flisvos Re: tylko sprawdzam 30.03.06, 14:39 sprawdzasz czy link ci dziala? to ma byc taka mala promocja naszego forum? moze wszystkie powinnysmy tak zrobic, na pewno jest jeszcze sporo dziewczyn ktore o nas nie wiedz,a tez potrzebuja pogadac Odpowiedz Link
annielika Re: tylko sprawdzam 30.03.06, 14:44 no dokladnie, sprawdzam czy sie dokleil. ale nie mam pojecia dlaczego pokazuje mi normaly adres, a nie np polki w grecji na czerwono. moze ktos wie co powinnam zrobic? tak inni swoje promuja, ja sie tez tutaj dostalam za sprawa milego duszka, ktory mi podpowiedzial, ze cos takiego istnieje... Odpowiedz Link
flisvos Re: tylko sprawdzam 30.03.06, 14:53 tak niech ktos napisze i bedziemy robic mala akcje promocyjna!! ja jestem za!!! Odpowiedz Link
bachula_gr Re: tylko sprawdzam 30.03.06, 15:25 >nie mam pojecia dlaczego pokazuje mi normaly adres, a nie np polki w grecji na czerwono. moze ktos wie co powinnam zrobic? Kurcze kiedys wiedzialam jak sie wpisuje takie "szyfry" zeby zostawalo tylko haslo a uaktywnilo linka. Zapytaj kogos kto takie cos ma w sygnaturce, na pewno Ci zdradza tajemnice. Odpowiedz Link
annielika Re: tylko sprawdzam 30.03.06, 15:54 moze teraz, sorki, ale chce zobaczyc czy bedzie dzialalo Odpowiedz Link
annielika Re: tylko sprawdzam 30.03.06, 15:55 eh, jednak nie dziala... nic to... bede dalej probowac... Odpowiedz Link
annielika Re: tylko sprawdzam 30.03.06, 15:57 yes yes yes! jak to nasz pan premier mawia!!!!! Odpowiedz Link
ana_mama_patrycji Re: tylko sprawdzam 30.03.06, 16:44 Brawo!!! Teraz zdradź jak to zrobiłaś!! Odpowiedz Link
annielika Re: tylko sprawdzam 30.03.06, 17:06 wpisalam <a href = "https://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=26121">Polki w Grecji</a> tylko, ze teraz by bylo wiadomo jak, zrobilam przerwe miedzy pierwszym znakiem rownosci czyli powinno byc href=" bez odstepow a nie href = " jak jest teraz. inaczej balam sie, ze bedzie widoczne tylko polki w grecji ok, mam nadzieje nie namotalam Odpowiedz Link
pawelek1911 Re: tylko sprawdzam 30.03.06, 19:20 rzeczywiście udało się-gratulacje Aga!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
tutanka Re: tylko sprawdzam 30.03.06, 23:42 no dobra, z tym wychodzi, ale probowalam zrobic to samo z innym linkiem i nic z tego Odpowiedz Link
ana_mama_patrycji Re: tylko sprawdzam 31.03.06, 14:35 No tak, Patrycji linka udało mi się wstawić a Polki w Grecji nie. Czy pójdą wogóle dwa linki?? A wiecie że jest forum, na którym można testować: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=1 Odpowiedz Link
annielika Re: tylko sprawdzam 30.03.06, 19:19 uuuu, suuuper pawelek1911... a ja dziewczyny caly dzien przed kompem! to straszne!! cale moje zycie towarzyskie jest ostatnio wirtualne! Odpowiedz Link
pawelek1911 Re: tylko sprawdzam 30.03.06, 19:24 ja wróciłam do domu przed chwilą i od razu również do kompa. czyżby to już uzależnienie? następne? Odpowiedz Link
annielika Re: tylko sprawdzam 30.03.06, 19:28 hahah, u mnie totalne uzaleznienie. jak nie-maz wraca do domu, to tez nie chce mi sie juz od komputera nawet odchodzic... eh... poza tym ciagle mam do pisania jakies prace na uniwerek, wiec i tak musze przed kompem siedziec, ale ostatnio to juz na calego... eh... ale w sumie dzieki temu forum nie czuje sie juz tutaj taka samotna. wczesniej caly czas marzylam, by poznac kogos w grecji, jakies kolezanki... a teraz prosze! jest forum! super! Odpowiedz Link
flisvos Re: tylko sprawdzam 30.03.06, 19:45 annelika super!!! zobacz dziala!!! wielkie dzieki!!! no to zaczynamy nasza akcje!!! pozdrowienia dla wszystkich polek w grecji Odpowiedz Link
annielika Re: tylko sprawdzam 30.03.06, 19:49 hehehe, ja juz zaczelam!! dzialamy dzialamy dziewczyny!!! Odpowiedz Link
sylwialew Re: tylko sprawdzam 01.04.06, 21:50 -- <a href="forum.gazeta.pl/forum/71,1 html? f=26121">Polki w Grecji</a> Odpowiedz Link
sylwialew Re: tylko sprawdzam 01.04.06, 21:53 jeszcze raz -- a href="http:://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=26121">Polki w Grecji</a> Odpowiedz Link
sylwialew Re: tylko sprawdzam 01.04.06, 21:56 caly czas cos zle robie buuuuuuuuuuuuuuuu -- Polki w Grecji Odpowiedz Link
sylwialew Re: tylko sprawdzam 01.04.06, 21:57 Huraaaaaaaaaaaaaaa tylko mam pytanie czy za kazdym razem jak wysylam posta to musze tak to wszystko pisac ?????????? Odpowiedz Link
annielika Re: tylko sprawdzam 01.04.06, 22:01 nie sylwia nie musisz, jesli to wpisalas w sygnaturki w moim forum pozdr. Odpowiedz Link
flisvos Re: tylko sprawdzam 01.04.06, 22:11 na samym dole masz cos takiego jak kolor forum i wiecej opcji, tam kliknij i wpisz w sygnaturke kod a on sam bedzie wyskakiwal jak tylko wklikasz opcje odpowiedz czy nowy watek pozdrawiam Odpowiedz Link
flisvos przykro mi ale.. 30.04.06, 22:36 po ostatnich ekscesach na forum jak na razie nie mam ochoty na "promocje" moze za kilka dnie mi przejdzie; jak wiadomo kobieta zmianna jest Odpowiedz Link
annielika Re: przykro mi ale.. 30.04.06, 22:40 a ja dalej bede promowala, teraz jest nawet bezpieczniej, bo zamkniete! swoja droga to nie pisuje znow tak duzo na innych forach, wiec nie ma problemu. a wy macie jeszcze inne jakies ulubione fora? moje to mlode mezatki, ksiazki, wegetarianie, cos w tym stylu pozdr. Odpowiedz Link
sylwialew Re: przykro mi ale.. 30.04.06, 22:43 Ja promuje a nich sobie czytaja A inne moje ulubione fora to edziecko, galeria potraw, mama cud Odpowiedz Link
flisvos pewnie mi sie odwidzi :) 30.04.06, 22:50 ja jeszcze zagladam na forum kuchnia, galeria potraw, wina, zdrowie kobiety, zwierzeta i wnetrza mieszkan wow! ale mi tego wyszlo, jakos dziwnie bo staram sie nie siedziec przed komuterem Odpowiedz Link
annielika Re: pewnie mi sie odwidzi :) 30.04.06, 22:52 ja sobie ciagle mowie, ze od dzisiaj mniej komputera, ale jakos tak... starania na nic... Odpowiedz Link
ana_mama_patrycji Re: tylko sprawdzam 01.05.06, 14:23 A ja promować nie będę i również przez tego........(trolla) wykasowałam również fotki mojej Patrycji z internetu. Nigdy nie wiadomo co to za.......( typ - łagodne określenia)i co mogłoby mu przyjść do głowy jeszcze głupiego. Odpowiedz Link
bachula_gr Re: tylko sprawdzam-zdjecia 01.05.06, 14:41 ana_mama_patrycji napisała: > wykasowałam również fotki mojej Patrycji z internetu. Z fotkami to w ogole jest sliski temat w internecie. Nawet ja nie pojawiaja sie jakies kretynskie komentarze to nigdy nie masz pewnosci kto i co z tymi zdjeciami dalej zrobil. Parwym klawiszem klikac potrafi kazdy, nie tylko trolle. Mozesz sobie zalozyc album na jakims serwerze, z haslem, a adres link'a udostepniac jedynie znajomym/rodzinie. Odpowiedz Link
nagare Re: tylko sprawdzam 08.11.06, 14:48 No to się udało - zobaczmy czy się uda przy bardzej skomplikownym podpisiku... Odpowiedz Link
annielika Re: tylko sprawdzam 27.11.06, 15:07 eh durna ja. ale teraz powinno zadzialac Odpowiedz Link
koxanaki Re: tylko sprawdzam 27.11.06, 15:14 A gdzie można poczytać o tym więcej? Co znaczy realna polityka prorodzinna? jak ma być roztaczana opieka nad samotnymi matkami? Jakie mechanizmy miałyby wyrównać płace mężczyzn i kobiet? Odpowiedz Link
annielika Re: tylko sprawdzam 27.11.06, 15:20 No jeszcze jedna proba, moze wyglada troche lepiej. Koxanaki, to sie dopiero rozkreca, wiec nie mam wiele info na ten temat. Ale ja jestem na "tak" dla prawie kazdej takiej akcji, z tego wzgledu, ze nawet jesli nie odzwierciedla idealnie mojego punktu widzenia swiata, ani nie rozwiazuje wszystkich bolaczek, to mimo wszystko zmierza ku polepszeniu sytuacji kobiet w Polsce Dlatego bede promowala ten pomysl Odpowiedz Link
annielika Re: tylko sprawdzam 27.11.06, 15:22 ehhh, sorki dziewczyny, najwyzej wykasujecie te moge proby. Odpowiedz Link
annielika Re: tylko sprawdzam 27.11.06, 15:24 hahaha, zaraz dobije do 5000 postow, heheheh. to taki prezent dla flisvos, ktora chce napisac 5555 posta, heheheh. Odpowiedz Link
annielika Re: tylko sprawdzam 27.11.06, 15:39 poddaje sie! gdzie tkwi blad? nagare tobie sie udalo zrobic taka mieszana sygnaturke, gdzie czesc jest na czarno, a czesc na czerwono. prosze, zerknij okiem fachowca na moje proby, gdzie tkwi blad? Odpowiedz Link
bachula_gr Re: tylko sprawdzam- czerwono-czarna 27.11.06, 15:52 Anniela, a co chcesz na czarno a co na czerwono. czerwono: czarno: Odpowiedz Link
annielika Re: tylko sprawdzam- czerwono-czarna 27.11.06, 16:19 wiec tak, na czarno pierwszy czlon czyli -> kobieta dorwala sie do pracy, potem na czerwono-> <a href="http://www.polskajestkobieta.org/index.htm">kobieta dorwie się do pieniędzy i władzy</a> a nastepnie znow na czarno -> i świat musi zmienić swoje oblicze - I.Krzywicka i niby wszystko dobrze wpisuje, nawet raz mi sie udalo to w miare dobrze wyswietlic, ale poprawilam w jednym miejscu spacje i od tamtej pory nic mi nie wychodzi... Odpowiedz Link
annielika Re: tylko sprawdzam- czerwono-czarna 27.11.06, 16:25 no wiecie co, na testowym mi wyszlo, wiec moze i tutaj... Odpowiedz Link
annielika Re: tylko sprawdzam- czerwono-czarna 27.11.06, 16:25 no to jednak ten geniusz we mnie wciaz istnieje!!! jipppi!!! Odpowiedz Link
bachula_gr Re: tylko sprawdzam- czerwono-czarna 27.11.06, 17:46 Trening czyni mistrzem. Brawo Anniela! A nam w miedzyczasie walnal prad w calej wsi wiec mialam przymusowy odwyk od netu. Odpowiedz Link
nagare Re: tylko sprawdzam 27.11.06, 20:52 Annielika - gdyby nie Flisvos to bym chyba zaczęła tupać ze złości na tą sygnaturkę, co się nie chciała "zamontować" )) mimo moich wysiłków. Chociaż chyba nie do końca z nią jest ok, bo powinna się tak samo wklejać w poczcie jak piszę maila - a tymczasem w mailu nie działa. Ale jest widoczna na postach więc "dobrze jest, nie trza psuć". Widać sygnaturki żyją własnym życiem. Odpowiedz Link
annielika Re: tylko sprawdzam 27.11.06, 21:01 hehe, no mojej sie czasem pojawial tylko poczatek! tez nie wiem dlaczego. poza tym i tak nie wyglada do konca, jak bym chciala, ale ide za przykladem dobrze jest nie trza psuc i niech tak juz zostanie. no do czasu przynajmniej jak sie znudze i wstapi we mnie nowa cierpliwosc by ja ulepszac. ale do tego czasu... Odpowiedz Link
annielika Re: tylko sprawdzam 25.01.07, 14:22 hehhehe, no tak sie zastanawialam, kto taki dokopal sie do tego watku, hhihhi, swietna ta twoja nowa sygnaturka Odpowiedz Link
bachula_gr Re: tylko sprawdzam 26.01.07, 13:16 nagare napisała: > Niektóre Polki w Polsce, a niektóre Polki w Grecji Ekstra haslo, gratuluje. Moze powinnas zostac copywriter'ka? Odpowiedz Link
nagare Re: tylko sprawdzam 26.01.07, 15:08 =) Dzięki Bachula. Jak się życie nie chce dostosować do sygnaturki to trzeba sygnaturkę dostosować do życia )) Odpowiedz Link