GoĹÄ: Klaudia IP: *.play-internet.pl 01.07.17, 14:35 Wita, czy jest gdzieś w Świnoujściu stół do tenisa stołowego na powietrzu lub jakiś klub, ośrodek sportu, gdzie można wynająć stół i pograć ?:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polaola Re: Tenis stołowy Świnoujście 06.08.17, 19:51 Jest możliwość wynajęcia stołu w hali sportowej. Odpowiedz Link Zgłoś
jasiuinsignia Re: Tenis stołowy Świnoujście 11.09.17, 16:40 Koło straży pożarnej jest szkoła i w tej szkole na boisku są dwa stoły tenisowe ( betonowe ) ale idzie też sobie popykać , jak nie masz z kim pograć to daj znać jestem chętny :-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bubko Re: Tenis stołowy Świnoujście IP: 195.116.253.* 21.12.21, 10:14 Witam. Jestem właścicielem lokalu w którym obecnie jest sklep z odzieżą używaną. Armii Krajowe 2. Od dawna chodzi mi pomysł po głowie żeby wstawić tam 2 stoły duże i 1 dla maluchów i wynajmować stoły na godziny. Wiem, że w Świnoujściu praktycznie nie ma gdzie zagrać i taki pomysł powstał w mojej głowie. Zresztą z drugiej strony sklep też nie idzie za dobrze. Sala sprzedaży ma 70 m2 i wysokość niestety tylko 3,5 m wiec do wysokich obron po topspin'ie troszkę się nie nadaje ale tego już nie zmiennie. Największy problem z decyzją jest taki czy będę miał zapotrzebowanie na stoły. Jestem w bardzo dobre sytuacji bo mieszkam w tym samym budynku i mógłbym wynajmować stały praktycznie całą dobę. Wiec gdybym tylko miał potencjalnych stałych klientów nie wahałbym, się z zakupem na początek 2 stołów i mamy gdzie grać. Cenę tez wolałbym poznać od potencjalnych amatorów tenisa stołowego ile daliby za 1 h gry. Mój nr 501392364 dajcie znać. Odpowiedz Link Zgłoś