Dodaj do ulubionych

witam wszytkich serdecznie w nowym dniu

14.08.07, 08:21
ładna pogoda, nie za gorąco, nie za zimno ... czego więcej chcieć ...
może kogoś miłego do rozmowy smile
Obserwuj wątek
    • skorpionica11 Re: witam wszytkich serdecznie w nowym dniu 14.08.07, 08:32
      pogoda jest okropna ja chce lato a nie jesien ;//

zycze milego dnia all
      pa
      • milywarszawiak Re: witam wszytkich serdecznie w nowym dniu 14.08.07, 09:55
        ja lubię taką pododę jest nastrojowa smile
    • bettina75 Re: witam wszytkich serdecznie w nowym dniu 14.08.07, 09:05
      Hej milysmile
      • leniwykot Re: witam wszytkich serdecznie w nowym dniu 14.08.07, 09:08
        I ja również witam a u mnie piekne słoneczko i Wam tez takiego
        zyczęsmile
        • milywarszawiak Re: witam wszytkich serdecznie w nowym dniu 14.08.07, 09:57
          ojej, to zaproś nas do siebie smile
          z przyjemnością się powygrzewamy, wspólnie w cieplutkim słoneczku smile
          • leniwykot Re: witam wszytkich serdecznie w nowym dniu 14.08.07, 10:01
            zapraszam zapraszam z Wawy to jakieś 2,5h w dobrym tempie a w
            normalnym około3,5h miejsca jest sporo momo tego że wakacje smile)
      • milywarszawiak Re: witam wszytkich serdecznie w nowym dniu 14.08.07, 09:56
        cześć Betty smile
        jak zwykle jestem stęskniony Twojego przybycia smile
        co widać w naszej "opowieści"
        smile
        • bettina75 Re: witam wszytkich serdecznie w nowym dniu 14.08.07, 10:18
          Posylam Ci wielkiego buziaczka smile...w samo czolko...big_grinD

Juz wybieram sie do naszego zaczarowanego igloooo....smile
          • milywarszawiak Re: witam wszytkich serdecznie w nowym dniu 14.08.07, 11:59
            koniecznie, ja podążę za Tobą smile
            (wiesz, czasami w godzinach pracy mogą być przestoje, ale jak tylko
            można ... pędę udaję się we wskazanym kierunku smile).
            • bettina75 Re: witam wszytkich serdecznie w nowym dniu 14.08.07, 13:08
              mily jestessmile
              • milywarszawiak Re: witam wszytkich serdecznie w nowym dniu 14.08.07, 13:42
                hmm staram się, choć jak przeczytasz co do Ciebie napisałem w innym
                miejscu (gdzie odrobinkę Cię krytykuję) możesz zmienić zdanie. Choć
                dalej mam nadzieję, że jednak nie smile
                Po prostu jestem szczery, co przyznaję, nie zawsze popłaca
                • bettina75 Re: witam wszytkich serdecznie w nowym dniu 14.08.07, 14:05
                  Prosze Cie...badz zawsze ze mna szczery....to poplacasmile)

Mam nadzieje, ze przyzyje ewentualna porazke... smile)
                  • milywarszawiak Re: witam wszytkich serdecznie w nowym dniu 14.08.07, 14:30
                    wiesz betty ... nawet jak nie będziesz chciała to ja pozostanę sobą.
                    Taki już jestem szczery do bólu. Cóż taki charakter, jedni mnie za
                    to lubią, kochają, jeszcze inni nienawidzą. Ale prawdą jest, że jak
                    mnie ktoś już pozna, to rzadko kiedy pozstaje zupełnie obojętny.

Ja nie liczę na jakieś konkretne zyski. Cieszę się, że chcesz ze mną
                    rozmawiać, że fajnie nam ta rozmowa się układa. Po prostu cieszę
                    się, że jesteś smile
                    Czyli słowo "popłaca" jest tu troszkę nie na miejscu smile
                    • bettina75 Re: witam wszytkich serdecznie w nowym dniu 14.08.07, 21:32
                      Masz racje...ja juz nie zostalam obojetna na Twoja pisanine...smile)

Cieszy mnie rozmowa z Toba i Twoj stosunek do mnie...mimo tego, ze tak malo i
                      krotko mnie znasz... smile)
                      Moje slowa nie zawsze sa wlasciwe...bo jezyka polskiego nie uzywam w ciagu dnia
                      i to juz od bardzo bardzo dawna.....tylko tutaj piszac smile
                      wiec wybacz mi niektore niezreczne gafy slownikowe...pleasesmile)
                      • milywarszawiak Re: witam wszytkich serdecznie w nowym dniu 14.08.07, 22:05
                        no to niespodzianka, wprawdzie widzę w podpisie niemiecki, ale wiesz
                        ludzie różne rzeczy wypisują. nie wiedziałem, że piszesz z tak
                        daleka smile
                        • bettina75 Re: witam wszytkich serdecznie w nowym dniu 14.08.07, 22:07
                          ...i dlatego czasem Was zle pojmujesad
                          ...ale staram sie ......naprawdesmile)
                          • milywarszawiak Re: witam wszytkich serdecznie w nowym dniu 14.08.07, 22:14
                            spoko,
                            to tylko tak z ciekawości smile
                            rozumiem, że jak będę chciał się uczyć niemieckiego to mi troszkę
                            pomożesz
                            jakieś konwersacje ... np. na wspólnym wyjeździe wink
                            (tylko nie jak będziesz prowadzić helikopter smile).
                            • bettina75 Re: witam wszytkich serdecznie w nowym dniu 14.08.07, 22:18
                              Aber natürlich....ekhm...naturalnie.. z checia Ci pomogesmile)
                              ....nawet podczas prowadzenia samochodusmile)
                              • milywarszawiak Re: witam wszytkich serdecznie w nowym dniu 14.08.07, 22:22
                                oj to niełatwe smile
                                wiesz znam angielski, rosyjski, "ciut, ciut" polski, nawet po
                                japońsku od biedy zagadam parę słów i spytam się o proste rzeczy ...
                                ale niemiecki ... nijak mi nie wchodzi. Choć kiedyś próbowałem smile
                                I kann nicht.
                                • bettina75 Re: witam wszytkich serdecznie w nowym dniu 14.08.07, 22:31
                                  no to ladny z Ciebie poliglotasmile)
                                  "Ich kann es nicht" --byloby poprawniejsmile
                                  Ja po japonsku ani ani...to do Japoni(i) moze sie wybierzemy?smile
                              • milywarszawiak Re: witam wszytkich serdecznie w nowym dniu 14.08.07, 22:23
                                ale z drugiej strony z taką nauczycielką ... to sama
                                przyjemność "powtarzać klasę i dodatkowe zajęcia" smile
                                • bettina75 Re: witam wszytkich serdecznie w nowym dniu 14.08.07, 22:33
                                  ech znudziloby Ci sie powtarzac w kolko to samotongue_out
                                  Tylko jedno zdanie w tym jezyku ma szczegolne znaczenie.....zreszta kazdy jezyk
                                  go posiada.....smile)
                                  • milywarszawiak Re: witam wszytkich serdecznie w nowym dniu 14.08.07, 22:34
                                    za Tobą mogę powtarzać w nieskończoność smile
                                    a co to za zdanie?
                                    • bettina75 Re: witam wszytkich serdecznie w nowym dniu 14.08.07, 22:39
                                      Tego Ci nie zdradze.....tego powinienes sie domyslec...ale na to jeszcze nie
                                      nadszedl czas...wiec nie martw sie przedwczesnie.....smile)
                                      • milywarszawiak Re: witam wszytkich serdecznie w nowym dniu 14.08.07, 22:48
                                        przy Tobie trudno się martwić ...
                                        sprawiasz, że rozwiewają się wszelkie wątpliwości ...
                                        jedno Twe spojrzenie sprawia, że wypogadza się moje oblicze smile
                                        • milywarszawiak Re: witam wszytkich serdecznie w nowym dniu 14.08.07, 22:52
                                          dobranoc Skarbie, życzę Ci mięciutkiej pościeli, która Cię utuli i
                                          sprawi, że będziesz czuć się jak w moich ramionach smile

cudownych snów
                                          całuski
                                          • bettina75 Re: witam wszytkich serdecznie w nowym dniu 14.08.07, 22:54
                                            Buziaczek slodki .....spij spokojniesmile
                                        • bettina75 Re: witam wszytkich serdecznie w nowym dniu 14.08.07, 22:53
                                          Tylko nie czyn ze mnie Aniola......smile)
                                          ...bo one sa podobno bezplciowe (dowiedzialam sie o tym tutaj na FTsmile)
                                          • milywarszawiak Re: witam wszytkich serdecznie w nowym dniu 14.08.07, 22:56
                                            smile
                                            nie będę smile
                                            mi się bardzo podba Twoja kobiecość i tego za nic w świecie nie chcę
                                            Cię pozbawiać
                                            Dobranoc Skarbie, śpij słodziutko
    • khinga Re: witam wszytkich serdecznie w nowym dniu 14.08.07, 11:48
      Witajsmile)

U mnie dziś upał, a ja w pracysad Jutro wolne, więc mam nadzieję poleżeć na plażysmile)
      Miłego? Oto jestemtongue_outPP
      • milywarszawiak Re: witam wszytkich serdecznie w nowym dniu 14.08.07, 12:01
        poleżeć na plaży, też fajnie. Ja idę z koleżanką na rolki, a potem
        jadę do rodziców (dawno u nich nie byłem), ale też będzie fajnie smile
        i dobry obiadek zjem ... tak mają "słomiani wdowcy", że dobrze się
        odżywiają od czasu do czasu (hihi)
        • khinga Re: witam wszytkich serdecznie w nowym dniu 14.08.07, 12:30
          Lubię poleżeć na plaży bezczynnie poleniuchowaćsmile Może dostanę gości,ale to
          wszystko okaże się jutrosmile w końcu wolnesmile
          Dobrze, że choć możesz jechać do rodziców, bo zmarniejesz przez ten czaswink
          • milywarszawiak Re: witam wszytkich serdecznie w nowym dniu 14.08.07, 12:47
            może jakoś nie zmarnieję smile
            mam pełną lodówkę, zrobiłem takie zapasy, że nawet rodzinka się
            wyżywi .. jak wróci smile
            a poleniuchować zawsze fajnie smile
            choć w sumie ja jestem tego typu człowieczkiem, który lubi aktywnie
            spędzać czas, tyle że nawet tacy ludzie lubią czasami poleniuchować
            (jutro mam głębokie postanowienie - śpię do 9.15 smile)
            potem śniadanko, kąpanko i ... na rolki, a potem samo się
            jakoś "potoczy" (fajnie się złożyło z rolkami) smile
            • khinga Re: witam wszytkich serdecznie w nowym dniu 14.08.07, 13:11
              Obyś nie otruł rodzinkiwink)
              hmm, dlaczego akurat godzina 9.15?wink
              Również lubię aktywnie spędzać czas, ale wszystko zależy od nastroju po
              przebudzeniusmile zawsze chciałam nauczyć się jeździć na rolkach,ale nauczyciela
              braksad muszę przywieźć rower na nowe mieszkankosmile Mamy tutaj świetne trasy
              rowerowesmile
              • milywarszawiak Re: witam wszytkich serdecznie w nowym dniu 14.08.07, 13:48
                Może nie otruję smile, przynajmniej się postaram. Wystarczy, że padły
                mi niektóre kwiatki, już może być mała awantura smile
                Jak to dlaczego 9.15 ... bo to po 9.14 skoro pójdę spać, jak
                zakładam o 1.14 to potrzebuję z 8 godzin snu dla regeneracji sił smile
                a tak na serio, wstanę sobie powolutku, posprzątam w domku, zrobię
                sobie pyszne śniadanko, pójdę się umyć (oj poleżę w wannie smile), a
                potem szbyko się ubiorę i popędzę na spotkanie z koleżanką, bo już
                będzie czekała smile
                Co do nauczyciela, to ja, jak zawsze, jestem samoukiem, więc mogę
                się nie nadawać. Ale spróbować warto. Tyle, że będziesz musiała
                kupić sobie sprzęt (swojego nie pożyczę, bo chyba nie będzie
                pasował wink) i tylko ... przyjechać do Warszawy (pod warunkiem, że
                nie jesteś z tego cudownego miasta).
                "life is easy with easy English"
                • khinga Re: witam wszytkich serdecznie w nowym dniu 14.08.07, 15:03
                  Kwiatki?/ Łooo matkoo to masakra dla kobiety!winktylkoich teraz nie zalejwink)
                  Niestety nie mieszkam w zatłoczonej Wawce, choc czasami żałuję, bo mam tam wielu
                  znajomychsmile
                  Chyba jednak pozostanę przy moim rowerkusmile
                  • milywarszawiak Re: witam wszytkich serdecznie w nowym dniu 14.08.07, 15:09
                    cóż ostatnio chyba za często tu zaglądam, hihi, i kwiatki się
                    troszkę "zmięłły" smile
                    szkoda, że nie mieszkasz ... bo zawsze to raźniej jeździć z kimś niż
                    samemu smile
                    • lilyrush Re: witam wszytkich serdecznie w nowym dniu 14.08.07, 15:38
                      milywarszawiak napisał:

> cóż ostatnio chyba za często tu zaglądam, hihi, i kwiatki się
                      > troszkę "zmięłły" smile
                      > szkoda, że nie mieszkasz ... bo zawsze to raźniej jeździć z kimś
                      niż
                      > samemu smile

A ja to co?????
                      Poczułam sie zdradzono-opuszczona w temacie rolkowym wink
                      A przy okazji ise przywitam pokretnie w tym wątku smile)
                      • milywarszawiak Re: witam wszytkich serdecznie w nowym dniu 14.08.07, 15:45
                        zdradzona opuszczona w temacie rolkowym? hihi no to już przesada
                        mówię przyjeżdżajcie do Warszawy .. i będą wspólne rolki smile
                        to nie jest problem smile
                        • milywarszawiak Re: witam wszytkich serdecznie w nowym dniu 14.08.07, 15:53
                          Ci z Warszawy przyjeżdżają na rolkach smile
                      • khinga Re: witam wszytkich serdecznie w nowym dniu 14.08.07, 16:19
                        lilyrush napisała:

> A ja to co?????
                        > Poczułam sie zdradzono-opuszczona w temacie rolkowym wink
                        > A przy okazji ise przywitam pokretnie w tym wątku smile)

Niestety nie dotrzymam Wam towarzystwa podczas jazdy na rolkachsad ale...od
                        pewnego czasu wybieram się do stolycy, więc nie wszystko straconesmile jak nie
                        rolki to drineczek wieczorową porąsmile

Witajsmile)
                        Miło, że zajrzałaś do nas na ploteczkismile)
                        • milywarszawiak Re: witam wszytkich serdecznie w nowym dniu 14.08.07, 18:36
                          coś da się zrobić w tym temacie smile
                          • khinga Re: witam wszytkich serdecznie w nowym dniu 14.08.07, 18:37
                            i to mi się podobasmile
                            • milywarszawiak Re: witam wszytkich serdecznie w nowym dniu 14.08.07, 22:06
                              to się wszystkim podoba smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka