Dodaj do ulubionych

tylko sprawdzam

30.03.06, 13:28

Obserwuj wątek
    • annielika Re: tylko sprawdzam 30.03.06, 13:29

• flisvos Re: tylko sprawdzam 30.03.06, 14:39
      sprawdzasz czy link ci dziala? to ma byc taka mala promocja naszego forum? moze
      wszystkie powinnysmy tak zrobic, na pewno jest jeszcze sporo dziewczyn ktore o
      nas nie wiedz,a tez potrzebuja pogadac smile
      • annielika Re: tylko sprawdzam 30.03.06, 14:44
        no dokladnie, sprawdzam czy sie dokleil. ale nie mam pojecia dlaczego pokazuje
        mi normaly adres, a nie np polki w grecji na czerwono. moze ktos wie co powinnam
        zrobic? tak inni swoje promuja, ja sie tez tutaj dostalam za sprawa milego
        duszka, ktory mi podpowiedzial, ze cos takiego istnieje... smile
        • flisvos Re: tylko sprawdzam 30.03.06, 14:53
          tak niech ktos napisze i bedziemy robic mala akcje promocyjna!! ja jestem za!!!
        • bachula_gr Re: tylko sprawdzam 30.03.06, 15:25
          >nie mam pojecia dlaczego pokazuje mi normaly adres, a nie np polki w grecji na
          czerwono. moze ktos wie co powinnam zrobic?

Kurcze kiedys wiedzialam jak sie wpisuje takie "szyfry" zeby zostawalo tylko
          haslo a uaktywnilo linka. Zapytaj kogos kto takie cos ma w sygnaturce, na pewno
          Ci zdradza tajemnice.
    • annielika Re: tylko sprawdzam 30.03.06, 15:51
      Moze teraz zadziala
    • annielika Re: tylko sprawdzam 30.03.06, 15:54
      moze teraz, sorki, ale chce zobaczyc czy bedzie dzialalo
    • annielika Re: tylko sprawdzam 30.03.06, 15:55
      eh, jednak nie dziala... nic to... bede dalej probowac...
    • annielika Re: tylko sprawdzam 30.03.06, 15:57

• annielika Re: tylko sprawdzam 30.03.06, 15:57
        yes yes yes! jak to nasz pan premier mawia!!!!!
        • ana_mama_patrycji Re: tylko sprawdzam 30.03.06, 16:44
          Brawo!!! Teraz zdradź jak to zrobiłaś!!
          • annielika Re: tylko sprawdzam 30.03.06, 17:06
            wpisalam

<a href = "https://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=26121">Polki w Grecji</a>

tylko, ze teraz by bylo wiadomo jak, zrobilam przerwe miedzy pierwszym znakiem
            rownosci czyli powinno byc href=" bez odstepow a nie href = " jak jest teraz.
            inaczej balam sie, ze bedzie widoczne tylko polki w grecji

ok, mam nadzieje nie namotalam
            • pawelek1911 Re: tylko sprawdzam 30.03.06, 19:18
              udało się?
            • pawelek1911 Re: tylko sprawdzam 30.03.06, 19:20
              rzeczywiście udało się-gratulacje Aga!!!!!!!!!!!!!!
            • tutanka Re: tylko sprawdzam 30.03.06, 23:32
              Polki w Grecji

• tutanka Re: tylko sprawdzam 30.03.06, 23:42
                no dobra, z tym wychodzi, ale probowalam zrobic to samo z innym linkiem i nic z
                tegosad
                • flisvos Re: tylko sprawdzam 31.03.06, 00:00
                  bo to koniecznie musi byc nasza reklama wink
            • ana_mama_patrycji Re: tylko sprawdzam 31.03.06, 14:30

• ana_mama_patrycji Re: tylko sprawdzam 31.03.06, 14:35
                No tak, Patrycji linka udało mi się wstawić a Polki w Grecji nie. Czy pójdą
                wogóle dwa linki??
                A wiecie że jest forum, na którym można testować:
                forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=1
    • pawelek1911 Re: tylko sprawdzam 30.03.06, 19:17

• annielika Re: tylko sprawdzam 30.03.06, 19:19
        uuuu, suuuper pawelek1911... a ja dziewczyny caly dzien przed kompem! to
        straszne!! cale moje zycie towarzyskie jest ostatnio wirtualne!
        • pawelek1911 Re: tylko sprawdzam 30.03.06, 19:24
          ja wróciłam do domu przed chwilą i od razu również do kompa.
          czyżby to już uzależnienie?
          następne?
          • annielika Re: tylko sprawdzam 30.03.06, 19:28
            hahah, u mnie totalne uzaleznienie. jak nie-maz wraca do domu, to tez nie chce
            mi sie juz od komputera nawet odchodzic... eh... poza tym ciagle mam do pisania
            jakies prace na uniwerek, wiec i tak musze przed kompem siedziec, ale ostatnio
            to juz na calego... eh... ale w sumie dzieki temu forum nie czuje sie juz tutaj
            taka samotna. wczesniej caly czas marzylam, by poznac kogos w grecji, jakies
            kolezanki... a teraz prosze! jest forum! super!
    • flisvos Re: tylko sprawdzam 30.03.06, 19:43
      to teraz ja sprawdzam
      • flisvos Re: tylko sprawdzam 30.03.06, 19:45
        annelika super!!! zobacz dziala!!! wielkie dzieki!!! no to zaczynamy nasza
        akcje!!! pozdrowienia dla wszystkich polek w grecji
        • annielika Re: tylko sprawdzam 30.03.06, 19:49
          hehehe, ja juz zaczelam!! dzialamy dzialamy dziewczyny!!!
    • ana_mama_patrycji Re: tylko sprawdzam 31.03.06, 14:38
      Chyba się uda
    • sylwialew Re: tylko sprawdzam 01.04.06, 21:50
      --
      <a href="forum.gazeta.pl/forum/71,1 html? f=26121">Polki w Grecji</a>
    • sylwialew Re: tylko sprawdzam 01.04.06, 21:53
      jeszcze raz
      --
      a href="http:://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=26121">Polki w Grecji</a>
    • sylwialew Re: tylko sprawdzam 01.04.06, 21:56
      caly czas cos zle robie buuuuuuuuuuuuuuuu
      --
      Polki w Grecji
    • sylwialew Re: tylko sprawdzam 01.04.06, 21:57
      Huraaaaaaaaaaaaaaa tylko mam pytanie czy za kazdym razem jak wysylam posta to
      musze tak to wszystko pisac ??????????
      • annielika Re: tylko sprawdzam 01.04.06, 22:01
        nie sylwia nie musisz, jesli to wpisalas w sygnaturki w moim forumsmile

pozdr.
    • flisvos Re: tylko sprawdzam 01.04.06, 22:11
      na samym dole masz cos takiego jak kolor forum i wiecej opcji, tam kliknij i
      wpisz w sygnaturke kod a on sam bedzie wyskakiwal jak tylko wklikasz opcje
      odpowiedz czy nowy watek
      pozdrawiam
    • sylwialew Re: tylko sprawdzam 01.04.06, 23:14
    • sylwialew Re: tylko sprawdzam 01.04.06, 23:19
      Wpisalam i co nic mi nie wyszlo sad
    • flisvos przykro mi ale.. 30.04.06, 22:36
      po ostatnich ekscesach na forum jak na razie nie mam ochoty na "promocje"
      moze za kilka dnie mi przejdzie; jak wiadomo kobieta zmianna jest smile
      • annielika Re: przykro mi ale.. 30.04.06, 22:40
        a ja dalej bede promowala, teraz jest nawet bezpieczniej, bo zamknietesmile! swoja
        droga to nie pisuje znow tak duzo na innych forach, wiec nie ma problemu. a wy
        macie jeszcze inne jakies ulubione fora? moje to mlode mezatki, ksiazki,
        wegetarianie, cos w tym stylusmile

pozdr.
        • sylwialew Re: przykro mi ale.. 30.04.06, 22:43
          Ja promuje a nich sobie czytaja wink A inne moje ulubione fora to edziecko,
          galeria potraw, mama cud
        • sylwialew niech a nie nich !!!!!! 30.04.06, 22:44

