madzianapi 01.09.05, 12:52 o wydarzeniach kulruralnych w Groningen?? Nie znalazlam odpowiedniej strony www, ale moze to wina niedoskonalej (jeszcze, mam nadzieje)znajomosci jezyka. Wiem o gazetce, ale...gdzie jeszcze????pozdro! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
widmowolnosci Re: Groningen, gdzie znajde info o... 01.09.05, 15:35 Wyszukalem Ci kilkadziesiat adresow , niestety cos mnie zablokowalo i wszystko przepadlo. zaraz zrobie to jeszcze raz. Pozdrowienia. Odpowiedz Link
widmowolnosci Re: Groningen, Teatry.. 01.09.05, 15:54 www.grand-theatre.nl/ www.utgroningen.nl/ www.de-oosterpoort.nl/ www.detweedames.nl/DE_TWEE_DAMES.htm www.vera-groningen.nl/ www.simplon.nl/ www.martiniplaza.nl/ Odpowiedz Link
madzianapi Re: Groningen, Teatry.. 01.09.05, 16:44 dzieki serdeczneeee!! Nareszcie bede mogla sie "ukulturalnic"...;) !! Dzieki:) Odpowiedz Link
widmowolnosci Re: Groningen,Kina,Filmy,Info 01.09.05, 20:51 groningen.filmladder.nl/ www.zoem.tk/ www.pathe.nl/home.asp www.bioswolff.nl/groningen-camera.asp?cinemaID=71 www.bios.nl/ Odpowiedz Link
widmowolnosci Re: Groningen,Galerie 01.09.05, 20:56 www.kunstencentrum.nl/ www.grafischcentrumgroningen.nl/ www.groningenmist.nl/ www.alianbrouwer.nl/ www.dettetendoeschate.nl/ home.hetnet.nl/~jokelangendorff/ www.jeanetbergsma.nl/ www.haren.nl/html/bestuur/ckc/inleiding.htm Odpowiedz Link
widmowolnosci Re: Groningen, Muzea 01.09.05, 20:59 www.groningermuseum.nl/index.php?id=500 www.noordelijkscheepvaartmuseum.nl/ www.rug.nl/museum/index www.museumserver.nl/nederland/groninge/index2.html Odpowiedz Link
widmowolnosci Re: Groningen, gdzie znajde info o... 01.09.05, 21:11 www.thepalace.nl/index.html www.testphp.org/daan/partybase/index.html www.de-troubadour.nl/ dla geyow: www.de-troubadour.nl/ Odpowiedz Link
widmowolnosci Re: Groningen, Dyskoteki to to powyzej. 01.09.05, 21:13 Niestety wylogowywuja mnie.DDDefinitywnie znowu podpadlem. W niedziele po sumie bede sie chlastal w zwiazku z tym.U gory dyskoteki.Serdecznie Pozdrawiam.Widmo Odpowiedz Link
estera_ja Re: Groningen, Dyskoteki to to powyzej. 04.09.05, 00:39 pozwolicie ze i ja skorzystam? bardzo mi sie przyda troche kultury,a do Groningen rzut beretem:) Pozdrawiam. Odpowiedz Link
madzianapi Re: Groningen, Dyskoteki to to powyzej. 05.09.05, 12:26 nie ma sprawy! a gdzie mieszkasz, jesli mozna wiedziec?? okolice piekne, nie ma dwoch zdan, co nie?! pozdro:) Odpowiedz Link
estera_ja Re: Groningen, Dyskoteki to to powyzej. 08.09.05, 21:08 Hej! Mieszkam w malej wiosce,Spier,przy stacji Beilen.Nikt na calym swiecie nie wie gdzie to jest,straszna dziura! Okolice,owszem,piekne,nie ma co! Tylko troche monotonne i mysle ze w centrum bywa ciekawiej.Jednak Groningen jest swietnym miasteczkiem! Czy ty mieszkasz w samym G.?Pozdrawiam serdecznie! Odpowiedz Link
widmowolnosci Re: Groningen, Dyskoteki to to powyzej. 08.09.05, 22:19 Kurcze przejezdzalem kilka dni temu przez to Spier Beilen , razem z zona. Odpowiedz Link
estera_ja Re: Groningen, Dyskoteki to to powyzej. 08.09.05, 22:49 prawda ze widoki za oknem piekne? lasy,pola,konie,krowy,lasy...:))) nie ma spokojniejszego miejsca na swiecie:) Odpowiedz Link
madzianapi Re: Groningen, Dyskoteki to to powyzej. 11.09.05, 15:11 Czesc! ja wioski nie znam, mieszkam w miescie stricte! Ktos napisal o warsztatach w Muzeum Grafiki...swietny pomysl!! Choc nie wiem jak bardzo trzeba byc zaawansowanym w jezyku?!? hmm... Ale losy ludzkie kto i dlaczego tu przyjechal to tez ciekawe, prawda?? jak to sie stalo, zescie sie tu wlasnie pojawili??? :) Odpowiedz Link
kachnab Re: Groningen, gdzie znajde info o... 11.09.05, 14:04 Hej! Przeczytalam Groningen! Mieszkam w okolicy. Wprawdzie nie mam zbyt wiele czasu na ukulturalnianie sie, ale moze skorzystam z podanych linkow. Od czasu do czasu pracuje ochotniczo w Grafisch Museum. Prowadza fajne warsztaty dla doroslych i dzieci (sitodruk i technika wlasna Werkmana). Dodatkowo wszystkim, ktorzy maja dzieci z malzenstw polskich lub mieszanych moge polecic polska szkolke weekendowa. Bylam tam wczoraj pierwszy raz z moja corka. Bardzo jej sie spodobalo. Mila, niewymuszona atmosfera, niewielka grupa dzieci, wiec nauczycielki sa w stanie poswiecic kazdemu duzo uwagi. Wiecej jest napisane na stronie internetowej www.groningen.polskaszkola.nl. Odpowiedz Link
widmowolnosci Re: Groningen, gdzie znajde info o... 14.09.05, 18:23 Na blogu zamiescilem agende najciekawszych koncertow muzycznych w Groningen w tym i przyszlym miesiacu. Tutaj nie chciala mi sie zamiescic z powodu za duzej liczby znakow binarnych.Serdecznie Pozdrawiam.Widmo Odpowiedz Link