nangaparbat3 01.10.08, 19:46 Czy ktos z Was ma z nim kontakt? Przyszło mi do glowy, ze to on jest tym inzynierem porwanym w Pakistanie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
manderla Re: Leptis??? 01.10.08, 19:59 Nango, nie dramatyzuj i nie puszczaj wodzy wyobraźni masz maila Odpowiedz Link
nangaparbat3 Re: Leptis??? 01.10.08, 20:25 Nie dramatyzuj, nie dramatyzuj. Pisywalam kiedys na foruum prawa ucznia, załozonym przez faceta, który podawal sie za super działacza edukacyjnego. Potem sie zrobiło glosno w mediach o zlapanym belfrze-pedofilu. A potem sie okazalo, że to wlasnie załozyciel i superadmin tamtego forum. Life is brutal and full of zasadzkas. Odpowiedz Link
drugiezycie Re: Leptis??? 01.10.08, 20:52 Leptis zniknął sporo przed tym inżynierem... A poza tym Leptis inżynierem? Eee, chyba nie ) Może go ta Nitka omotała? Odpowiedz Link
manderla Re: Leptis??? 01.10.08, 20:58 Hehehe, pewnie tak. Mona Lisa z twarzą Mickiego Jaggera Witaj, Drugiezycie Odpowiedz Link
dsz27 Re: Leptis??? 01.10.08, 21:15 Mi wspomniał w sms'ie, że jest poza netem do końca września, więc pewnie niebawem się do nas odezwie. Odpowiedz Link
teuta1 Re: Leptis??? 01.10.08, 21:43 On jest taki jordańsko,arabsko, grecko, włoski. Cholera! Odpowiedz Link
sauber1 Re: Leptis??? 01.10.08, 22:04 A może gdzieś za ładdnymi dziewuchami ugania się ? Odpowiedz Link
nangaparbat3 Re: Leptis??? 01.10.08, 23:24 Ale kiedys cos pisałm ze był w Pakistanie, albo prawie w Pakistanie. Dlatego mi sie skojarzyło. Odpowiedz Link
jarkoni Re: Leptis??? 02.10.08, 18:55 Nie dramatyzuj, nie dramatyzuj. > Pisywalam kiedys na foruum prawa ucznia, załozonym przez faceta, który podawal > sie za super działacza edukacyjnego. > Potem sie zrobiło glosno w mediach o zlapanym belfrze-pedofilu. > A potem sie okazalo, że to wlasnie załozyciel i superadmin tamtego forum. Aż się boję czytać dalej Nango droga. Porównanie adminów naszego forum, albo nawet jakiekolwiek skojarzenia z pedofilami - a fee. Chociaż superadmin brzmi nieźle Odpowiedz Link
leptis ... 02.10.08, 11:47 Inzynier ma wrocic do domu caly i w pelni sil-wierze, ze tak bedzie. Jestem teraz zabiegany swoimi sprawami-odsunalem sie od forum. Pozdrawiam Odpowiedz Link
jarkoni Re: ... 02.10.08, 18:58 No to poczytałem dalej, niewiele dalej co prawda, ale Leptis jest. Dalej dziękujemy za "superadmin", co prawda jest nas trzech, jak ci trzej przyjaciele z boiska, ale pewnie admini się zgodzą, że mile połechtani jesteśmy Odpowiedz Link
nangaparbat3 Re: ... 02.10.08, 21:19 Pogubilam sie, ale mam nadzieję, ze nie wziąleś tamtej historii zbyt do serca, bo najmniejszego powodu nie ma. Na mnie zrobiła wowczas niesłychane zupełnie wrażenie - facio stroił sie w szaty Katona, taki supersprawiedliwy i pouczajacy, potem nagle szok. Miejca przeciecia się netu z realem przyprawiaja czasem o zawrót glowy) Odpowiedz Link
jarkoni Re: ...superadmin 04.10.08, 11:27 Ale, Nango droga, nadal będziesz używać formy "superadmini"? Całkiem ładnie to wygląda Odpowiedz Link