sterretje12 28.04.10, 15:54 widze ze to forum bardzo kuleje i wiecej tu ogloszen niz pogawedek,porad itp. Czy jest jeszcze inne forum ktore mozecie polecic? gdzie zywiej odbywa sie klikanie:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pia.ed Re: forum kuleje ....... TAK 06.05.10, 13:57 Nie mieszkam w Holandii ale lubie wchodzic na rozne zagraniczne fora, bo jestem z natury ciekawa swiata. Zauwazylam, ze tutaj jest wiele zapytan, a zadnych odpowiedzi, a to ludzi zniecheca ... Co innego jest na forum niemieckiej Polonii, tam na kazde pytanie dostaje sie co najmniej kilka odpowiedzi, a jak jest ciekawe pytanie kogos nie z Niemiec, to sa dziesiatki odpowiedzi. Na "Serdecznie dziekuje" otrzymuje sie odpowiedz: "Przeciez po to tu jestesmy"! Wracajac do Twego pytania: jestem pewna ze istnieje tez inne forum dla mieszkajacych w Holandii, ale moze to byc forum tematyczne, np dla matek. Moze byc tez forum, ktore znajdziesz pod "Praca" albo "Turystyka", no i forum zamkniete a takie jest ciezko znalezc bez pomocy... bo moze nie figurowac w spisie. Pozdrawiam i zycze szczescia w szukaniu. Odpowiedz Link
pia.ed Polacy w Holandii - inne forum 06.05.10, 14:17 Najlepiej gdybys tu zostala i probowala forum rozruszac, ale jak Ci sie nie uda, to znalazlam inne forum, chyba jednak NIE tak samo leniwe jak to ;) bo sa dzisiejsze wpisy. www.niedziela.nl/forum/index.php?sid=6b3242ea7e40446ea13169ab9d48cdaa Wchodzilam kilkakrotnie na forum na ktorym w tej chwili pisze, i pewna osoba zawsze mi odpisywala, moze dlatego ze spotkalysmy sie juz innych forach, a "znajomym" nalezy odpisywac ... Odpowiedz Link
gr.st.germaine Re: Polacy w Holandii - inne forum 19.05.10, 13:26 na niedzieli strasznie cenzuruja Odpowiedz Link
vasteklant jest inne forum !!! 10.05.10, 11:39 forum.gazeta.pl/forum/f,25348,Holandia_Polska_bez_cenzury.html Odpowiedz Link
vasteklant Re: jest inne forum !!! 01.07.10, 16:14 forum.gazeta.pl/forum/f,25348,Holandia_Polska_bez_cenzury.html Odpowiedz Link
napolnoc Re: jest inne forum !!! 25.08.10, 22:49 Bo to forum to raczej tablice ogloszen przypomina, juz na forum matek w NL sie wiecej dzieje. Odpowiedz Link