czandri Re: Trutututu 18.10.07, 00:04 A przy siatce, milcz przy matce... cdn???!!rymy? Odpowiedz Link
pulsarkowy Re: Trutututu 18.10.07, 04:16 i co jeszcze??? ja przepraszam. mnie szlag trafia na abstrakcje i bezsens z racji, ze Dzien Pierwszy chwilowo Bez Browarka.... Odpowiedz Link
il100 Re: Trutututu 18.10.07, 11:23 czandri napisała: > A przy siatce, milcz przy matce... ... która niesie bułki w siatce ... cdn Odpowiedz Link
ravenheart1 Re: Trutututu 18.10.07, 11:50 il100 napisała: > czandri napisała: > > A przy siatce, milcz przy matce... > ... która niesie bułki w siatce ... cdn ... by nakarmić zwierza w klatce... cdn Odpowiedz Link
9b9 Re: Trutututu 18.10.07, 11:56 ravenheart1 napisał: > il100 napisała: > > > czandri napisała: > > > A przy siatce, milcz przy matce... > > ... która niesie bułki w siatce ... cdn > > ... by nakarmić zwierza w klatce... cdn Który chodzi w koloratce... cdn Odpowiedz Link
il100 Re: wlazła baba w tłum... 18.10.07, 13:23 9b9 napisał: > Gorzej jakby wlazła w psie gówno... co je zrobił Mopsik i Azor zarówno ... Odpowiedz Link
ravenheart1 Re: wlazła baba w tłum... 18.10.07, 13:43 ta_ann napisała: > I przyszła sprawna ekipa... Bo babę świerzbi .... Odpowiedz Link
il100 Re: wlazła baba w tłum... 18.10.07, 13:48 ravenheart1 napisał: > ta_ann napisała: > > > I przyszła sprawna ekipa... > > Bo babę świerzbi .... ... beret ... Odpowiedz Link
ta_ann Re: wlazła baba w tłum... 18.10.07, 14:57 bo te kłaczki z moheru, tak właściwe dla bab z kleru... P.S. raevenheart, raczysz żartować. fuj. Odpowiedz Link
ravenheart1 Re: wlazła baba w tłum... 18.10.07, 15:20 ta_ann napisała: > bo te kłaczki z moheru, tak właściwe dla > bab z kleru... > Padnijcie więc na kolana "Wiwat Radio Maryja" a kto sie nie przyłączy dostanie beretem w ryja > P.S. raevenheart, raczysz żartować. fuj. P.S: ta_ann: wiesz co się rymuje ze słowem "fuj"? skojarz z sąsiednim własnym wątkiem Odpowiedz Link
ta_ann nie liczy się, 18.10.07, 15:23 było w postskrypcie. rymuje się uj. Ten czterowiersz to Twój? Ładny. Odpowiedz Link
ravenheart1 Re: nie liczy się, 18.10.07, 16:33 ta_ann napisała: > było w postskrypcie. rymuje się uj. > > Ten czterowiersz to Twój? Ładny. Mój autorski, zawsze mam taki humorek po sajgonie w robocie... Odpowiedz Link
matysia_k Re: Trutututu 18.10.07, 15:17 Co za chujowy dzien.. zaczał sie wczoraj ale nic to.. wkurwiaja mnie te głupie sekretarki na moim oddziale, krowy jedne, ktore sie przepracowują nad siły napierdalajac w pasjansa caly dzie.. I obgadujac nas.. Ja pierdole..qwiem,ze pracuje w babincu ale to? obgadaly mnie dzis przy innej sekretarce, ze przychodze zbyt elegancko do pracy ubrana.. A co to kurwa kogo obchodzi? nie , no.. wkurwilo mnie to.. jedne jebane.. musiałam sie wyzyc, dziekuje. Odpowiedz Link
ta_ann Re: Trutututu 18.10.07, 15:22 Proszę Bluzgi odprężają, k... jego mać Może załóżmy osobny wątek przypięty u góry strony Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: Trutututu 18.10.07, 16:32 ta_ann napisała: > Może załóżmy osobny wątek przypięty u góry strony to zakładaj Odpowiedz Link
il100 Re: Trutututu 18.10.07, 15:56 ... ależ matysiu jeżeli ci to pomaga to wal smiało, twój czas antenowy sie przeciez jeszcze nie skończył )) olej to radosnym strumieniem nawet jeżeli nie masz siusiaka )) Odpowiedz Link
ravenheart1 Re: Trutututu 18.10.07, 16:57 pomysl.po.wypiciu napisał: > acha czyli co lepiej miec siusiaka? Jakie "acha"? Przecież tak zawsze było lepiej... Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: Trutututu 18.10.07, 17:30 tak do konca to nie wiem, nie mam porownania mam i juz ale uwazam ze lepiej Odpowiedz Link
szymonancymon Re: Trutututu 18.10.07, 23:44 No pomyśl sobie, Pomyśl, przeicez siusiakiem posterujesz sobie nawet, albo wymanewrujesz jak siikasz w jakis cel. No co, nie mam racji?? Odpowiedz Link
9b9 Re: Trutututu 19.10.07, 08:46 Gorzej jak siusiak posteruje Tobą... Ja się przed tym bronię całe życie Odpowiedz Link
ta_ann A to nie jest tak? 19.10.07, 08:55 Rodzaj nitki Ariadny, gdy alkoholu za dużo we krwi. I mamy piękny drogowskaz. Jeśli właściciel się uprze wytresuje kolegę, aby był także kierunkowskazem (prototyp: prowadnica czy inna wajcha Łazuki) czasem lubię być jadowita Odpowiedz Link