Dodaj do ulubionych

Jest watek tzw Kto, kiedy, jak, tzn.przedstawienia

13.05.05, 01:18
....sie?
smile))))))))))))))))))
IzaBella
Obserwuj wątek
    • bezecnymen nie ma 13.05.05, 07:50
      wchodząc na forum większość z nas..pomijając osoby nieśmiałe, zakomplexione i
      trolle....... zakładała topik, w którym pisała conieco o sobie, jednoczesnie
      wskazując problem, z którym sie borykała........
      zachęcam big_grin
      • marta.sama Re: przedstawmy się 13.05.05, 09:44
        Może się zdziwicie:
        mam na imię Marta i jestem sama wink
        • anja_pl to ja też 13.05.05, 10:02
          mam na imie Ania i mieszkam w Polsce wink
          • india8 Re: to ja też 13.05.05, 10:21
            mam na imię India i jestem ósma

big_grinDD
            • nie_ma_nic Re: to ja też 13.05.05, 10:46
              A ja nie mam nicwinkTzn. nie, mam, dwójkę wspaniałych dzieci i .....pierd..go M.
              jeszcze, ciągle, nadal....
              • scriptus Re: to ja też 13.05.05, 10:55
                A ja jestem Scriptus, rozwodzic siem nie chcem, ale....
              • julka1800 Re: to ja też 13.05.05, 10:57
                nie ...

... mam na imie Julka ale mam ze 1800 pieprzyków
                • gotyma Re: to ja też 13.05.05, 13:33
                  a ja jestem gotyma i mam tyle dzis roboty, ze nie pamietam co mam...
                  aaaa... mam 2 sztuki potomkow, psa-lobuza, kupe problemow, ale mnostwo
                  przyjaciol. i mam dzis zly humor, bo mialo byc cieplutko! i co? kicha!
                  • india8 Re: to ja też 13.05.05, 13:35
                    gdzieś Ty sie podziewała, babo?!
                    ;D
                    • gotyma Re: to ja też 13.05.05, 13:49
                      tocze aktualnie walke, ex postanowil mnie wykonczyc, on ma bron masowej
                      zaglady!
                      zajmuje niestety duzo czasu obrona (bieganie po urzedach i adwokatach)
                      do wakacji jestem z zycia wycieta, tym bardziej, ze w pracy tez jakos ciezko...
                      • india8 Re: to ja też 13.05.05, 13:59
                        dobrze, że wakacje już jutro...

a tak serio, co się dzieje?
                        ludzie sie martwią, jakbyś nie wiedziała...
                        • gotyma Re: to ja też 13.05.05, 14:14
                          dzieki za dobre slowo
                          co na serio to wole nie pisac, bo i tak byscie mi nie uwierzyli...
                          musze wytrzymac do przeprowadzki, tylko njagorsze, ze jeszcze nie mam gdzie sad
                          szukam intensywnie, jeszcze zostaly mi dwa tygodnie na znalezienie... potem
                          miesiac na zalatwienie spraw... co gorsza w miedzyczasie musze byc na slubie
                          mojej mamy (a to zajmie troszke czasu) i musze wyslac dzieci na wakacje.
                          najbardziej to mi brakuje czasu, okropnie!!!!!
                      • scriptus Re: to ja też 13.05.05, 14:02
                        terrorysta przeokrutny jakis
                        • clio11 Re: to ja też 13.05.05, 14:36
                          A ja jestem clio11. Tylko taka bardziej terpsychorowata. A w ogóle to od
                          wczoraj powinnam być muzą alkoholików. Ale to miejsce już chyba zajęte przez
                          Bachusa sad
                          Gotyma-precz z terroryzmem!
                          Wszechpolskim, ogólnoeuropejskim, ogólnoświatowym!
                          Dawaj go tu, exa-huncwota; pogadamy już nim tak, że mu rura zmięknie!
                          • india8 Re: to ja też 13.05.05, 14:40
                            clio, tańczysz?
                            a co? a gdzie?
                            • clio11 Re: to ja też 13.05.05, 14:42
                              Dziś to pewnie już tylko na rzęsach...wink
                              • india8 Re: to ja też 13.05.05, 14:43
                                to pewnikiem z jarkonim - on zapewne po to te rzęsiska hoduje

;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
                          • scriptus Re: to ja też 13.05.05, 15:01
                            witaj muzo
                            • clio11 Re: to ja też 13.05.05, 15:12
                              Widzę, montuje się nam niezły balecik, heh! Scriptus,jak się odnajdujesz w tych
                              rajtkach baletowych?
                              • scriptus Re: to ja też 13.05.05, 15:36
                                Zdecydowanie wole kobiety
                                • scriptus Re: to ja też 13.05.05, 15:40
                                  aaaa, ten balet, to dzis???
                                  nigdy nie odmawiam...
                                  • clio11 Re: to ja też 13.05.05, 15:50
                                    Balet w sensie: balety.
                                    Jak zwykle virtualnie smile
                                    To może ja zacznę, bo niedługo muszę składać zabawki:
                                    WYPIJMY ZA BŁĘĘĘĘĘĘĘDYYYYYYY, ZA BŁĘDY NA GÓÓÓÓÓÓRZEEEEEEE!
                                    • scriptus Re: to ja też 13.05.05, 16:03
                                      jaa, straszszsznie falszje, ale sprobuje...
                                      wypijmy za bleeeedy ... uffff, dobre ...
                                      do domu na pewno jade taksowka
                                      • scriptus Re: to ja też 13.05.05, 16:05
                                        A moze tradycyjnie?

Nieeeemaaaaaa nieeeemaaaaaa wódy na pustyni ....
                                    • jarkoni Re: to ja też,a cooo 13.05.05, 16:07
                                      Piszę się na balety, nawet wyjściowe rajtki znajdę...Jedwabne smile)
                                      A co do przedstawiania się...hmmm..Wyobraźcie sobie taki wąwozik mały, jar
                                      taki...I pełno koni, szlachetnej maści tylko, no bo jak...I one tam rządzą i to
                                      ich małe miejsce na ziemi...No po prostu jarkoni wink)
                                      Ech ta etymologia zabójcza bywa...
                                      • scriptus Re: to ja też,a cooo 13.05.05, 16:18
                                        Jarkoooni ... zaraz razniej xx

No to po kusztyczku szlachetnego trunku xx , a potem na te szlachentne
                                        koooonie, znaczy na balety, ....

