canada12 14.06.07, 16:04 Uważajcie na protetyczkę Kaj. Poprzez źle wykonany aparat zniszczyła zęby mojemu dziecku. Mój sąsiad też miał przez nią problemy. Czy jest inny protetyk w Szprotawie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aangelina Re: uwaga na protetyka 19.06.07, 13:02 canada12 napisała: > Uważajcie na protetyczkę Kaj. Poprzez źle wykonany aparat zniszczyła zęby > mojemu dziecku. > Mój sąsiad też miał przez nią problemy. Czy jest inny protetyk w Szprotawie. Z tego co sie orjetuje pani Kaj nie ma jako takiego doglebnego wyksztalcenia w kierunku stomatologi jedynie chyba jkies podyplomowe studium z protetyki. Pozdrowienia Aangelina Odpowiedz Link Zgłoś
canada12 Re: uwaga na protetyka 19.06.07, 13:56 No tak, jest zwykłym technikiem po szkole policealnej, ale żeby było taniej można u niej zrobić żąbki omijając stomatologa. Cóż sami jesteśmy sobie winni, bo chytry dwa razy traci. Odpowiedz Link Zgłoś
aangelina Re: uwaga na protetyka 19.06.07, 14:08 canada12 napisała: > bo chytry dwa razy traci. Tak tez mowia Odpowiedz Link Zgłoś
bajerka11 Re: uwaga na protetyka 20.06.07, 16:46 A teraz p. Kaj rozbija małżeństwo młodej dziewczyny z dzieckiem, żony chłopaka, który u niej pracuje. Odpowiedz Link Zgłoś
aangelina Re: uwaga na protetyka 20.06.07, 18:30 Na cudzym nieszczesciu panna Kaj swojego szczescie nie zbuduje to jest pewne!! Odpowiedz Link Zgłoś