Dodaj do ulubionych

generaliści

17.02.12, 22:13
generaliści podzielcie się Waszym doświadczeniem odnośnie organizacji pracy w filiach typu 3 generalistów+ kierownik. Jak wygląda obsada stanowisk kasowych? Jest Was troje ,a stanowisk kasowych:dwa. Wymieniacie się.....? Jaki macie system...?

Dość krótko pracuję w KB i jestem zainteresowany jak wygląda praca i jej organizacja w filiach.
Obserwuj wątek
    • kacha-84 Re: generaliści 21.02.12, 18:56
      Nigdy nie ma pełnej obsady.. zawsze ktoś odbiera nadgodziny, jest na szkoleniu, L-4, czy urlopie. A jak już jest trójka kasjerów, to się wymieniają w zależności od tego co kto ma innego do zrobienia.
    • bez.pomyslunalogin Re: generaliści 21.03.12, 23:38
      U nas prawie zawsze kierownik + 2 doradców, teraz tylko 2 doradców, na kierownika czekamy... podobno ma być w maju...
      • edek_2 Re: generaliści 31.05.12, 07:35
        u mnie każdy z kasy ucieka,nie chcą obsługiwać....a ja uważam ,że na kasach to najlepiej plan zrobić....bo najwięcej klientów.....do stanowiska bezgotówkowego podchodzi tylko ten co czegoś chce....a takich może być niewielu,a ten co wpłaca czy wypłaca ......zawsze można mu coś zasugerować
        • kikold Re: generaliści 31.05.12, 09:29
          dobre, edek to ewidentny kret KB. :)
          • edek_2 Re: generaliści 31.08.12, 07:34
            ciekawe czy jeszcze pracujesz kikold ????
        • pracownikkb8 Re: generaliści 12.07.12, 22:00
          edek_2 napisał:

> u mnie każdy z kasy ucieka,nie chcą obsługiwać....a ja uważam ,że na kasach to
          > najlepiej plan zrobić....bo najwięcej klientów.....do stanowiska bezgotówkowego
          > podchodzi tylko ten co czegoś chce....a takich może być niewielu,a ten co wpła
          > ca czy wypłaca ......zawsze można mu coś zasugerować

To było dobre, ale jak sie zastanowić i mając dziennie ok 100 operacji albo i wiecej no to pogratulować osobie jak jeszcze może duzo sprzedawać. ja wiem po sobie jak u nas jest. nie wiem ale tak sie ulożylo, że ja co jakiś czas mam obsługę kasową, chyba dlatego że co dzień mam conajmniej jedno a nawet dwa spotkania i przy kasie tego nie zrobię. jak się chce zarabiać to trzeba pracowac
          • alek1-23456 Re: generaliści 16.07.12, 07:56
            Hej ambitny kto wie jak długo?????????ha ha ha ha mądrala
            • edek_2 Re: generaliści 31.08.12, 07:32
              ...mądrala co miesiąc bierze premię,a Ty ... alek1-23456 ?
              • alek1-23456 Re: generaliści 10.09.12, 17:28
                Ba no chyba!!
                • edek_2 Re: generaliści 11.09.12, 08:05
                  no to gratuluję....widzę pełny luz!!!! o 17.28 alek1-23456 w pracy....na stronie forum....a może Ty już nie pracujesz w KB ?
                  • alek1-23456 Re: generaliści 12.09.12, 07:24
                    szlachta bawi się lepiej
                  • pracownikkb2007 Re: generaliści 13.10.12, 23:32
                    czytam i nie wierze co wy tu wypisujecie ??? 17.28 to normalni ludzie juz ida do domu chyba ze ktos nie ma rodzinki która na niego czeka w domu to siedzi w kb i tyra na premie... żenada...ale tak ta praca jest dla singli i to bez hobby bo kazdy inny jesli jest zadowolony z tej pracy to chyba kosmita ???
    • pracodawcanet Re: generaliści 22.07.12, 14:12
      www.hangarads.com/index.php?ref=maly05127

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka