losiek75 12.08.05, 16:23 jade na urlop, zapomniec o calym zyciu... Bawcie sie dobrze robaczki Losiek Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pulsarkowy Re: urlop 13.08.05, 03:32 dobrej zabawy. ps. "ja juz nie pije, nie pije wcale, ja z tym nalogiem skonczylem stale..." Odpowiedz Link
jeanne_n Re: urlop 15.08.05, 15:50 To ja się podpinam pod wątek i żegnam na najbliższe dwa tygodnie. Trzymajcie się, kochani ) Odpowiedz Link
maraiss Re: urlop 15.08.05, 21:26 losiek75 napisał: > jade na urlop, zapomniec o calym zyciu... zazdroszcze ja jutro tez wyjezdżam ale nie na urlop tylko na wykopaliska na ponad miesiąc(( Odpowiedz Link
maraiss Re: urlop 15.08.05, 21:40 herezja napisała: > a co/kogo zamierzasz wykopać? ciągle mam nadzieje, że uda mi sie wykopać kości neandertalczyka ale w tym miejscu raczej małe szanse(( co najwyzej jakieś naczynia ozdoby, narzedzia z okresu brązu Odpowiedz Link
herezja Re: urlop 15.08.05, 21:47 hmm nie wydajesz sie być zachwycona wizją wykopalisk... Czyżbym naoglądała sie za dużo Indiany Jones'a? Odpowiedz Link
maraiss Re: urlop 15.08.05, 21:59 herezja napisała: > hmm nie wydajesz sie być zachwycona wizją wykopalisk... > Czyżbym naoglądała sie za dużo Indiany Jones'a? leń mnie ogarną i nic mi sie ostatnio nie chce((((((((((( Odpowiedz Link