mycha13 10.10.09, 15:50 Hej=D Mam siostre i ona kopiuje mnie w dokładnie we wszystkim. Macie jakiś sposób na takie rodzeństwo?? Bo chciałabym mieć coś co bym miała tylko ja i ona by tego nie lubiła... Z góry dziękuje za wszystkie odpowiedzi;** Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
thedulcemonisia Re: Natrętne rodzeństwo;/ 10.10.09, 15:52 Nie mam ani siostry ani nawet młodszego rodzeństwa.....3 braci!!! (w tym 2 bliźniaków) Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Natrętne rodzeństwo;/ 10.10.09, 15:55 Mam 3 siostry. dwie starsze jedna młodsza. Z młodszą koszmar. Też ciągle kopiuje wszystko. Kiedyś ubrała się tak samo jak ja do szkoły koszmar! na to nie ma sposobu. Musi im sę znudzić. Odpowiedz Link Zgłoś
truflowa Re: Natrętne rodzeństwo;/ 10.10.09, 17:53 Taaaak, w 100 % Cie rozumiem. Ja mam to samo, mam o 5 lat młodsza siostre, koszmar we wszystkim mnie nasladuje. Moja babcia mowi, ze to powod do dumy, bo ja jestem dla niej autorytetem, bla,bla ... to jest naprawde wkurzajace, to co ja, to od razu ona Czekam tylko kiedy jej sie znudzi ... Wgl. cały czas sie bijemy i kłocimy xDD Odpowiedz Link Zgłoś
lija120 Re: Natrętne rodzeństwo;/ 10.10.09, 17:57 ja mam 3 siostry 2 starsze i jedną młodszą masakra jak ja coś chce to ona zaraz też jak ja chce isc do koleżanki to ona też i wogle na to niema sposobu niestety Odpowiedz Link Zgłoś
lija120 Re: Natrętne rodzeństwo;/ 10.10.09, 17:58 ps.pomuż www.kotek.pl/forum/02,3000,101388980,101388980,nowa.html Odpowiedz Link Zgłoś
sims Re: Natrętne rodzeństwo;/ 23.10.09, 15:22 ja niestety ci nie pomoge bo nie mam rodzeństwa.Ale mam kuzynke młodszą i znam ten ból Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: Natrętne rodzeństwo;/ 10.10.09, 17:58 a ile ona ma lat a ile ty.? Odpowiedz Link Zgłoś
rosalie Re: Natrętne rodzeństwo;/ 10.10.09, 17:59 Moja kol. jak ją siostra wu*wiała. (rok starsza) To walnęła w drzwi, aż z nich szyba wypadła xD I zamknęła jej przed nosem. Wgl. ona z nią nie gada ani nic xD 'nienawiść'^^ xD Odpowiedz Link Zgłoś
th4ever Re: Natrętne rodzeństwo;/ 11.10.09, 19:25 aUaaya... nie wiem bo nie mam takiego problemu z moja Odpowiedz Link Zgłoś
midnight_sun Re: Natrętne rodzeństwo;/ 11.10.09, 22:35 Mam młodszą wkurzającą siostrę i ona jest niby miła jak ktoś patrzy, ale tak na prawdę to jest straszna i fałuszywa! Ale ja to mam gdzieś , śmieje się z jej złości i jej prób rządzenia się i daję się jej przytulać itp. by mieć po prostu spokój xD Jakoś udaje mi się z nią żyć, bez bicia się, bo ustępuję czasmi. Oglądam z nią bajki, słucham muzyki i odbraiam lekcje ;] Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 Re: Natrętne rodzeństwo;/ 11.10.09, 22:46 Ja niem mam rodzeństwa ale mam młodsze kuzynki jestem najstarsza a ta dzieciarnia doprowadza mnie do szału... ; // Kuźwa jak mnie wkurzają no to poprostu mówię im tak ,ze czegoś już z nimi więcej nie zrobię np. nie zagram z nimi w coś nie posłucham z nimi muzyki. A jak się mi postawią to to co im powiedziałam wkładam w życie. ostatnio mojej kuzynce powiedziałam ,że nie prześlę jej na telefon piosenki bo jest wredna...i ma tydzień temu mnie prosiła a ja się nie zgodziłam....; // Może i jestem troche samolubna i egoistyczna ale przez 6 lat wychowywałam się jako jedynaczka aż pojawiły się one... ; PP Ale czasami jest miło powiedziec coś komuś kto tego nie rozpowie bo dzieci z mojej rodziny wiedzą ,że jak nie dotrzymają tajemnicy sa o u mnie skończone...; PP Ale ty jesteś jedynaczką i masz to na codzień. Szczerze współczuję...; )) Moi rodzice zastanawiają się nad drugim dzieckiem ale tata za pewne nie bedzie chciał ; )) Uch...jak ja mu dziękuję w podświadomości Odpowiedz Link Zgłoś
kararock Re: Natrętne rodzeństwo;/ 21.10.09, 21:44 ja do mojej mówie "bo hannah montana ucierpi" i od razu sie ucisza, albo obiecja jej cos na urodziny lub gwiazdke Odpowiedz Link Zgłoś
mileylove. Re: Natrętne rodzeństwo;/ 08.11.09, 15:52 pogadaj z siostrą , powiedz jej , że ci to nie pasuje , tylko nie wrzeszcz . xd mooże zrozumie . Odpowiedz Link Zgłoś