• jarkoni Re: to ja też,a cooo 13.05.05, 16:25
                                          Hej szable w dłoń !!! smile
                                          • bezecnymen Re: to ja też,a cooo 17.05.05, 06:41
                                            tylko koni tylko koni
                                            tylko koni tylko koni żżżżżżżżżżaaaaaaaaaaaaal!
                                            • clio11 Cziut pomiedliennieje, 17.05.05, 09:55
                                              koni, cziut pomieeeeeeedlienniejeeeeeeeee!
    • kasiar74 Re: Jest watek tzw Kto, kiedy, jak, tzn.przedstaw 13.05.05, 20:31
      mam na imię Kasia i mam 74 r
      • latoja Re: Jest watek tzw Kto, kiedy, jak, tzn.przedstaw 13.05.05, 21:24
        Jestem już nie wiosenna , a jeszcze nie jesienna... pozostaję więc letnia. Mam
        dwie duże pociechy i rozwód za sobą.
    • bursztynowe Re: Jest watek tzw Kto, kiedy, jak, tzn.przedstaw 13.05.05, 21:04
      Oficjalnie: oczy piwne... ale ja wolę bursztynowe, jak to kiedys pięknie ujęła
      jedna taka....
      Potomstwo: sztuk dwie. Ale eksia - jedna..
      • ophi Re: Jest watek tzw Kto, kiedy, jak, tzn.przedstaw 13.05.05, 21:44
        ophi - czyli ania - lat 40, niewysoka blondynka o szarych oczach. jedno
        dziecko - prawie samodzielne - jezeli kiedykolwiek mozna o dziecku napisac ze
        samodzielne.
        rozwiedziona, a obecnie toczaca boj o kasesad
        daleko od kraju...
        • czekolada72 Re: Jest watek tzw Kto, kiedy, jak, tzn.przedstaw 13.05.05, 22:53
          czekolada, na skleroze wink , '72
          mam dzieciatko jedno i pieska-potwora
          wredna prawiejuzexia - w trakcie rozwodu
          • anybody1 Re: Jest watek tzw Kto, kiedy, jak, tzn.przedstaw 16.05.05, 10:53
            chętnie dołączę do grona, kobieta, '76, po rozwodzie bez większych ofiar, bez
            dzieci, rozpieszczony kocur sztuk jedna na składzie smile
            • angii Re: Jest watek tzw Kto, kiedy, jak, tzn.przedstaw 16.05.05, 22:46
              Ja tez, ja tez - kobieta'74, po rozwodzie, bez dzieci, 2 papugi-łobuzy smile
              • akacjax Re: Jest watek tzw Kto, kiedy, jak, tzn.przedstaw 16.05.05, 23:09
                akacjax-już niedługo zakwitnę na nowo, a póki co jeszcze-mąż na stanie. Pozew prawie gotowy, wstrzymany, by nie było spięć na czas dziecka matury, drugi syn dwa lata młodszy od starszego. Ale i ja się doczekam wolności!!
                • amws Re: Jest watek tzw Kto, kiedy, jak, tzn.przedstaw 17.05.05, 11:33
                  amws, skrót od imion i nazwisk (jescze dwa, ale zaraz porozwodzie wracam do
                  swojego), za rok 30 mi stuknie, dziecie jedno nieroczne, jeszcze-mąz
                  • asia9111 Re: Jest watek tzw Kto, kiedy, jak, tzn.przedstaw 18.05.05, 05:40
                    a ja jestem asia, lat ponad 30, dzieci niet, 7 lat po rozwodzie, koty 2
                  • hatroha Witam! FORUM 25.05.05, 08:33
                    Witam!
                    Mam na imię Adam. Pozwolilem sobie do Ciebie zaklikać, dlatego iż otrzymalem od Ciebie zgłoszenie do FORUM "A może zdrada?...smile"
                    Wybacz jesli wydałem sie tym mailem natarczywy.
                    Widzę po postach, że jestes aktywna osobą, znaczy masz cos do powiedzenia, stąd sobie pomyślałem iż fajnie byłoby, gdybyś zawiatała do naszego Forum.
                    Co o tym myślisz?
                    • hatroha Re: Witam! FORUM 25.05.05, 08:34
                      woops miało iśc przez pocztę ...woops
    • happy_girl Re: Jest watek tzw Kto, kiedy, jak, tzn.przedstaw 18.05.05, 08:00
      witam smile
      mój nick to próba pozytywnej afirmacji; czasami działa a czasami nie sad
      a tak do rzeczy: Małgorzata, po trzydziestce, jedna córeczka i dwaj ex na koncie
      • clio11 Re: Jest watek tzw Kto, kiedy, jak, tzn.przedstaw 18.05.05, 13:21
        Fiu, fiu! To do 3-ch razy sztuka!
        wink)
        • happy_girl Re: Jest watek tzw Kto, kiedy, jak, tzn.przedstaw 18.05.05, 13:56
          do clio11: oj, byś nie wykrakała wink)))))
      • bursztynowe Re: Jest watek tzw Kto, kiedy, jak, tzn.przedstaw 18.05.05, 13:45
        To starsza stopniem jesteś... powinni Cię zrobić co-administratorem... co
        najmniej... wink
        • happy_girl Re: Jest watek tzw Kto, kiedy, jak, tzn.przedstaw 18.05.05, 14:24
          ...co najmniej... ? wink))

wg mnie bynajmniej i by to uczcić po pracy zabieram córcię na duuuuże lody.
          Niech żyje wolność i pogoda* !

*... zwłaszcza ta ducha wink)))
    • 100tka Re: Jest watek tzw Kto, kiedy, jak, tzn.przedstaw 18.05.05, 14:07
      Dwójka dzieciaków - 9l i 1r i "pozal się Boże" mąż, im starszy tym gorszy. co
      do rozwodu - to trochę mnie korci... Czasami nawet bardzo...
      • clio11 Do Happy-girl :))) 18.05.05, 14:23

KKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKRR
        RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
        AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
        AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

smile))))))
        • happy_girl a niech Cię ;-))) 18.05.05, 14:29
          zlituj się nad męskim rodem i nie życz im tak źle

;PPPPPPPPPPPPPPPP
        • anja_pl Re: Do Happy-girl :))) 19.05.05, 14:19
          też sobie pokraczę :

KRAAAAAAAAAAAAKRAAAAAAAAAAAAAAAKRAAAAAAAAAAAAAAKRAAAAAAAAAAAAAAAAKRAAAAAAAAAAAA
          wink
    • farrell Re: Jest watek tzw Kto, kiedy, jak, tzn.przedstaw 18.05.05, 16:44
      73, obecnie szczęśliwy kawaler z odzysku smile bez dzieci ale za to z dużym
      optymizmem na przyszłość.
      • anybody1 Re: Jest watek tzw Kto, kiedy, jak, tzn.przedstaw 18.05.05, 16:56
        jak pierwszy raz usłyszałam "panna z odzysku" to myślałam że zawału dostanę smile
        nie wiem czemu, ale strasznie nie lubię tego oreślenia... może dlatego że
        papier toaletowy też jest z odzysku, a wiadomo do czego służy smile a ja się z tym
        absolutnie nie zgadzam w odniesieniu do swojej osoby smile
        • samosia75 Re: Jest watek tzw Kto, kiedy, jak, tzn.przedstaw 18.05.05, 20:07
          Samosia '75. Synek prawie 3-letni,1 kot. Po rozwodzie prawie rok.
      • bezecnymen Re: Jest watek tzw Kto, kiedy, jak, tzn.przedstaw 19.05.05, 06:05
        być kobietą, być kobietą
        uszukiwać dreczyć zdradzać
        nawet gdyby komuś
        miało to przeszkadzać
        big_grinDDDDDDDDD
        • anybody1 Re: Jest watek tzw Kto, kiedy, jak, tzn.przedstaw 19.05.05, 09:18
          no no, rozumiem że to Twoje nowe wcielenie?? smile
          • bezecnymen Re: Jest watek tzw Kto, kiedy, jak, tzn.przedstaw 19.05.05, 10:24
            chciałbym mieć własne piersi...mialbym do czego sie przytulic i nie latalbym na
            forumtongue_out
            • anybody1 Re: Jest watek tzw Kto, kiedy, jak, tzn.przedstaw 19.05.05, 10:40
              smile))
              i mógł byś dodatkowo zarabiać w cyrku jako dziwadło, zamiast kobiety z brodą smile
              chociaż... wdzisiejszych czasach to już nie jest niemożliwe... smile może
              chciałbyś wyglądać jak Miriam?? smile
              • julka1800 Re: Jest watek tzw Kto, kiedy, jak, tzn.przedstaw 19.05.05, 13:10
                wygląda na to ze bezecny powinien tez zmienic nick /juz jak zdobedzie te piersi/

nick: Bezecnawoman

smile)

• anybody1 Re: Jest watek tzw Kto, kiedy, jak, tzn.przedstaw 19.05.05, 13:19
                  woman to za dużo powiedziane smile
                  • julka1800 Re: Jest watek tzw Kto, kiedy, jak, tzn.przedstaw 19.05.05, 13:25
                    przyznaje racje

piersi to nie jedyny atrubut kobiety

ale dajmy szanse wypowiedziec sie owemu, jesli nas przeczyta

wink)))
                    • bezecnymen Re: Jest watek tzw Kto, kiedy, jak, tzn.przedstaw 19.05.05, 14:42
                      nooo kobiecych pośladków nie chcialbym mieć... własnej pupy tez jeszcze nie
                      widziałem, a narażać się na poklepywanie przez chutliwych facetów...błeeeee
                      • anybody1 Re: Jest watek tzw Kto, kiedy, jak, tzn.przedstaw 19.05.05, 14:43
                        no jak to? damskich pośladków nie lubisz??
                        męskie nie pasują do biustu... smile
                        • bezecnymen Re: Jest watek tzw Kto, kiedy, jak, tzn.przedstaw 19.05.05, 14:47
                          lubie ale do licha nie u siebie!!!
                          mam sam siebie poklepywać bezecnie??
                          • anybody1 Re: Jest watek tzw Kto, kiedy, jak, tzn.przedstaw 19.05.05, 14:49
                            skoro chciałeś się przytulać do własnego biustu... co w tym takiego dziwnego? smile
                            • bezecnymen Re: Jest watek tzw Kto, kiedy, jak, tzn.przedstaw 19.05.05, 15:02
                              moja droga...
                              przytulanie się do piersi na pewno nie jest tym samym co przytulanie się do
                              pupy....
                      • julka1800 Re: Jest watek tzw Kto, kiedy, jak, tzn.przedstaw 19.05.05, 14:48
                        miałam na myśli przymioty duszy nie ciała...
                        ...
                        ale niech Ci biedzie

smile)))
                  • anja_pl Re: Jest watek tzw Kto, kiedy, jak, tzn.przedstaw 19.05.05, 14:10
                    a możew bezecnaWOWman ? wink
                    • anybody1 Re: Jest watek tzw Kto, kiedy, jak, tzn.przedstaw 19.05.05, 14:11
                      dobre! smile
                      • anja_pl Re: Jest watek tzw Kto, kiedy, jak, tzn.przedstaw 19.05.05, 14:14
                        dzięki smile)
                        • anybody1 Re: Jest watek tzw Kto, kiedy, jak, tzn.przedstaw 19.05.05, 14:15
                          jeszcze mogłoby być BezecnyBaloonMan smile
                          • anja_pl Re: Jest watek tzw Kto, kiedy, jak, tzn.przedstaw 19.05.05, 14:17
                            a może bezecnybaOOnman
                            • anybody1 Re: Jest watek tzw Kto, kiedy, jak, tzn.przedstaw 19.05.05, 14:28
                              smile))
                              Bezecny zaraz tu wparuje i zrobi z nami porządek, aż nam w pięty pójdzie smile
                              nie gniewaj się Bezecny, ot, zwykła głupawka nas dopadła smile
                              • anja_pl Re: Jest watek tzw Kto, kiedy, jak, tzn.przedstaw 19.05.05, 14:37
                                toż to juz prawie weekend...
                                i jak tu sie nie cieszyć?
                                • julka1800 Re: Jest watek tzw Kto, kiedy, jak, tzn.przedstaw 19.05.05, 14:43
                                  a jutro piątek i....

wspaniały ...obiecujący....poczatek weekendu

smile))
                                • bezecnymen Re: Jest watek tzw Kto, kiedy, jak, tzn.przedstaw 19.05.05, 14:45
                                  wcale sie nie gniewam..ubaw mam po pachy
                                  szkoda że mnie przy kompie nie było podczas zabawysmile
                                  swoją drogą nie wiedziałem, że takie yayca można z moim nickiem wyprawiać...nie
                                  omieszkam skorzystać big_grin
                                  • anja_pl Re: Jest watek tzw Kto, kiedy, jak, tzn.przedstaw 19.05.05, 15:26
                                    bezecnymen napisał:

>
                                    > omieszkam skorzystać big_grin

tylko najpierw te, no ... piersoi zdobądź big_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                                    • julka1800 Re: Jest watek tzw Kto, kiedy, jak, tzn.przedstaw 19.05.05, 15:35
                                      bezecnymen napisał:

"swoją drogą nie wiedziałem, że takie yayca można z moim nickiem wyprawiać"

wiedziales, wiedziales
                                      inaczej wybrałbys nick
                                      stateczny.marek
                                      • bezecnymen Re: Jest watek tzw Kto, kiedy, jak, tzn.przedstaw 19.05.05, 16:06
                                        big_grinDDDDDDDDDD
                                        albo:
                                        marek.sam
                                        marek 2001
                                        marco disco polo
                                        niewierny marek
                                        mam.wszystko
                                        ter.psycho.R
                                        • julka1800 Re: Jest watek tzw Kto, kiedy, jak, tzn.przedstaw 19.05.05, 16:55
                                          mam nadzieje ze wkrótce bedzie
                                          Marek.nie.sam
                                          smile)))

czego zycze wszystkim
              • bezecnymen Chcialbym 19.05.05, 14:37
                wyglądać jak
                Wolność wiodąca lud na barykadybig_grin
                • anja_pl Re: Chcialbym 19.05.05, 14:39
                  powaliła mnie wizja tego...
                  • bezecnymen Re: Chcialbym 19.05.05, 14:46
                    wiesz...ten obraz poruszył mnie ze wzgledu na tłum facetów podąrzających za oną
                    niekompletnie pozapinaną dziewoją tongue_out
                    • anybody1 Re: Chcialbym 19.05.05, 14:48
                      no wiesz... to już perwersja...? smile)
                      • bezecnymen Re: Chcialbym 19.05.05, 15:04
                        w pewnym sensie tak...co sie będzie działo jak on tłum dojdzie do celu za swoją
                        ponętną przewodniczką??
                        tongue_out
                    • anja_pl Re: Chcialbym 19.05.05, 15:29
                      chciałbys by faceci za Toba tak lecieli??
                      no cóż, ważne, aby kochać i być kochanym tongue_out
                      • anybody1 Re: Chcialbym 19.05.05, 15:36
                        może powinnyśmy Bezecnego uświadomić, co najprawdopodobniej stałoby się
                        potem ? smile
                        • anja_pl Re: Chcialbym 19.05.05, 15:48
                          popowiadać Mu o motylkach, kwiatkach i takic tam? big_grin
                          • bezecnymen Re: Chcialbym 19.05.05, 16:09
                            poproszę o pszczółkach
                            bzyk bzyk tongue_out
                            • anja_pl Re: Chcialbym 19.05.05, 16:15
                              przyjeżdżaj, sąsiad ma pasiekę tongue_out
                            • anybody1 Re: Chcialbym 19.05.05, 16:17
                              u pszczółek też jest jedna kobieta i gromada trutni (trutniów??) smile
                              • bezecnymen Re: Chcialbym 19.05.05, 19:22
                                ... i kiedy ciemno już
                                i wszyscy śpią
                                i dziadek śpi
                                babcia śpi
                                dziecko śpi!
                                zapylaj georginie smile
    • mama114 Re: Jest watek tzw Kto, kiedy, jak, tzn.przedstaw 26.05.05, 22:50
      Kilka dni po 30-tce, jeszcze żona (od ponad 2 lat w separacji), ale nade
      wszystko mama czteroletniego skarba smile
    • anuteczek Anuteczek:) 27.05.05, 20:07
      Ania, przed trzydziestką formalnie rozwód w lutym, obecnie daleko od kraju, od
      30 marca mama Maćka.Moja historia gdzieś wisi na forumsmile
      a.
      • singielka.w.zwiazku Przedstawiam się ;) 31.05.05, 13:38
        Nazywam się Ewa
        25 lat
        3 lata po ślubie kilka tyg przed ropzwodem
        jestem w związku ale jestem samotna.

pasjonatka egiptu i latania samolotami.
        uwielbiam tę ciszę po i hałas przed.
        jestem szalona i tyle

lubie pisywac na forum i gadac na gg
        • kornikuno Re: Przedstawiam się ;) 04.06.05, 23:15
          Jako " zalozycielka" tego watku podnoszewink
          PS
          pozdrawiam wszystkie osoby, ktore chcialy choc troche o sobie opowiedziec...
          Dzieki!
          I.
    • banetka Re: Jest watek tzw Kto, kiedy, jak, tzn.przedstaw 04.06.05, 23:48
      Beata wawa a z postow wnioskuje ze mimo nicku najstarsza smile))) z bardzo duzym
      optymizmem mimo wszystko a moze na przekor wszystkiemu smile)))
      Serdecznie Was pozdrawiam smile))))
      • kornikuno Re: Jest watek tzw Kto, kiedy, jak, tzn.przedstaw 05.06.05, 17:59
        I ja tez, serdecznie pozdrzwiam....
        A co do wieku, to nie wiem....
        Ale mysle, ze jestem ponad ....
        IzaBella
      • bezecnymen Re: Jest watek tzw Kto, kiedy, jak, tzn.przedstaw 05.06.05, 20:04
        czy najstarsza się okaże gdy sprawdzisz stary wątek mój z lutego pt. nic
        nadzwyczajnego tongue_out
        • kornikuno Re: Jest watek tzw Kto, kiedy, jak, tzn.przedstaw 05.06.05, 20:17
          Bezecnysmile)))
          dotarlam do Twojego watku...
          Niestetty z niego wynika, zem stara Babawink
          Ech!
          IzaBella
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka