mariusz_konieczynski 27.03.05, 12:06 Jeśli chodzi o kredyty mieszakniowe najlepszy jest BPH. Miła obsługa, której zależy abyś kredyt dostał, bezstresowe załatwianie wszystkich spraw. Jest OK. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pawel.usielski Re: Bank najlepszy 29.03.05, 12:01 Dzień dobry. Ja serdecznie też zachęcam do poznania oferty DomBanku przez wysłanie zgłoszenia ze strony internetowej: www.dombank.pl lub przez nr infolinii 0 801 30 50 90 (oraz 42 680 36 66). Proponuje również wizytę w najbliższym Panu Biurze Kredytowym DomBanku. Jestem przekonany, że spełnimy wszystkie Pana oczekiwania, co do profesjonalizmu i jakości obsługi a nasza oferta będzie atrakcyjna. Z poważaniem, Paweł Usielski Odpowiedz Link Zgłoś
redaktorek5 Re: Bank najlepszy 13.04.05, 10:26 ZJeżeli chodzi o kredyty miła obsługa nie jest najważniejsza. Dla mnie liczy się żeby zapłacić jak najmniej. Porównanie cen kredytów znalazłem na www.kredyt.strony.pl - można tam również wysłać wniosek on-line Odpowiedz Link Zgłoś
renzd Re: Bank najlepszy 22.08.05, 23:35 mariusz_konieczynski napisał: > Jeśli chodzi o kredyty mieszakniowe najlepszy jest BPH. Miła obsługa, której > zależy abyś kredyt dostał, bezstresowe załatwianie wszystkich spraw. Jest OK. Z moich doświadczeń wynika coś wręcz przeciwnego. Decyzję wydano po miesiącu zwlekania (urlopy) i beznadziejnego czepialstwa. Żałuję, że nie złożyłam wniosku do innego banku, uniknęłabym wtedy niepotrzebnych stresów. Jeśli komuś zależy na czasie to zdecydowanie odradzam BPH lub radzę składać dodatkowo w innym banku. Odpowiedz Link Zgłoś