Dodaj do ulubionych

TDU2 - GameCorner Polska

18.02.11, 00:31
https://img827.imageshack.us/img827/6806/29405664.jpg

Z dniem dzisiejszym 18.02.2011. oficjalny klub GameCorner'a w grze Test Drive Unlimited 2 uważa się za otwarty!

(fanfary, konfetti i szampan dla wszystkich)

W odpowiedzi na spore zainteresowanie klubem GameCorner w grze TDU2 (co najmniej jedna osoba była chętna), postanowiłem owy klub założyć.

Wszystkie osoby, które chcą być członkami RENOMOWANEGO i LICENCJONOWANEGO klubu "GameCorner Polska" powinny spełniać następujące wymagania:

- Posiadać grę Test Drive Unlimited 2
- Czytać GameCorner'a (lub znajomy znajomego może czytać)
- Mieć co najmniej 10 lvl avatara (wymóg rekrutacyjny)
- 10.000 $ wpisowego (+ regularne wpłaty do kasy klubu w ramach akcji "podaruj dzieciom Ferrari")

Klub GameCorner Polska oferuje:

- Grę w miłym towarzystwie
- Regularne kupowanie samochodów, które są dostępne tylko dla członków klubów.
- Udziały w zawodach z innymi klubami
- Regularne przejazdy integracyjne przez Ibizę i Hawaje

Szybsze rozwijanie postaci tylko z GameCorner Polska !

Zapraszam do zapisywania się - lista miejsc ograniczona, kto pierwszy (i zapłaci wpisowe) ten lepszy!

Obserwuj wątek
    • acetoniusz RE 18.02.11, 01:23
      a pacza juz sciagnałeś ? bo ja tak i nie widze w spisie klubów game cornera. mam 2 strony po 8 klubów. piszcie co sądzicie o tej sytuacji
      • zycie_is_simple Re: RE 18.02.11, 02:06
        a można wejść do gry nie ściągając aktualizacji? wink Teraz kluby znowu wyłączyli. Miejmy nadzieję, że jutro włączą na nowo. Miałeś opcje szukaj w spisie? Czy musiałeś całą listę przeszukać? Proszę pamiętać o całej nazwie "GameCorner Polska".
    • zycie_is_simple Re: TDU2 - GameCorner Polska 18.02.11, 10:41
      ehh.. nad czymś jeszcze pracują.. wszystkie kluby zostały pousuwane, a założycielom pieniądze nie zostały zwrócone ani 50.000 $ za założenie, ani 10,000 $ wpisowego.

Trzeba jeszcze poczekać.
      • macnowus Re: TDU2 - GameCorner Polska 18.02.11, 21:58
        Oczywiście chętnie się zapiszę, gdy już Kluby będą prawidłowo działać. Jutro postaram się stawić na wycieczkę krajoznawczą, aczkolwiek widać, że autorzy dalej pracują nad tymi Listami Przyjaciół, więc mogą być problemy ze znalezieniem się...
        TSa nie będzie z mojej strony - nie udało mi się złapać znajomego, coby użyczył. Może następnym razem...
        Oby do zobaczenia smile
    • ripper_666 Re: TDU2 - GameCorner Polska 18.02.11, 18:27
      CAN I JOIN? Can i, can i can i... I've got cookies! Yeah! Cookies for Everybody smile
      So what you say? Can i ;p
    • amalkow TDU2 - GameCorner Polska Reaktywacja 24.02.11, 19:35
      Po ponownym uruchomieniu klubów pozwoliłem sobie założyć klub GameCornera. Zapraszam wszystkich chętnych do wspólnej zabawy. Nazwa i wymagania jak wyżej.
      • zycie_is_simple Re: TDU2 - GameCorner Polska Reaktywacja 25.02.11, 14:40
        Sam sobie pozwoliłeś?! A może zapytałeś się kogokolwiek? I jeszcze nazwę mi pochrzaniłeś?

Najłatwiej ukraść komuś pomysł i całą resztę.

Fajnie że dowiedziałem się o tym, że kluby zostały zresetowane, w taki sposób.. Klub do tej pory miał 6 członków i ponad 250 tys. w gotówce.. szkoda że to też nie zostało zwrócone.
        • drone.drn Re: TDU2 - GameCorner Polska Reaktywacja 25.02.11, 19:55
          To co z tym klubem działa? Jak coś to proszę inva : DR0N3
          Pozdr.
          • zycie_is_simple Re: TDU2 - GameCorner Polska Reaktywacja 25.02.11, 21:02
            Jeżeli Amalkow (ten co sam sobie pozwolił ukraść mój pomysł) nie usunie klubu, to klub GameCorner będzie otwarty najpóźniej do Niedzieli z lekko zmienioną nazwą.
            • drone.drn Re: TDU2 - GameCorner Polska Reaktywacja 25.02.11, 21:44
              Git. W takim razie czekam na klub GC od Ciebie. Pozdr.
            • reinrk Re: TDU2 - GameCorner Polska Reaktywacja 02.03.11, 22:07
              zycie_is_simple napisał:

> Jeżeli Amalkow (ten co sam sobie pozwolił ukraść mój pomysł) nie usunie klubu,
              > to klub GameCorner będzie otwarty najpóźniej do Niedzieli z lekko zmienioną naz
              > wą.
              Jest jakaś szansa na GameCorner'owy klub?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka