Dodaj do ulubionych

AB JOB SERVICE I HOLLAND JOBCENTER .....???

21.06.07, 17:45
Bardzo proszę o pomoc czy ktoś zna te firmy a może pracował za ich
pośrednictwem,czy są to firmy wiarygodne z góry dziękuje i pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • tingavinga Re: AB JOB SERVICE I HOLLAND JOBCENTER .....??? 21.06.07, 20:13
      bylam z ta pierwsza firma dwa razy. za pierwszym razem nawet mi sie podobalo,
      duzo godzin, ale trafilam na taka prace, ktora akurat byla w sezonie bardzo
      potrzebna( kwiaty doniczkowe) mieszkanie juz niekoniecznie mi sie podobalo, za
      duzo ludzi. kiedy pjechalam drugi raz w sezonie wakacyjnym, to wtedy masakra, za
      duzo ludzi, za malo pracy. zalezy do czego chcesz pojechac,do jakiej
      miejscowosci, bo ja tylko o tym konkretnym moge sie wypowiedziec, a maja w calej
      Holandii miejsca pracy.jak chcesz cos wiedziec wiecej, pisz na maila.
      Drugiej firmy nie znam.
      • iza30_1979 Re: AB JOB SERVICE I HOLLAND JOBCENTER .....??? 23.06.07, 09:31
        holland job center jesli miesci sie na westlandzie to ja znam
        jak masz jakies pytania to pytaj pozdr. iza
        • margarita3105 Re: AB JOB SERVICE I HOLLAND JOBCENTER .....??? 25.06.07, 20:59
          Witaj iza ,tak holland jobcenter mieści się na westlandzie chodzi mi o te biuro
          w polsce mają w opolu.Za pośrednictwem tego biura chcę wyjechac do pracy,jestem
          w trakcie załatwiania trwa to już troszeczkę i to też mnie martwi.Chciałabym
          sie dowiedzieć czy jest to uczciwa firma,wypłacalna,jak wygląda u nich sytuacja
          mieszkaniowa?Za wszystkie informacje dziękuje i pozdrawiam
          • iza30_1979 Re: AB JOB SERVICE I HOLLAND JOBCENTER .....??? 27.06.07, 23:23
            od razu ci napisze ze nie maja mieszkan jest obecnie problem z mieszkaniami w
            tej firmie znjaomi zaczynaja prace w tej firmie i sama na wlasna reke prywtnie
            zalatwialm im mieszknao jesli chodzi o wyplacalnosc to sa wyplacalni to moge
            zapewnic ale jak cos chesz zalatwiac przez to biuro to musisz rozmawiac pewnie
            i stanowczo inaczej nic nie zdzialasz
            powodzenia i pozdr, iza

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka