lezka_z_posen 28.08.11, 19:14 luukaliscie?ja nawet nie wiedzialam, ze sa wybory, chetnie bym obejrzala, a tak nie mogie sie ustosunkowac, czy faktycznie ogryzek angela byla samaja krasiwaja www.lansik.pl/25133/wybrano-miss-polski-zdjecia/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anna_geras Re: Miss Polski 28.08.11, 19:47 Ja też nie wiedziałam,ze coś takiego leci. Dziewczyny mają fajne figury, twarze naprawdę przeciętne, miss całkiem ładna, fajne ma włosy, zawsze takie chciałam mieć Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Miss Polski 28.08.11, 19:49 serio lubisz takie "korkociagi"? - ja zdecydowanie w teamie prostych kudlow jestem Odpowiedz Link
anna_geras Re: Miss Polski 28.08.11, 20:11 lezka_z_posen napisała: > serio lubisz takie "korkociagi"? - ja zdecydowanie w teamie prostych kudlow jes > tem lubie, kiedyś nawet taką "trwałą" miałam, tylko włosy krótsze, ach ta burza loków, zajebista była może jeszcze to powtórze kiedyś. Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Miss Polski 31.08.11, 09:54 ten konkurs "miss universe" bedzie tranmitowany?bo widze, ze rozlaka_olaboga w formie www.pudelek.pl/artykul/34744/chcialabym_byc_golebiem_bo_symbolizuje_wolnosc_wideo/ jak mozna chciec byl golebiem - fuj, obrzyle latajace szczury.juz mogla powiedziec, ze orlem chcialaby byc, tez jakos wspolgra z wolnoscio Odpowiedz Link
anna_geras Re: Miss Polski 10.09.11, 16:01 www.pudelek.pl/artykul/34974/kandydatki_do_miss_universe_w_strojach_kapielowych_zdjecia/ ogólnie dziewczyny mają bardzo ładne ciała. Miss USA straszny szkieletor, widac,ze kryzys mają miss India wygląda za to jak facet. Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Miss Polski 10.09.11, 16:07 ale rosie from poland daje rade-kielnia lepsza niz u karino Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Miss Polski 13.09.11, 08:39 szkoda, ze taka duza roznica czasu, bo chetnie bym luknela - czymam kciuki za rozalie www.lansik.pl/25338/gdzie-mozna-obejrzec-transmisje-z-wyborow-miss-universe/ Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Miss Polski 13.09.11, 08:43 dopiero w komenatrzach doczyatalam, ze to bylo z wczoraj na dzis - rozalia nie weszla nawet do 16-stki, wygrala angola. Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Miss Polski 13.09.11, 08:45 juz zglupialam - "Ciołki to nie jest na żywo. To nagranie próbne z 8 września!" Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Miss Polski 13.09.11, 09:15 wg faka juz po wyborach: www.fakt.pl/Wybrano-Miss-Universe-Jest-nia-piekna-,artykuly,114674,1.html Odpowiedz Link