kornikuno 13.05.05, 01:18 ....sie? )))))))))))))))))) IzaBella Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bezecnymen nie ma 13.05.05, 07:50 wchodząc na forum większość z nas..pomijając osoby nieśmiałe, zakomplexione i trolle....... zakładała topik, w którym pisała conieco o sobie, jednoczesnie wskazując problem, z którym sie borykała........ zachęcam Odpowiedz Link
marta.sama Re: przedstawmy się 13.05.05, 09:44 Może się zdziwicie: mam na imię Marta i jestem sama Odpowiedz Link
nie_ma_nic Re: to ja też 13.05.05, 10:46 A ja nie mam nicTzn. nie, mam, dwójkę wspaniałych dzieci i .....pierd..go M. jeszcze, ciągle, nadal.... Odpowiedz Link
scriptus Re: to ja też 13.05.05, 10:55 A ja jestem Scriptus, rozwodzic siem nie chcem, ale.... Odpowiedz Link
julka1800 Re: to ja też 13.05.05, 10:57 nie ... ... mam na imie Julka ale mam ze 1800 pieprzyków Odpowiedz Link
gotyma Re: to ja też 13.05.05, 13:33 a ja jestem gotyma i mam tyle dzis roboty, ze nie pamietam co mam... aaaa... mam 2 sztuki potomkow, psa-lobuza, kupe problemow, ale mnostwo przyjaciol. i mam dzis zly humor, bo mialo byc cieplutko! i co? kicha! Odpowiedz Link
gotyma Re: to ja też 13.05.05, 13:49 tocze aktualnie walke, ex postanowil mnie wykonczyc, on ma bron masowej zaglady! zajmuje niestety duzo czasu obrona (bieganie po urzedach i adwokatach) do wakacji jestem z zycia wycieta, tym bardziej, ze w pracy tez jakos ciezko... Odpowiedz Link
india8 Re: to ja też 13.05.05, 13:59 dobrze, że wakacje już jutro... a tak serio, co się dzieje? ludzie sie martwią, jakbyś nie wiedziała... Odpowiedz Link
gotyma Re: to ja też 13.05.05, 14:14 dzieki za dobre slowo co na serio to wole nie pisac, bo i tak byscie mi nie uwierzyli... musze wytrzymac do przeprowadzki, tylko njagorsze, ze jeszcze nie mam gdzie szukam intensywnie, jeszcze zostaly mi dwa tygodnie na znalezienie... potem miesiac na zalatwienie spraw... co gorsza w miedzyczasie musze byc na slubie mojej mamy (a to zajmie troszke czasu) i musze wyslac dzieci na wakacje. najbardziej to mi brakuje czasu, okropnie!!!!! Odpowiedz Link
clio11 Re: to ja też 13.05.05, 14:36 A ja jestem clio11. Tylko taka bardziej terpsychorowata. A w ogóle to od wczoraj powinnam być muzą alkoholików. Ale to miejsce już chyba zajęte przez Bachusa Gotyma-precz z terroryzmem! Wszechpolskim, ogólnoeuropejskim, ogólnoświatowym! Dawaj go tu, exa-huncwota; pogadamy już nim tak, że mu rura zmięknie! Odpowiedz Link
india8 Re: to ja też 13.05.05, 14:43 to pewnikiem z jarkonim - on zapewne po to te rzęsiska hoduje ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link
clio11 Re: to ja też 13.05.05, 15:12 Widzę, montuje się nam niezły balecik, heh! Scriptus,jak się odnajdujesz w tych rajtkach baletowych? Odpowiedz Link
scriptus Re: to ja też 13.05.05, 15:40 aaaa, ten balet, to dzis??? nigdy nie odmawiam... Odpowiedz Link
clio11 Re: to ja też 13.05.05, 15:50 Balet w sensie: balety. Jak zwykle virtualnie To może ja zacznę, bo niedługo muszę składać zabawki: WYPIJMY ZA BŁĘĘĘĘĘĘĘDYYYYYYY, ZA BŁĘDY NA GÓÓÓÓÓÓRZEEEEEEE! Odpowiedz Link
scriptus Re: to ja też 13.05.05, 16:03 jaa, straszszsznie falszje, ale sprobuje... wypijmy za bleeeedy ... uffff, dobre ... do domu na pewno jade taksowka Odpowiedz Link
scriptus Re: to ja też 13.05.05, 16:05 A moze tradycyjnie? Nieeeemaaaaaa nieeeemaaaaaa wódy na pustyni .... Odpowiedz Link
jarkoni Re: to ja też,a cooo 13.05.05, 16:07 Piszę się na balety, nawet wyjściowe rajtki znajdę...Jedwabne ) A co do przedstawiania się...hmmm..Wyobraźcie sobie taki wąwozik mały, jar taki...I pełno koni, szlachetnej maści tylko, no bo jak...I one tam rządzą i to ich małe miejsce na ziemi...No po prostu jarkoni ) Ech ta etymologia zabójcza bywa... Odpowiedz Link
scriptus Re: to ja też,a cooo 13.05.05, 16:18 Jarkoooni ... zaraz razniej xx No to po kusztyczku szlachetnego trunku xx , a potem na te szlachentne koooonie, znaczy na balety, .... Odpowiedz Link
bezecnymen Re: to ja też,a cooo 17.05.05, 06:41 tylko koni tylko koni tylko koni tylko koni żżżżżżżżżżaaaaaaaaaaaaal! Odpowiedz Link
clio11 Cziut pomiedliennieje, 17.05.05, 09:55 koni, cziut pomieeeeeeedlienniejeeeeeeeee! Odpowiedz Link
kasiar74 Re: Jest watek tzw Kto, kiedy, jak, tzn.przedstaw 13.05.05, 20:31 mam na imię Kasia i mam 74 r Odpowiedz Link
latoja Re: Jest watek tzw Kto, kiedy, jak, tzn.przedstaw 13.05.05, 21:24 Jestem już nie wiosenna , a jeszcze nie jesienna... pozostaję więc letnia. Mam dwie duże pociechy i rozwód za sobą. Odpowiedz Link
bursztynowe Re: Jest watek tzw Kto, kiedy, jak, tzn.przedstaw 13.05.05, 21:04 Oficjalnie: oczy piwne... ale ja wolę bursztynowe, jak to kiedys pięknie ujęła jedna taka.... Potomstwo: sztuk dwie. Ale eksia - jedna.. Odpowiedz Link
ophi Re: Jest watek tzw Kto, kiedy, jak, tzn.przedstaw 13.05.05, 21:44 ophi - czyli ania - lat 40, niewysoka blondynka o szarych oczach. jedno dziecko - prawie samodzielne - jezeli kiedykolwiek mozna o dziecku napisac ze samodzielne. rozwiedziona, a obecnie toczaca boj o kase daleko od kraju... Odpowiedz Link
czekolada72 Re: Jest watek tzw Kto, kiedy, jak, tzn.przedstaw 13.05.05, 22:53 czekolada, na skleroze , '72 mam dzieciatko jedno i pieska-potwora wredna prawiejuzexia - w trakcie rozwodu Odpowiedz Link
anybody1 Re: Jest watek tzw Kto, kiedy, jak, tzn.przedstaw 16.05.05, 10:53 chętnie dołączę do grona, kobieta, '76, po rozwodzie bez większych ofiar, bez dzieci, rozpieszczony kocur sztuk jedna na składzie Odpowiedz Link
angii Re: Jest watek tzw Kto, kiedy, jak, tzn.przedstaw 16.05.05, 22:46 Ja tez, ja tez - kobieta'74, po rozwodzie, bez dzieci, 2 papugi-łobuzy Odpowiedz Link
akacjax Re: Jest watek tzw Kto, kiedy, jak, tzn.przedstaw 16.05.05, 23:09 akacjax-już niedługo zakwitnę na nowo, a póki co jeszcze-mąż na stanie. Pozew prawie gotowy, wstrzymany, by nie było spięć na czas dziecka matury, drugi syn dwa lata młodszy od starszego. Ale i ja się doczekam wolności!! Odpowiedz Link
amws Re: Jest watek tzw Kto, kiedy, jak, tzn.przedstaw 17.05.05, 11:33 amws, skrót od imion i nazwisk (jescze dwa, ale zaraz porozwodzie wracam do swojego), za rok 30 mi stuknie, dziecie jedno nieroczne, jeszcze-mąz Odpowiedz Link
asia9111 Re: Jest watek tzw Kto, kiedy, jak, tzn.przedstaw 18.05.05, 05:40 a ja jestem asia, lat ponad 30, dzieci niet, 7 lat po rozwodzie, koty 2 Odpowiedz Link
hatroha Witam! FORUM 25.05.05, 08:33 Witam! Mam na imię Adam. Pozwolilem sobie do Ciebie zaklikać, dlatego iż otrzymalem od Ciebie zgłoszenie do FORUM "A może zdrada?..." Wybacz jesli wydałem sie tym mailem natarczywy. Widzę po postach, że jestes aktywna osobą, znaczy masz cos do powiedzenia, stąd sobie pomyślałem iż fajnie byłoby, gdybyś zawiatała do naszego Forum. Co o tym myślisz? Odpowiedz Link
happy_girl Re: Jest watek tzw Kto, kiedy, jak, tzn.przedstaw 18.05.05, 08:00 witam mój nick to próba pozytywnej afirmacji; czasami działa a czasami nie a tak do rzeczy: Małgorzata, po trzydziestce, jedna córeczka i dwaj ex na koncie Odpowiedz Link
clio11 Re: Jest watek tzw Kto, kiedy, jak, tzn.przedstaw 18.05.05, 13:21 Fiu, fiu! To do 3-ch razy sztuka! ) Odpowiedz Link
happy_girl Re: Jest watek tzw Kto, kiedy, jak, tzn.przedstaw 18.05.05, 13:56 do clio11: oj, byś nie wykrakała ))))) Odpowiedz Link
bursztynowe Re: Jest watek tzw Kto, kiedy, jak, tzn.przedstaw 18.05.05, 13:45 To starsza stopniem jesteś... powinni Cię zrobić co-administratorem... co najmniej... Odpowiedz Link
happy_girl Re: Jest watek tzw Kto, kiedy, jak, tzn.przedstaw 18.05.05, 14:24 ...co najmniej... ? )) wg mnie bynajmniej i by to uczcić po pracy zabieram córcię na duuuuże lody. Niech żyje wolność i pogoda* ! *... zwłaszcza ta ducha ))) Odpowiedz Link
100tka Re: Jest watek tzw Kto, kiedy, jak, tzn.przedstaw 18.05.05, 14:07 Dwójka dzieciaków - 9l i 1r i "pozal się Boże" mąż, im starszy tym gorszy. co do rozwodu - to trochę mnie korci... Czasami nawet bardzo... Odpowiedz Link
clio11 Do Happy-girl :))) 18.05.05, 14:23 KKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKRR RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! )))))) Odpowiedz Link
happy_girl a niech Cię ;-))) 18.05.05, 14:29 zlituj się nad męskim rodem i nie życz im tak źle ;PPPPPPPPPPPPPPPP Odpowiedz Link
anja_pl Re: Do Happy-girl :))) 19.05.05, 14:19 też sobie pokraczę : KRAAAAAAAAAAAAKRAAAAAAAAAAAAAAAKRAAAAAAAAAAAAAAKRAAAAAAAAAAAAAAAAKRAAAAAAAAAAAA Odpowiedz Link
farrell Re: Jest watek tzw Kto, kiedy, jak, tzn.przedstaw 18.05.05, 16:44 73, obecnie szczęśliwy kawaler z odzysku bez dzieci ale za to z dużym optymizmem na przyszłość. Odpowiedz Link
anybody1 Re: Jest watek tzw Kto, kiedy, jak, tzn.przedstaw 18.05.05, 16:56 jak pierwszy raz usłyszałam "panna z odzysku" to myślałam że zawału dostanę nie wiem czemu, ale strasznie nie lubię tego oreślenia... może dlatego że papier toaletowy też jest z odzysku, a wiadomo do czego służy a ja się z tym absolutnie nie zgadzam w odniesieniu do swojej osoby Odpowiedz Link
samosia75 Re: Jest watek tzw Kto, kiedy, jak, tzn.przedstaw 18.05.05, 20:07 Samosia '75. Synek prawie 3-letni,1 kot. Po rozwodzie prawie rok. Odpowiedz Link
bezecnymen Re: Jest watek tzw Kto, kiedy, jak, tzn.przedstaw 19.05.05, 06:05 być kobietą, być kobietą uszukiwać dreczyć zdradzać nawet gdyby komuś miało to przeszkadzać DDDDDDDDD Odpowiedz Link
anybody1 Re: Jest watek tzw Kto, kiedy, jak, tzn.przedstaw 19.05.05, 09:18 no no, rozumiem że to Twoje nowe wcielenie?? Odpowiedz Link
bezecnymen Re: Jest watek tzw Kto, kiedy, jak, tzn.przedstaw 19.05.05, 10:24 chciałbym mieć własne piersi...mialbym do czego sie przytulic i nie latalbym na forum Odpowiedz Link
anybody1 Re: Jest watek tzw Kto, kiedy, jak, tzn.przedstaw 19.05.05, 10:40 )) i mógł byś dodatkowo zarabiać w cyrku jako dziwadło, zamiast kobiety z brodą chociaż... wdzisiejszych czasach to już nie jest niemożliwe... może chciałbyś wyglądać jak Miriam?? Odpowiedz Link
julka1800 Re: Jest watek tzw Kto, kiedy, jak, tzn.przedstaw 19.05.05, 13:10 wygląda na to ze bezecny powinien tez zmienic nick /juz jak zdobedzie te piersi/ nick: Bezecnawoman ) Odpowiedz Link
anybody1 Re: Jest watek tzw Kto, kiedy, jak, tzn.przedstaw 19.05.05, 13:19 woman to za dużo powiedziane Odpowiedz Link
julka1800 Re: Jest watek tzw Kto, kiedy, jak, tzn.przedstaw 19.05.05, 13:25 przyznaje racje piersi to nie jedyny atrubut kobiety ale dajmy szanse wypowiedziec sie owemu, jesli nas przeczyta ))) Odpowiedz Link
bezecnymen Re: Jest watek tzw Kto, kiedy, jak, tzn.przedstaw 19.05.05, 14:42 nooo kobiecych pośladków nie chcialbym mieć... własnej pupy tez jeszcze nie widziałem, a narażać się na poklepywanie przez chutliwych facetów...błeeeee Odpowiedz Link
anybody1 Re: Jest watek tzw Kto, kiedy, jak, tzn.przedstaw 19.05.05, 14:43 no jak to? damskich pośladków nie lubisz?? męskie nie pasują do biustu... Odpowiedz Link
bezecnymen Re: Jest watek tzw Kto, kiedy, jak, tzn.przedstaw 19.05.05, 14:47 lubie ale do licha nie u siebie!!! mam sam siebie poklepywać bezecnie?? Odpowiedz Link
anybody1 Re: Jest watek tzw Kto, kiedy, jak, tzn.przedstaw 19.05.05, 14:49 skoro chciałeś się przytulać do własnego biustu... co w tym takiego dziwnego? Odpowiedz Link
bezecnymen Re: Jest watek tzw Kto, kiedy, jak, tzn.przedstaw 19.05.05, 15:02 moja droga... przytulanie się do piersi na pewno nie jest tym samym co przytulanie się do pupy.... Odpowiedz Link
julka1800 Re: Jest watek tzw Kto, kiedy, jak, tzn.przedstaw 19.05.05, 14:48 miałam na myśli przymioty duszy nie ciała... ... ale niech Ci biedzie ))) Odpowiedz Link
anja_pl Re: Jest watek tzw Kto, kiedy, jak, tzn.przedstaw 19.05.05, 14:10 a możew bezecnaWOWman ? Odpowiedz Link
anybody1 Re: Jest watek tzw Kto, kiedy, jak, tzn.przedstaw 19.05.05, 14:15 jeszcze mogłoby być BezecnyBaloonMan Odpowiedz Link
anja_pl Re: Jest watek tzw Kto, kiedy, jak, tzn.przedstaw 19.05.05, 14:17 a może bezecnybaOOnman Odpowiedz Link
anybody1 Re: Jest watek tzw Kto, kiedy, jak, tzn.przedstaw 19.05.05, 14:28 )) Bezecny zaraz tu wparuje i zrobi z nami porządek, aż nam w pięty pójdzie nie gniewaj się Bezecny, ot, zwykła głupawka nas dopadła Odpowiedz Link
anja_pl Re: Jest watek tzw Kto, kiedy, jak, tzn.przedstaw 19.05.05, 14:37 toż to juz prawie weekend... i jak tu sie nie cieszyć? Odpowiedz Link
julka1800 Re: Jest watek tzw Kto, kiedy, jak, tzn.przedstaw 19.05.05, 14:43 a jutro piątek i.... wspaniały ...obiecujący....poczatek weekendu )) Odpowiedz Link
bezecnymen Re: Jest watek tzw Kto, kiedy, jak, tzn.przedstaw 19.05.05, 14:45 wcale sie nie gniewam..ubaw mam po pachy szkoda że mnie przy kompie nie było podczas zabawy swoją drogą nie wiedziałem, że takie yayca można z moim nickiem wyprawiać...nie omieszkam skorzystać Odpowiedz Link
anja_pl Re: Jest watek tzw Kto, kiedy, jak, tzn.przedstaw 19.05.05, 15:26 bezecnymen napisał: > > omieszkam skorzystać tylko najpierw te, no ... piersoi zdobądź Odpowiedz Link
julka1800 Re: Jest watek tzw Kto, kiedy, jak, tzn.przedstaw 19.05.05, 15:35 bezecnymen napisał: "swoją drogą nie wiedziałem, że takie yayca można z moim nickiem wyprawiać" wiedziales, wiedziales inaczej wybrałbys nick stateczny.marek Odpowiedz Link
bezecnymen Re: Jest watek tzw Kto, kiedy, jak, tzn.przedstaw 19.05.05, 16:06 DDDDDDDDDD albo: marek.sam marek 2001 marco disco polo niewierny marek mam.wszystko ter.psycho.R Odpowiedz Link
julka1800 Re: Jest watek tzw Kto, kiedy, jak, tzn.przedstaw 19.05.05, 16:55 mam nadzieje ze wkrótce bedzie Marek.nie.sam ))) czego zycze wszystkim Odpowiedz Link
bezecnymen Re: Chcialbym 19.05.05, 14:46 wiesz...ten obraz poruszył mnie ze wzgledu na tłum facetów podąrzających za oną niekompletnie pozapinaną dziewoją Odpowiedz Link
bezecnymen Re: Chcialbym 19.05.05, 15:04 w pewnym sensie tak...co sie będzie działo jak on tłum dojdzie do celu za swoją ponętną przewodniczką?? Odpowiedz Link
anja_pl Re: Chcialbym 19.05.05, 15:29 chciałbys by faceci za Toba tak lecieli?? no cóż, ważne, aby kochać i być kochanym Odpowiedz Link
anybody1 Re: Chcialbym 19.05.05, 15:36 może powinnyśmy Bezecnego uświadomić, co najprawdopodobniej stałoby się potem ? Odpowiedz Link
anja_pl Re: Chcialbym 19.05.05, 15:48 popowiadać Mu o motylkach, kwiatkach i takic tam? Odpowiedz Link
anybody1 Re: Chcialbym 19.05.05, 16:17 u pszczółek też jest jedna kobieta i gromada trutni (trutniów??) Odpowiedz Link
bezecnymen Re: Chcialbym 19.05.05, 19:22 ... i kiedy ciemno już i wszyscy śpią i dziadek śpi babcia śpi dziecko śpi! zapylaj georginie Odpowiedz Link
mama114 Re: Jest watek tzw Kto, kiedy, jak, tzn.przedstaw 26.05.05, 22:50 Kilka dni po 30-tce, jeszcze żona (od ponad 2 lat w separacji), ale nade wszystko mama czteroletniego skarba Odpowiedz Link
anuteczek Anuteczek:) 27.05.05, 20:07 Ania, przed trzydziestką formalnie rozwód w lutym, obecnie daleko od kraju, od 30 marca mama Maćka.Moja historia gdzieś wisi na forum a. Odpowiedz Link
singielka.w.zwiazku Przedstawiam się ;) 31.05.05, 13:38 Nazywam się Ewa 25 lat 3 lata po ślubie kilka tyg przed ropzwodem jestem w związku ale jestem samotna. pasjonatka egiptu i latania samolotami. uwielbiam tę ciszę po i hałas przed. jestem szalona i tyle lubie pisywac na forum i gadac na gg Odpowiedz Link
kornikuno Re: Przedstawiam się ;) 04.06.05, 23:15 Jako " zalozycielka" tego watku podnosze PS pozdrawiam wszystkie osoby, ktore chcialy choc troche o sobie opowiedziec... Dzieki! I. Odpowiedz Link
banetka Re: Jest watek tzw Kto, kiedy, jak, tzn.przedstaw 04.06.05, 23:48 Beata wawa a z postow wnioskuje ze mimo nicku najstarsza ))) z bardzo duzym optymizmem mimo wszystko a moze na przekor wszystkiemu ))) Serdecznie Was pozdrawiam )))) Odpowiedz Link
kornikuno Re: Jest watek tzw Kto, kiedy, jak, tzn.przedstaw 05.06.05, 17:59 I ja tez, serdecznie pozdrzwiam.... A co do wieku, to nie wiem.... Ale mysle, ze jestem ponad .... IzaBella Odpowiedz Link
bezecnymen Re: Jest watek tzw Kto, kiedy, jak, tzn.przedstaw 05.06.05, 20:04 czy najstarsza się okaże gdy sprawdzisz stary wątek mój z lutego pt. nic nadzwyczajnego Odpowiedz Link
kornikuno Re: Jest watek tzw Kto, kiedy, jak, tzn.przedstaw 05.06.05, 20:17 Bezecny))) dotarlam do Twojego watku... Niestetty z niego wynika, zem stara Baba Ech! IzaBella Odpowiedz Link