Gość: Peppers IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 19:42 Wow! W Warszawie testuja UMTS. Ale niesety na razie tylko dla firm i tylko siec ERA. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dr_jekyll Re: WOW- UMTS 28.08.04, 11:38 Faktycznie - WOW!!! To że Era to fajnie, a że tylko dla firm to już gorzej. Ale może wreszcie coś się w Polsce ruszy w tym kierunku!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peppers Lubisz ERE? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.08.04, 15:47 Lubisz ERE? Dla mnie to oszusci, ktorzy maja najgorszy standard na rynku przy najwyzszych cenach. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Lubisz ERE? IP: *.tmxnet.pl / 82.160.69.* 28.08.04, 17:56 ERA to najwieksze gówno w polsce, chodzi mi o sieci.... :] Odpowiedz Link Zgłoś
dr_jekyll Re: Lubisz ERE? 30.08.04, 23:22 Czy lubię... Mam z nimi podpisaną umowę (jeszcze 3 dni he he) i płacę im rachunki, nie jest to powód do lubienia. Ceny faktycznie dość spore, natomiast poza tym przez 2,5 roku przebywania w abonamencie nie dali mi powodu do narzekania. Wszystko działało bez zarzutu, zasięg był tam gdzie miał być, a opłaty naliczali wyłącznie za to, z czego skorzystałem i za nic więcej. W różnych postach na tym forum pojawiają się uwagi że Plus kogoś oszukał, że Idea przerywa. Czytam to z ciekawością, bo takie różne problemy są dla mnie dość egzotyczne. Era mi niczym nie podpadła. Czemu twierdzisz że to oszuści? Czekam na fakty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: Lubisz ERE? IP: 80.51.246.* 01.09.04, 19:12 Plus od dzis sprzedaj UMTS Odpowiedz Link Zgłoś
barracuda7110 Re: WOW- UMTS 01.09.04, 23:18 www.gsmonline.pl/news/?link=show_details.php?id=9815 Odpowiedz Link Zgłoś
maciej-d Re: WOW- UMTS 01.09.04, 23:30 bardziej testują transpisje danych via umts poprzez laptopy. plus za to zaczoł testować umts za pomocą komorek umts. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_jekyll Re: WOW- UMTS 02.09.04, 00:05 Hej Peppers! Widzę tu na forum kolejne wąty pod adresem Plusa. Poza tym w dniu dzisiejszym w moim rodzinnym Wrocławiu padła Idea. Bogu dzięki mam Erę, ale robiąc dzisiaj imprezkę nie mogłem się skontaktować z "ideowcami" ani z komóry ani z TePsy... Odpowiedz Link Zgłoś