• flisvos pewnie mi sie odwidzi :) 30.04.06, 22:50
          ja jeszcze zagladam na forum kuchnia, galeria potraw, wina, zdrowie kobiety,
          zwierzeta i wnetrza mieszkan
          wow! ale mi tego wyszlo, jakos dziwnie bo staram sie nie siedziec przed
          komuteremsmile
          • annielika Re: pewnie mi sie odwidzi :) 30.04.06, 22:52
            ja sobie ciagle mowie, ze od dzisiaj mniej komputera, ale jakos tak... starania
            na nic...
    • ana_mama_patrycji Re: tylko sprawdzam 01.05.06, 14:23
      A ja promować nie będę i również przez tego........(trolla) wykasowałam również
      fotki mojej Patrycji z internetu. Nigdy nie wiadomo co to za.......( typ -
      łagodne określenia)i co mogłoby mu przyjść do głowy jeszcze głupiego.
      • bachula_gr Re: tylko sprawdzam-zdjecia 01.05.06, 14:41
        ana_mama_patrycji napisała:
        > wykasowałam również fotki mojej Patrycji z internetu.

Z fotkami to w ogole jest sliski temat w internecie. Nawet ja nie pojawiaja sie
        jakies kretynskie komentarze to nigdy nie masz pewnosci kto i co z tymi
        zdjeciami dalej zrobil. Parwym klawiszem klikac potrafi kazdy, nie tylko trolle.
        Mozesz sobie zalozyc album na jakims serwerze, z haslem, a adres link'a
        udostepniac jedynie znajomym/rodzinie.
    • jeta0 Re: tylko sprawdzam 10.10.06, 11:32

• nagare Re: tylko sprawdzam 08.11.06, 14:44
      • nagare Re: tylko sprawdzam 08.11.06, 14:48
        No to się udało - zobaczmy czy się uda przy bardzej skomplikownym podpisiku...
    • koxanaki Re: tylko sprawdzam 08.11.06, 15:36
      i co?
      • koxanaki Re: tylko sprawdzam 08.11.06, 15:39
        a teraz?
        • koxanaki Re: tylko sprawdzam 08.11.06, 15:42
          flisvos ja to robie dla Ciebie wink
          • flisvos Re: tylko sprawdzam 08.11.06, 16:23
            och jak dla mnie to bardzoooo dziekujesmile)))
            • nagare Re: tylko sprawdzam 08.11.06, 16:54
              Flisvos to jest Master of the Sygnaturka wink
              • annielika Re: tylko sprawdzam 27.11.06, 14:58

• annielika Re: tylko sprawdzam 27.11.06, 15:06
                  No teraz znalazlam lepszewink
                  • annielika Re: tylko sprawdzam 27.11.06, 15:07
                    eh durna ja. ale teraz powinno zadzialac
                    • annielika Re: tylko sprawdzam 27.11.06, 15:09
                      no, teraz moze nie utnie...
                      • annielika Re: tylko sprawdzam 27.11.06, 15:11

• koxanaki Re: tylko sprawdzam 27.11.06, 15:14
                          A gdzie można poczytać o tym więcej? Co znaczy realna polityka prorodzinna? jak
                          ma być roztaczana opieka nad samotnymi matkami? Jakie mechanizmy miałyby
                          wyrównać płace mężczyzn i kobiet?
                          • annielika Re: tylko sprawdzam 27.11.06, 15:20
                            No jeszcze jedna proba, moze wyglada troche lepiej.

Koxanaki, to sie dopiero rozkreca, wiec nie mam wiele info na ten temat. Ale ja
                            jestem na "tak" dla prawie kazdej takiej akcji, z tego wzgledu, ze nawet jesli
                            nie odzwierciedla idealnie mojego punktu widzenia swiata, ani nie rozwiazuje
                            wszystkich bolaczek, to mimo wszystko zmierza ku polepszeniu sytuacji kobiet w
                            Polscesmile Dlatego bede promowala ten pomyslsmile
                            • annielika Re: tylko sprawdzam 27.11.06, 15:22
                              ehhh, sorki dziewczyny, najwyzej wykasujecie te moge proby.
                              • annielika Re: tylko sprawdzam 27.11.06, 15:24
                                hahaha, zaraz dobije do 5000 postow, heheheh. to taki prezent dla flisvos, ktora
                                chce napisac 5555 posta, heheheh.
                                • annielika Re: tylko sprawdzam 27.11.06, 15:28

• annielika Re: tylko sprawdzam 27.11.06, 15:31

• annielika Re: tylko sprawdzam 27.11.06, 15:33

• annielika Re: tylko sprawdzam 27.11.06, 15:37

• annielika Re: tylko sprawdzam 27.11.06, 15:39
                                          poddaje sie! gdzie tkwi blad? nagare tobie sie udalo zrobic taka mieszana
                                          sygnaturke, gdzie czesc jest na czarno, a czesc na czerwono. prosze, zerknij
                                          okiem fachowca na moje proby, gdzie tkwi blad?
                                          • bachula_gr Re: tylko sprawdzam- czerwono-czarna 27.11.06, 15:52
                                            Anniela, a co chcesz na czarno a co na czerwono.
                                            czerwono:
                                            czarno:
                                            • annielika Re: tylko sprawdzam- czerwono-czarna 27.11.06, 16:19
                                              smile

wiec tak, na czarno pierwszy czlon czyli -> kobieta dorwala sie do pracy,

potem na czerwono-> <a
                                              href="http://www.polskajestkobieta.org/index.htm">kobieta dorwie się do
                                              pieniędzy i władzy</a>

a nastepnie znow na czarno -> i świat musi zmienić swoje oblicze - I.Krzywicka

i niby wszystko dobrze wpisuje, nawet raz mi sie udalo to w miare dobrze
                                              wyswietlic, ale poprawilam w jednym miejscu spacje i od tamtej pory nic mi nie
                                              wychodzi...
                                              • annielika Re: tylko sprawdzam- czerwono-czarna 27.11.06, 16:25
                                                no wiecie co, na testowym mi wyszlo, wiec moze i tutaj...
                                                • annielika Re: tylko sprawdzam- czerwono-czarna 27.11.06, 16:25
                                                  no to jednak ten geniusz we mnie wciaz istnieje!!! jipppi!!!
                                                  • bachula_gr Re: tylko sprawdzam- czerwono-czarna 27.11.06, 17:46
                                                    Trening czyni mistrzem. Brawo Anniela!
                                                    A nam w miedzyczasie walnal prad w calej wsi wiec mialam przymusowy odwyk od
                                                    netu.
                                          • nagare Re: tylko sprawdzam 27.11.06, 20:52
                                            Annielika - gdyby nie Flisvos to bym chyba zaczęła tupać ze złości na tą
                                            sygnaturkę, co się nie chciała "zamontować" wink)) mimo moich wysiłków.
                                            Chociaż chyba nie do końca z nią jest ok, bo powinna się tak samo wklejać w
                                            poczcie jak piszę maila - a tymczasem w mailu nie działa. Ale jest widoczna na
                                            postach więc "dobrze jest, nie trza psuć". Widać sygnaturki żyją własnym życiem.
                                            • annielika Re: tylko sprawdzam 27.11.06, 21:01
                                              hehe, no mojej sie czasem pojawial tylko poczatek! tez nie wiem dlaczego. poza
                                              tym i tak nie wyglada do konca, jak bym chciala, ale ide za przykladem dobrze
                                              jest nie trza psuc i niech tak juz zostanie. no do czasu przynajmniej jak sie
                                              znudze i wstapi we mnie nowa cierpliwosc by ja ulepszac. ale do tego czasu...
                                            • nagare Re: tylko sprawdzam 25.01.07, 14:16
                                              dawno nie zmieniałam sygnaturki wink
                                              • annielika Re: tylko sprawdzam 25.01.07, 14:22
                                                hehhehe, no tak sie zastanawialam, kto taki dokopal sie do tego watku, hhihhi,
                                                swietna ta twoja nowa sygnaturkasmile
                                              • bachula_gr Re: tylko sprawdzam 26.01.07, 13:16
                                                nagare napisała:
                                                > Niektóre Polki w Polsce, a niektóre Polki w Grecji

Ekstra haslo, gratuluje. Moze powinnas zostac copywriter'ka? wink
                                                • nagare Re: tylko sprawdzam 26.01.07, 15:08
                                                  =) Dzięki Bachula.
                                                  Jak się życie nie chce dostosować do sygnaturki to trzeba sygnaturkę dostosować
                                                  do życia smile))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka