Dodaj do ulubionych

Wakacje dla singli?

30.03.06, 10:29
Czy jakaś firma organizuje wakacje dla singli? Wyobrażam sobie to w ten
sposób, ze dana ofertę moga kupowac tylko single, czyli dostepne sa tylko
pokoje pojedyncze. Gdybym wiedział ze jedzie grupa osob, wsrod ktorych sa
tylko single, skusiłbym sie na taka oferte. Łatwiej poznac kogos nowego.
Obserwuj wątek
    • na_walizkach Re: Wakacje dla singli? 30.03.06, 10:54
      club med, ale kur...sko drogi. raczej trzeba się rozglądać za ofertami
      nietypowymi i tematycznymi - rejsy, trampingi, obozy konne, etc.
    • beatka751 Re: Wakacje dla singli? 30.03.06, 11:04
      Miód na moje serce lejeszsmile, a jakże, jakas firma organizujesmile.... Parę takich
      wyjazdów na wakacje - dla całych grup singli - jest w przygotowaniu...echhh,
      kto by przypuszczał, że tyle z tym zachodu...Ale będą!smile
      Turcja, Bułgaria i Grecja to na początek... Wyjazdy dla grup singli + już teraz
      wyjazdy dla pojedynczych osób - bez dopłat. Wystarczy zapytać, kogo trzebawink
      Pozdrawiamsmile

_ _ _
      www.singletour.pl
      • na_walizkach Re: Wakacje dla singli? 30.03.06, 11:29
        he he he
        nie ma dopłat do silngi, ale są zniżki od pary. to przecież wziąż taka sama
        dyskryminacja singli.
        • beatka751 Re: Wakacje dla singli? 30.03.06, 12:27
          smile)Ależ żadna dyskryminacja, gdzieżbym śmiała;D - zniżki od pary, bo jest takei
          założenie, ze single też nie musza chcieć byc w pokoju sami - czyli jeśli
          zgodzisz się mieszkać przez te parę dni w pokoju z inną dziewczyną, no to nie
          ma problemu - a za to zniżka jest!!smile)
          A co do samych dopłat do pojedynczych pokoi, to też staramy się mocno
          wyszukiwac miejsca, gdzie ich nie będzie...smile
          _ _ _
          www.singletour.pl
          • wenecka Re: Wakacje dla singli? 04.04.06, 20:46
            dla mnie dopłata do singla równa się temu samemu co zniżka od pary. OK, sigiel
            nie dopłaca, ale za to jak jest sam, to i tak musi zapłacić wiecej, niż jakby
            był w parze.
            a z kimś w pokoju to ja moge byc i na zwykłych wakacjach, niesinglowych.

myśłałam, że wreszcie powatało coś takiego jak biuro dla singli, ale jak widać
            to tylko złudna nadzieja. a szkoda.
    • beatka751 Re: Wakacje dla singli - TERMINY?? 30.03.06, 11:05
      A gdybyście mieli możliwośc wyboru, to jakie terminy są najodpowiedniejsze na
      takie wycieczki dla grupy???

_ _ _
      www.singletour.pl
      • na_walizkach Re: Wakacje dla singli - TERMINY?? 30.03.06, 11:25
        długie łikędy oraz wiosna i jesień. choć nie wiem czy jestem reprezentatywna,
        bo lubie jeżdzic przed lub po sezonie. smile
        • pyza1975 Re: Wakacje dla singli - TERMINY?? 30.03.06, 11:43
          a w Polsce sa gdzies organizowane takie wyjazdy?
          • beatka751 Re: Wakacje dla singli - TERMINY?? 30.03.06, 12:29
            No miał byś już, już, a się przedłużyło... Ale liczę, że się w tym tygodniu
            pojawi - w górskie okolicesmile - na długi weekendsmile
            A moze gdzieś konkretnie byście chcieli pojechać? ja już sie kiedyś neiśmiało
            deklarowałamwink- zorganizowac zawsze coś mogę na specjalne życzeniesmile

_ _ _
            www.singletour.pl
      • al112 Re: Wakacje dla singli - TERMINY?? 30.03.06, 11:50
        Np. do Grecji to czerwiec, wrzesien i moze pazdziernik (tak zeby ominac
        najwiekszy upał). Bulgaria lipiec i sierpien bo tam już nie jest tak gorąco.
    • faraldesoleil Re: Wakacje dla singli? 04.04.06, 20:53
      a co to za problem jechac samemu na wakacje??zawsze sie znajda tam osoby w
      podobym stanie (przepraszam za słowo) tylko ze przyjechały z kims....no ale
      dogadac sie zawsze mozna;D
      • beatka751 Re: Wakacje dla singli? 05.04.06, 09:47
        Nie dla wszystkich to jest takie prostesmile - sama raz zrezygnowalam z wyjazdu
        właśnie z tego powodu i nie bardzo widzę siebie podróżującą samotnie...W grupie
        jest raźniej, weselej, więcej pomysłow, jest z kim pogadaćsmile... długo by można
        wymieniacsmile. Oczywiscie o gustach się nie dyskutuje, ale wychodzę z załozenia,
        ze jednak człowiek zwierzęciem towarzyskim jestsmilesmile
        • faraldesoleil Re: Wakacje dla singli? 05.04.06, 19:03
          becia
          miałem taki sam dylemat w zeszłym roku...i co pojechalem z jakims przypadkowym
          znajomym...a okazało sie ze towarzycho było bardzo kontaktowe i zawsze mozna
          bylo sie z kims dogadac a kumpel to mnie tylko denerwował
          • beatka751 Re: Wakacje dla singli? 06.04.06, 12:48
            Ależ właśnie o to chodzismile - przypadkowe znajomości... nowe znajomości... Ale
            jednak z kimśsmile... Sama nie chciałabym.
          • beatka751 Re: Wakacje dla singli? 06.04.06, 12:49
            faraldesoleil napisał:
            [...]a kumpel to mnie tylko denerwował

P.S. A czemu kumpel tylko denerwował? To co to za kumpel?;D
            • aster1 roznie to bywa.. 07.04.06, 13:57
              Ja w zimie dolaczylem od grupy... smile dizeki temu nauczylem sie na nartkach
              szusowac smile - jestem poczatkowy, choc grupa czym innym sie zajmowala to ja swoje
              smile A innym razem bylo duzo gorzej, bo tutaj poznalem kogos z kim mialem jechac,
              na szfzescie/nieszczescie nie wypalilo.... Grupa przerazila sie moich
              organizacyjnych zapedow smile rozpadla sie... Szczerze mowiac sam nie wiem o co
              chodzi smile
              • daisy7733 Re: roznie to bywa.. 07.04.06, 14:17
                ale to dobrze miec kogos kto ma zapedy organizacyjne smile
                nie rozumiem jak sie mogli rozpasc...?
                • kurka_wodna2 Urlop z grupą 08.04.06, 16:11

Szukam fajnej grupy aby zwiedzić miasta nadbałtyckie statkiem.
                  Najlepiej wyjazd od 10 do 14 dni.
                  • am4fm Re: Urlop z grupą 16.04.06, 23:45
                    Kurka, z przyjemnoscia bym dolaczylawink Zwlaszcza ze nie wyobrazam sie lezacej
                    przez 10 dni na plazy w Grecji czy Egipcie. Przegladalam oferty dla singli i
                    niestety musze przyznac ze spodziewalam sie wiekszego wyboru, o kreatywnosci
                    organizatorow nie wspominajac;-(

Gdyby ktos trafil na ciekawe info...
            • faraldesoleil Re: Wakacje dla singli? 09.04.06, 06:00
              becia
              to zaden kolega ot taki człowiek typu "zawsze dostepny" na imprezy...i wcale
              nie miałem ochoty z nim jechac no ale nie chciałem samemu....gdybym wiedział
              jak bedzie naprawde to bym tego błedu nigdy nie zrobił.teraz nauczony
              przykładem wole jechac w ciemno niz z osoba cakowicie niesprwdzona w pewnych
              rzeczach
    • aster1 Re: Wakacje dla singli? 09.04.06, 11:52
      Podusmowujac to roznie bywa, czy dolaczasz sie do grupy, czy samemu chcesz
      stworyzc taka grupe. Rozni ludzie, rozne oczekiwania. Isc na spotnan mozna smile
      chyba najlepiej smile Tylko niektorzy nie maja takiej smialosci smile
      • glebogryzara Re: Wakacje dla singli? 10.04.06, 16:20
        Hej, tu macie link,
        pozdrawiam wszystkie single

www.travelplanet.pl/centrum_prasowe/komunikaty_prasowe/237,pierwsi-single-jada-do-egiptu.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka