Dodaj do ulubionych

mamy dwulatków

24.11.05, 11:55
drogie mamy, czy znacie jakies miejsca w Lublinie, w ktorych dzieci ok 2
letnie moglyby spotykac sie, bawic, spiewac itp? moja znajoma w Warszawie nie
ma problemu z wyjsciem z takim wlasnie dzieckiem na zajecia wesolych nutek,
czy na j. ang. dla maluchow.
moje dziecko jeszcze co prawda nie mowi (22 m-ce), wiec na angielski troche
za wczesnie, ale przepada za rowiesnikami i potrzebuje kontaktu z nimi.
please, moze znacie jakies kluby osiedlowe, ktore organizuja podobne zajęcia?
Obserwuj wątek
    • msto05 Re: mamy dwulatków 27.11.05, 13:48
      Wątpię czy u nas jest coś takiego. Moja córeczka chodzi na basen i właśnie na
      angielski (ale ona gada jak najęta całymi zdaniami) i czasami odprowadza
      starszą siostrę do przedszkola i wtedy trochę bawi się z dziećmi.
      Pozdrawiam,
    • asiakliny Re: mamy dwulatków 27.11.05, 18:36
      rok temu na jesieni widziałam ogłoszenie na bibliotece w Głusku o przyjęciach na
      zajęcia dzieci od 2,5 r., ale bliższych szczegółów nie znam trzeba by się tam
      dopytać, może teraz też coś takiego organizują
      • mamaamati Re: mamy dwulatków 28.11.05, 14:27
        zajęcia w Głusku są juz nieaktualne.
        • anka771 Re: mamy dwulatków 30.11.05, 22:25
          Witam smile Są takie zajęcia w Lublinie podaje stronkę z informacją na ten temat
          www.logikon.pl/ W tamtym roku moja córcia chodziła także na "małe
          nutki" - zajęcia odbywały się przy kościele Św. Rodziny na ul. Jana Pawła II
          ale nie wiem czy one jeszcze istnieją. Pozdrawiam. Anka
          • msto05 Re: Do Anki771 01.12.05, 10:12
            I co, podobało wam się??? W jakim wieku była córeczka? Chętnie uczestniczyła w
            zajęciach?
          • setia Re: mamy dwulatków 01.12.05, 14:56
            Aniu, jestes boska!
            juz do nich pisze zeby dowiedziec sie o szczegoly.
            • anka771 Re: mamy dwulatków 01.12.05, 23:06
              Witam smile Moja córcia idąc na małe nutki miała skończone 1,5 roku. Uczestniczyła
              w zajęciach bardzo różnie - w zalezności od humoru smileZajęcia traktowałyśmy
              bardziej jako dobrą zabawę, a naszym podstawowym założeniem było to, aby Ola
              spotykała się z innymi dziećmi w podobnym wieku (nauka sama w sobie nie była
              dla nas aż tak bardzo istotna). Z perspektywy czasu uważam, że te zajęcia
              przyniosły nam więcej dobrego niż się spodziewałam. Wydaje mi się także, iż
              dzięki nim moja córcia w wieku 2,5 roku bez jakichkolwiek problemów
              adaptacyjnych poszła do przedszkola i nadal świetnie sobie w nim radzi.
              Pozdrawiam wszystkie emamy i napiszcie proszę czy wybrałyście jakieś zajęcia
              dla swoich maluszków i jak ona wam się podobają. Anka
            • msto05 Re: mamy dwulatków 02.12.05, 10:36
              Jak dowiesz się czegoś konkretnego - daj znać. Jesteśmy silnie zainteresowane.
              • setia Re: mamy dwulatków 02.12.05, 21:15
                znalazlam jeszcze dzisiaj zajecia dla dzieci w wieku 3-4 lata (ale bez
                problemow wezma i dwulatka) w domu kultury ABC na Czechowie (jest mi tam duzo
                blizej).
                ruszaja od grudnia w kazda srode g.16-17, platne 20 zl za m-c.
                • doroy1 do setii 03.12.05, 21:44
                  i co zapisalaś dziecko na te zajecia...??
                  jak one wygladaja..
                  powiem szczerze ze bardzo sie zastnawiam stad moje pytanie....
                  mieszkam na czechowie wiec rowniez mialabym w miare blisko...
                  prosze daj znac,czy sa jeszcze miejsca, i jak to wyglada w praktyce,
                  podrzwaiam
                  dorota
                  • doroy1 zapisalam 06.12.05, 08:53
                    zapisalam corcie na WESOLE NUTKI do LOGIKONU, dzikeuje za link
                    • setia Re: zapisalam 08.12.05, 10:11
                      ja tez zapisalam mala do Logikonu, bo po malo sympatycznej przygodzie w ABC
                      stracilam swoj sentyment (z czasow studenckich kiedy bywalam tam regularnie na
                      przegladach filmowych) do tego domu kultury. mam nadzieje, ze logikon podchodzi
                      do rzeczy bardziej profesjonalnie.
                      • lauracorciaasi super 01.01.06, 21:11
                        też się bardzo cieszę z tego linka, wprawdzie mieszkam w Kazimierzu, ale tu w
                        kolo nie ma kompletnie zadnych zajec dla takich maluchow. my sie niedawno
                        przeprowadzilismy i strasznie cierpimy na brak malych dzieci. moja corcia jest
                        bardzo towarzyska istota i czesto pyta o dzieci, a tu jest ich bardzo niewiele,
                        a tez za bardzo nie ma przestrzeni, zeby je poznac..

organizuje w styczniu w domu kultury bal karnawalowy, jamby ktoras z was byla
                        zainteresowana, zaprazam!
                        • mabak0 Re: super 02.01.06, 08:35
                          bal karnawałowy dla dzieci, czy dla dorosłych? W którym domu kultury?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka