gosia-s 17.10.02, 09:32 Zalogowana odezwała się ostatnio w na naszym forum 4 września. Jakaś niezalogowana ga - 10 października na forum Lublin, ale z lubelskim IP, więc to nie ona... Ktoś wie coś więcej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: o{}) Re: Tropimy Ga! :))) IP: *.*.*.* 17.10.02, 11:45 OK - tropimy Ga, lecz co nam TO da? Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Tropimy Ga! :))) 17.10.02, 12:06 Jak nie chce nas odwiedzić, to na nią zapolujemy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o{}o Re: Tropimy Ga! :))) IP: *.*.*.* 17.10.02, 12:23 gosia-s napisała: > Jak nie chce nas odwiedzić, to na nią zapolujemy... Czy Ga to jedyna, której szukamy? Czy również innych, co też są nam znani? Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Tropimy Ga! :))) 17.10.02, 12:42 Ga to jedyna, która jako stały bywalec nagle zniknęła bez śladu. Co do innych, to przynajmniej wiem dlaczego!!! :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Tropimy Ga! :))) IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 18.10.02, 22:52 Albo szybko wracają :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Tropimy Ga! :))) IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 21.10.02, 16:41 I wreszcie się doczekaliśmy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ga Re: Tropimy Ga! :))) 22.10.02, 11:53 Tak jest! Wróciłam z jesiennymi sztormami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Tropimy Ga! :))) IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 22.10.02, 21:51 No i bardzo dobrze że wreszcie wróciłaś bo Gosia już się bała że sama jedna zostanie natym forum jako przedstawicielka płci pięknej. Mam nadzieję że na ten rok wakacje się dla ciebie skończyły i więcej takich numerów z niezapowiedzianym nas opuszczeniem przez Twoją osobę nie będzie. :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Tropimy Ga! :))) 23.10.02, 10:36 Właśnie, bo już tu część męska forum szalała, uznając mnie za jedyną damę (:D) na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Tropimy Ga! :))) IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 23.10.02, 16:23 No ale się doczekałem nazwano mnie "częścią" :((((( Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Tropimy Ga! :))) 24.10.02, 09:14 Gość portalu: Muminek napisał(a): > No ale się doczekałem nazwano mnie "częścią" :((((( "Przedstawiciele płci męskiej udzielający się na tym forum" - lepiej? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ga Re: Tropimy Ga! :))) 24.10.02, 16:36 Muminku, nawet gdybym chciała, to już mnie nigdzie nie puszczą, ale ja się wcale nie wybieram - przecież jesień na naszej plaży jest taka piękna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Tropimy Ga! :))) IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 24.10.02, 21:20 Bo nie widziałaś jeszcze piękna złotych jesiennych liści w Borach Tucholskich, nad pięknymi jeziorami w których bobry szleją przed zimą :)))). ALe jeśli twierdzisz że plaże też są piękne to ci wierzę, bo sam mam we wspomnieniach plażę ale zimową a to mi się bardziej podobała :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Tropimy Ga! :))) 25.10.02, 09:00 Już nie ma takich pięknych zimowych plaż jak kiedyś, ocieplenie klimatu robi swoje. To, że jest piękna jesienią, to wiem... :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Tropimy Ga! :))) IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 25.10.02, 09:08 Pewnie że piękna bo pustawa, bez tłoku ludzi, wrzeszczacych dzieci, ryczących sprzedawców, ogólnego rozgardiaszu itd. :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Tropimy Ga! :))) IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 25.10.02, 09:26 ot uroki bezludnej wyspy, kiedy człowiek słyszy tylko własne myśli... :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Tropimy Ga! :))) 25.10.02, 15:25 Gość portalu: Muminek napisał(a): > ot uroki bezludnej wyspy, kiedy człowiek słyszy tylko własne myśli... :)))))) No, na takie luksusy nie liczyłabym nawet poza sezonem... No chyba, że w nocy. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Tropimy Ga! :))) IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 25.10.02, 15:52 To i jesienią jest tam taki straszny tłok?! No to juz horror :)))) Odpowiedz Link Zgłoś