milywarszawiak 14.08.07, 08:21 ładna pogoda, nie za gorąco, nie za zimno ... czego więcej chcieć ... może kogoś miłego do rozmowy Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skorpionica11 Re: witam wszytkich serdecznie w nowym dniu 14.08.07, 08:32 pogoda jest okropna ja chce lato a nie jesien ;// zycze milego dnia all pa Odpowiedz Link
milywarszawiak Re: witam wszytkich serdecznie w nowym dniu 14.08.07, 09:55 ja lubię taką pododę jest nastrojowa Odpowiedz Link
leniwykot Re: witam wszytkich serdecznie w nowym dniu 14.08.07, 09:08 I ja również witam a u mnie piekne słoneczko i Wam tez takiego zyczę Odpowiedz Link
milywarszawiak Re: witam wszytkich serdecznie w nowym dniu 14.08.07, 09:57 ojej, to zaproś nas do siebie z przyjemnością się powygrzewamy, wspólnie w cieplutkim słoneczku Odpowiedz Link
leniwykot Re: witam wszytkich serdecznie w nowym dniu 14.08.07, 10:01 zapraszam zapraszam z Wawy to jakieś 2,5h w dobrym tempie a w normalnym około3,5h miejsca jest sporo momo tego że wakacje ) Odpowiedz Link
milywarszawiak Re: witam wszytkich serdecznie w nowym dniu 14.08.07, 09:56 cześć Betty jak zwykle jestem stęskniony Twojego przybycia co widać w naszej "opowieści" Odpowiedz Link
bettina75 Re: witam wszytkich serdecznie w nowym dniu 14.08.07, 10:18 Posylam Ci wielkiego buziaczka ...w samo czolko...D Juz wybieram sie do naszego zaczarowanego igloooo.... Odpowiedz Link
milywarszawiak Re: witam wszytkich serdecznie w nowym dniu 14.08.07, 11:59 koniecznie, ja podążę za Tobą (wiesz, czasami w godzinach pracy mogą być przestoje, ale jak tylko można ... pędę udaję się we wskazanym kierunku ). Odpowiedz Link
milywarszawiak Re: witam wszytkich serdecznie w nowym dniu 14.08.07, 13:42 hmm staram się, choć jak przeczytasz co do Ciebie napisałem w innym miejscu (gdzie odrobinkę Cię krytykuję) możesz zmienić zdanie. Choć dalej mam nadzieję, że jednak nie Po prostu jestem szczery, co przyznaję, nie zawsze popłaca Odpowiedz Link
bettina75 Re: witam wszytkich serdecznie w nowym dniu 14.08.07, 14:05 Prosze Cie...badz zawsze ze mna szczery....to poplaca) Mam nadzieje, ze przyzyje ewentualna porazke... ) Odpowiedz Link
milywarszawiak Re: witam wszytkich serdecznie w nowym dniu 14.08.07, 14:30 wiesz betty ... nawet jak nie będziesz chciała to ja pozostanę sobą. Taki już jestem szczery do bólu. Cóż taki charakter, jedni mnie za to lubią, kochają, jeszcze inni nienawidzą. Ale prawdą jest, że jak mnie ktoś już pozna, to rzadko kiedy pozstaje zupełnie obojętny. Ja nie liczę na jakieś konkretne zyski. Cieszę się, że chcesz ze mną rozmawiać, że fajnie nam ta rozmowa się układa. Po prostu cieszę się, że jesteś Czyli słowo "popłaca" jest tu troszkę nie na miejscu Odpowiedz Link
bettina75 Re: witam wszytkich serdecznie w nowym dniu 14.08.07, 21:32 Masz racje...ja juz nie zostalam obojetna na Twoja pisanine...) Cieszy mnie rozmowa z Toba i Twoj stosunek do mnie...mimo tego, ze tak malo i krotko mnie znasz... ) Moje slowa nie zawsze sa wlasciwe...bo jezyka polskiego nie uzywam w ciagu dnia i to juz od bardzo bardzo dawna.....tylko tutaj piszac wiec wybacz mi niektore niezreczne gafy slownikowe...please) Odpowiedz Link
milywarszawiak Re: witam wszytkich serdecznie w nowym dniu 14.08.07, 22:05 no to niespodzianka, wprawdzie widzę w podpisie niemiecki, ale wiesz ludzie różne rzeczy wypisują. nie wiedziałem, że piszesz z tak daleka Odpowiedz Link
bettina75 Re: witam wszytkich serdecznie w nowym dniu 14.08.07, 22:07 ...i dlatego czasem Was zle pojmuje ...ale staram sie ......naprawde) Odpowiedz Link
milywarszawiak Re: witam wszytkich serdecznie w nowym dniu 14.08.07, 22:14 spoko, to tylko tak z ciekawości rozumiem, że jak będę chciał się uczyć niemieckiego to mi troszkę pomożesz jakieś konwersacje ... np. na wspólnym wyjeździe (tylko nie jak będziesz prowadzić helikopter ). Odpowiedz Link
bettina75 Re: witam wszytkich serdecznie w nowym dniu 14.08.07, 22:18 Aber natürlich....ekhm...naturalnie.. z checia Ci pomoge) ....nawet podczas prowadzenia samochodu) Odpowiedz Link
milywarszawiak Re: witam wszytkich serdecznie w nowym dniu 14.08.07, 22:22 oj to niełatwe wiesz znam angielski, rosyjski, "ciut, ciut" polski, nawet po japońsku od biedy zagadam parę słów i spytam się o proste rzeczy ... ale niemiecki ... nijak mi nie wchodzi. Choć kiedyś próbowałem I kann nicht. Odpowiedz Link
bettina75 Re: witam wszytkich serdecznie w nowym dniu 14.08.07, 22:31 no to ladny z Ciebie poliglota) "Ich kann es nicht" --byloby poprawniej Ja po japonsku ani ani...to do Japoni(i) moze sie wybierzemy? Odpowiedz Link
milywarszawiak Re: witam wszytkich serdecznie w nowym dniu 14.08.07, 22:23 ale z drugiej strony z taką nauczycielką ... to sama przyjemność "powtarzać klasę i dodatkowe zajęcia" Odpowiedz Link
bettina75 Re: witam wszytkich serdecznie w nowym dniu 14.08.07, 22:33 ech znudziloby Ci sie powtarzac w kolko to samo Tylko jedno zdanie w tym jezyku ma szczegolne znaczenie.....zreszta kazdy jezyk go posiada.....) Odpowiedz Link
milywarszawiak Re: witam wszytkich serdecznie w nowym dniu 14.08.07, 22:34 za Tobą mogę powtarzać w nieskończoność a co to za zdanie? Odpowiedz Link
bettina75 Re: witam wszytkich serdecznie w nowym dniu 14.08.07, 22:39 Tego Ci nie zdradze.....tego powinienes sie domyslec...ale na to jeszcze nie nadszedl czas...wiec nie martw sie przedwczesnie.....) Odpowiedz Link
milywarszawiak Re: witam wszytkich serdecznie w nowym dniu 14.08.07, 22:48 przy Tobie trudno się martwić ... sprawiasz, że rozwiewają się wszelkie wątpliwości ... jedno Twe spojrzenie sprawia, że wypogadza się moje oblicze Odpowiedz Link
milywarszawiak Re: witam wszytkich serdecznie w nowym dniu 14.08.07, 22:52 dobranoc Skarbie, życzę Ci mięciutkiej pościeli, która Cię utuli i sprawi, że będziesz czuć się jak w moich ramionach cudownych snów całuski Odpowiedz Link
bettina75 Re: witam wszytkich serdecznie w nowym dniu 14.08.07, 22:54 Buziaczek slodki .....spij spokojnie Odpowiedz Link
bettina75 Re: witam wszytkich serdecznie w nowym dniu 14.08.07, 22:53 Tylko nie czyn ze mnie Aniola......) ...bo one sa podobno bezplciowe (dowiedzialam sie o tym tutaj na FT) Odpowiedz Link
milywarszawiak Re: witam wszytkich serdecznie w nowym dniu 14.08.07, 22:56 nie będę mi się bardzo podba Twoja kobiecość i tego za nic w świecie nie chcę Cię pozbawiać Dobranoc Skarbie, śpij słodziutko Odpowiedz Link
khinga Re: witam wszytkich serdecznie w nowym dniu 14.08.07, 11:48 Witaj) U mnie dziś upał, a ja w pracy Jutro wolne, więc mam nadzieję poleżeć na plaży) Miłego? Oto jestemPP Odpowiedz Link
milywarszawiak Re: witam wszytkich serdecznie w nowym dniu 14.08.07, 12:01 poleżeć na plaży, też fajnie. Ja idę z koleżanką na rolki, a potem jadę do rodziców (dawno u nich nie byłem), ale też będzie fajnie i dobry obiadek zjem ... tak mają "słomiani wdowcy", że dobrze się odżywiają od czasu do czasu (hihi) Odpowiedz Link
khinga Re: witam wszytkich serdecznie w nowym dniu 14.08.07, 12:30 Lubię poleżeć na plaży bezczynnie poleniuchować Może dostanę gości,ale to wszystko okaże się jutro w końcu wolne Dobrze, że choć możesz jechać do rodziców, bo zmarniejesz przez ten czas Odpowiedz Link
milywarszawiak Re: witam wszytkich serdecznie w nowym dniu 14.08.07, 12:47 może jakoś nie zmarnieję mam pełną lodówkę, zrobiłem takie zapasy, że nawet rodzinka się wyżywi .. jak wróci a poleniuchować zawsze fajnie choć w sumie ja jestem tego typu człowieczkiem, który lubi aktywnie spędzać czas, tyle że nawet tacy ludzie lubią czasami poleniuchować (jutro mam głębokie postanowienie - śpię do 9.15 ) potem śniadanko, kąpanko i ... na rolki, a potem samo się jakoś "potoczy" (fajnie się złożyło z rolkami) Odpowiedz Link
khinga Re: witam wszytkich serdecznie w nowym dniu 14.08.07, 13:11 Obyś nie otruł rodzinki) hmm, dlaczego akurat godzina 9.15? Również lubię aktywnie spędzać czas, ale wszystko zależy od nastroju po przebudzeniu zawsze chciałam nauczyć się jeździć na rolkach,ale nauczyciela brak muszę przywieźć rower na nowe mieszkanko Mamy tutaj świetne trasy rowerowe Odpowiedz Link
milywarszawiak Re: witam wszytkich serdecznie w nowym dniu 14.08.07, 13:48 Może nie otruję , przynajmniej się postaram. Wystarczy, że padły mi niektóre kwiatki, już może być mała awantura Jak to dlaczego 9.15 ... bo to po 9.14 skoro pójdę spać, jak zakładam o 1.14 to potrzebuję z 8 godzin snu dla regeneracji sił a tak na serio, wstanę sobie powolutku, posprzątam w domku, zrobię sobie pyszne śniadanko, pójdę się umyć (oj poleżę w wannie ), a potem szbyko się ubiorę i popędzę na spotkanie z koleżanką, bo już będzie czekała Co do nauczyciela, to ja, jak zawsze, jestem samoukiem, więc mogę się nie nadawać. Ale spróbować warto. Tyle, że będziesz musiała kupić sobie sprzęt (swojego nie pożyczę, bo chyba nie będzie pasował ) i tylko ... przyjechać do Warszawy (pod warunkiem, że nie jesteś z tego cudownego miasta). "life is easy with easy English" Odpowiedz Link
khinga Re: witam wszytkich serdecznie w nowym dniu 14.08.07, 15:03 Kwiatki?/ Łooo matkoo to masakra dla kobiety!tylkoich teraz nie zalej) Niestety nie mieszkam w zatłoczonej Wawce, choc czasami żałuję, bo mam tam wielu znajomych Chyba jednak pozostanę przy moim rowerku Odpowiedz Link
milywarszawiak Re: witam wszytkich serdecznie w nowym dniu 14.08.07, 15:09 cóż ostatnio chyba za często tu zaglądam, hihi, i kwiatki się troszkę "zmięłły" szkoda, że nie mieszkasz ... bo zawsze to raźniej jeździć z kimś niż samemu Odpowiedz Link
lilyrush Re: witam wszytkich serdecznie w nowym dniu 14.08.07, 15:38 milywarszawiak napisał: > cóż ostatnio chyba za często tu zaglądam, hihi, i kwiatki się > troszkę "zmięłły" > szkoda, że nie mieszkasz ... bo zawsze to raźniej jeździć z kimś niż > samemu A ja to co????? Poczułam sie zdradzono-opuszczona w temacie rolkowym A przy okazji ise przywitam pokretnie w tym wątku ) Odpowiedz Link
milywarszawiak Re: witam wszytkich serdecznie w nowym dniu 14.08.07, 15:45 zdradzona opuszczona w temacie rolkowym? hihi no to już przesada mówię przyjeżdżajcie do Warszawy .. i będą wspólne rolki to nie jest problem Odpowiedz Link
milywarszawiak Re: witam wszytkich serdecznie w nowym dniu 14.08.07, 15:53 Ci z Warszawy przyjeżdżają na rolkach Odpowiedz Link
khinga Re: witam wszytkich serdecznie w nowym dniu 14.08.07, 16:19 lilyrush napisała: > A ja to co????? > Poczułam sie zdradzono-opuszczona w temacie rolkowym > A przy okazji ise przywitam pokretnie w tym wątku ) Niestety nie dotrzymam Wam towarzystwa podczas jazdy na rolkach ale...od pewnego czasu wybieram się do stolycy, więc nie wszystko stracone jak nie rolki to drineczek wieczorową porą Witaj) Miło, że zajrzałaś do nas na ploteczki) Odpowiedz Link
milywarszawiak Re: witam wszytkich serdecznie w nowym dniu 14.08.07, 18:36 coś da się zrobić w tym temacie Odpowiedz Link
milywarszawiak Re: witam wszytkich serdecznie w nowym dniu 14.08.07, 22:06 to się wszystkim podoba Odpowiedz Link