Dodaj do ulubionych

Miss Polski

28.08.11, 19:14
luukaliscie?ja nawet nie wiedzialam, ze sa wybory, chetnie bym obejrzala, a tak nie mogie sie ustosunkowac, czy faktycznie ogryzek angela byla samaja krasiwajawink
www.lansik.pl/25133/wybrano-miss-polski-zdjecia/
Obserwuj wątek
    • anna_geras Re: Miss Polski 28.08.11, 19:47
      Ja też nie wiedziałam,ze coś takiego leci. Dziewczyny mają fajne figury, twarze naprawdę przeciętne, miss całkiem ładna, fajne ma włosy, zawsze takie chciałam miećsmile
      • lezka_z_posen Re: Miss Polski 28.08.11, 19:49
        serio lubisz takie "korkociagi"? - ja zdecydowanie w teamie prostych kudlow jestemwink
        • anna_geras Re: Miss Polski 28.08.11, 20:11
          lezka_z_posen napisała:

> serio lubisz takie "korkociagi"? - ja zdecydowanie w teamie prostych kudlow jes
          > temwink

lubie, kiedyś nawet taką "trwałą" miałam, tylko włosy krótsze, ach ta burza loków, zajebista byłasmile może jeszcze to powtórze kiedyś.
    • lezka_z_posen Re: Miss Polski 31.08.11, 09:54
      ten konkurs "miss universe" bedzie tranmitowany?bo widze, ze rozlaka_olaboga w formiewink
      www.pudelek.pl/artykul/34744/chcialabym_byc_golebiem_bo_symbolizuje_wolnosc_wideo/
      jak mozna chciec byl golebiem - fuj, obrzyle latajace szczury.juz mogla powiedziec, ze orlem chcialaby byc, tez jakos wspolgra z wolnosciowink
    • anna_geras Re: Miss Polski 10.09.11, 16:01
      www.pudelek.pl/artykul/34974/kandydatki_do_miss_universe_w_strojach_kapielowych_zdjecia/
      ogólnie dziewczyny mają bardzo ładne ciała. Miss USA straszny szkieletor, widac,ze kryzys mająsmile miss India wygląda za to jak facet.
      • lezka_z_posen Re: Miss Polski 10.09.11, 16:07
        ale rosie from poland daje rade-kielnia lepsza niz u karinowink
    • lezka_z_posen Re: Miss Polski 13.09.11, 08:39
      szkoda, ze taka duza roznica czasu, bo chetnie bym luknela - czymam kciuki za rozaliewink
      www.lansik.pl/25338/gdzie-mozna-obejrzec-transmisje-z-wyborow-miss-universe/
      • lezka_z_posen Re: Miss Polski 13.09.11, 08:43
        dopiero w komenatrzach doczyatalam, ze to bylo z wczoraj na dzis - rozalia nie weszla nawet do 16-stki, wygrala angola.
    • lezka_z_posen Re: Miss Polski 13.09.11, 08:45
      juz zglupialam - "Ciołki to nie jest na żywo. To nagranie próbne z 8 września!"wink

• lezka_z_posen Re: Miss Polski 13.09.11, 09:15
      wg faka juz po wyborach:
      www.fakt.pl/Wybrano-Miss-Universe-Jest-nia-piekna-,artykuly,114674,1.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka