz zaczne pisac sama do siebie...
        kazdy swietuje z rodzinka, chcialabym spotkac sie z moja kochana
        siostrzyczka... niestety kontakt tylko mailowy sad tak sie cieszylam tymi
        Swietami... jest dobrze... a jednak nie jest... rozumiecie? jest mi przykro,
        tak strasznie przykro... sad
        • hoki_yamoki Re: jest? 27.03.05, 19:25
          A ja sobie siedzę sam i walę maraton filmowy - smutny bo smutny, ale zawsze.
          A jak się bardziej ściemni lecę pomachać łapami do parku bo za widoku trochę mi
          głupio...
          I z lekka się usmiechnij, bo to W sumie wesołe święta chyba mają być no nie ?
          • zapalniczka Re: jest? 27.03.05, 19:28
            no tak... bylo wesolo i powinno byc... ale rycze juz... uzalam sie nie wiem
            sama... to chyba nienormalne...
            • hoki_yamoki Re: jest? 27.03.05, 19:31
              Ech kobiety, płacz nie zawsze jest potrzebny/porządany. Może jakiś niepotrzebny
              w domu talerz i jeb o ścianę.Niewiele to zmieni we wszechświecie, ale może
              Tobie troszkę ulży.
              Ja tam się usmiecham do Ciebie...smile
              • zapalniczka Re: jest? 27.03.05, 19:33
                dzieki smile ale tylko spowodowales nastepny atak... kto mi sie oswiadczy? co
                ogladasz? smile
                • hoki_yamoki Re: jest? 27.03.05, 19:35
                  Same smutasy mi się cholera wzięły z wypożyczalni.
                  Jak nie kroniki Riddica, to Brigit Jones II,Jak nie Man on fire to Matrix 3.
                  Cholera a mogłem wziąć Iniemamocni...
                  • zapalniczka Re: jest? 27.03.05, 19:38
                    przy iniemamocnych tez bys powyl/wyla sorki ale nie wiem jakiej jestes plci tongue_out
                    • hoki_yamoki Re: jest? 27.03.05, 19:40
                      Powył...Płeć u mnie niezmiennie brzydka jest...
                      A po Iniemamocnych miałem tylko uporczywe sny erotyczne z Elastyną...
                      Mój ty Boże taką mieć kobietę...
                      • zapalniczka Re: jest? 27.03.05, 19:47
                        ja umiem szpagat... zawsze cos smile
                        • hoki_yamoki Re: jest? 27.03.05, 19:59
                          Oooooooooo,ale Wiesz mnie chodziło raczej o przymioty ducha,chociaż szpagat też
                          miejscami się przydaje...smile
                          • zapalniczka Re: jest? 27.03.05, 20:00
                            ahhhhh... dostosowanie sie do kazdej sytuacji tak? bardzo trudno...
                            • hoki_yamoki Re: jest? 27.03.05, 20:01
                              Bardziej chodziło mi o to, że jej zależało, i że potrafiła coś z tym
                              zrobić.Zresztą cały film to jedna wielka apoteoza rodziny - przynajmniej ja to
                              jakoś tak odebrałem.
                              • zapalniczka Re: jest? 27.03.05, 20:06
                                to bajka dla dzieci wiec musi byc z dobrym przeslaniem... w jednosci sila... smile
                                • hoki_yamoki Re: jest? 27.03.05, 20:07
                                  Bajka...dupa tam bajka, ja też bym tak chciał...
                                  • zapalniczka Re: jest? 27.03.05, 20:13
                                    tzn chcialbys byc tatuskiem tak?
                                    • hoki_yamoki Re: jest? 27.03.05, 20:15
                                      No nad tym się akurat nie zastanawiałem...Tu mnie złapałaś....Fakt bardziej
                                      chyba chodziło mi o kobietę mego życia...hmmm...na tatusia się chyba nie
                                      nadaję...mam alergię na płacz...
                                      • zapalniczka Re: jest? 27.03.05, 20:18
                                        jak to sie objawia? wink
                                        • hoki_yamoki Re: jest? 27.03.05, 20:21
                                          Jak widzę mamuśię szarpiącą się z dzieciakiem na ulicy - to sam bym ją
                                          szarpnął..Mogę prać pieluchy i takie tam - ale nie wykąpię za nic - bo leży
                                          takie małe mi na ręce, patrzy się ufnie - a ty człowieku nie wiesz czy woda nie
                                          za gorąca, czy się nie wyśliżnie, czy mu nic nie zrobisz...
                                          • zoskaanka Re: jest? 27.03.05, 20:22
                                            hihihi, jakbym mojego szwagra słyszałasmile
                                          • zapalniczka Re: jest? 27.03.05, 20:26
                                            do dziecka trzeba miec cierpliwosc to fakt... dobrze ze mowisz o praniu nie ma
                                            jak naturalna tetra smile a z kapaniem nie jest zle malutko wody i uksztaltowana
                                            gabka na dno wanienki nie musisz nawet trzymac smile
                                            • hoki_yamoki Re: jest? 27.03.05, 20:28
                                              Taaa, co z tego,jak ręce się trzęsą...A jak cholera się wydrze a w okolicy ni
                                              widu ni słychu kobiety...Na pogotowie mam dzwonić ? W samochód i do szpitala ?
                                              • zoskaanka Re: jest? 27.03.05, 20:30
                                                dzieci mają to do siebie, że się drą
                                                "płuca trenują"tongue_outPPPP
                                                choć nie wszystkie się drą, nie wszystkie płaczą bez powodu
                                                • hoki_yamoki Re: jest? 27.03.05, 20:33
                                                  Dobra - tylko ja jestem ten głupi chłop niekumaty - skąd mam wiedzieć czy
                                                  mały/mała trenuje, czyrobi kupę, czy coś mu naprawdę jest - to nie na nerwy
                                                  faceta...
                                                  • zapalniczka Re: jest? 27.03.05, 20:34
                                                    bedziesz ojcem to bedziesz wiedzial...
                                                  • zoskaanka Re: jest? 27.03.05, 20:36
                                                    nie jęcz
                                                    z reguły nie jesteś sam z takim człowieczkiem ,tylko jest obok mama tego
                                                    smarkacza, więc nie ma problemu
                                                    przy maluchach instynkt działa z reguły bez zarzutu, szybko można się nauczyć
                                                    rozpoznawać sytuację
                                                  • hoki_yamoki Re: jest? 27.03.05, 20:38
                                                    Nie jęczę tylko się boję...a to różnica.
                                                    A zresztą pomyślcie co później,jak przyłażą absztyfikanci do ukochanej córeczki
                                                    tatusia...to co mam z bejsbolem stać przy drzwiach...?
                                                  • zapalniczka Re: jest? 27.03.05, 20:41
                                                    nadopiekunczy tatus to najwiekszy blad... i nie martw sie teraz... chyba ze
                                                    dziecko juz w drodze...
                                                  • hoki_yamoki Re: jest? 27.03.05, 20:45
                                                    Nic mi na ten temat nie wiadomo - w końcu dystans do kobiet to dystans...
                                                  • zoskaanka Re: jest? 27.03.05, 20:50
                                                    a Ty wiesz, jaka to frajda straszyć absztyfinaków córki? big_grinDDDDDDDDDDDDDDD
                                                  • hoki_yamoki Re: jest? 27.03.05, 20:53
                                                    No nie bo i skąd, ale gdyby który coś nie tak zrobił to ręce ,nogi bym
                                                    połamał...
                                                  • zoskaanka Re: jest? 27.03.05, 21:06
                                                    prawidłowotongue_outPP
            • anula001 Re: jest? 27.03.05, 19:32
              ale czemu? cos sie stalo zapalniczka??
              • zapalniczka Re: jest? 27.03.05, 19:34
                a nic szczegolnego... nazbieralo sie troche i ucieka oczami...
                • anula001 Re: jest? 27.03.05, 19:41
                  dziecinko, glowka do gory - popiszemy i bedzie lepiej,co?? <przytulam> smile
                  • zapalniczka Re: jest? 27.03.05, 19:44
                    jakby mnie kto teraz widzial pomysli zglupiala na maxa... to jest chyba
                    tesknota a tesknota + swiateczny czas jest chyba najgorsza mieszanka...
                    • zapalniczka Re: jest? 27.03.05, 19:44
                      dzieki Aniu smile
                    • anula001 Re: jest? 27.03.05, 19:46
                      hmm, akurat nie mam takiego nastroju, ale znam to zapalniczko, i zareczam ze
                      minie, sprobuj tylko zajac mysli czym innym..
                      ja mialam tak w Boze Narodzenie, myslalam ze zeswiruje..przeszlo, tak jak
                      przyszlo szybko..
                      W kazdym razie jestem z Toba - jesli Ci to pomozesmile)
                      buzka
    • mr_maks no wreszcie 27.03.05, 23:15
      cos bylo nie tak z moim forum, bo nic nie widzialem a dopiero teraz mam
      podstawy zeby na serio nie widziec tongue_outPPPPPPPPPPPP

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka