Dodaj do ulubionych

do pakowaczy z Widness

IP: *.range86-160.btcentralplus.com 30.09.10, 22:05
do wszystkich polaczków pakujących wózki w nowym depo w Widness. Mam do was prośbę - jestem mgr w jednym z tesco na północy, do któego towar przyjeżdża z widness, jakość zapakowanych wózków tragedia. Pieczarki wywrócone do góry nogami, kwiatki pomieszane z serem, małe kartownowe pudełka zgniecione i zniszczone pod ciężkimi jabłkami. To tylko kilka przykładów jak bezmyslni są ludzie tam pracujący. A takich wózków jest dużo. Dla własnej satysfakcji sprawdzam metki na każdym takim wózku i okazuje się ze są to przeważnie polskie nazwiska czasem tez litewsie się zdażą. WSTYD MI bo wszyscy się ze mnie przez to smieją - ale zaprowponowałem store managerowi że zrobie liste tak spakowanych wózków wraz z nazwiskami dokładną datą plus zdjecia żeby się to skonczyło - sprawa trafiła już gdzieś wyżej - dlatego polaczki zastanowcie się nad swoją pracą bo to że chcecie zarobić nie znaczy że musicie pieprzyc swoją robotę- dla porówanania wszystkie wóżki spakowane przez anglikó są w porządku. Widać niestety tam polską zawiść i to że jeden zrobi więcej od drugiego. Dla porównania w strym depo w wmiddelton nie było takich problemów chociaż było tam wiecej polaków. Zastanócie sie czy lepeiej zarobić kilka funtów wiecej i miec problemy, czy zarobić i mieć spokój. Ja tego tak nie zostawie i słowa dotrzymam.
Obserwuj wątek
    • Gość: widnes Re: do pakowaczy z Widness IP: *.bb.sky.com 02.10.10, 09:31
      Je**c spoleczniakow i konfidentow. Napisz do "Przyjaciolki", ze masz taki problem :-D
    • Gość: widnes Re: do pakowaczy z Widness IP: *.bb.sky.com 02.10.10, 09:35
      Aha.. Magister, strasznie kiepsko z ortografia. Te studia to musialy byc wieczorowe i tak na niby :-D
      • Gość: magic Re: do pakowaczy z Widness IP: *.range86-159.btcentralplus.com 02.10.10, 13:52
        no to sobie poczekaj do nastepnej soboty polaczku wyrobniaczku!!!!
      • Gość: magic Re: do pakowaczy z Widness IP: *.range86-159.btcentralplus.com 02.10.10, 14:05
        aha i jeszcze jedno. skoro tobie odpowiada praca przy pakowaniu wózków przez te kilkanascie godzin i lizanie dupy przełozonym nia ma sprawy, tylko rób to porządnie - a skrót mgr w anglii nie znaczy magister tylko manager - chyba troszke za krótko tu jestes i nie zrozumiałes wszystkiego, a tak a propos z wykształcenia mgr też. jeśli tylko chcesz mogę cię nauczyć jak sie pakuje wózki szybko i przede wszystkim dobrze. Pewnie nie rozróżniasz też kolorów, bo nie wiem czy wiesz ale uchwyty skrzynek są różnych barw, nawet tych małych (wiedziałeś), których są dwie wysokości - te z białymi są wyższe a te z czarnymi niższe - dlatego jak mozna wstawiać je w środek pakowanego wózka a na to kłaść coś jeszcze (pełnego rozmiaru). Tak spakowany wózek przez Was, jeśli kierowca ma szczęście i zabezpieczycie go 8 pomaranczowymi klipsami, nie przewróci sie podczas transportu, ale zaraz po zwolnieniu klamer w naczepie wszystko się rozpada. Kolejny przykład i informacja dla Ciebie - są trakie niebieskie wózki, na któych kładzie się skrzynki jedna na drugiej (nadążasz?) mają one specjalne zabezpieczenia, dzęki któym skrzynki nie spadają. Ostanio niestety jakis polaczek zamiast niebiesiego wózka uzył biało czarnego do przewozu napojów (nie musze chyba dodawac ze te białe są płaskie i nie mają zabezpieczeń) wszystko sie rozjeb..., nie wiem nawet jak wepchaliście to na lorries. Przykładów takich mogę podać setki a wkrótce pewnie tysiące. Nie będę strzepił języka, przekonacie się w następną sobotę. Wszyscy już mają dość waszego partactwa...
        z Poważaniem
        mgr
        • Gość: widnes Re: do pakowaczy z Widness IP: *.bb.sky.com 02.10.10, 14:43
          Ojejku, ale mi przygadales. Chyba sobie to wezme do serca i przemysle swoje postepowanie. Porozmawiam tez z kolegami i przedyskutujemy twoje postulaty. Masz racje, to sie musi zmienic.
          Pisz czesciej i wiecej.

P.S. Baran ;-D lol
          • Gość: magic Re: do pakowaczy z Widness IP: *.range86-159.btcentralplus.com 03.10.10, 13:04
            oj grabisz sobie grabisz polski koleżko po szkole podstawowej... nie chciało się uczyć i teraz trzeba przewalać skrzynki ... szkoda mi Ciebie.
          • Gość: magic Re: do pakowaczy z Widness IP: *.range86-159.btcentralplus.com 03.10.10, 13:12
            i bardzo mi przykro że jesteś daltonistą, to niestety tak samo jak głupota - nieuleczalne, za wszystkie inne rzeczy zapłacisz kartą master card....
            • Gość: widnes Re: do pakowaczy z Widness IP: *.bb.sky.com 03.10.10, 14:00
              Ej, koniobijca. Nie podniecaj sie tak bo z kija strzelisz ;-D
              • Gość: pracownik tesco Re: do pakowaczy z Widness IP: *.zone13.bethere.co.uk 03.10.10, 16:35
                Ej, gejuchy, chcecie sie umowic to na priva na stronie o odpowiedniej tematyce, a nie tu forum zasmiecacie, a kysz stad
                • spiderk0 Re: do pakowaczy z Widness 04.10.10, 01:51
                  Apropo, pamietam mistrza który nie pikował więcej niż 1 produkt gdy musiał spikować 2 lub więcej. Poprostu stał i potwierdzał że spikowal np. 4 zgrzewki spodni, podczas gdy tylko jedna lądowała w skrzynce. Wykryli go i wyj...ali.
              • Gość: magic Re: do pakowaczy z Widness IP: *.range86-159.btcentralplus.com 06.10.10, 21:09
                to że jestes niedokształconym niedorozwojem to twój problem - ale przynjamniej rób porządnie swoją robotę i naucz sie rozrózniac kolory - do soboty buraczku polaczku!
                • Gość: Jaro Re: do pakowaczy z Widness IP: *.zone14.bethere.co.uk 06.10.10, 23:57
                  do magic to że ojciec wystawiał pośladki na trasie warszawa-gdańsk i robił komuś dobrze abyś miał na studia to nie oznacza że możesz się naśmiewać z kogoś po podstawówce jestem w tesco już ponad 3 lata i takich imbecyli i analfabetów po studiach jak ty było u mnie już ponad 10 i żaden nie zasługiwał moim zdaniem na wykształcenie wyższe jeżeli tak się podnieciłeś swoim wyższym to co robisz w uk dlaczego wyjechałeś z polski( nie gadaj że niema pracy po wyższym bo jak byś nie był leniwym wazeliniarzem to byś znalazł robotę) nie gadaj że dla kasy bo zwykły inteligentny polak ma po kilku nadgodzinach więcej od ciebie dla papierku że byłeś bosem w tesco hahahaha kto to w polsce zaakceptuje wiedząc że nic jako menagero nie potrafisz tylko sprzedawac rodaków pozdrowionka dla wszystkich polaków pracujących w tesco :)
                  • Gość: antoni Re: do pakowaczy z Widness IP: *.10-1.cable.virginmedia.com 10.12.11, 16:25
                    Pracuje na piwach,winach i alkocholu,zawsze gdy bedzie promo jakis debil pakuje dwie,trzy rzeczy na samym spodzie.Pytam sie to takie fajne,ze ja musze rozj...ac cala klatke zeby to przerzucic?Jestem pelen podziwu wspolpracy.Ty debilu myslisz,ze to moja wina?Ja tak samo jak Ty chcialbym nic nie robic i zarobic.Zappier..laj jak ja.Antek
              • Gość: kibic Re: do pakowaczy z Widness IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.10, 21:15
                Wszyscy czekamy, w napięciu.
                • Gość: kibic2 Re: do pakowaczy z Widness IP: *.zone13.bethere.co.uk 07.10.10, 08:02
                  az mnie ciarki przechodza, co dalej bedzie, co sie wydarzy, bedzie mozna film nakrecic- zemsta magistra :)
                  • Gość: magic Re: do pakowaczy z Widness IP: *.range86-159.btcentralplus.com 07.10.10, 13:23
                    trochę ogłady a tak na marginesie żal Ci dupę ściska, że ktoś się czegoś dorobił, a Ty musisz zapierdzielać, pakując zielone skrzyneczki z kolorowymi uchwytami (ba nawet kolorów nie potraficie rozróznić), "kto pierwszy ten lepszy". I jeszcze jedno do UK przyjechałem 4 lata temu pracując już Tesco PL jako manager, jak nie znasz sytuacji to się nie wypowiadaj publicznie i uważaj bo Ci żyłka na czole pęknie angielski polaczku. No już sie tak nie czerwień.
                    • Gość: kibic Re: do pakowaczy z Widness IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.10, 14:06
                      To marzenia i sny sie spełniły. Moje gratulacje i wyrazy zazdrości :-D
                      Trzeba pochwalić sie rodzinie że człowiek został "kimś" w życiu :-D
                    • Gość: Pracownik tesco uk Do mgr managera IP: *.mcr-bng-011.adsl.virginmedia.net 07.10.10, 14:15
                      Tak na marginesie: jeżeli rzeczywiście jesteś managerem, to nie różnisz się od swoich angielskich odpowiedników. Poziomem swoich wypowiedzi tylko potwierdzasz moje obawy, że nie ma wśród was pozytywnych wyjątków. I to jest zakała, jakby nie było, całej firmy - właśnie żenująco niski poziom moralny jej zakompleksionej kadry. Powód, dla którego lgną do niej raczej prymitywne śmiecie, niż ambitni i uczciwi ludzie. Przepraszam, jeżeli kogoś uraziłem, ale osobiście nie poznałem nikogo takiego w tesco. Niestety...
                      • Gość: magic Re: do pakowaczy z Widness IP: *.range86-159.btcentralplus.com 07.10.10, 18:28
                        Do pracownika tesco uk. Pozwól, że zwrócę uwagę że dokładnie siebie sam opisałeś siebie a skoro przeszkadza Ci to że chce aby wszystko było zrobione jak należy to tylko i wyłącznie potwierdza regułę o tym jacy polacy przyjeżdżają teraz do UK. Ja nienawidze kiedy ktoś pieprzy swoją robotę tak jak polaczki pakowaczki w widnes, jeszcze raz powtórze co napisałem wczesniej pakowanie wózków to nie wyścig. Co do Ciebie, cieszę się że nie przeszkadza Ci jakość spakowanych cage-ów, bo u nas o mało gościowi nie złamało ręki (dodam tylko że to był syn store managera, pierwszy tydzień w pracy), przy rozładowaniu dostawy. A teraz Union się tym zajmuje, tak dla pocieszenia Was. Co do mojej pracy niech nie obchodzi Cie po co przeyjechałem do UK, bo skoro nie wiesz ile zarabia manager w PL w tej super firmie, to jeszcze wiele się musisz nauczyć, za odpowiedź powinno wystarczyć Ci że był to dla mnie pewnego rodzaju awans zawodowy, a inną rzeczą jest to (o której nota bene też pewnie nie masz pojęcia) że jest kilka szczebli na drabinie kariery w Tesco i zapewniam Cie że ja nie znajduje się na najnizszym, tak jak Ty, a co do pieniążków to nie bedziemy o nich rozmawiać, mam nadzieje że to rozumiesz, nie chciałbym żebyś był bardziej zazdrosny. Aha moje morale, hmm... nie martw się, zapewniam Cię że jest wyższe niż Twoje, moją pracę przynajmniej ktoś docenia i nie muszę się wyżywać na jakichś forach, oskarżając innych wyzywając ich od śmieci. Powodzenia, przyda Ci się, bo z takim nastawieniem do życia za dużo nie zdziałasz polaczku buraczku. Dam Ci dobrą radę, weź się lepiej za benefity - przecież 90% polaków po to tu przyjeżdża.
                        • Gość: Pracownik tesco uk Re: do pakowaczy z Widness IP: *.mcr-bng-011.adsl.virginmedia.net 07.10.10, 18:51
                          Nie wiem skąd wyciągnąłeś wniosek, że mam w du..pie jak spakowane są kejdże - wprost przeciwnie, wku..rwia mnie to bardzo, aleto forum nie jest do załatwiania takich spraw, robisz tu tylko burdel. Na etykietach masz, jak sam wiesz, dane pakowacza (często z imieniem i nazwiskiem włącznie). Więc załatw to w sposób formalny i ewentualnie pochwal się efektem. Ale ty, widzę chcesz sobie tylko powyzywać i się dowartościować. Pieniądze to nie wszystko. Taką karierą, polegającą na wzajemnym opluwaniu i knowaniu, żeby zamaskować własną nieudolność, porządni ludzie gardzą. Łącznie ze mną. Zgłoś tego łachmytę co pieprzy robotę, zrobią mu koło du..py i będzie spokój. Będzie to dobra przestroga dla innych. Masz prosty problem i nie umiesz go rozwiązać. Jeżeli tak, to jesteś po prostu zwykłym łamagą jak zdecydowana większość twoich kolegów - managerów.
                          • Gość: magic Re: do pakowaczy z Widness IP: *.range86-159.btcentralplus.com 07.10.10, 20:19
                            Bardzo tego nie chciałem, ale widocznie muszę się znizyć do twojego poziomu. Twoim zdaniem do czego jest to forum? Prawie 50% komentarzy jest na temat "o dupie maryny", tak a propos sprawa jest juz na oficjalnej drodze, także tylko czekać na efekty, a nie o przechwalanie tu chodzi tylko o przestrogę dla tych leniwych matołów, uczestniczących w wyscigu o chwałe tesco, nie wiem może oni mają jakąś manię, albo jakieś nielegalne wyścigi między centrami dystrybucji. jak juz pisałem wcześniej wszystko jest udokumentowane i w toku... i powiedz kto tu kogo opluwa, kiedy tylko jakies hasło na temat pracy polaków w tesco padnie lub zacznie się krytykować wspaniałą firmę, zaraz odzywają się głosy sprawiedliwych, którym pasuje ciągłe poganianie i kopanie w zad. Chciałbym, żebys jeszcze wiedział że w moim tesco pracuje kilku polaków i możesz ich zapytać, że zawsze stawiam sie za nimi, nigdy nie powiem na nich złego słowa, nawet jeśli w grę wchodzi krycie za coś. Wszyscy których znam ciężko pracują i przede wszystkim nie dają sie kopać w dupę... i kto tu kogo opluwa? Nie sądzisz chyba że zjebałbym i na tyle ile mogę zniszczyłbym karierę jakiegoś ciężko pracującego człowieczka, nie wszyscy Polacy w UK są źli, ale zdarzają się leniwi i tacy którzy patrzą tylko jak coś wykombinować i jak wymigać się od pracy.
                          • Gość: jola Re: do pakowaczy z Widness IP: *.cust.nova.is 26.12.11, 10:06
                            brawo:)
                    • Gość: jaro Re: do pakowaczy z Widness IP: *.zone7.bethere.co.uk 07.10.10, 16:56
                      po pierwsze nie pakuje a wykładam a po drugie gdybyś pracował w polsce jako manager to bys tu nie przyjeżdzał ośle ze względu na kase no chyba że cię zwolnili za mastu..rbację w przymierzalni :) nawet internet masz beznadziejny menago
                      • Gość: magic Re: do pakowaczy z Widness IP: *.range86-159.btcentralplus.com 07.10.10, 18:37
                        jaro jaro?? czym się zjarałeś, chyba przywiozłeś trochę dopalaczy z PL i ciężkie metale Ci teraz na mózg siadły. A może to skrót od wspaniałęgo imienia Jarosław.... ciekawe? Widzę że za ambitny to nie jesteś kolego. Ile pieknych angielek już poderwałeś na motyw "wykładam"??
                        Specjalnie dla Ciebie - historie z życia wzięte.

"Profesor z podstawówki spotyka po kilku latach Jasia i no się z ciekawości pyta:
                        - A co ty Jasiu porabiasz?
                        - Wykładam chemię...
                        Profesor zszokowany - przecież Jasio to był głąb totalny.
                        - A gdzie?!
                        - W hipermarmarkecie..."

i to niech Ci wystarczy......
                        • Gość: jaro Re: do pakowaczy z Widness IP: *.zone7.bethere.co.uk 07.10.10, 20:13
                          masz rację magic przepraszam za wszystko i oby twoje dzieci poszły w takim samym kierunku jak ty nieuku
                          • Gość: magic Re: do pakowaczy z Widness IP: *.range86-159.btcentralplus.com 07.10.10, 20:23
                            odpowiem w twoim języku: spier... kur... poje...ie popier..ny zrozumiałeś polaczku buraczku leniwy cwaniaczku. ile masz lat 17,5??
                            • Gość: jaro Re: do pakowaczy z Widness IP: *.zone7.bethere.co.uk 07.10.10, 22:19
                              napisze ci tak jak kolega wyżej jesteś nieudolnym leniwym patałachem który aby się dowartościowac obraża innych na forach .przesyłam buziaki :)
                              • Gość: magic Re: do pakowaczy z Widness IP: *.range86-159.btcentralplus.com 07.10.10, 23:05
                                ...i do tego gej!!! koniec rozmowy! z inteligentnymi inaczej, nie rozmawiam leniwy kut..sie!! o poziomie Twojej inteligencji i morale świadczy jakość Twojej pracy, która nie nadaje się do pokazania, nawet w branżowej gazetce (no chyba że w dziale "jak to nie powinno wyglądać"). Obrażać to Ty się możesz, ja już z Tego wyrosłem, a prawda w oczy kole baranie! kolorowych jak twoje poglądy snów!
                                • Gość: Pracownik tesco uk Pseudo-manager IP: *.mcr-bng-011.adsl.virginmedia.net 08.10.10, 08:27
                                  Ty mi magister (czyżby?) jednak nie wyglądasz na managera. Masz za dużo czasu na pierdoły. Prawdziwy mgr w tesco albo zapier-dala albo śpi i pewnie śni mu się, że kiedyś być może stanie kimś więcej niż małym łajdaczkiem, którym zawsze był i nadal jest.
                                  • Gość: betatester Re: Pseudo-manager IP: *.zone13.bethere.co.uk 08.10.10, 08:46
                                    Ten caly temat i kierunek w ktorym sie on rozwija swiadczy tylko i wylacznie o profesjonalizmie managementu w Tesco i o poziomie osob ktore te funkcje piastuja. A pakowacze z Widness jak ich juz zwolnia i znajda sobie porzadna prace w normalnej firmie powinni udac sie do sadu i zlozyc pozew przeciwko Panu Managerowi o harassment w mediach, co z cala pewnoscia przytnie pazurkow Panu Managerowi. Swoja droga zycze powodzenia Panu Managerowi w szukaniu pracy z takim osiagnieciem w swojej karierze.
                                    • Gość: magic Re: Pseudo-manager IP: *.range86-159.btcentralplus.com 08.10.10, 08:56
                                      czyżby was prawda zabolała? polaczki zapier...laczki!!?? od mojego managementu sie odstosunkuj, podejrzewam że nawet czytać po angielsku nie potrafisz i z każdą pierdołą biegniesz do jakiegoś multicultural serwis, lub pytasz wujka google. hahaha
                                      • Gość: betatester Re: Pseudo-manager IP: *.zone13.bethere.co.uk 08.10.10, 09:40
                                        you know what? Im my opinion you are swollen-headed prick without any self-criticism. Don't be an ignorant and try tu comprehend situation. You offence your own natoinality in public media. YOU'R IDIOT
                                        • Gość: magic Re: Pseudo-manager IP: *.range86-159.btcentralplus.com 08.10.10, 09:55
                                          It was very long time to write down that opinion. How many friends did you asked for help? Stop doing like that, because uncle google will not help you any more, you idiot. bye bye. best whishes.
                                          • Gość: kibic Re: Pseudo-manager IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.10, 15:02
                                            " It was very long time to write down.." A może "it took very long time" głąbie. Jeśli nie potrafisz nie pchaj się na afisz. Cała wypocina to kwadratowa składnia niedouczonego ćwoka. Najpierw naucz się porządnie po polsku a potem próbuj po zagranicznemu.
                                    • Gość: magic Re: Pseudo-manager IP: *.range86-159.btcentralplus.com 08.10.10, 09:24
                                      A tak w ogóle poziom waszych wypowiedzi świadczy o tym jaki polski element przyjeżdża teraz do UK, ludzie niedouczeni i niedowartościowani. Przez takich jak Wy jak słysze jezyk polski na ulicy to mi wstyd i nie mam ochoty się nawet przyznawać że jestem polakiem. Polacy w UK już nie pracują ciązko żeby być przykładem, teraz to przyjeżdżają i albo sie opierd.. w pracy, albo piją i rozrabiają albo kradną wszystko i wszędzie. Szczerze mówiąc wolałem jak mówili o nas "zjadacze łabędzi" wtedy przynajmniej takich jak Wy tu nie było, co potwierdzają sami angole - polaczki buraczki cwaniaczki małe zazdrośniaczki!! pocałujcie mnie w pompe bo zadnej samokrytyki u Was nie widać.
                                      • Gość: betatester Re: Pseudo-manager IP: *.zone13.bethere.co.uk 08.10.10, 09:52
                                        co widac na zalaczonym obrazku. NO COMMENTS
                                        • Gość: magic Re: Pseudo-manager IP: *.range86-159.btcentralplus.com 08.10.10, 09:56
                                          idź się wyspać bo chyba miałeś bardzo ciężką noc, spadł ci jakiś wózek na głowę??
                                          • Gość: betatester Re: Pseudo-manager IP: *.zone13.bethere.co.uk 08.10.10, 10:23
                                            Sluchaj kolego, ty naprawde jestes niepowazny, wez zastanow sie chwile co ty robisz , obrazasz Polakow ktorzy sa w takiej samej sytuacji jak ty i jeszcze piszesz ze wolales byc nazywany zjadaczem labedzi(wyczyn przypisany Polakom w 2004 r przez The Sun ktory jak kazdy wie jest tabloidem o raczej watpliwej opinii, TS podkreslil ze labedzie sa przysmakiem we Wschodniej Europie a najbardziej w Polsce). Jestes dokladnie w tej samej sytuacji jak inni Polacy , to ze jestes tu 4lata nic nie znaczy, to ze jestes managerem albo duty albo niewiadomo czym tez nic ty nie znaczy, plujesz na swoj wlasny narod ktory dal ci wyksztalcenie i wykarmil cie, nie chodzi ty o rzad czy ustroj , chodzi o twoja ojczyzne , o to co rodzona matka podala ci ze swoim mlekiem z wlasnej piersi i o to co twoj ojciec wytoczyl ze swych ledzwi w tylek twojej matki. Jestes Polakiem KMIOCIE i takim pozostaniesz zeby nie wiem co, a we wlasne gniazdo sie nie sra. Jezeli tego nie zrozumiesz po tym poscie moim skromnym zdaniem powinienes pojsc do parku , upolowac labedzia i potwierdzic to co napisales wczesniej, tylko prosze nie mow ze jestes Polakiem....
                                            • Gość: magic Re: Pseudo-manager IP: *.range86-159.btcentralplus.com 08.10.10, 10:53
                                              tym bardziej. kiedy słysze jak ktos wypowiada sie o polakach w superlatywach bardzo mnie to cieszy jestem polakiem i zawsze będę polakiem. WSTYD mi tylko za element któy przyejżdża do UK m.in. dzięki takim, a raczej przez nich o polakach krążą teraz opinie jako o leniwych i nieuczciwych pracownikach. Zastanawiałes sie dlaczego tal wielu polaków z perfekcyjnym angielskim i wyższym wykształceniem mało kiedy znajdzie dobrze płatrną np. biurową pracę? nie to sie zastanów. Moje zdanie jest jakie jest i nic go nie zmieni. Jestem zażenowany poziomem polskości w angielskich polakach. Powtarzam jeste i będę Polakiem i nie boje sie tak jak wiekszośc z Was wyjsc na angielską ulicę ubrany w koszulkę z orzełkiem na piersi!!!
                                              • Gość: Pracownik tesco uk Samozwańczy wannabe mgr IP: *.mcr-bng-011.adsl.virginmedia.net 08.10.10, 13:16
                                                Koleś, powiedziano Ci już tutaj, żebyś nie srał we własne gniazdo. Ale Ty nadal, z uporem maniaka chcesz się w jakiś sposób dowartościować cudzym kosztem. Sam jesteś elementem przecież, który przyjechał do UK. Każdy zapewne ma swój powód, żeby tu przyjechać i nie wszyscy są bezkrytycznie zafascynowani tym krajem. Niektórych po prostu zmusił do tego brak pracy w Polsce - o czym średnio rozgarnięty polski przedszkolak powinien wiedzieć, a cóż do tego mgr. Myślisz, że samo to, że ktoś jest mgr zrobi z Ciebie lepszego od innych. Przez to właśnie myślenie stawiasz się na równi z osobnikami zajadającymi się łabędziami, świadomie piszesz tutaj do ludzi pakujących półki w tesco i nazywasz ich leniami. Gdzie tu logika? Dziwisz się więc, że masz tu coraz więcej przeciwników. Jednak nadal potwierdzasz, że jeżeli nawet jesteś mgr (cokolwiek to miałoby znaczyć) to jest to po prostu zwykłe nieporozumienie. Właśnie przez to, że w Polsce zbyt wiele takich niedowartościowanych miernot jak Ty ma dostęp do władzy (na zasadzie "teraz kur-wa my!"), wielu porządnych i uczciwych ludzi musiało wyemigrować. Tutaj twoim marzeniem jest być mgr w tesco, której to psiej posady nie chce żaden normalny Anglik. Bo jak normalny człowiek może kierować taką zgrają zepsutych, leniwych, samozadowolonych z siebie nieuków? Dlatego też z drugiej strony, każdy w miarę normalny pracownik ma tu nieco (nieco, bo prawo nie pozwala na więcej) przejebane. I nie wiem, dlaczego przyczepiłeś się do Polaków pakujących wózki? Gówno, jak widać znasz realia panujące w takich miejscach. Zazwyczaj agencje, które zatrudniają Polaków zawyżają normy czasowe, stosują graniczące z prawem techniki pressingu i straszenia, robią tak też managerowie tesco. Rzadko sobie oni natomiast pozwalają na to w stosunku do Anglików. I tu się z Tobą zgodzę - sami na to pozwalamy. Jednak, co byś zrobił, gdybyś był sam i musiałbyś walczyć o przetrwanie (Panie mgr, gdzie Pańska empatia?), zarobić na utrzymanie rodziny? Zacząłbyś się stawiać? To już Cię nie ma i staniesz się tylko przestrogą dla innych, co się dzieje z niepokornymi. Ale jeszcze raz - wszystko to powinieneś wiedzieć jako mgr (kiedyś magister w Polsce oznaczał osobę wykształconą - dzisiaj często tylko to, że ma papier bo płacił za studia, znam osobiście wielu takich debili), jeżeli tak nie jest - patrz nawias.
                                                • Gość: jaro Re: Samozwańczy wannabe mgr IP: *.zone11.bethere.co.uk 08.10.10, 18:51
                                                  to nic nieda on jest inny lubi stukac łabędzie pomiedzy wózkami hehehehe i ma doła magic jak byś chciał się dowartościowac to moja sąsiadka ma pudelka troche ostra sztuka ale od tyłu wyglada bosko :)
                                                  • Gość: tatajoasi Re: Samozwańczy wannabe mgr IP: *.range86-141.btcentralplus.com 09.10.10, 01:02
                                                    Nie odwiedzalem tego forum chyba ze trzy lata i teraz wiem dlaczego , magic nie wiem jak zostales managerem ale musieli mocno ostatnio obnizyc poziom, jestem managerem w Tesco juz dosc dlugo ale z takim chamstwem i glupota sie jeszcze nie spotkalem!!!!Manager jest po to zeby pomagac swojemu teamowi osiagac jak najlepsze wyniki a nie donosic na ludzi , na litosc boska czasy ORMO juz sie chyba skonczyly, ja na szczescie jestem systems managerem wiec z ludzmi pokroju pana magica mam tylko tyle wspolnego ze jak sie pomyla trzy razy przy hasle w Denverze to przychodza i mowia :please help , it won't work for me!!!
                                                    Tak na marginesie na liscie mailowej twojego DC nie ma ani jednego Team Mangera o polskim nazwisku...

Pozdrawiam wszystkich Polakow i wspolczuje ze macie takich managerow...
                                                  • Gość: magic bardzo przepraszam za krytkę szanownych polaków... IP: *.range86-160.btcentralplus.com 18.10.10, 11:05
                                                    niestety wszyscy pokazujecie na tym forum jakimi ludźmi jesteście na prawdę. Broń Boże nie można Was skrytykować, przecież polak zawsze wie najlepiej, pracuje najszybciej i w oógle jest Iron(tesco)manem.... PRZEPRASZAM SZANOWNYCH PANÓW, ŻYJCIE DALEJ W NIESWIADOMOŚCI I DALEJ MYŚLCIE ŻE JESTEŚCIE NAJLEPSI - NIESTETY SARMACKA BUTA - to za co krytykuje sie nas polaków od czasów oświecenia. Pakujcie sobie dalej te skrzynki jak wam sie podba to wasza sprawa i wasza przyszłość... pozdr POLSKA BIAŁO-CZERWONI!!!!!

ps. do "tatajoasi"
                                                    o to własnie chodzi pomagac teamowi - szczescie ze w moim teamie sa sami anglicy, a przez pomoc uwazam przede wszystkim podnoszenie komfortu pracy który niestety ostatnio został bardzo obnizony ze wzgledu na zle spakowane wózki fresh, które nota bene na magazynie trzeba przepakowywać co jest niewatpliwie cholerna strata czasu. Niestety jak napisalem wyzej polaka skrytykowac nie mozna, bo chocby spieprzyl swoja robote to i tak zwali na kolege - niestety brak odwagi panowie.
                                                    mozesz mnie obrazac ile chcesz i jak chcesz, nie ustapie i nie wazne czy i jak, ale "pomoge mojemu teamowi". Najbardziej boli to ze moi rodacy nie potrafia zrobic najprostszych czynności. A tak w ogóle to słyszałem ze wszyscy polscy mgr we wszelkiego rodzaju DC zatrudnieni zostali tylko po to by uniknac problemów komunikacyjnych z polaxzkami pakowaczkami. zastanów sie nad tym...
                                                  • Gość: widnes Re: bardzo przepraszam za krytkę szanownych polak IP: *.bb.sky.com 18.10.10, 20:11
                                                    Nudny juz jestes z tymi wozkami, freshem, kejdzami. W zyciu sa fajniejsze rzeczy niz jakies pierdoly na temat pakowania towaru w tesko. Znajdz sobie dziewczyne (kup psa jak nie masz powodzenia u pan), zacznij chodzic do pubu w piatki, pojedz na wakacje albo idz do teatru. Przestaniesz gledzic i podleczysz sobie psyche.
                                                    Pisz w miedzyczasie, zobaczymy jak sobie radzisz.
                                                  • Gość: magic Re: bardzo przepraszam za krytkę szanownych polak IP: *.range86-160.btcentralplus.com 20.10.10, 17:04
                                                    niestety prawda w oczy kole.... jest takie stare polskie porzekadło, które jak widać mimo lat w obiegu dalej jest jak najbardziej aktualne!!!! nie mam zamiaru się zrelaksować, ja w przeciwieństwie do Ciebie nie potrzebuje sztucznej rozrywki, ale wyraźnie widze że odpoczynek przydałby się Tobie, bo chyba za ciężko pracujesz i piętroli Ci się w głowce... bo skoro nawet nie potrafisz skonfrontować tego co robisz z tym jak ta robota powinna wyglądać... brak słów
                                                  • Gość: jaro Re: bardzo przepraszam za krytkę szanownych polak IP: *.zone9.bethere.co.uk 20.10.10, 18:03
                                                    hehehe magic pewnie żonka albo dziewczyna puszcza się po kątach dzieci cpają co czy nie napisz czy chcesz tego pudelka jest tylko jeden problem to pies a nie suka ale tobie to chyba rybka zresztą wszyscy zrozumieją stres, UK, dużo pracy itd Ps. wolisz łysy czy owłosiony zadek
                                                  • Gość: magic Re: bardzo przepraszam za krytkę szanownych polak IP: *.range86-160.btcentralplus.com 21.10.10, 12:01
                                                    chyba troszkę za bardzo przybiłes jAro ... odstaw te leki co bierzesz albo zmien lekarza...
                                                  • Gość: gościówa Re: bardzo przepraszam za krytkę szanownych polak IP: *.midd.adsl.virginmedia.com 21.10.10, 18:31
                                                    wow, widać robi się z tego podobny temat do tego o arabach i prześladowanym gościu ;] magic, nie obraź się gościu, kiedy pierwszy raz przeczytałam twój temat pomyślałam że masz rację bo 8 l płynów do płukania ułożonych na pudełeczkach z rękawiczkami albo słoiki z kapusta kiszoną i gołąbkami na lays'ach mogą wkurzyć, ale teraz myślę że ty jakiś pie...ięty jesteś, pogrążasz się i lepiej będzie jeśli przestaniesz się wypowiadać na tym forum.
                                                  • Gość: magic Re: bardzo przepraszam za krytkę szanownych polak IP: *.range86-160.btcentralplus.com 22.10.10, 02:55
                                                    przede wszystkim dzieki za poparcie, nie mam zamiaru sie tłumaczyc ze swoich poglądów, ale powiem jedno. Na tym forum przeczytałem kilkadziesiat jak nie kilkaset postów i w skrócie sytuacja wygląda tak. Mało ludzi czuje się dobrze w tej firmie, są krytykowani i porównywani do niewolników, ale jak tylko ktoś zaczyna krytykować Tesco, nagle odzywają sie sprawiedliwi którzy za wspaniałą company gotowi są oddać życie, ludzie jestescie żałośni i fałszywi jak sam sk..n. Tak samo jest w przypadku oceniania ludzi: jak angol sie opierdziela zwala swoja robotę na innych, jednym słowem pieprzy to co robi, wg was jest najgorszy, ale jak polak robi to samo, to wtedy wszystko jest w jak najlepszym porządku, czyżby polacy byli nieomylni i nietykalni? Otóż właśnie tak jest, zero samokrytyki, jak pisałem wyżej Polak mysli że jest naj...., i wszystko opiera się na tym, że tylko tak mysli bo jest zapatrzony w swoją nierzadko grubą, brudną d... i nie wolno go skrytykować i gó..o go obchodzi jak jego prace postrzegają innych. Ludzie opamiętajcie się i słuchajcie tego co się mówi dookoła, moze Was to sprowadzi na ziemię.
                                                    Nie mówie że do konca mam rację i zdaję sobie sprawe ze we wspomnianym Widnes są też ludzie którzy ciężko i rzetelnie wykonują swoją pracę (w końcu chyba wszyscy po to tu przyjechaliśmy) i dla nich szczere przepraszam, może trochę przesadziłem krytykując wszystkich, ale niestety w tym kraju tak jest, jak anglicy zobaczą że jeden polak upoluje łabedzia, to wg niego wszyscy polacy są łabędziożercami... i wtedy wyjątek stanowi regułę, niestety angole są tacy, jacy są, widzą wady cudze a nie są w stanie dostrzec tego co dzieje sie na ich podwórku, jeśli krytykują swój kraj, lub siebie robią to tylko i wyłącznie przez grzeczność i z moich doświadczeń w tym kraju, a jestem już tutaj 5. rok, tylko niewielu tubylców nastawionych jest do nas w pełni przyjaźnie, ludzie nas akceptują bo nie mają innego wyjścia.
                                                    Szkoda że nasi rodacy nie są w stanie zjednoczyć się w słusznej sprawie, jeden popiera drugiego tylko wtedy gdy widzi w tym jakąś korzyść dla siebie, lub wtedy gdy sprawi mu to satysfakcje i to jest przykre, byłem świadkiem jak inne nacje wspierają się mimo wszystko, nie bacząc na konsekwencje. Pozdrawiam wszystkich i jeszcze raz apeluje, ludzie opamietajcie się i zacznijcie mysleć... bez zawiści.
                                                  • Gość: Pracownik tesco uk Re: bardzo przepraszam za krytkę szanownych polak IP: *.mcr-bng-011.adsl.virginmedia.net 22.10.10, 08:32
                                                    A ty mgr jesteś Mojżeszem czy naiwniakiem, który myli że poprzez bycie "dobrym" zmieni mentalność Anglików?
                                                  • Gość: magic Re: bardzo przepraszam za krytkę szanownych polak IP: *.range86-160.btcentralplus.com 22.10.10, 09:48
                                                    a ty chyba na religie nie chodziłes, polecam katechizm z pierwszej klasy SP. NIE CHODZI TU O MENTAlnosc anglików tylko..... polaków.
                                                  • Gość: Pracownik tesco uk Re: bardzo przepraszam za krytkę szanownych polak IP: *.mcr-bng-011.adsl.virginmedia.net 22.10.10, 12:59
                                                    Więc te słowa dotyczą mentalności Polaków : "w tym kraju tak jest, jak anglicy zobaczą że jeden polak upoluje łabedzia, to wg niego wszyscy polacy są łabędziożercami... i wtedy wyjątek stanowi regułę, niestety angole są tacy, jacy są, widzą wady cudze a nie są w stanie dostrzec tego co dzieje sie na ich podwórku, jeśli krytykują swój kraj, lub siebie robią to tylko i wyłącznie przez grzeczność i z moich doświadczeń w tym kraju, a jestem już tutaj 5. rok, tylko niewielu tubylców nastawionych jest do nas w pełni przyjaźnie, ludzie nas akceptują bo nie mają innego wyjścia "? A słowa Mojżesz użyłem w znaczeniu przenośnym, nie dosłownym - każdy przeciętny przedszkolak w polskim przedszkolu z łatwością byłby w stanie się tego domyśleć. Ale Ty chyba jednak jesteś rzeczywiście MANAGEREM W TESCO...
                                                  • Gość: magic Re: bardzo przepraszam za krytkę szanownych polak IP: *.range86-160.btcentralplus.com 22.10.10, 13:34
                                                    chyba nie zrozumiałes o czym był powyższy post, przeczytaj go jeszcze raz, chyba ze jest to dla ciebie za trudne i twoje szare komórki nie pojmują natłoku literek i nierozumiałych dla ciebie wyrazów, przykro mi. teraz wiesz dlaczego ty nie zostaniesz managerem w tesco ani w żadnej innej firmie i zawsze już bedziesz PRACOWNIKIEM tesco pytanie tylko w uk czy nie w uk. wracaj do układania towarów na półkach.

dobra wyjasnie ci to troszke prościej: cytat który podałeś dotyczył tego że jak polak zrobi coś raz to ten debilny naród (czyt. angole) bedzie postrzegał wszystkich naszych roadków przez pryzmat tego jednego i dlatego rób to po co tu przyjechałeś (pracuj) a nie wymadrzaj sie na forum bo nie starczy ci sił na to żeby półeczki wypełnić, tak żeby twój mgr był happy, bo po twoich postach, pełnych nienawiści, można stwierdzić że liżesz tyłek swojego przełożonego, aż się patrzy, skoro tak nie lubisz mgr w tesco, chyba nie odpowiada ci smak g..na i próbujesz sie wyzyc na jakimś innym mangerze w ojczystym języku który nic ci za to nie zrobi. chyba trafiłem w sedno prawda?
                                                  • Gość: Pracownik tesco uk Re: bardzo przepraszam za krytkę szanownych polak IP: *.mcr-bng-011.adsl.virginmedia.net 22.10.10, 15:12
                                                    A ty w jakim tesco pracujesz, gdzie managerowie nie pakują na półki? Jeżeli jesteś managerem, to dlaczego jesteś takim wrogiem pracowników? U ciebie towar na półki pakują roboty? Pewnie teraz siedzisz we własnym gabinecie z sekretarką? W twoim cytowanym fragmencie, gdzie piszesz o Anglikach masz na myśli Polaków? Wszyscy są dla ciebie debilni, tak? Ktoś kto jest pełen nienawiści - ten liże tyłki przełożonym? A może - jak sam to piszesz - Anglicy postrzegają nas przez TWÓJ PRYZMAT i mają nas wszystkich ZA DEBILI TAKICH JAK TY. Jest taki lekarz, który nazywa się psychiatra, on będzie być może w stanie ci pomóc. Pa.
                                                  • Gość: magic Re: bardzo przepraszam za krytkę szanownych polak IP: *.range86-160.btcentralplus.com 22.10.10, 15:32
                                                    ktoś się chyba bardzo zdenerwował. mi może masz racje psychiatra pomoże, ale dla ciebie to juz chyba nie ma ratunku:) Masz racje w moim sklepie angole postrzegają polaków przez mój pryzmat, dlaczego? już tłumaczę. Otóż ciężko pracuje i utrzymuje dobrego ducha w teamie, nie ma u mnie osoby, czy to angol czy polak, która byłaby niezadowolona. Niestety przez wózki spakowane przez polaków w widnes, coraz czesciej musze się wtydzić i tłumaczyć. Co do tej nienawiści, zastanów sie co piszesz, przeczytaj proszę twój ostatni post w którym sądze jest więcej nienawiści niż we wszystkich moich. Skoro lubisz całować angielskie posladki, to ok, nie wtracam się i skoro krytyka z mojej strony w jakiś sposób cię dotyka to przepraszam, ale mam nadzieje że choć trochę przemyślisz sprawę i dojdziesz do takiego samego jak ja wniosku ze w kazdej firmie jest tak, że jak jedno ogniwo sie psuje to utrudnia prace całej reszcie, jak w przyrodzie niestety takie są prawa natury - w szkole uczą tego od najmłodszych lat. Dlatego jeśli uważasz, że przez to, że chce poprawić efektywność i bezpieczeństwo pracy mojego teamu, to naprawde chyba nie mamy o czym rozmawiać, postaraj się choć trochę zrozumieć całą sytuację i spojrzec na nią z boku. Muszę poznać cię z pracownikami z mojego sklepu żebyś mógł ich zapytać czy tak naprawdę ich nienawidzę. wróćmy do cytowanego fragmentu, trochę to męczące, ale napiszę jeszcze raz. Anglicy to naród prosty, by nie powiedzieć w większości przypadków prostacki, ludzie myślą to co widzą, oceniają przysłowiową książkę po okładce, dlatego jak widzą że polak czy rumun ma dziurawe buty, czy poluje na wspomniane wczesniej łabędzie, to nieważne ilu innych polaków by poznał i nie ważne jak kulturalni i dobrze ubrani by byli, dla niego zawsze wszyscy będą tacy, jak ci których zobaczył po raz pierwszy, niestety tak jest w wiekszości przypadków, oczywiście są też ludzie inteligentniejsi, ale to już inna bajka.
