riwka 03.08.05, 21:13 A może jakieś małe piwko w weekend w Gdyni? Tak nudnooo, słonka brak, więc plaża odpada a na tarasie AKWARIUM w piątek uczą salsy, więc może jakieś SINGIELICE I SINGLOWIE by się wybrali? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zoskaanka Re: PIWKO ? 03.08.05, 21:29 bardzo chętnie - i piwko i morza szum... tylko ciągle mi jakoś daleko do Gdyni(( Odpowiedz Link
riwka Re: PIWKO ? 03.08.05, 21:38 ojojojjjj,,, mam wolny pokój, więc i przenocować byłoby gdzie Odpowiedz Link
anula001 Re: PIWKO ? 03.08.05, 21:40 nocowac to ja mam gdzie w 3city ale dzieki Problem w tym, ze stamtad wrocilam w piatek Odpowiedz Link
riwka Re: PIWKO ? 03.08.05, 21:46 no,,, jeszcze miesiąc wakacji, więc jeszcze nic straconego ... Odpowiedz Link
riwka Re: PIWKO ? 03.08.05, 21:51 w góry...może się kiedyś wybiorę, ale mi się chce do Krakowa eeehhhh... ale nie ma jak morze... Odpowiedz Link
anula001 Re: PIWKO ? 03.08.05, 21:53 W krakowie tez bede, i w czestochowie i w zakopcu Tez wole morze, jesli mam byc szczera. Odpowiedz Link
riwka Re: PIWKO ? 03.08.05, 21:56 właśnie moja mama z ciotką się do zakopca wybierają /przez Kraków/ i aż mnie krew zalewa GRRR. Ale mam jeszcze 9 dni urlopu, więc ) MORZE, NASZE MORZE, BĘDZIEM CIEBIE WIERNIE STRZEC Odpowiedz Link
riwka Re: PIWKO ? 03.08.05, 22:03 Nie siedzę częśto przy kompie i wpadam od czasu do czasu na różne fora poczytać, lub dać jakieś ogłoszonko bo brak czasu na pisanie, więc szczerze mówiąc, to nie pamiętam, czy już tu coś pisałam. Odpowiedz Link
anula001 Re: PIWKO ? 03.08.05, 22:05 nicka skads znam. spadam, milego pisania PS tu jest silna grupa gdanska, spotykaja sie, popisz, umow sie na piwko Odpowiedz Link
zoskaanka Re: PIWKO ? 03.08.05, 21:46 no nie kuś, bo przyjadę ale uprzedzam, mam ze sobą majdan na stałe w postaci jamnika Odpowiedz Link
riwka Re: PIWKO ? 03.08.05, 21:48 ha,,,to byłby maleńki problem, bo ja też mam taki majdan, ale w postaci CÓRCI znaczy się kotki ...któreś musiałoby być zamknięte Odpowiedz Link
zoskaanka Re: PIWKO ? 03.08.05, 22:02 mój nie wie, co to kot, zero reakcji, nawet do miski dopuści i przypilnuje, żeby sie biedactwo najadło)) Odpowiedz Link
riwka Re: PIWKO ? 03.08.05, 22:07 za to moja to WARIATKA. Jak widzi psiaka mojej siostry to od razu bokiem staje i jeszcze bardziej się napusza, więc wygląda jak mała kupa futra ( syberianka) no i jakieś dziwne dźwięki z siebie wydaje. Bałabym się, że to ona zaatakuje i zrobie psince ałka Odpowiedz Link
riwka Re: PIWKO ? 03.08.05, 22:11 pomyślimy...w razie czego coś się załatwi ... Jadę lulku, bo rano do pracy Pozdrawiam... do "zobaczenia" Odpowiedz Link
riwka Re: PIWKO ? 04.08.05, 19:28 "majlowy adres"? a jak nie "majlowy".. to ... dom na górce przy lasku ) Odpowiedz Link
herezja Re: PIWKO ? 05.08.05, 09:07 > plaża odpada a na tarasie AKWARIUM w piątek uczą salsy Hmmm salsa powiadasz?? A gdzie to akwarium, bo jakoś nie kojarzę... PS. Pozdrowienia z Gdańska Odpowiedz Link
tamara_t Re: PIWKO ? 05.08.05, 09:11 W Cocacabanie misiaku ))))) Bardzo fajne imprezki, dziewczyny wchodzą za friko, panowie na szczęście nie - to skutecznie odstrasza tych, którzy przychodzą w celach innych niż taniec, tudzież pogawędka ze znajomymi. Ochrona działa prężnie, więc o rozruby w dawnym stylu raczej nie ma co się obawiać Odpowiedz Link
anula001 Re: PIWKO ? 05.08.05, 11:31 Copacabana polecam ten klub na plazy, w swoje imieniny swietnie sie tam bawilam A ochrona szalenie elegencka, w garniturach i szalenie kulturalna, a nie gburowata i karkowata Oto link dla tych, ktorzy tam nie byli: copacabana.sopot.pl/ Odpowiedz Link
herezja Re: PIWKO ? 05.08.05, 11:39 Bosz.. coś niekumata dziś jestem - akwarium i copacabana to jeden pies?? Spać........... Odpowiedz Link
anula001 Re: PIWKO ? 05.08.05, 11:44 nie wiem czy to jedno i to samo, ja znam tylko nazwe copacabana, ale przeciez nie jestem z 3city. spij Herezja, przeciez szefowi powinno zalezec na zdrowiu pracownika Odpowiedz Link
herezja Re: PIWKO ? 05.08.05, 11:55 szefa nie ma, a telefonom zaraz poprzegryzam kable Odpowiedz Link
anula001 Re: PIWKO ? 05.08.05, 11:56 no to na co czekasz? zrob sobie poduszke z segregatorow, wyloz ja papierem toaletowym, i spij) Odpowiedz Link
anula001 Re: PIWKO ? 05.08.05, 12:00 nie, no cos Ty. Na bank macie tam jakiegos biurowego przystojniaka)) Odpowiedz Link
herezja Re: PIWKO ? 05.08.05, 12:09 hmmm, nie bedę rozbijać małżeństwa jedynego obecnego przystojniaka, niech już będą te faktury )) Odpowiedz Link
anula001 Re: PIWKO ? 05.08.05, 12:11 o, piekne podejscie, malzenstwo rzecz swieta. Tez tak sadze. A moze jakis fajny singlowy klient przychodzi tam do Was? Odpowiedz Link
herezja Re: PIWKO ? 05.08.05, 12:20 grrr właśnie był łysy stary dziad, który zwraca się do mnie "pani Monisiu"... kiedyś mu zrobię krzywdę Odpowiedz Link
anula001 Re: PIWKO ? 05.08.05, 12:21 haha, skad ja to znam, 5 lat pracy w firmie i do dzis jak slysze, pani Aneczko, lub pani Aniusiu to robi mi sie niedobrze, blee Odpowiedz Link
herezja Re: PIWKO ? 05.08.05, 12:26 > haha, skad ja to znam, 5 lat pracy w firmie i do dzis jak slysze, pani Aneczko, > lub pani Aniusiu to robi mi sie niedobrze, blee Anula, to też rodzaj zdrobnienia Bardziej wkurzają mnie tylko ekspedientki zwracające sie do mnie "słoneczko" albo "kotuś"..... Odpowiedz Link
anula001 Re: PIWKO ? 05.08.05, 12:30 tak, ale Anula nie niesie za soba jakiegos takiego sliniacego sie ladunku emocjonalnego. Anek czy Anula, Anka - lubie te zdrobnienia. Inne bardziej zdrobnione zdrobnienia sa zarezerwowane dla kogos hmm specjalnego, a nie dla dziada starego czy nawet mlodego, ale dziada Baby w sklepie denerwuja mnie jak mowia do mnie per "kochanienka" albo zwaracaja sie w 3 osobie l.poj - "co chce"? Nie cierpie tego. Odpowiedz Link
herezja Re: PIWKO ? 05.08.05, 17:18 > Baby w sklepie denerwuja mnie jak mowia do mnie per "kochanienka" albo zwaracaj > a > sie w 3 osobie l.poj - "co chce"? Nie cierpie tego Najgorszy jest tryb rozkazujący bezosobiwy: niech przyniesie, niech poda - zawsze mam ochotę zapytać: Ale właściwie kto? Odpowiedz Link
tamara_t Re: PIWKO ? 05.08.05, 12:08 No pewnie że CoPAcabana )) strasznie niedosypiam ostatnio i bez alkoholizowania czuję się jak na rauszu )) A czy to jeden pies co akwarium, tego nie wiem, ale wiem, że w C. na pewno są takie lekcje P.s. A jaki pieees? ))))))) Odpowiedz Link
anula001 Re: PIWKO ? 05.08.05, 12:10 owczarek niemiecki) Dziecko, dzis nie moge, ale w weekendos chcialabym jednak z Toba choc chwilke pokonwersowac na gadulcu, tak? Bos juz o mnie zapomniala przez te swoje treningi A jak Ty jestes to mnie niet, i taka to robota. A wiesz, ze niedlugo jade, i bedziesz tesknic) Odpowiedz Link
tamara_t Re: PIWKO ? 05.08.05, 12:25 Odbierz maila i umówimy się na GG. Myślę, że sobota/ niedziela w ciągu dnia jest realna - wieczorem jak nie będzie padało na pewno trenujemy. Trudno mi przewidzieć cokolwiek, bo jesteśmy uzależnieni od pogody... na Twoje szczęście zapowiadają deszcz, więc na sucho trenować nie będę Jeszcze tylko mieszkanie muszę posprzątać, bo od tygodnia wychodzę o 6, wracam o północy i wolę nie myśleć co znajdę np. w zlewie pod talerzami. Kot już się w ogóle do mnie nie odzywa, taki obrażony Odpowiedz Link
anula001 Re: PIWKO ? 05.08.05, 12:27 ok. W dzien w weekend ok, wieczorem mnie nie ma. Slonca zycze, tak? A ja spadam sie kapac w koncu PS ja sie zaopiekuje Filemonem, mysle ze bylby zadowolony) Odpowiedz Link
tamara_t Re: PIWKO ? 05.08.05, 12:27 Zupełnie zapomniałam, że Ty już TERAZ wyjeżdżasz, kurczę... Jeśli wieczorem spsuje się pogoda, to będę na gadulcu, ale obiecać nie mogę... najwyżej zadzwonię Odpowiedz Link
anula001 Re: PIWKO ? 05.08.05, 12:31 spox, w poniedzialek o 5 rano wyjezdzam) PS nie wiem jak wstane o 4, skoro teraz wstaje o 10-11) Odpowiedz Link
tamara_t Re: PIWKO ? 05.08.05, 12:26 Łe, wolę duże i włochate psy - takie co to poczochrać można. Parówki na nóżkach [i do tego w sweterku] to nie mój typ ;P Odpowiedz Link
riwka Re: PIWKO ? 05.08.05, 19:11 HA! A znam tam takiego jednego w Cocacabana co Gra dla NAS/WAS muzę ))... TO MÓJ BRAT! <LOL> Odpowiedz Link