a.polonia 27.09.04, 14:04 www.lux-nijmegen.nl/index-frame.html Czy ktos z Was sie wybiera? Ja mam bliziutko, wiec pewnie na cos sie wybiore, dajcie znac, jesli ktos ma ochote obejrzec Polski film, moze jakas kaffka przed seansem? ;-) Pozdrawiam Pola Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nesla Re: Polskie filmy w Nijmegen 27.09.04, 14:21 Wlasnie sie zastanawiam czy sie wybrac z kolezanka i naszymi polowkami. A.polonia, powiedz jak to jest zorganizowane, mozna pojsc na jakis jeden wybrany film? Szczerze mowiac te tytuly sa mi nieznane, nie wiem wiec ktory warto obejrzec... Czy trzeba rezerwowac bilety? Odpowiedz Link
dutchman Re: Polskie filmy w Nijmegen 27.09.04, 15:27 A jak nie, to potem w Hadze od bodajze 13 do 17 pazdziernika. pozdrowienia dutchman Odpowiedz Link
a.polonia Re: Polskie filmy w Nijmegen 27.09.04, 17:24 Mozna pojsc na jeden wybrany film, ale nie wiem jak to jest z rezerwacja, dowiem sie i wrzuce tu info. Dutchman, czy w Hadze jest to dokladnie to samo, tzn beda wyswietlac te same filmy? Ja tez nie znam tych filmow, ale na pewno na ktorys (ktores?) z nich sie wybiore. Pzdr P. Odpowiedz Link
dutchman Re: Polskie filmy w Nijmegen 28.09.04, 18:49 Nie wiem Apolonio na 100% czy beda te same filmy, trzeba by skontaktowac sie z organizatorka tej imprezy, a jest to www.xs4all.nl/~dziewon/pola/scp_info.htm badz tez z Pania Zofia Schroten-Czerniejewicz Prof. Wentlaan 28, 3571 GC Utrecht Nederland Numer telefonu i faxu: tel.+31 30 2718296 fax.+31 30 2719613 email: scenapolska@planet.nl Ja wiem ze ma byc w tym roku sporo z poczatkowej mniej znanej tworczosci Krzysztofa Kieslowskiego. najlepsze pozdrowienia dutchman Odpowiedz Link
aneste Re: Polskie filmy w Nijmegen 27.09.04, 21:26 Znam film "Aniol w Krakowie" bo tez jestem z Krakowa :)Ale moge ten film z czystym sumieniem polecic.Pzdr Odpowiedz Link
moore_ash Re: Polskie filmy w Nijmegen 03.10.04, 12:42 aneste napisał: > Znam film "Aniol w Krakowie" bo tez jestem z Krakowa :)Ale moge ten film z > czystym sumieniem polecic.Pzdr rowniez. mnie sie rowniez podobal. pozdr. tb Odpowiedz Link
rita78 Re: Polskie filmy w Nijmegen 27.09.04, 22:47 widziałam ze beda grac "Bellisima"- polecam goraco i koniecznie:) "Zmruz oczy" z zamachowskim takze - piekne kino artystyczne:)))) ze znakomita muzyka i obrazami Odpowiedz Link
a.polonia Zarezerwowalam.... 02.10.04, 21:01 bilety na piatkowego "Aniola w Krakowie" oraz w niedziele na "Zmruz oczy" jesli chodzi o drugi tytul to jestem pelna obaw, bo gra M.Foremniak, a za nia nie przepadam, no, ale zobaczymy rezerwacja pod numerem 09005894636 lub mailem na stronie www.belbios.nl/ Ciekawa jestem, czy ktos sie zdecydowal? Pozdrawiam Pola Odpowiedz Link
marialudwika Re: Zarezerwowalam.... 02.10.04, 22:33 "Aniola" chetnie bym obejrzala,duzo czytalam o tym filmie.Co do Foremniak to jej nie znosze.Nie lubie tez A.Zmijewskiego. ml Odpowiedz Link
marialudwika Re: Zarezerwowalam.... 02.10.04, 22:35 Wim,ze on tam nie gra,ale to tak,przy okazji:) ml Odpowiedz Link
rita78 Re: Zarezerwowalam.... 07.10.04, 19:54 marialudwika napisała: > Wim,ze on tam nie gra,ale to tak,przy okazji:) > ml Foremniak i zamachowski graja w Zmruz oczy.Mimo niechceci do foremniak film polecam jesli ktos lubi kino artystyczne i cieple.... Odpowiedz Link
nesla Re: Zarezerwowalam.... 03.10.04, 10:39 kolezanka zarezerwowala na jakies filmy ktore graja w sobote (nie wiem ktore), ale nie wiem jeszcze czy sie zdolam dotoczyc do przyszlego tygodnia, jak nie urodze i bede sie czuc ok to sie wybieramy : ja, moja kumpela i nasi mezowie ;-) Odpowiedz Link
moore_ash Re: Polskie filmy w Nijmegen 07.10.04, 19:41 polecam "pogode na jutro". bylem na nim gdzies na poczatku tego roku w hadze. stuhr jak zwykle mistrzostwo. a mlody tez nie gorszy:) pozdr. tb Odpowiedz Link
a.polonia Re: Polskie filmy w Nijmegen 08.10.04, 10:08 Nikt sie nie zdecydowal? Chcialabym pojsc na "Pogode na jutro", ale jest w sobote, a ja wtedy babysittinguje u znajomych ;-) Odpowiedz Link
beba3 Re: Polskie filmy w Nijmegen 08.10.04, 13:44 a.polonia napisała: a ja wtedy > babysittinguje u znajomych ;-) Ja robie to 7 dni w tygodniu a do tego szofer wielce zjety jest. Niestey nie pojade. pozd Odpowiedz Link
beba3 Re: Polskie filmy w Nijmegen 08.10.04, 21:28 nesla napisała: > Jak to NIKT? A ja to NIKT??? No nie, nie oczywiscie! Myslalam ze rodzisz albo jest juz po i jestes baaardzo zajeta. Idz, idz do kina bo nie wiadomo kiedy nadarzy sie kolejna okazja. ;-D Jak sie czujesz? pozd Odpowiedz Link
nesla Re: Polskie filmy w Nijmegen 10.10.04, 19:23 ja nie do ciebie, beba, tylko do apolonii !! :-))) A film bardzo mi sie podobal, w koncu wybralam sie tylko na Pogode na jutro ze Stuhrem, moge z czystym sumieniem polecic fanom obu pokolen Stuhrow Odpowiedz Link
a.polonia Re: Polskie filmy w Nijmegen 11.10.04, 16:40 Oczywiscie,ze KTOS, neslo ;-))))) chodzilo mi o te filmy, na ktore ja sie wybieralam, zapomnialam dodac ;-) "Zmruz oczy" - cudo, piekne zdjecia, polecam!! Odpowiedz Link