                                                    Sam osobiście też zapierdzielam w półkach i uwazam ze robie swoją robotę dobrze, a co do sekretarki to chciałbym mieć kiedyś własny gabinet tak wyposażony, ale to już nie w tej firmie i nie w tym kraju. Pozdrawiam i nie bulwersuj sie tak. Twoje komentarze dały mi też troche do myślenia, może i masz racje byłem zbyt wulgarny i za dużo może chciałem zmienić - jakieś niespełnione ambicje, ale wszystko w dobrej wierze i dla ludzi a nie przeciwko im.
                                                    Jak już wspomniałem we wczesniejszych postach, do Anglii, szczególnie ostatnimi czasy, przyjeżdżają w zdecydowanej większości nasi rodacy, łasi na łatwą kasę, pieprząc robotę, jak pakowacze w widnes, robiąc przez to złą renomę nam ludziom cięzko pracującym. Pozdrawiam jeszcze raz i mam nadzieje ze choc troche mnie zrozumiałeś i że w jakis sposób przekonałem cie do tego żeby zasłuzyc na lekkie wsparcie. Trzymaj się.
                                                  • Gość: Pracownik tesco uk Re: bardzo przepraszam za krytkę szanownych polak IP: *.mcr-bng-011.adsl.virginmedia.net 22.10.10, 16:04
                                                    Widzę, że potrafisz napisać przyjacielski i sensowny post. I w tej tonacji proponowałbym zakończyć naszą polemikę. Żeby jednak było wszystko jasne, proszę zacytować moje wypowiedzi, z których wynika że liżę dupę przełożonym, bo uważam że nie ma do podstaw do wyciągnięcia takich wniosków. Powiem więcej: ja jestem chyba ostatnią osobą w tesco, która takie rzeczy byłaby skłonna lizać - prześledź moje wcześniejsze posty a się przekonasz. Pzdr.
                                                  • Gość: magic Re: bardzo przepraszam za krytkę szanownych polak IP: *.range86-160.btcentralplus.com 22.10.10, 16:07
                                                    dzieki i trzymaj się, faktycznie bez lizania ... nie bedziemy lizać angielskich dup!!! hehe walczymy w słusznej sprawie. Pozdr.
                                                  • fiodor1969 Re: bardzo przepraszam za krytkę szanownych polak 23.10.10, 12:03
                                                    Do: Mr Magic or mgr. Magic
                                                    Podziwiam Twoja tworczosc na tym forum.
                                                    Skad bierzesz tyle energii na pisanie - wciagasz duza kreske amfeteminy przed lekura nowych postow?Moze lykasz jakies tabsy w pracy?Podzielilbys sie z kolega skoro masz taki dobry towar,please....Nie czekam na odpowiedz na to pytanie.Moj swiat Tesco konczy sie za drzwiami Tesco, kiedy wychodze z pracy.Ty tam zostan i obudz mnie jak skonczysz naprawianie swiata.Nie mam checi pisac wiecej,bo w domu w cieplym lozku czeka zona albo syn w pokoju obok, moze wspolna kolacja razem z Nimi. Wiesz Panie Magic,takie tam zyciowe pierdółki".Dobranoc.
                                                  • Gość: widnes Re: bardzo przepraszam za krytkę szanownych polak IP: *.bb.sky.com 23.10.10, 19:36
                                                    On nikogo nie ma. W szkole dziewczyny sie smialy, na podworku nikt sie nie chcal z gnojem kolegowac i Tesco zostalo jego zyciem. To my zawiedlismy jako spoleczenstwo, no i stworzylismy sobie potwora(tudziez gada). Bije sie teraz w piersi, mea culpa, trzeba to bedzie jakos odpokutowac.
                                                  • Gość: jaro Re: bardzo przepraszam za krytkę szanownych polak IP: *.zone7.bethere.co.uk 23.10.10, 19:52
                                                    ale za to lubi pudelki i kapuste a to już cos :)
                                                  • Gość: magic Re: bardzo przepraszam za krytkę szanownych polak IP: *.range86-160.btcentralplus.com 23.10.10, 23:42
                                                    bo w przeciwieństwie do was przyjechałem tu po coś konkretnego a nie po to by przynosić wsytd mojemu krajowi jak wy leniwe nieroby!! :))
                                                  • Gość: magic Re: bardzo przepraszam za krytkę szanownych polak IP: *.range86-160.btcentralplus.com 23.10.10, 23:44
                                                    moze dla was liczy sie tylko kasa, ale jakbym nie myslal o pracy po zamknieciu drzwi tesco to nie zarabialbym teraz dwa razy wiecej od was. a tak a propos zyciowych pierdólek, to ja zycie uprawiałem wtedy kiedy wy pod dywan na stojąco wchodziliście, a do ksiedza mówiliście tato!!
                                                  • Gość: widnes Re: bardzo przepraszam za krytkę szanownych polak IP: *.bb.sky.com 24.10.10, 00:11
                                                    Wypijmy za to :-D
                                                    fin de siecle i Eviva l'arte

ps wyjatkowy zywotny watek, dziekujemy ci SC Johnson
                                                  • Gość: gościówa Re: bardzo przepraszam za krytkę szanownych polak IP: *.midd.adsl.virginmedia.com 24.10.10, 11:41
                                                    i po co? i po co? dla tego twojego tesco i tak zawsze będziesz tylko głupim polaczkiem!!!
                                                  • Gość: jaro Re: bardzo przepraszam za krytkę szanownych polak IP: *.zone11.bethere.co.uk 24.10.10, 19:09
                                                    zarabiasz dwa razy więcej hahahahahaha a o której zaczynasz i kończysz mongole podlicz te godziny to zobaczysz kto więcej zarabia angole mają cie w dupie i starasz sie dowartościowac na forum weż sie do roboty prostaku albo przyjedz do mnie to bedziesz wózki zębami wyciągał zasmarkany polaku obrażaj kogoś z rodziny jak ci sie nudzi
                                                  • Gość: magic Re: bardzo przepraszam za krytkę szanownych polak IP: *.range86-139.btcentralplus.com 08.11.10, 17:15
                                                    jaro mówiłem ci juz zmień staff, bo sklepy z dopalaczami pozamykali, co ty teraz zrobisz, czep się herbaty tylko zielonej bo zdrowsza!!! skoro nie wstyd ci za to kim jestes i co sobą prezentujesz, to jestes idealnym kandydatem na zmiane obywatelstwa, bo prawdziwy polak to dobry polak. buraku czep sie lepiej tej słomy co ci z butów wystaje a nie uczciwych ludzi, któzy ciezko pracują a nie piep..ą swoją robotę byle szybciej!!! Gwarantuje Ci ze nie chciałbys zobaczyć mojego payslipa bo byś się za bardzo zdenerwował.
                                                    Hmm czyli po tym co piszesz wywnioskować można że zapierdzielasz 24 na dobę, to nie wiele zostaje ci na myślenie, a dopalacze pewnie na 30 minutowych przerwach, przed wejsciem pod parasolem, popalasz... hahaha
                                                  • Gość: widnes Re: bardzo przepraszam za krytkę szanownych polak IP: *.bb.sky.com 08.11.10, 20:21
                                                    lol debil... :-D
                                                  • Gość: jaro Re: bardzo przepraszam za krytkę szanownych polak IP: *.zone8.bethere.co.uk 09.11.10, 21:33
                                                    co ja prezentuje baranie obrażam takich prostaków jak ty czemu ośle nie poskarżysz się przełożonemu na to że wózki są h...owo poukładane odpowiem ci bo ma cię za głupiego polaczka i przez to starasz się dowartościowac na forum.twojego payslipa mam pomiędzy nogami odbierasz go co cztery tygodnie już zapomniałeś :) a przy okazji około 1500 funciaków zdaje się że masz tyle a przy najmniej moja szefowa ma tyle czyli masz coś koło tego czyli cały h...j hehehe a zapierdzielasz po około 50 godzin jak nie lepiej jeżeli mówisz prawde że jesteś munadzerem.jeszcze jedno jestem tu już około 5 lat i nikt mnie nie namówi do zmiany obywatelstwa kocham polske jestem dumny że jestem polakiem kocham cię pomijając to że jesteś deklem ale trzymaj sie magic zawsze bede za tobą kocham cie moja ty pchełko (teraz płaczę że takie wywłoki ja ty zjeżdzają do tego kraju)
                                                  • Gość: mag Re: bardzo przepraszam za krytkę szanownych polak IP: *.range86-139.btcentralplus.com 12.11.10, 05:00
                                                    hmm człowieczku ... wyluzuj bo ci żyłka pęknie, jak każdy krajan jestes drażliwy i to strasznie, myślisz (ale tylko myślisz) że wiesz wszystko, ze wszystko robisz najlepiej najszybciej i nie masz konkurencji ZERO SAMOKRYTYKI. Otóż może i masz racje, zapierdzielaj sobie te 50 godzin nawet i 140 gó... mnie to obchodzi, twój wybór, ale jeśli pieprzysz swoją robotę i przez to, innego lub innych twoich rodaków uważaja za leniwych i nieprofesjonalnych, to juz zmienia postac rzeczy. Ale niestety polaczki takie są - żeby tylko udupić kolege, rodaka z zazdrości - zero jakiegokolwiek poczucia wspólnoty, ale czego sie spodziewać jak od kilku lat do uk przyjeżdżaja tacy jak ty liczący na łatwy szmal, nieprofesjonalni i kiczowaci robole nieświadomi swojej własnej wartości. Tak w ogóle to zastanawiam sie jak cie współpracownicy traktują, z tego co i jak piszesz to chyba jak popychadło i pompkę do przepychania kibla, nie wyobrażam sobie kogoś właściwie dowartościowanego zachowującego się tak jak ty. Wiesz oskarżasz mnie o to że nie mam co robić i obrażam innych na forum, hmm spójrz w lustro i na posty które zamieściłeś, raz nie są zbyt inteligentne i 100% z nich jest o tym samym, o dupie maryny, w których non stop mnie obrażasz - powiem ci tylko tyle nie świadzy to dobrze o tobie jako o człowieku, a tak a propos na której klasie szkoly podstawowej zakonczyłes swoją edukację?
                                                    A tak dla twojej wiadomości, ostatnio 7 wózków przyjechało do mnie wyjeb...ch do góry nogami bo ohhh ktoś zapomniał ich spiąć, (takim pomaranczowym paskiem), świadczy to tylko o jakości waszej pracy i o tym jak sie do niej przykładacie, zresztą kierowcy nie szczędzą "komplementów" pod waszym adresem. Jak wspomniałem wczesniej wprawa na oficjalnej drodze już jest tylko niesety w tej firmie wszystko musi trwać.
                                                    hAHAHAHA pośmiałem sie troszkę bo włąsnie doczytałem o pieniążkach których napisałeś 1500 - tyle to zarabia mgr najnizszego i średniego szczebla, reszty sie domyśl - jeśli potrafisz.
                                                    Co do mojego pobytu tutaj, to wyobraź sobie że jestem tutaj o ładnych kilka lat dłużej od Ciebie i pracowałem w tym kraju w tylu firamch i na tylu stanowiskach, do ilu nawet nie policzysz, począwszy od kariery na już przysłowiowym zmywaku do terazniejszej pracy, za każdym razem zmieniając prace na lepszą, jeszcze długo przed tym jak otworzyli granice dla takich matołków jak ty i uwierz mi lub nie znam lepiej zwyczaje tego kraju i jego obywateli, wystarczająco długo sie na to napatrzyłem i byłem tego częścią i mimo tego że jestem mgr i nie muszę fizycznie pracować, to robię to m.in po to żeby dać ludziom przykład jak to powinno wyglądać. Cętnie bym Cie poznał i dał ci w ryj, może to by ostudziło troche twoj temperament i ocuciło cie po tym stuffie który ostatnio wypaliłeś lub w jakis inny sposób sobie zapodałeś. Zostawiam Cie w spokoju, mam cie w d... i nie mam zamiaru wiecej wypowiadac sie na tym forum, przynajmniej na ten temat.
                                                    Odpowiedz mi jeszcze, dlaczego skoro jak twierdzisz kochasz tak swój kraj siedzisz jeszcze w uk, moze kochasz go tylko jak jeździsz na urlopy. Mam dla ciebie dobrą wiadomość, otóż niedawno wróciłem z pl z ofertą pracy za lepsze pieniadze niz w uk, także wypierdz....am z tego zakichanego kraju, a ty sobie tu zostań pakuj: wózki, klatki i swojemu managerowi sorry managerce..... POWODZENIA
                                                  • Gość: były emigrant Re: bardzo przepraszam za krytkę szanownych polak IP: *.kalisz.mm.pl 12.11.10, 12:06
                                                    i co ty kolego magistrze będziesz w tej polsce robił? myslisz ,że zaimponujesz tu komuś tym,że byłes managierem w tesco?że do perfekcji masz opanowane kolory i wymiary koszyczków?że nikt nie wkłada toworu w półę tak jak ty?tym możesz zaimponować tylko w anglii, tu musisz sobą reprezentować troszke więcej.
                                                    napiszesz pewnie, że jesteś magister, ze jesteś wielki uczony.
                                                    to ci powiem coś magistrze. choc sam nim nie jestem, wielu z nich musiałem uczyć.bo macie magistry łby zaśmiecone teorią a praktyki u was zero!!
                                                    pozdrowienia z kraju magistrze!
                                                    obyś się nie rozczarował, jak będzie dojeżdżał cie koleś ze średnim wykształceniem, a zacznie od tego ,żebyś pozamiatał, bo tylko to pewnie po tych studiach potrafisz a i to zapewne sp...sz
                                                  • Gość: magic Re: bardzo przepraszam za krytkę szanownych polak IP: *.range86-139.btcentralplus.com 12.11.10, 12:39
                                                    mam nadzieje ze bede twoim przełożonym ..... cieciu niewykształcony!!! zamiataj dalej!
                                                  • Gość: były emigrant Re: bardzo przepraszam za krytkę szanownych polak IP: *.kalisz.mm.pl 12.11.10, 22:29
                                                    po takim wielkim doswiadczeniu zawodowym jak praca w tesco to napewno zostaniesz moim szefem hahhhahahha
                                                  • Gość: jaro Re: bardzo przepraszam za krytkę szanownych polak IP: *.zone8.bethere.co.uk 16.11.10, 21:54
                                                    taa nowa oferta pracy a co bedziesz robił z tym swoim tępym łbem pracował w kompostowni przy sortowaniu śmieci tylko nie żal się że ktoś żle wyrzuca śmieci do kosza hehehe
                                                  • Gość: Adorn Re: bardzo przepraszam za polskich... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.10, 20:11
                                                    Bardzo przepraszam za polskich matołów pracujacych w Tesco !
                                                    Dziwie się iż Was jeszcze nie wygruzili ! Dzięki iż Was nie ma w kraju ,gdyz jesteście prawdziwymi jałopami portafiacy zniszczyć opinię kazdego rodaka !
                                                  • Gość: jaro Re: bardzo przepraszam za polskich... IP: *.zone11.bethere.co.uk 28.12.10, 16:46
                                                    a ty ssaj dalej cycusia mamusi
                                                  • fiodor1969 Re: bardzo przepraszam za polskich... 30.12.10, 17:55
                                                    Szanowny Mr.Magic,jak sie mają Twoje pudełka przed Nowym Rokiem ?
                                                  • Gość: jaro Re: bardzo przepraszam za polskich... IP: *.zone11.bethere.co.uk 31.12.10, 15:27
                                                    pewnie z nadmiaru pracy nie ma czasu nawet się wys...ać
                            • Gość: polqczek git Re: do pakowaczy z Widness IP: *.as13285.net 27.08.13, 15:10
                              Ty cały menadżerku w dupe jebany przyjedź do tego tesco w widnes to będziesz zapie...l ryjem w tych skrzynkach z bananami w dupie pamietaj jedno ze kazdy menadzer zeby dostac prace lize dupsko angolowi wiec pochwal sie w morde jebany czeresniaku jak zasluzyles ch... ci do dupy za twoje wypowiedzi i tak damskie sie nie liczy ch...ozy jebane takie jak ty musza sie pruc zeby git ziomki mogli cisnac z takimi jak ty...... A ze smieja sie z ciebie to musisz zrobic im lache jak do tej pory.......
