pulsarkowy 29.07.06, 11:40 tak mi sie jakos pomyslalo, bo iles tam "nowych" (mniej lub bardziej) osob jest - ktos sie pojawil z lublina/lubelszczyzny? przyznac sie... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pulsarkowy Re: lublin? 30.07.06, 22:24 o prosze... to w sumie jest nas (przyznajacych sie) 3ka!. Moze jakies male niezobowiazujace spotkanie? Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: lublin? 30.07.06, 22:33 pulsarek,niezobowiazujacy moze byc seks a spotkanie zobowiazuje chociaz do wspolnego wypicia kawy/herbaty itp Odpowiedz Link
pulsarkowy Re: lublin? 30.07.06, 22:44 PPPPPPP moze dlatego zapomnialem juz do czego sluza pewne organy PP bo "niezobowiazujacy" seks jakos mnie nie teges... a jak ktos nie lubi kawy/herbaty? Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: lublin? 30.07.06, 22:47 dlatego napisalem "itp" P czyli wszelakie inne napoje jak potrzebujesz jakiegos rozluzniacza zeby przelamac treme mozesz zamowic nawet setke wodki acz uwazaj moze to byc postrzegane w nizebyt korzystnym swietle Odpowiedz Link
dziewczynazbagien Re: lublin? 31.07.06, 19:51 jestem na emigracji obecnie...wracam na poczatku września...pozdr Odpowiedz Link