zapalniczka 15.05.05, 00:03 kurcze pieczone jak dlugo mozna osmielac faceta... mam juz dosc... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zapalniczka Re: chce byc zdobywana... 15.05.05, 00:24 Ty wiesz o kim mowie przeciez... Odpowiedz Link
emzecik Re: chce byc zdobywana... 15.05.05, 00:35 wiem nie będę Cię zdobywać i już ;PP Odpowiedz Link
poprioniony Re: chce byc zdobywana... 15.05.05, 14:42 > a to juz nie mi oceniac... No wlasnie, moze stwierdzil zes zapalniczka bez ognia. Ostalo ci sie jeno krzesiwo, a gdzie paliwo? Odpowiedz Link
zapalniczka Re: chce byc zdobywana... 15.05.05, 14:45 szczerze watpie... facet ma takie usposobienie... Odpowiedz Link
khadroma Re: chce byc zdobywana... 15.05.05, 14:48 nie wiem o kogo chodzi, ale coś mi sie wydaje, że może jest kryptogejem... Odpowiedz Link
zapalniczka Re: chce byc zdobywana... 15.05.05, 14:49 hehehe... a co to takiego? bo gejem nie jest na 100% Odpowiedz Link
poprioniony Re: chce byc zdobywana... 15.05.05, 14:50 Kryptogej to taki gej co robi to w krypcie. Odpowiedz Link
zapalniczka Re: chce byc zdobywana... 15.05.05, 14:52 widze ze duzo wiesz... robisz w tym? Odpowiedz Link
khadroma Re: chce byc zdobywana... 15.05.05, 14:56 zapalniczka napisała: > hehehe... a co to takiego? bo gejem nie jest na 100% kryptogej to taki gej, który zrobi dużo, byś była przekonana, że "gejem nie jest na 100%"... Odpowiedz Link
zapalniczka Re: chce byc zdobywana... 15.05.05, 14:58 niemozliwe... nie on... ale dzieki zapytam Odpowiedz Link
poprioniony Re: chce byc zdobywana... 15.05.05, 14:49 > szczerze watpie... facet ma takie usposobienie... Nie watpie, ze nie watpisz w swoj ogien. A tak poza tym, to co tam na placu zabaw slychac? Czy tatus juz odpial ci jedno kolko od roweru i jezdzisz na trzech? Odpowiedz Link
zapalniczka Re: chce byc zdobywana... 15.05.05, 14:51 wole 4... jesli ma sie takiego konia pociagowego jak Ty... Odpowiedz Link
poprioniony Re: chce byc zdobywana... 15.05.05, 14:52 Jesli rzniesz tak jak dyskutujesz cielecinko, to juz lece do stolarza zeby wzmocnil mi lozko i sciany nosne. Odpowiedz Link
poprioniony Re: chce byc zdobywana... 15.05.05, 14:55 Ooo taaak! Rob mi tak dobrze jeeszczeeee!.. Odpowiedz Link
zapalniczka Re: chce byc zdobywana... 15.05.05, 14:57 nie uszkodz sie... albo Twojej przyjaciolki z gumy... baw sie dalej sam ja zmykam... pa Odpowiedz Link
khadroma Re: chce byc zdobywana... 15.05.05, 14:58 Poprioniony !!! a coś Ty się tak tu rozpanoszył ? marsz mi zaraz do domu !!! prasowanie czeka !! Odpowiedz Link
jumar1 Re: chce byc zdobywana... 15.05.05, 11:17 rozpusciłas go jak dziadowski bicz i teraz musisz Kotek zapomniec ze na czyms mu zalezy a juz o jego inwencji mozesz zapomniec podwójnie Odpowiedz Link
zapalniczka Re: chce byc zdobywana... 15.05.05, 14:21 a co poradzic na to ze to taki slimok? a co poradzic tymbardziej gdy ten slimok cholernie mi sie podoba... miec go gdzies nie zamierzam miec, ciagnac tego nie mam sily i kolo sie zamyka... Odpowiedz Link
tranzystor4 Re: chce byc zdobywana... 15.05.05, 19:33 zapalniczka napisała: > kurcze pieczone jak dlugo mozna osmielac faceta... mam juz dosc... A właściwie czego on nie chce robić, jeżeli można zapytać? Odpowiedz Link
poprioniony Re: chce byc zdobywana... 15.05.05, 20:45 tranzystor4 napisał: > A właściwie czego on nie chce robić, jeżeli można zapytać? Przychodza mi do glowy dwa przypadki, kiedy opieszalosc samczyka moze zirytowac samiczke. > kurcze pieczone jak dlugo mozna osmielac faceta... mam juz dosc... To sugeruje, ze: - samiczka bedac w okresie rui oczekuje wlasciwego zainteresowania i zalotow ze strony samczyka - samiczka po poczatkowej fazie godow oczekuje, ze samczyk podejmie kroki niezbedne do podtrzymania gatunku Jednakze tytul tekstu "chce byc zdobywana..." wskazuje bardziej na pierwsza mozliwosc... A samczyk zapewne uwaza, ze samiczka nie jest wlasciwa kandydatka na matke jego potomstwa, nie nastroszyl piorek i nie zaprezentowal barw godowych. Odpowiedz Link
nom73 Re: chce byc zdobywana... 15.05.05, 19:38 ... pewnie jesteś jak Mont Everest po zdobyciu którego nie ma już siły, żeby nawet zatknąć flagę na szczycie, dlatego woli sobie odpuścić i udać się na coś bardziej przystępnego. Odpowiedz Link