                              • Gość: jaro Re: do pakowaczy z Widness IP: *.bb.sky.com 28.08.13, 21:17
                                dobre:) pozdrwionka
    • Gość: goscj Re: do pakowaczy z Widness IP: 88.220.34.* 02.01.11, 18:53
      W nowym Roku zycze wszystkim tescowiczom szczęścia i luzu
      • Gość: magic Re: do pakowaczy z Widness IP: *.range86-158.btcentralplus.com 09.03.11, 15:39
        ohhhh szkoda mi Was, tak ciężko musicie pracować. Powiem tylko tyle: pieprzycie robotę!!!!
        • Gość: jaro Re: do pakowaczy z Widness IP: *.zone7.bethere.co.uk 16.03.11, 21:15
          mój idol powrócił z polski jak tam było magic nie dali awansu czy dalej każdy cię zlewał a może dziewczyna albo żona (wątpię za pusty jesteś) zaczeła się puszczać dalej kochanie napisz o nowej pracy co robisz i jak inni pie...szą robotę
          • Gość: magic Re: do pakowaczy z Widness IP: *.range86-157.btcentralplus.com 16.03.11, 23:35
            a ty dalej jarasz ten sam stuff? uważaj na cctv, juz pewnie cos na ciebie mają. hmmm owszem wróciłem z polski po 2 miesiecznej swiatecznej przerwie, wiesz przywilej managera - urlop w święta ... ojjojjoj wiem ze zabolało ale niestety takie jest zycie! niektórzy mogą więcej. powodzenia w pakowaniu. aha doszły mnie słuchy, że teraz to nawet kierowcy nie chcą wozić naczep przez was spakowanych, bo sie wózki na zakrętach rozsypują ... dalej uwazasz ze robicie dobrze swoją robotę? :))
            • Gość: nick Re: do pakowaczy z Widness IP: *.midd.adsl.virginmedia.com 17.03.11, 09:50
              przywilej managera urlop w święta??!! nie wiem gdzie? w naszym sklepie i każdym pobliskim zasuwali tydzień przed i tydzień po bez wolnej nocy - taki obowiązek managera. A może Twój to przymusowy był?
              • Gość: soso Re: do pakowaczy z Widness IP: *.zone13.bethere.co.uk 17.03.11, 17:19
                nie karmic trola
                • Gość: magic Re: do pakowaczy z Widness IP: *.range86-130.btcentralplus.com 17.03.11, 21:14
                  nie ma to jak zazdrosni rodacy. polaków na obczyznie portret własny. niestety!!!
                  • fiodor1969 Re: do pakowaczy z Widness 18.03.11, 10:22
                    Mr.Magic....niech zgadnę ....byłeś na dobrowolnym, 2-miesięcznym urlopie w Szpitalu im.Dr.Babińskiego w Łodzi???
                    • Gość: jaro Re: do pakowaczy z Widness IP: *.zone6.bethere.co.uk 18.03.11, 22:31
                      no co ty ja go widziałem w szpitalu dla psów na orłowskiego 45 w warszawie razem z rosomakiem czekali w poczekalni
                      • Gość: jojo Re: do pakowaczy z Widness IP: *.zone13.bethere.co.uk 19.03.11, 12:42
                        a ja go widzialem w Biedronce jak poprawial ziemniaki na stoisku warzywniczym i krzyczal na personel
                        • Gość: magic Re: do pakowaczy z Widness IP: *.range86-130.btcentralplus.com 20.03.11, 11:56
                          a teraz klasyka polskiego punk rocka - big cyc....
                          ".... wy polacy złoci ptacy, katolicy i pijacy, lunatycy i zołnierze, włóczykije i rycerze....."

a teraz kochane dzieci popatrzcie w lustro i powtórzcie sobie te słowa prosto w twarz, zamiast obrazac innych.....

P.S.
                          wezcie sie w koncu do uczciwej roboty. nie dziwie sie ze uciekliscie z kraju ... bo przeciez "...w tym kraju nie ma roboty dla ludzi z waszym wkształceniem..."
                          PROSTACZKI
                        • Gość: magic Re: do pakowaczy z Widness IP: *.range86-130.btcentralplus.com 20.03.11, 12:01
                          po pierwsze to warzywnym a nie warzywniczym (lol) a po drugie warszafka, łódź??? ja sie po wioskach nie bujam...... a teraz kochane dzieci pocałujcie misia w d... i wracajcie do naklejania zielonych karteczek waszymi ciężko spracowanymi rączkami, na hu..owo spakowane wózki...... :)))
                          • Gość: widnes Re: do pakowaczy z Widness IP: *.bb.sky.com 20.03.11, 14:47
                            "ch...owo" to przez"ch" przyglupie
                            Widzisz tak sie odgrazales i goowno z tego wyszlo. Tyle masz do porzadzenia co zyd za okupacji. Pisz czesciej na forum, bo tyle twojego a my lubimy sie posmiac.
                            Ha ha ha ha :-D
                            • Gość: jojo Re: do pakowaczy z Widness IP: *.zone13.bethere.co.uk 20.03.11, 19:19
                              Warzywniczym- jezyk potoczny, na forum nie musze pisac formalnie bo nie ma do kogo. Jak napisal moj przedmowca, stales sie lokalna atrakcja.Wpadaj czesciej przyglupie
                              • Gość: jaro Re: do pakowaczy z Widness IP: *.zone11.bethere.co.uk 20.03.11, 21:28
                                magic to nie jest forum umarłych poetów że poprawiasz kogoś tylko forum o przygłupie z nad wisły :)
                                • Gość: magic Re: do pakowaczy z Widness IP: *.range86-130.btcentralplus.com 22.03.11, 13:52
                                  kiedy ostatnio patrzyliście w lustro polaczki buraczki wieśniaczki. a co piszecie tylko potwierdza to że dobrze wiecie ze papracie swoją robotę jak mało kto! wiecie palanty postarajcie sie o angielskie paszporty i nigdy nie wracajcie do kraju, takich partaczy jak wy nie potrzebujemy!!! koniec lektury wracajcie oglądać cyfrowy polsat, a najlepiej od razu kupcie sobie sky!!! buroki z łidnes.
                                  • Gość: kara Re: do pakowaczy z Widness IP: *.zone13.bethere.co.uk 22.03.11, 19:14
                                    gdzie mieszkasz , zaczynasz mnie irytowac
                                  • Gość: Ela Re: do pakowaczy z Widness IP: *.opera-mini.net 23.03.11, 08:50
                                    Fachowe okreslenie na takich jak ty to "besserwiser", niegrozne, aczkolwiek uciazliwe schorzenie psychiczne. Psychiatra z NHS moglby pomoc. Strasznie rozdete "ego". Manager w tesco to naprawde zadne osiagniecie, nie ma powodu zeby sie wywyzszac. Ciekawa jestem jakie bylo Twoje dziecinstwo, ze Ci tak skrzywilo psychike ?
                                    Pozdro i do uslyszenia.

P.S. Slaby ten twoj angielski.
                                    • Gość: jaro Re: do pakowaczy z Widness IP: *.zone5.bethere.co.uk 23.03.11, 11:54
                                      pewnie był molestowany no i mamy skutki :(
                                      • Gość: jojo Re: do pakowaczy z Widness IP: *.zone13.bethere.co.uk 23.03.11, 19:00
                                        jeszcze raz potwierdzil poziom profesjonalizmu managmentu w tesco, gratulacje
                                  • Gość: jaro Re: do pakowaczy z Widness IP: *.zone6.bethere.co.uk 13.04.11, 21:15
                                    tee menago z mózgiem kury jesteś tam czy juz przemyślałes swoje postępowanie czy moze mały prezencik na święta byś chciał trochę tych wózków będzie :) co nie
                                    • Gość: jojo Re: do pakowaczy z Widness IP: *.zone13.bethere.co.uk 14.04.11, 17:49
                                      opakujcie mu warzywka na produce w kolorowy papier w kurczaczki i wstazeczke, niech chlopak ma cos ze swiat.
                                    • Gość: jaro Re: do pakowaczy z Widness IP: *.zone5.bethere.co.uk 14.04.11, 21:10
                                      raczej choinkę mu wstawie chłopaczyna jest tak zaabsorbowany pracą że pewnie nie wie jakie święta się zbliżają
                                      • Gość: gość Re: do pakowaczy z Widness IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.11, 01:36
                                        Nie wiem co się z wami dzieje? Już nie wiem kto napisał że inne nacje w Anglii trzymają się razem,ja to też słyszalnym od osób tam mieszkających.A my jak zwykle skaczemy sobie do gardeł!!!Nie rozumiem tego????Zaznaczam ze pracuję i mieszkam w Polsce.Czytając te wasze posty jestem zażenowana!!!!Potwierdza to co mówi się o polakach.Zamiast trzymać się razem to warczycie na siebie jak rozwścieczone psy!!!Ale ja jestem dobrej myśli i wieżę że są również Polacy mieszkający w UK którzy trzymają się razem.Pozdrawiam z Polski.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka