Dodaj do ulubionych

Ale pałer :)

21.10.04, 11:02
Niektorzy mowia ze na edku dolecimy do 1.28 za tydzien... co na to Eksperci ;)
A gbp/usd tez milusio przez ostatnie dwa dni...
Obserwuj wątek
    • marcin.poczobut_tms Re: Ale pałer :) 21.10.04, 11:42
      Tydzień to może trochę zbyt krótko, ale trend jest chyba jasny. Sądzę że
      korekta od okolic 1,2700 przed atakiem na szczyty powinna być.
      • scrutator Re: Ale pałer :) 23.10.04, 06:37
        Panie Marcinie. Zdecydujmy sie. To wyglada albo na bicie szczytu, albo na
        kolejne ruchy robaczkowe.

Po stanie gospodarki w USA odnosze wrazenie, ze tym razem marzenia Europejskich
        analitykow, w tym Panskie spelnia sie, a kurs wyjedzie ponad 1.3.

Mnie sie wydaje, ze mamy do czynienia z ruchem na szczyt. Nie 1.27.
        1.3, Panie kolego Marcinie. Czuj duch.
      • franzmaurer Re: Ale pałer :) 25.10.04, 14:34
        > Sądzę że korekta od okolic 1,2700 przed atakiem na szczyty powinna być.

Jakie to szczęście, że ja nie słucham tych wszystkich waszych rad...
        W koncu gdyby były prawdziwe nie siedzielibyście tutaj tylko na Costa Brava :)

Pozdrowienia spod 1.2825 przesyła...
        • erico74 Re: Ale pałer :) 25.10.04, 15:17
          Franz jak obstawiasz na dalsza czesc dnia?
          kurs sie powoli wycofuje 1.2780, czy przed nami glebsza korekta, czy tylko
          ostudzenie rozgrzanego rynku i dalszy rajd na szczyt? jaka pozycje utrzymujesz?

pozdrawiam
          erico
          • franzmaurer Re: Ale pałer :) 26.10.04, 10:54
            > Franz jak obstawiasz na dalsza czesc dnia?

Ja póki co z tego wychodzę :)
            Idę sobie siedzieć poza rynkiem do czasu 'po wyborach' w US, bo mi sie cos
            widzi ze to bedzie małpi okres i takie gibanie bez sensu.
            Jak Osama zechce jakoś uczcić te wybory, hę? Ropę będziemy mieli po $90 a złoto
            po $550?
            Co do ropy, w zeszłym tygodniu jakiś kolo z ECB coś napomknął, że obecny kurs
            eur/usd jest całkiem korzystny właśnie na to że za ropę płaci się
            względnie "tanimi" dolarami. Jesien idzie, nie ma na to rady - sezon grzewczy :)
            Całkiem prawdopodobny wydaje mi sie dryf w kierunku notowań z grudnia zeszłego
            roku, na grudzień tego roku :) No tak, ale zobaczymy co będzie po wyborach...

Stawiam dwie pomarańcze przeciw jednemu bananowi, że wygra Bush, dziadek Osama
            niczym nie pierdyknie (bo juz mial wystarczajaco duzo okazji), na ropie
            dodryfujemy do $69, na eur/usd do 1.3, na złocie do $435...

To mówiłem ja, Franz wróżbita, obecnie aside :)
            • erico74 Re: Ale pałer :) 26.10.04, 13:55
              Cos w tym jest, kurs nie moze na razie sie przebic przez 1.2850, ale sadze ze
              to tylko kwestia czasu, lekko wyhamowal po piatkowej koncowce i wczorajszej
              pierwszej czesci dnia. Ja sprobuje jeszcze w tym tygodniu cos wycisnac z rynku,
              pomimo zwiekszajacej sie zmiennosci, ale nastepne tygodnie rzeczywiscie moga
              byc nerwowe. Byle bym tylko nie byl w bledzie co do tego tygodnia.

pozdrawiam
              eeeerico - OLEEEE
        • scrutator Re: Ale pałer :) 25.10.04, 20:16
          Franzmaurer? A skad ty wiesz, gdzie ja siedze. He he he.
          Wiesz gdzie ja siedze?
          To ja Ci powiem.
          Po drugiej stronie kuli ziemskiej.
          Mam przed domem palmy i buganville. OK?
          Costa Brava jest beznadziejna, chlopie.-))
          Co ci przyszlo do glowy?
          • erico74 Re: Ale pałer :) 25.10.04, 21:59
            A co, chcesz go siebie zaprosic?!! Gdyby przed twoim domem byly palmy itd. itd.
            to nie podlizywalbys sie mu, sorry stary ale z twojego zachowania to wlasnie
            wnioskuje, te idiotyczne teksty sa po pierwsze zalosne, po drugie bez sensu, a
            po trzecie i najwazniejsze nie na temat, co sie z toba chlopie dzieje, chcesz,
            zeby Franz Cie przygarnal? potrzebujesz jego bliskosci? to wal prosto z mostu,
            a nie czaisz sie jak dziewica, powiedz prosto o co ci chodzi i niech sprawa
            bedzie jasna. A jak sprawa bedzie juz jasna to wtedy bujaj sie na inne forum i
            tam mozesz slodzic do woli. Sorry jezeli Cie urazilem, ale jak juz wspomnialem
            takie sa moje odczucia. Byc moze sie myle, ale pewne jest, ze Franz na Ciebie
            działa?!! No to jak juz wszystko wiemy to mozemy wrocic do tematu forexu, czy
            moze sie myle he?...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka