Dodaj do ulubionych

Proszę o pomoc

24.10.10, 19:22
Witam,

chciałabym prosić Was o pomoc. Jeśli mieszkasz w Eindhoven lub okolicach, wyjechałeś/aś w celach zarobkowych i byłbyś/byłabyś w stanie wypełnić 10-minutową ankietę to strasznie proszę o kontakt.

Jestem studentką i staram się dorobić do stypendium.

Proszę o kontakt mailowy - ja jestem w stanie podjechać w dowolnie wybranym terminie.
burakino@gazeta.pl

Pozdrawiam i dziękuję,
Ania
Obserwuj wątek
    • mysza_33 prosimy o szczegoly 24.10.10, 21:20
      Lepiej napisz coś więcej. Po tak skrótowym poście i żadnej informacji o sobie, wątpię, by ktoś się do Ciebie odezwał. Spróbuj może ludzi czymś bardziej przekonać do siebie i tego co robisz, czego potrzebujesz. Hm?

Mysza
    • burakino Re: Proszę o pomoc 09.11.10, 12:08
      Witam,

ankieta skierowana jest do osób, które wyjechały do Holandii (mój rejon to okolice Eindhoven) w celach zarobkowych. Tzn. zrezygnowały zdecydowały tutaj rozwijać się zawodowo opuszczając tym samym Polskę. Ankieta ma na celu zebranie danych na temat przyzwyczajeń Polaków za granicami kraju oraz warunków zatrudnienia na terenie Holandii, Wielkiej Brytanii, Irlandii oraz Niemiec.
      Ankieta trwa około 10-minut i jest anonimowa, natomiast w celu sprawdzenia mojej pracy będę prosiła Państwa o numer telefon, który jednak nie będzie przetrzymywany dłużej niż na czas skontrolowania mojej pracy. Numer telefonu nie będzie również powiązany z Państwa odpowiedziami w ankiecie - pytania mogą jedynie dotyczyć Państwa wieku oraz sektora pracy, którym Państwo pracują (chyba, że nie mają Państwo obecnie pracy).
      Bardzo proszę o pomoc. Wszelkich dodatkowych informacji udzielę drogą mailową bądź telefoniczną.

Pozdrawiam i dziękuję,
      Ania

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka