pomysl.po.wypiciu 28.03.09, 22:23 tak chyba to odc 3 w miare sluchania (chyba juz 10) zaczynam zalowac ze nie chcialem zakupic biletu na DM www.youtube.com/watch?v=L2GaCnAiuvo Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mort_subite Re: muzycznie odc 3 29.03.09, 00:28 Nie omieszkam podzielić się pokoncertowymi wrażeniami mort_z_biletem_na_dm Odpowiedz Link
chinsk.i.smok Re: muzycznie odc 3 29.03.09, 09:50 o żesz qrva, mort, jak ja Cię nienawidzę! Pomysl, pójdziemy sobie i staniemy na Racławickiej - tam jest świetny punkt słuchowy. Wypróbowałam na koncercie Stinga. Sto lat temu. Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: muzycznie odc 3 29.03.09, 11:36 sto lat temu Sting jeszcze chyba nie zyl. nie mowiac o Tobie Odpowiedz Link
mort_subite Re: muzycznie odc 3 29.03.09, 16:18 chinsk.i.smok napisała: > o żesz qrva, mort, jak ja Cię nienawidzę! Chcesz o tym porozmawiać? ;-P Możesz mnie zaprosić na piwo po koncercie, postaram się przekazać na gorąco jak najwięcej pełnych emocji ochów i achów A na serio, to bardzo jestem ciekaw tego show. Poprzedni koncert w Warszawie (2001r.) był nieudany, zespół odbębnił swoje bez większego zaangażowania i zwiał ze sceny (IIRC wliczając bisy występ trwał raptem ok. 90 minut). W Spodku było z kolei rewelacyjnie, świetny kontakt z widownią plus ewidentnie lepsza forma bandu, dały doskonały efekt. Wybawiłem się prawie tak dobrze, jak na Metallice w Chorzowie, a to duży komplement, bo w koncercie Metalliki uczestniczyłem prawie na kolanach, z pozycji starego, zagorzałego fana, dopieszczonego występem lecącym przekrojowo przez całą bogatą historię tego zasłużonego zespołu... Odpowiedz Link
mort_subite Re: muzycznie odc 3 31.03.09, 21:31 chinsk.i.smok napisała: > A nie będziesz się nas wstydził? To będzie zależało od Waszego zachowania Odpowiedz Link
chinsk.i.smok Re: muzycznie odc 3 31.03.09, 22:43 Wolisz siarę, czy wiochę? Umiemy jedno i drugie. Odpowiedz Link
mort_subite Re: muzycznie odc 3 01.04.09, 09:06 chinsk.i.smok napisała: > Wolisz siarę, czy wiochę? > Umiemy jedno i drugie. Mieszczuchy powinny trzymać jakis poziom, wiocha więc odpada. A jeśli tertium non datur, to siłą rzeczy pozostaje siara ;-P Odpowiedz Link
mort_subite No i dupa... 20.05.09, 13:26 ...jesli wierzyć krajowym mediom - Depeszaki w Warszawie nie zagrają, jako że Gahan dalej jest "useless" i to podobno na całego (nowotwór przewodu pokarmowego?). Such is life. Anyway, dużo zdrowia. I Gahanowi, i nam wszystkim. Odpowiedz Link
candycandy Re: No i dupa... 22.05.09, 23:47 to jaki fajny koncert zostal? U2? chlopaki na 100% beda grac glownie kawalki z najnowszej plyty (wiadomo, promocja) a ta jest akurat zenua jak na U2( babcia Madonna? dobre bilety maja zaporowe ceny, no i generalnie kryzys - obstawiam fifty-fifty szanse na odwolanie. Odpowiedz Link
mort_subite Re: No i dupa... 23.05.09, 14:05 U2 jakoś do mnie od dawna nie trafia. Starsze rzeczy, do albumu "Zooropa" często goszczą w odtwarzaczu, czasem - ale znacznie rzadziej - "Pop". Dalej już dość nędznie jest, jak na mój gust. Żadna z trzech późniejszych płyt jakoś mi nie pasuje. No ale ja dziwny jestem, wczoraj po raz n-ty obejrzałem "Martwicę mózgu" i nadal jestem pod wrażeniem ;-P Wracając do muzyki - bodajże 30. września w Bydgoszczy będzie większy show - za gwiazdy wieczoru robią Dream Theater i Isis (plus dwa mnie znane bandy). Jak ktoś lubi takie klimaty muzyczne, to na pewno jest to impreza warta zobaczenia (posłuchania raczej?). Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: muzycznie odc 3 21.07.09, 20:21 Gossip www.youtube.com/watch?v=C8aFxk0aUuU glos swietny, ale koncert a open'erze wzrokowo koszmarny Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu blad sie wkradl 22.07.09, 09:09 utwor jest pod adresem www.youtube.com/watch?v=KLLxdcrk0-s Odpowiedz Link