estera_ja 02.12.05, 23:26 no to pisac gdzie mieszkacie! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
estera_ja Re: Sneek 03.12.05, 00:45 a wiesz,Bartek,ja teraz mieszkam niedaleko Sneek:)Dopiero od stycznia bede w Hilversum.Nawet moj szef prowadzi rozmowy na temat budowy kolejnego hotelu wlasnie w Sneek. Odpowiedz Link
elite175 Re: Sneek 03.12.05, 09:10 to moze jakas kawa lub cos mocniejszego? - elite1@wp.pl Odpowiedz Link
estera_ja Re: Sneek 09.12.05, 19:39 skad wiesz ze van der valk? Rzeczywiscie valki rosna jak grzyby po deszczu.Dopiero otwierali Wolvega a juz sie Sneek szykuje. Odpowiedz Link
nappy Re: Sneek 10.12.05, 16:21 skad wiesz ze van der valk? poniewaz jest to niestety w tej chwili jedyny hotelketen w nederland ktory sie dalej rozwija.pracujesz w restauracji? pozostaje, nappy p.s. polecam do przeczytania ksiazeczke ktora mozesz zakupic w recepcji hotelu.tytul "door het oog van gerrit v/d/v". pytanie na weekend: dlaczego w logo hotelu widnieje "tucan"a nie "valk"? pozostaje, nappy Odpowiedz Link
astarte7 Re: Grunn ;) 09.06.06, 17:12 Ekskluzywna wiocha..? To fajnie tam?? Bo zdaje sie, ze specyficznie.. Odpowiedz Link
nie-niebieska Re: Grunn ;) 14.07.06, 12:26 nie wiem czy specyficznie, nie mam domu z basenem i nie zarabiam kilku tys na miesiac, sklepy z ciuchami natomiast w wiekszosci dla starszych ludzi, zreszta jak nigdzie widac na ulicach haren, ze holandia sie starzeje Odpowiedz Link
balum_balum Re: LISTA 28.06.06, 12:37 Ja mieszkam w Maastricht... Tak od 2 miesiecy. Ktos jeszcze?? Odpowiedz Link